Manfred Kåvestams blogg

Speltips: 22 Miljoner Jackpot på V86-Express, Jägersro och Solvalla 17/3

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

V86-Omgången.

Jackpot och 22 Miljoner beräknat i åttarättspoolen den här onsdagen gör det så klart lite extra intressant. Nu har det varit några V86-omgångar med lägre utdelning än vi är vana vid på den spelformen och även den här veckan bjuder därför på jackpot-förstärkt omgång, då sexorna frös inne förra veckan. Nu börjar det dock att komma ut allt fler hästar på banorna då det blir mer passande underlag för många som vill kunna köra med valfri balans och i takt med det lär det fylla fälten något mer framöver på onsdagarna. Då blir loppen alltid lite svårare vilket gör att utdelningsnivån kommer att stiga i takt med det. 

Jägersro delar Express-omgången med Solvalla den här veckan och då vet alla att det är främre träffen som gäller på vår sydligaste bana. När det är lite högre klass och mer körning i loppen är det dock inte omöjligt att vinna bakifrån här, men i enklare lopp där favoriten blir släppt till spets och det inte alltid är fulla fält, så rinner ledaren undan oftare här på många andra banor. Medlångt upplopp med 190 meter och lite bredare bana än medel, vilket ger dom mer plats i voltstartsloppen, oavsett distans. Startbilen har vinklad vinge vilket ger dom längst ut bakom bilen lite mer valmöjligheter i inledningen. Vad beträffar banan så är det i princip alltid sommarbana och valfri balans är självskrivet här nere. Solvalla har ju sitt upplopp på 196 meter och i övrigt inga konstigheter, även dom borde kunna få till en bra bana under rådande omständigheter den här veckan, men det är inte lika givet. 

 

Bästa Spiken!

I fjärde avdelningen kommer en stark favorit ut då han ska gå barfota runt om nu och från ett betydligt bättre utgångsläge än sist. 

4 Voltaire P.Hill 44% får en stark kusk i sammanhanget då det är ett sorts lärlingslopp där man ska vara född mellan -91 och -03, som bara fått ha kört högst 500 sulkylopp under 2020. Förra starten blev det lite fel då man satt kvar när tåget gick men kom ut mellan hästar sen ändå, när det redan var för långt fram och han var ändå nära att vinna loppet. Då fick han fjärdespår in i svängen och tredjespår en bit innan han hittade ner i andra ytter från sitt spår åtta bakom bilen, betydligt bättre spår den här gången. Mest plus är ändå att det blir barfota runt om nu och kanske får han mer fart från start på den balansen i år. Från perfekt spår med offensiv körsven med bra statistik så är det hög segerchans och jag förordar spik, i annars väldigt öppet lopp bakom. 

 

Gå Kort!

I inledningen är det en ganska bra favorit för klassen men jag spikar inte från bricka 10 på Jägersro om det inte är antingen totalt överlägsen häst eller väldigt bra spelvärde och det är inget av det den här gången. 

10 Don Cash 39% var bra på V75 sist då han hade segern på gaffeln efter en stark spurt men då spurtade en ännu snabbare över open stretch och slog av honom på linjen. Starten före tog Adrian på sig galoppen då han velade lite ut och in i spåren, så det blev förryckigt och det loppet är bara att glömma, formen är på topp. Bakspår är ändå chansartat på Jägersro och även om Adrian tog på sig galoppen så finns det ju ändå där att han galoppera om det blir till att förflytta för mycket i sidled och det kan det ju bli tal om från det här läget. Kapacitet och form gör honom given men jag väljer att gardera med ett intressant motbud. 

4 Galantis 11% har varit en ”nästa-gångare” hela vintern men det har ofta blivit fel och sist var det opassande kort distans, där han fick backa från uselt spår, sedan gick det inte att ta något. Tränaren tyckte han inte gick något men kusken var av annan uppfattning, som tyckte han kändes riktigt bra. Bara gått på kort distans en gång för länge sedan innan det så kanske ger lite mer tempo i kroppen och över mer passande distans ska han kunna gå fort till slut nu. Detta är en häst precis bakom kulltoppen som unghäst och han har inte fått fullt betalt för sitt kunnande, så han står bra inne i klassen. Trea bakom Aramis Bar och Power i ett fint fyraåringslopp i somras, tvåa bakom Power i Derbykval, före bland andra Dwayne Zet, trots spår 10. Ofta dåliga spår och i finalen av Svenskt Travderby var han första oplacerade häst trots galopp var han före bland andra en felfri Power, så klart bra klass på den här. Hittar han ner i slagläge tar han ner dom i spurten här och kör han riktigt offensivt tidigt kan han nog få ta över ledningen av dom flesta. 

