Speltips: Dagens bästa spel på nordicbet

Nu lanserar vi dagens bästa spel i samarbete med NordicBet.

De dagar man hittar något intressant kommer vi någon gång mellan 18-20 att släppa dagens bästa spel.
Andra tider gäller givetvis på helgerna.
(Allt beror på när oddsen släpps till respektive spel)

Om du saknar konto på Nordicbet så kan du öppna det genom denna länk och få ta del av din bonus vilket gör första spelet riskfritt upp till 100kr.

Så här skrev jag i tipsen till lopp 9 på Jägersro i kväll, som är sjunde avdelningen inom V86: "Ett mindre fält och med bara tio hästar till start i ganska hög klass finns chansen även för dom från lite sämre spår att komma in i matchen, speciellt som det är lite frågetecken på formen hos flera av hästarna i loppet. Har en idé från dåligt spår men då flera invändigt aviserat körning från start så kan det bli bra då han ändå inte är startsnabb och hade backat oavsett spår, så litet fält är fördelaktigt för honom.

8 Andre Ward 18% gillar jag och spikade sist då valde man att ändra till skor i sista stund och dessutom blev man störd eller till och med lite påkörd i loppet så den galoppen ska man nog inte ta så hårt på. Galoppen före kom på ett underlag som inte passade alls och i ett läge då Flemming forserade mot ledningen mitti loppet och båda ursäkterna köper jag och tror därför inte det ska vara något fel på formen på denna. Favorit sist och bara 18% nu när man åter anmält barfota runt om och det är högt spelvärde på bra häst för klassen. Med den väntade körningen på många händer här lär hans sista 500 bita riktigt bra och då han är stark kan han nog hålla farten bra genom sista svängen även om det skulle bli en bit ut i spåren, hoppas bara inte Flemming kör för sent men det kan bli perfekt om han kan få ryggen på favoriten då den säkert går tidigt i tredjespår här."

Det är inte bara bra värde på streckspel utan även riktigt bra värde på denna som vinnare hos Nordicbet. Han står i 4,15 ggr som vinnare där medan andra siter erbjuder runt 3,65!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se