Manfred Kåvestams blogg

Speltips: Dagens bästa spel på nordicbet

Nu lanserar vi dagens bästa spel i samarbete med Nordicbet.

De dagar man hittar något intressant kommer vi någon gång mellan 18-20 att släppa dagens bästa spel.
Andra tider gäller givetvis på helgerna.
(Allt beror på när oddsen släpps till respektive spel)

Om du saknar konto på Nordicbet så kan du öppna det genom denna länk och få ta del av din bonus vilket gör första spelet riskfritt upp till 100kr.

Så här skrev jag i tipsen till lopp 9 på Jägersro i kväll, som är sjunde avdelningen inom V86: "Ett mindre fält och med bara tio hästar till start i ganska hög klass finns chansen även för dom från lite sämre spår att komma in i matchen, speciellt som det är lite frågetecken på formen hos flera av hästarna i loppet. Har en idé från dåligt spår men då flera invändigt aviserat körning från start så kan det bli bra då han ändå inte är startsnabb och hade backat oavsett spår, så litet fält är fördelaktigt för honom. 

8 Andre Ward 18% gillar jag och spikade sist då valde man att ändra till skor i sista stund och dessutom blev man störd eller till och med lite påkörd i loppet så den galoppen ska man nog inte ta så hårt på. Galoppen före kom på ett underlag som inte passade alls och i ett läge då Flemming forserade mot ledningen mitti loppet och båda ursäkterna köper jag och tror därför inte det ska vara något fel på formen på denna. Favorit sist och bara 18% nu när man åter anmält barfota runt om och det är högt spelvärde på bra häst för klassen. Med den väntade körningen på många händer här lär hans sista 500 bita riktigt bra och då han är stark kan han nog hålla farten bra genom sista svängen även om det skulle bli en bit ut i spåren, hoppas bara inte Flemming kör för sent men det kan bli perfekt om han kan få ryggen på favoriten då den säkert går tidigt i tredjespår här."

Det är inte bara bra värde på streckspel utan även riktigt bra värde på denna som vinnare hos Nordicbet. Han står i 4,15 ggr som vinnare där medan andra siter erbjuder runt 3,65! 

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!

Missa inte veckans bästa bonusar!