 

Avdelning 1.

Se ”Gå Kort!”

5 General Lee 17% har ett bra spår men är inte startsnabb så kan inte utnyttja det och är kanske överstreckad här, då det kan bli vingelläge trots fint utgångsläge. Stallet har bättre chans längre fram i omgången, så står över den här även om den är tidig vid bredare gardering. 

2 Enjoy The Game 4% har det inte varit några problem med, han har bara fått träna för att invänta bättre banor. Han går som bäst barfota bak så den balansen blir det nu direkt i comebacken och även om han kanske behöver ett lopp i kroppen för att vara på topp så står han bäst inne på pengarna här och brukar vara betydligt mer spelad. Bra spår och högt spelvärde vid gardering. 

7 Taxi Out 9% var betrodd sist mot Cash Valley, som är riktigt bra för klassen och inte mycket att säga om den andraplatsen. Matchats hårt på V75 innan det och tog karriärens första och enda seger, med lite tur, för tre starter sedan och fjärdeplatsen näst sist var i finalerna från svårt spår så formen är på topp. Samma spår nu som då men med vinklad vinge och inte lika snabba invändigt nu som vid den starten så är det läge för bra start och han kan ta sig hela vägen till spets. Får man sen en bra rygg att släppa till eller sitta i fred där framme så kan det gå. 

12 Digital Crunch 8% är stark och rejäl så distansen passar bra men från besvärligt läge så kan det bli fel med styrningen så tillkommer inte fler strykningar så kan man nog stå över denna även vid bredare gardering.

1 Benjamin S.H. 8% borde bli över från start men är hyggligt startsnabb så kanske kan få rygg på ledaren eller tredje invändigt och då går det att överraska om luckan kommer till slut. 

Ranking: A 4. B 10. C 2.5.7.1.12. D 3.6.11.9.

 

Avdelning 2.

Lågklassigt stolopp men det är en väldigt stor favorit som står 20 meter före konkurrenterna och även om hon varit bra som tvåa från bricka 12 två starter i rad så har hon faktiskt aldrig vunnit lopp. 

1 Didi Dam 56% är den stora favoriten som inte vunnit ännu och även om hon startar på grunddistansen så lär det inte kosta mycket för dom på tillägget att komma i kapp, då det inte är fler hästar på startfållan. Favorit i fara som har vikit ner sig i spets mot billigare finskt motstånd tidigare och även om hon gjort starka insatser från omöjliga lägen i sina två starter för Melkko och hon har hög segerprocent så är jag inte helt såld på denna. Kommer dock värsta motbudet bort kanske ingen går fram och trycker upp tempot och då kan hon så klart rinna undan, förra starten var också lite bättre tryck i än det första, så hon verkar gå framåt med loppen. Överstreckad trots allt och rankar henne bara tvåa på dåligt spelvärde här. 

10 Kia Ora 19% fick lite längre mellan starterna, körde galopp från start i comebacken och har bakspår på tillägg så kanske inte den bästa kombinationen. Hon är dock väldigt bra för klassen och har mött betydligt hårdare motstånd än nu i flera av sina starter, så kanske går hon bara runt dom. Den här höjer sig över resten av fältet tillsammans med favoriten här, men kallt att låsa på dom två då det är långt ner till nästa häst på strecken och man får bra betalt för kantboll här. Antingen ta ställning för någon av dom betrodda och då jag inte kan göra det, med tanke på bästa hästens läge och galoppen i förra starten, gör att jag väljer streck för något ekipage till. Det behöver inte vara fel att måla på rejält här, då det är vidöppet bakom favoritduon.  

8 Janis Brown 2% ligger man lite lågt med, därav den låga procenten, samtidigt säger tränaren att hon är bra i grunden och stallet har toppform på dom flesta som startar för dagen. Örjan upp från springspår på startsnabb häst, så rycker man framskorna första gången sedan i somras. Visst måste hon höja sig ett snäpp men det gör hon väl med loppet i kroppen och om två träter kan Khilström lura där bakom, men det finns fler som kan dyka upp till slut. 

