Mr Green

7.2

Insatsen tillbaka (500kr)

på valfritt LIVE-bet

18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se

Inför fotbolls-EM 2016 lanserade det då renodlade svenska casinobolaget Mr Green sin sportavdelning. Sedan bolaget köptes upp av William Hill 2018 har Mr Green gått från klarhet till klarhet på sportfronten. Travprodukten är inte på något sätt revolutionerande men oddsen är bra och klienten stabil.

  • Betrodd svensk aktör med koll på svenskt trav
  • Väldigt bra nivå på travodds och superstabil plattform
  • Bra appar för både Android och iOS
Mr Green

Mr Green är en veteran vid det här laget och även om man inte längre är helsvensk sedan uppköpet av den brittiska bettinginstitutionen William Hill 2018 har man ändå bra koll på svenskt trav.

18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se

Om spelbolaget Mr Green

Med alla omnämnanden om William Hill undrar säkert många varför det står 888 som ägare, det är för att de i sin tur, så sent som sommaren 2022, fullförde sitt uppköp av både WH och Mr Green. Det svenska bolaget är alltså idag en del av ett megakonglomerat men det drivs fortfarande på samma fina sätt det alltid gjort, med stort fokus på Sverige och Norden.

Med turerna kring ägandet ur världen låt oss fokusera på det viktiga här i livet: TRAV. Trav hos Mr Green i synnerhet och hur det segmentet står sig i jämförelse med andra spelbolag på nätet.

Mr Green travbonus

Den nuvarande bonusen är inte särskilt väl anpassad för trav men är ändå klart värd att ta del av. Välkomstbonusen är lite udda i sitt utförande och ger ett försäkrat LIVE-bet värt 500 kr. Det lämpar sig inte särskilt bra för trav då man inte erbjuder liveodds på segmentet. Men väl värt att ta del av ändå!

  1. Gör en första insättning på minst 500 kronor
  2. Satsa 500 kronor på valfritt LIVE-odds
  3. Förlorar bettet får du 500 kronor tillbaka i omsättningsfria kontanter

Vinner ditt bet, ja då vinner du och det är inte mer med det.

Mr Green travodds och travutbud

Oddsen och sportsbook-plattformen hos Mr Green kommer från Kambi. Det innebär täckning på alla svenska travlopp. Det är tre oddstyper som gäller; vinnare, plats och H2H. Nivåerna är bra och man står sig väl mot de flesta. Det är svårt att säga något generellt om oddsen, men det händer att man kan hitta bra vinnarodds även på favoriter.

Trav hos Mr Green har ingen dedikerad sektion, utan behandlas som vilken sport som helst. Man har dock separerat det från hästsport i allmänhet, vilket är bra då det ofta kan bli rörigt när man blandar galopp på samma avdelning, för att inte tala om bolag som även inkluderar Greyhound bland hästarna (usch!).

Klienten är enkel att jobba med men det är dåligt med statistik. Man ser oddsen men sedan är det inte mycket mer med det. Klickar man på statistikknappen meddelas vi att det saknas statistik för just den sporten, vilket känns lite oproffsigt. Inte för att man nödvändigtvis saknar statistiken, men att det finns en knapp som inte leder någon vart.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se