Expekt

9.1

100% upp till 1500 kr

betalas som ett gratisspel

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

2021 köpte LeoVegas anrika Expekt. Det innebar en ambitiös modernisering av sajten och har resulterat i en av Sveriges mest angenäma bettingupplevelser. Med det sagt är travprodukten lite svag, ofta publiceras svenska lopp och odds väldigt sent, något som gör det svårt att planera sina spel. Oddsnivåer för trav är dock stabila.

  • Ny licens (5/12-2023) och bonus även för dig som spelat tidigare
  • Tunt på travfronten men världsklass på annan betting
  • Snygg integrering av Swish och Trustly
Expekt

Du väljer inte Expekt för travet men det är ett måste för den som bettar på annan sport.

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

Expekt travodds och utbud

Det tål att upprepas att Expekts svenska travutbud är undermåligt, i det avseende att man är dålig på att presentera kommande lopp. Dagens lopp dyker ofta upp väldigt tätt inpå starten, ett par timmar innan, vilket gör research och planering näst intill omöjligt från sajten. Du har förhoppningsvis andra källor för detta men det är en störande detalj att många gånger mötas av uteslutande långtidsspel (outrights) på stora lopp som Elitloppet, Jubileumspokalen och Svenskt Travderby.

Själva travoddsen är det inga fel på. Sett till marknader så erbjuds givetvis både vinnare och plats till bra nivåer, och det går på de flesta svenska lopp även att spela H2H.

Det ska sägas att det inte är Expekts fel att travodds presenteras så sent. Oddsen kommer från Kambi och är bortom Expekts kontroll. Man hade så klart kunnat sätta sina egna odds på travet och det faktum att man inte gör det talar för att det är en marknad Expekt inte lägger särskilt mycket krut på - detta brukar ofta innebära att man är dålig på att sänka travodds när något händer och att den som är på hugget kan hitta fina spel.

Sportsbetting i allmänhet med Expekt är betydligt bättre sorterat och har bättre framförhållning. Oddssidan är lätt att navigera, även för dig som är nybörjare. Du kan på ett enkelt sätt få fram odds på de sporter och ligor du vill spela på. Det gäller också om du vill spela på live odds. För att välja sport klickar du på "Alla" i menyn. Där har du möjlighet att spela på en stor mängd sporter och ligor från runt om i världen inklusive e-sport och trav, men även i kategorier som politik.

Expekt travbonus

Som på så många andra bettingsajter där trav behandlas som vilken sport som helst är det förmånligt att använda den för just trav då det ofta är väldigt enkelt att hitta odds som är högre än de som gäller för lägsta nivån. Bonusen hos Expekt har ett rättvist och generöst upplägg. Det är ett matchat gratisspel och det fungerar i stora drag som så här:

  1. Lägg ett spel med odds över 1,80 (kombinationsspel gäller också så länge totaloddset uppfyller minimikravet)
  2. 100% av lagd insats (dock max 1500 kr) kommer när ovan spel rättas krediteras som ett gratisspel
  3. Gratisspelet kan sedan användas på valfri marknad och odds (men det är värt att notera att insatsen inte kommer betalas tillbaka)

Man har 60 dagar på sig att använda gratisspelet och det måste användas i sin helhet. Spelare måste även omsätta hela sin initiala förstainsättning en (1) gång innan ett uttag medges.

Expekt uttag och insättningar

Som nämnts inledningsvis fick Expekt en helt ny teknisk plattform efter att LeoVegas tog över verksamheten. I och med uppgraderingen rensades många äldre betallösningar bort och fokus lades på Swish och Trustly. Betalkort fungerar alltså inte, men det bör inte vara något jätteproblem då de flesta idag har ett bankkonto som är integrerat med Swish och Trustly.

Uttag till Swish fungerar också och även om Expekt flaggar för att ett uttag kan ta upp till 5 arbetsdagar så sker det i de flesta fall näst intill ögonblickligen. Notera att minsta möjliga uttag är 200 kronor. Notera även att Swish ofta har en transaktionsgräns på 10 000 kr per vecka. Behöver du göra större transaktioner än så är Trustly att föredrar men du kan ofta höja Swish-gränsen via din bank.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se