7 Naima Sjöhammar 5% är väl bortvald av Adielsson men får väl kuskplus ändå då Kim kört ett par starter på slutet. Barfota runt om är ett plus och det tog hon en av sina segrar på i fjol men det var ett breddlopp så säger kanske inte så mycket och hon behöver höja sig lite för att rå på dom bästa här, men det kan hon så klart också göra från ett fint springspår. 

3 Girlpower Sisu 4% ska man rycka bakskorna på nu för första gången på länge. Sist var hon bra som tvåa från bra spår och gångerna före var det tuffa lägen flera gånger i rad. Hon har en del galopper tidigare i karriären så spår två i volten kanske inte är det bästa för henne, men även om hon går upp lite i klass nu så räcker hon vid felfritt lopp. 

5 Solkattens Daisy 3% är en tänkbar skräll som får kuskplus nu mot senaste starten och den här är ofta betrodd. Lite enklare motstånd tidigare men en av tre över 1100 poäng här så ska duga även nu, även om spåret är lurigt. 

11 Riptide Bay 3% får Goop upp första gången och denna gick barfota fram redan förra starten så inga röda skor som lyser här på rätt balans. Gick bra sist och blir det så att hon får rygg på Adielsson under slutvarvet kan hon överraska och vid bredare gardering måste en sådan räknas.

9 Kailua Boko 2% har ett bra smygspår även om hon kan störa sig på stänk bakom andra hästar. Hon var brunstig förra starten så den är bara att räkna bort och gången innan vann hon så när man nu provar barfota bak första gången så kan hon vara en tänkbar skräll vid många streck. 

12 Global Broadcast 2% får första barfota runt om sedan i höstas och kan vara gynnad av att gå bakom hästar nu då hon blivit het där framme två starter i rad. 

Ranking: A 10. B 1. C 8.7.5.11.3.9.12. D 2.4.6.

 

Avdelning 3.

Kortlopp på Jägersro och då får man väl kolla där framme, men jag kanske ändå väljer att gardera med en eller ett par bakspårshästar. 

1 Scorpion´s Madness 35% är loppets Klara favorit och visst kan han kanske hålla upp innerspåret då han är startsnabb, men inte helt givet är det, så då väljer jag att försöka fälla en ganska stor favorit. Han har väldigt hög segerchans om han tar ledningen men Bo Örberg är född -55 och vinner inte så många lopp så visst kan det bli problem även om alla kan köra i ledningen. 

5 Jeans´n Passion 17% kommer från tränare som i princip alltid tar fram startsnabba hästar och detta är inget undantag men Dan-Åke varnar för att hon inte alltid vill gå förbi invändig häst om den också är startsnabb. Nu är ju läget så att det är några spår mellan och då är det fördelaktigt att få upp farten bakom bilen, så siktet måste så klart vara inställt på ledningen från smaskigt läge och jag tror att man har bra chans att ta sig dit. Väl där är det ju bara köra så länge lampan lyser, då kan ston vinna i öppna klasser, för mer sällan dom vill gå förbi hingstar och valacker till slut. Kommer från två starter med spår 12 och 8 varav den ena i V75-final, så ner i rätt klass då hon har flest startpoäng och en av dom med mest pengar tjänat. 5/15 i fjol och 6/19 totalt i vinststatistik så hon vet vart mållinjen ligger, så på första barfota runt om på ett tag med spetschans så är hon tänkbar chansspik. 

9 Appreciated 2% är bortglömd av tidiga spelare då han är bra för klassen och har mest pengar tjänat i loppet. Allt sparat sist och kuskplus nu när alla skorna ryker för andra gången i livet måste det vara bra chans trots spåret. (Sist det var barfota runt om, 2019, blev han utstött från tredje utvändigt redan 900 kvar och inte mycket att säga om att det blev trötta ben sista 100 efter två svängar i tredjespår.) Nu ligger ettan högst upp i raden och flera nollor i formraden gör att han behöver en bra placering här för att inte stå med väldigt lite startpoäng efter det här loppet. Det borgar för att det ska vara iordning och man lär inte vilja sitta fast, så han ska nog få chansen den här gången. 

2 Goldfield 16% har ett bra spår där han kan få en bra resa från med kuskplus nu. Hade bakspår på tillägg sist och gjorde det ändå klart godkänt som betrodd den starten så formen är fortsatt bra. Nu blir det första barfota bak på länge, en balans han var två, sedan etta på första två starterna på, så han kan tända till bra på det igen nu. 

