NordicBet

9.5

100 kr gratisspel

får dock inte användas på trav

18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se

Under en dedikerad hästsektion samlar NordicBet på ett överskådligt sätt både trav och galopp, och det är extremt enkelt att skräddarsy vad du vill se och ha snabb tillgång till i hästväg.

  • Egen sektion för trav och hästsport med bra upplägg
  • Klart konkurrenskraftiga odds på svenskt trav
  • Trevlig app för enkel tillgång till alla spelformer
NordicBet

NordicBet var ett av de första svenska spelbolagen som aktivt försökte utmana ATG på travfronten – och även om jackpottar och andra poolspel är segment som saknas finns det mycket att hämta för den som kan sitt trav.

18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se

NordicBet travodds och travutbud

Då det är svårt för något av Sveriges licensierade spelbolag att konkurrera med de svenska institutionaliserade poolspelen (V75 etc.) tar NordicBet fighten till rena vinnar- och platsodds och ligger i princip alltid ett par tiondelar högre än konkurrenterna.

Utbudet när det kommer till trav täcker såklart alla dagliga svenska lopp, men även de stora banorna i Europa erbjuds – med dagliga spel från såväl de största Franska banorna som Storbritanniens.

NordicBet erbjuder även spel på trav i USA, och just USA är en extra trevlig marknad då den trots tidsskillnad infaller på bra tid för den som vill se loppen live – något som erbjuds direkt via NordicBet! Sändningarna från de amerikanska travloppen börjar vanligtvis kring klockan åtta på kvällen, men nattsuddare kan även efter midnatt ofta live-streama lopp från flera banor parallellt. Även Kanadensiska travlopp går att streama direkt från sajten, så länge du har pengar på kontot.

För att navigera i utbudet är kalendern det kanske enklaste verktyget men det finns också gott om möjligheter att dölja specifika länder, typer av lopp, och så vidare. Det finns även tillgång till statistik på såväl hästar som kuskar, och en annan användbar funktion är att du kan göra egna anteckningar och ”bokmärka” hästar du vill följa extra noga.

Hästtokiga kan även nå galopptävlingar från världens alla hörn, och med det i beaktning får häst- och travutbudet ses sin klart godkänt, särskilt med tanke på möjligheterna att se många lopp direkt i din dator eller mobil.

NordicBet travbonus

Den välkomstbonus nya spelare erbjuds hos NordicBet ger ett gratisspel som tyvärr sedan inte får användas på trav av någon anledning. För att få vårt gratisspel måste vi lägga vårt första spel till minst 1.80 i odds och angående det så står det inget om att man inte får spela på NordicBets travsektion.

Efter att spelet rättats, oavsett hur det går, så blir ett gratisspel tillgängligt. Det kan sedan användas på all sport förutom trav då, och det finns inga begränsningar angående lägsta odds, och vinsterna kommer utan omsättningskrav.

Är du sugen på den här bonusen för spel på sport kan vi rekommendera att ni spanar in vår systersida 1x2.ses recension av NordicBet odds- och sportavdelning för tips på bra spel bortom trav-marknader.

Cashier med helt avgiftsfria uttag och insättningar

Det finns stöd för många metoder både vad gäller insättningar som uttag. Swish och Trustly är de självklara valen för svenska spelare men det finns stöd för det mesta hos NordicBet.

Av naturliga skäl stödjer inte PaySafeCard uttag och tyvärr faller även MasterCard i den kategorien, men annars är det tvåvägsstöd för det mesta. Trustly är att föredra med avgiftsfria direkttransaktioner i båda riktningar, men även webbplånböckerna Skrill och Neteller fungerar väl med sina direktinsättningar, och uttag där pengarna sitter hos dig inom 24 timmar (oftast sker det i praktiken enligt vår erfarenhet inom 3-5 timmar).

Notera att det finns stöd för uttag till ditt VISA-kort men att det kan ta upp till 5 bankdagar att få dina pengar.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se