Speltips: V86 Lindesberg 6/7

V86-Omgången.

Fornaboda travbana som även kallas Lindesbergs-travet, då den ligger strax norr om Lindesberg i Örebro län. En vanlig tusenmeters-bana med medelbredd och medellångt upplopp på 192 meter. Varken vinklad vinge eller open stretch finns att tillgå här så inga konstigheter. Innerspåret är betydligt sämre än medel att öppna från bakom bilen och spår en bit ut är att föredra. Fyra är bäst att öppna snabbt från och segerstatistik säger som vanligt att spår fyra och fem är bästa spåren. Här tätt följt av sex och sju, så spår ett återfinns inte ens på topp-5 bland sgerrikaste spåren. I voltstart är det som vanligt springspåren och spår ett som är bäst men då spår ett brukar vara överlägset bäst på många banor skiljer det sig har i att både sex och sju har betydligt bättre träffprocent.

Video-tips & Andelar.

Vi gör tips via YouTube men släpper den här veckan inspelade tips till torsdagens extra V75 på Halmstad med Sprintermästaren i fokus. En omgång vi så klart gästar då både jag och Jens Lönnaeus gillar att se loppen live på Halmstad i allmänhet och den här travdagen i synnerhet. Så vänta er en bra genomgång av omgången på torsdag, så får ni nöja er med skrivna tips till V86-omgången den här veckan.

Bästa Spiken!

I avslutningen är det ett snabblopp i hög klass och 4 Snowstorm Hanover 46% har fått ett av dom bästa spåren och chansartade lägen på alla tre jag ser som värsta motbuden gör att jag tar ställning och spikar. Han visade näst sist att han inte alls behöver ha ledningen för att vinna och jag tror han kan slå ett par av spetsbuden från dödens även om det inte skulle vara full form. Tveksamma lägen hos dom jag tror mest på bakom gör att loppet är vidöppet om favoriten skulle komma bort och nästan lite en eller alla här.

Gå Kort!

I montéloppet som är avdelning tre på V86-spelet väljer jag att gå på få streck då jag ser loppet som väldigt skiktat.

6 Beamer 50% är för stor favorit för att gå rakt ut på här då han faktiskt kommer från galopp även om det var i sulkylopp. Han har gått med helstängt med hål på slutet och får nu riktigt helstängt eller blinkers-huvudlag på och man siktar på att leda loppet runt om då han är ganska startsnabb. Visst kan det gå vägen och vill man spika en trolig ledare som håller länge så är det absolut tänkbart att spela med singestreck för den här. Väljer ändå att gardera loppet med minst ett motbud, kanske två.

11 Hamilton Atout 17% gör montedebut och får Carre upp. Stark och bör passa i disciplinen så klart intressant här och även om det lyser rött på skorna så kan det bli skor på här.

7 Västerbo Bankir 8% var ganska betrodd bakom Beamer i sin monté-debut och det var inte mycket som skiljde dom åt i mål. Det borde vara lite jämnare spel mellan dom två och här blir det dessutom eventuellt barfota runt om.

Avdelning 1.

Ranking: A 3. B 7-10. C 6-12-8-1-11-13. D 5-4-9-2.

2140 meter voltstart med fem hästar på grunddistansen och åtta hästar på 20 meter tillägg.

3 Midyat Zaz 47% blir väldigt stor favorit här då han inlett karriären klart bra men bara tre starter gjorda och galopp sist gör att garderingen är given. Nurmos säger ändå att han utvecklats mycket med loppen och nu provar man goggles-huvudlag på honom för första gången så är loppets förstahäst.

7 Impressive Sisu 17% har inte startat sedan I oktober men det har dragit ut på tiden då man kastrerat honom I våras. Han har bra kapacitet för klassen och blir det mer fokus på tävlandet så kan han klättra I klasserna. Tål tuffa upplägg och jag tror mest på honom här från ett bra spår på tilläggsfållan.