12 Hulken Sisu 14% är tänkbar då man ändå garderar loppet då han har hög kapacitet för klassen och var trea i en Breeders Crown Semifinal bakom San Moteur och Mister Hercules i höstas och även om han inte fick pengar med sig i finalen så visar det ändå på att han inte är så långt bakom kultopparna. Spår 12 i kortlopp på Jägers är iskallt men han skulle kunna klara det, samtidigt är detta inte årets viktigaste lopp och kanske ger man upp, svårt. 

Ranking: A 5. B 1. C 9.2.12.4.10.11. D 6.7.8.3.

 

Avdelning 4.

Se ”Bästa Spiken!”

9 Anchor Man 8% har gått barfota runt om ett fåtal starter utan framgång men det var i tidigare regi så intressant med första barfota på ett tag nu, efter tre lopp i kroppen för sin nya tränare. Bakspår är kallt men given vid gardering, då kusken vunnit tillsammans med hästen näst sist. 

8 Vanja 15% har ett lopp i kroppen och nu rycker man framskorna som hon trivs med, så ska räknas trots läget. Körsvennen har bra form då hon har sina tre årssegrar inom senaste åtta starterna och hon vann senaste loppet, under tisdagen, så färsk form. 

1 Bluebell Dream 19% är ganska startsnabb men innerspåret är inte optimalt på Solvalla om det kommer några snabba ett par spår längre ut, så överstreckat här då man kan bli fast här. Inte startat på länge och ska behöva loppet då man dessutom inte maxar på något vis, då det blir skor på, vanlig vagn och öppet huvudlag, så signalen är att man ligger lågt.

3 Tricky Treat 4% gick för sulky första gången i år efter att ha gjort några starter i monté, så går säkert framåt med loppet i kroppen. Ryckte bakskorna redan förra starten så här lyser det inte rött på plusbalans, som hos många andra och den här startar snabbt så kan sitta spets på ´kör´. Vek ner sig i ledningen sist och står lite hårt inne på pengarna men antar att det blir bättre nu och kanske släpper man den här gången och får loppet, då det brukar bli luckor till slut i den här lopptypen.

Ranking: A 4. B 9.8.3. C 1.6.7.10. D 2.5.11.12.

 

Avdelning 5.

Stolopp där några få sticker ut och det lutar åt att jag chansar bort favoriten då hon kan bli över i starten från sitt innerspår.

1 Eight Hour 30% slog 6 Calmintha regelrätt, efter att ha kört sig till ledningen efter en bit, från betydligt bättre spår än värsta konkurrenten då. Favoriten gör dock årsdebut nu och det låter inte alls påställt då man tror det ska behövas ett par lopp i kroppen för att vara på topp då man inte kört snabbt alls i jobben inför det här. Skor på och kanske blir det vanlig vagn, men det är inte bestämt förens på närmare tävlingarna, och hon var fin i biken sist, blir det den till slut kanske hon kommer med på lappen till slut ändå. 

6 Calamintha 22% är desto mer förberedd för loppet då hon var fin i sin comeback sist och ska gå framåt ytterligare med det loppet innanför västen. I starten mot favoriten, sist, var det spår 8 bakom bilen och hängandes en bit, för att bli avlöst i dödens och hamna tredje utvändigt, så att ta andraplatsen då var klart godkänt. Här kanske man kan få ta över av alla dom andra där framme, om favoriten blir fast invändigt och kan man köra till spets skulle ju mycket vara vunnet. Barfota runt om här och 8/29 i vinststatistik, så hon kämpar för vinst. 

8 Archidamia 20% gjorde en riktigt bra upphämtning efter stor galopp sist på V75 och då det var första loppet på ett tag så ville man väl ge henne en genomkörare, trots galoppen, för att hon skulle få ett riktigt lopp i kroppen. Hon är säkert bättre nu och autostart är säkert ett plus även om läget blev kallt. Säkert offensivt upplägg att vänta och man gillar ju när dom ger hästarna chansen om man streckat. Man låter optimistiska och Kolgjinis stall går som tåget för dagen så given på kupongen. 

3 Aronia 3% är startsnabb och den som Kanske snuvar favoriten på spetsen. Har vinster från spets men också fler andraplatser än vinster, så inte helt otänkbart att man släpper om någon bra kommer, men heller inte helt givet. Oavsett tror jag den här inte ska kunna stå mot mina två förstahästar, så det krävs att båda kommer bort för att den här ska kunna vinna. 

