X3000

8.6

100% upp till 1000 kr

18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus

I en tid då alla nya lanseringar på betting- och kasinofronten verkar få namn som anspelar till snabbhet tar PAF en liten omväg och anspelar på våra snabbtåg, men med 1000 extra X! Lite kul och i grund och botten är det här en helhetslösning som inte kompromissar med utbudet.

  • Enkelhet i snygg förpackning
  • Genomtänkt bettingsida med fokus på rätt ställe
  • En av marknadens bästa välkomstbonusar
X3000

X3000 klev in på den svenska spelmarknaden 2023 och är ytterligare en bettingsida från PAF (Ålands Penningautomatförening). Likt deras andra mer eller mindre nischade varumärken är det en välbyggd och genomtänkt spelprodukt.

Plattform:
Bolag:
Licens:
Bonus: 100% upp till 1000 kr
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus

X3000 spelutbud och design

Oddsen kommer från marknadsledande Kambi vilket per automatik innebär ett väldigt brett utbud och enkel navigation. Ett tiotal populära ligor/turneringar lyfts dynamiskt fram baserat på vad andra spelar och tittar och från bettingsidans lobby så att säga presenteras även vad som kallas ”Populära kombinationer” där det är enkelt att bli inspirerad eller rygga rakt upp och ned.

Sökfunktionen är det bästa sättet att hitta något som inte levereras på startsidan och den är både snabb och logisk.

Tittar vi på oddsnivåer så är det klart konkurrenskraftiga odds hos X3000. Man är kanske inte alltid bäst men matchar ofta andra hyfsat.

När vi skriver den här recensionen går Ishockey-VM av stapeln och på ett par utvalda matcher med Sverige ligger X3000 i regel lite under konkurrerande bettingsidor, men vi pratar som mest om ett par tiondelar.

På Allsvenskan ser det ungefär likadant ut men där kan det ibland diffa åt andra hållet och man erbjuder bättre odds än många andra, men också där endast med små marginaler.

Trav hos X3000

X3000 använder sig av oddsleverantören Kambi för att erbjuda betting. Där finns det en flik för trav men på en helt vanlig vardag hittar vi inga svenska lopp i utbudet. Det enda spelbara odds där är vinnare av Prix d’Amerique för nästa år (som i skrivande stund är mer än ett halvår bort).

Travutbudet är med andra ord klart undermåligt men inte överraskande, Kambi har trots sitt svenska ursprung aldrig varit något vidare på svenskt trav.

X3000 bonus för trav

Då som sagt travutbudet är svagt kommer den annars väldigt fint utformade välkomstbonusen knappast användas där, men du lär säkerligen kunna hitta andra spel som uppfyller minimikravet för att odds på 1.80 som gäller för att omsätta bonusen.

Det handlar om en 100% matchning som begränsas uppåt till 1000 riksdaler. Alltså:

  1. Gör din första insättning på minst 100 kronor
  2. X3000 ger dig lika mycket till, men som mest 1000 kronor

Omsättningen är sedan smart utformad och följs enkelt via en mätare. Varje spel som görs kommer dra lika mycket från ditt vanliga saldo och lika mycket från bonussaldot. Vinster krediteras sedan på samma vis. När du nått omsättningskravet på 6x det motttagna bonusbeloppet förs det över till ditt vanliga saldo och kan tas ut.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se