2 Tour Eiffel 4% ska gå barfota fram, hon är stark och rejäl så från ett bra spår lär hon slå många till slut. Går på alla distanser men bara provat kort en gång tidigare, blev då tvåa som skräll. 

Ranking: A 8.6. B 1.2. C 3.11.12.4.7. D 5.10.9.

 

Avdelning 6.

Nuncios lopp som samlat ett fint startfält även om det inte blev fullt så ser det ändå ut att kunna bli spännande. 

6 Sorbet 61% fick snällt lopp i årsdebuten för att sedan köras betydligt hårdare i starten efter och åkte dit mot en smygkörd 7 Hawk Cliff 3% som ska få svårare att komma bra på det från sämre läge nu. Sorbet gör alltid topplopp och trivs utvändigt så när dom andra bestämt sig för vem som ska köra i ledningen så glider väl Örjan fram och ser till att ha koll på dom. Oftast måttar han ju in seger med det som behövs men då denna nog borde vunnit sist så är det ändå ett frågetecken för formen och kanske kan ledaren rinna undan. Kanske är detta en för stor favorit och läge att försöka fälla med ett par troliga spetskandidater. Chansen finns också att flera tänker så under onsdagen och Sorbet sjunker en hel del på strecken medan don andra två stiger, så procenten kanske blir mer rimlig och favoriten är trots allt klart bäst här, så i ett litet fält ska man nog kunna spika honom. 

3 Stoletheshow 8% är startsnabb när man väljer att ladda med honom så kanske sitter han i spets tidigt då han borde kunna vara först fram och ställa frågan mot 1 Hazard Boko 15% som för övrigt är klart överstreckad än en gång, mot elithästar. Här gör Lennartsson comeback och årsdebut i sulkyn efter sin skada och han vill nog inte knäcka sin häst, så det blir nog högst troligt att han släpper här. Stoletheshow kan ju bli överflyglad i sin tur av Goop tidigt men den av Rikar N och Björn som sitter i spets lär bli svårslagen. Rikards har ju lopp i kroppen och kanske är lite närmare formtoppen än vad Björns är. 

5 Milligan´s School 8% får första gången Goop upp och han är startsnabb från toppspår så kanske blåser denna till spets och stannar där hela vägen. Barfota fram direkt och det är väl därför man valt att inte starta på i vinter, då han är gynnad av skoryck. 

Ranking: A 6. B 3.5. C 1.7.2.8. D 4.

 

Avdelning 7.

Ganska hög klass på även det här loppet men tyvärr inte fullt fält här heller och efter en strykning är det nio hästar till start. 

8 Dear Friend 38% är loppets Klara favorit trots spår åtta, men nu är hon nedstruken ett spår och färre hästar i loppet så klart positivt för henne. Var tvåa nere på Vincennes och där får man inte köra i bike så plus på vagnen nu och hon spurtar bra så blir det lite körning där framme lär hon plocka ner dom flesta till slut. Hon ska betäckas i vår, så gör bara ett fåtal starter till och då sparas inget, det blir maxat på utrustning och hon lär få chansen till slut. 

4 Breidabliks Nubbe 21% har varit struken sedan sist men det var på grund av dåliga banförhållanden så inget som påverkat hästen och han kommer med två raka segrar så formen är på topp här till skillnad mot många av konkurrenterna. Vill dom där framme släppa till någon så lär det bli han som är första framme och ställer frågan, så det kan bli ledningen länge för den här. 

2 Giveitgasandgo 4% är mycket startsnabb men sida vid sida är det inte säkert att han kan ta sig förbi invändiga hästen ändå. Uhrberg kanske inte vill släppa till den.  Man verkar ju ändå gå i tankar om att köra i rygg men den invändiga så då är denna trolig som ledare trots allt och då verkar man vilja köra där, då kan han rinna undan. Det gör honom klart tänkbar vid bredare gardering då han får ett lopp där framme oavsett om han körs i spets eller inte. 

1 Osterc 5% ska behöva lopp I kroppen för att var på topp men han behöver inte vara på topp för att vinna loppet, då han har hög kapacitet för det här motståndet och ny kusk är intressant. 

Uhrberg kan ju som bekant få fart det mesta från start och här har han en startsnabb hingst som kanske bara drar iväg i spets hela vägen men får han ett lopp i rygg på ledaren kan han vinna loppet så med, om bara luckan kommer. 

5 Zio Tom Jet 13% är väl i fel klass nu och ska inte räcka men från bra spår och i litet fält så kan det bli fin resa där framme och få med sig lite nya poäng med framskjuten placering. 

9 Master Crowe 4% är gynnad av barfota runt om som enda starthästen i Puros stall lär han få full uppmärksamhet. Kanske vaknar han till liv snart igen och börjar leverera som han gjorde då han klättrade genom klasserna på V75, han hänger ju med i alla tempon men har inte visat rätta vinnargnistan senaste två åren. 

Ska man gardera på rejält här kan man kanske lika gärna strecka samtliga för ingen är helt chanslös här. 

Ranking: A 4. B 8.1. C 2.5.9. D 6.7.10.

 

Avdelning 8.

Kortlopp i avslutningen och här behöver man kanske hitta en skräll då flera av övriga avdelningar ser ut att stå mellan ganska få som kan vinna sina lopp. 

10 Moses 34% är loppets klara favorit, men inte så hög procent ändå, vilket så klart beror på bakspåret över kort distans. Varit struken sedan sist men det var på grund av inställda tävlingar så inget som oroar vad det gäller hästen, men lite väl långt mellan starterna nu för att det ska kännas helt bra på en favorit. Barfota runt om har han gått med fyra starter vilket har resulterat i två vinster och två galopper, så inte helt att lita på och läge att försöka fälla den här favoriten. 

5 Maximus M.M. 14% är mycket startsnabb och från perfekta spåret är han det givna spetsbudet här. Barfota fram är så klart ett plus och han kan leda loppet runt om även om det kan bli tryck på loppet så är det oftast givet att ranka den troliga ledaren tidigt. Han förlorade med liten marginal sist han mötte favoriten med då kom den fram utvändigt tidigt och satte press, nu är säkert den här bättre än den gången och har bättre spår så över kortare distans är det fördel den här nu. 

7 The Bald Eagle 17% fick sitta i fred i ett par varv i spets sist och kunde gå undan trots en del tryck sista 700, formen är nog bra med två lopp i kroppen nu. Fortsatt skor men det blir kanske blinkers på över den korta distansen, efter att ha gått med norskt ett par starter på slutet. Lite oklart vart han ska hamna nu men kommer han ner i bra slagläge så är det given vinstchans.

4 Jareth Boko 18% är det oftast offensiva körorder för så räkna med att man synar dödens här och är sedan med och gör upp om det till slut. 

9 Lass Revenue 4% tar väl rygg på startsnabb häst framför i andra spåret, så kan man hålla ryggen så får han säkert ett bra lopp i draget. Vann från spets sist med lite längre mellan starterna då, så kanske bra med lite tätare nu. Barfota runt om var vinstreceptet sist då han var fin och det blir fortsatt så nu. 

2 Riptide R.D. 4% provades med goggles första gången sist och då var det första gången han blev för het i lopp enligt tränare och körsven. Nu blir det norskt huvudlag istället så glöm förra loppet och han går säkert framåt av ett snabbt lopp i kroppen. 8/30 lyder vinststatistiken för honom och från ett bra spår ska han väl sitta bra på det hela loppet. 

12 Surf´n Turf 1,7% gör första starten i sin nya regi och en annan han Fredrik Linder köpte från Melander vann direkt, Rally Hans. Det blir barfota runt om direkt och tänder även den här till på miljöombyte så ska han väl också göra en bra insats även om det krävs lite tur för att få rätt ryggar och bra tempo så kan det gå. 

Ranking: A 5. B 7.10. C 9.2.4.12.1.8. D 11.6.

 

Stora systemet

Avd.1: 4.10.

Avd.2: 1.3.5.7.8.10.11.

Avd.3: 1.2.5.9.12.

Avd.4: 4 Voltaire P.Hill

Avd.5: 6.8.

Avd.6: 6 Sorbet

Avd.7: 1.2.4.8.

Avd.8: 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.

6720 rader som kostar 1680 kronor.

 

Lilla systemet

Avd.1: 4.10.

Avd.2: 1.8.10.

Avd.3: 5 Jeans´N Passion

Avd.4: 4 Voltaire P.Hill

Avd.5: 6.8.

Avd.6: 6 Sorbet

Avd.7: 1.4.8.

Avd.8: 2.5.7.9.10.

180 rader som kostar 45 kronor.

 

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.