10 High On Pepper 5% är också han kastrerad I våras efter att han hade gjort ett par starter I år. Två lopp I kroppen efter det och även om femtespår I volten så klart håller tillbaka segerchanserna något så borde han nog vara lite mer streckad.

6 Voice Of Reason 7% kommer med form på slutet och första gången Örjan upp så stort kuskplus här från bra läge, räknas.

12 Legend V.S. 3% vet man inte riktigt var man har då han tränar starkt men inte visar det I lopp. Man provar nu ett helstängt huvudlag och hoppas kanske få honom mer fokuserad på uppgiften.

Avdelning 2.

Ranking: A 3-4. B 1-10-2. C 5-7-6. D 9-12-8-11.

Ett stolopp med en ganska klar favorit från toppspår där jag inte litar fullt ut på henne även om hon höjt sig på slutet.

4 Hunting Widow 42% har gjort tre lopp i rad på snabba tider och varit förbättrad i bike och på barfotabalansen. Visst om hon kommer till ledningen på bra sätt är så klart segerchansen hög.

3 Karisma Boko 16% ska gå barfota runt om med bike och eventuellt med goggles-huvudlag. Hon har vunnit tre av fyra gånger hon gått i ledningen så sida vid sida med favoriten är det bra chans att det är den här som kommer till spets. Örjan upp och han har vunnit 100tkr-lopp från bakspår med henne enda gången han kört. Rankar upp henne på bättre spelvärde än hos favoriten.

1 Calypso Degli Dei 17% galloperade in i första svängen när man laddade från innerspåret men är startasnabb så man försöker väl igen. Bra chans att hitta rygg på ledaren och om dom andra två betrodda kör mot varandra är det bara att hoppas luckan kommer till slut. Lite överstreckad kanske då läget är chansartat men givet streck ändå vid gardering.

10 Jilla May 1% visade uppåtform sist även om det var breddlopp hon vann men med skor och nu blir det barfota bak igen och kuskplus. Multicam-vagn åker på nu med. Hade rycktussar och norskt huvudlag sist men ryckte inget av det så samma igen och nu kan alla växlar behövas så klart, men tänkbar skräll om allt faller väl ut.

2 Isabelle Trot 3% är loppets tänkbara skräll som är startsnabb och kanske kan få rygg på en av favoriterna. Barfota runt om är klart plus.

7 Unfair 5% gillar man ju men har vingelläge och gör comeback efter strykning så kanske inte har så hög segerchans nu när det aviserat skor på. Hon är dock bra för klassen så räknas om målar på.

Avdelning 3.

Ranking: A 6. B 11-7. C 2-8-9-5. D 1-3-4-12-10.

Se “Gå Kort!”

Montélopp där favoroiten kanske är lite överstreckad på dom tidiga systemen i 6 Beamer 50%. Slipper han få tryck på sig under vägen så är segerchansen ganska hög i ledningen och given ensam A.

11 Hamilton Atout 17% är Gooptränat som får Carre up i sin montédebut så intressant att se om det faller väl ut.

7 Västerbo Bankir 8% är tänkbara tredje strecket här på att han tänt till i monté och varit nära favoriten i mål i en av deras senaste starter.

Avdelning 4.

Ranking: A 11. B 5-4. C 7-9-1-13-12-2-15-14. D 3-6-10-8.

Stayerlopp där 4 Spike Razz 23% är favorit och visst är hästen bra som vunnit 5/9 men galopp sist, då han testade distansen så inte gjort något riktigt lopp över 3000 meter. Bra spår och kusk så visst kan det gå men bara en av flera vid gardering. Han var stressad I starten sist och även om jag gillar spår två I volten på tilläggsfålla så kan det vara snävt för vissa så det finns så klart galopprisk igen.

11 Vice Versa Diamant 20% startar från dubbla tillägg men med bara två på grunddistansen är det dom på mellanfållan att slå ser det ut som på förhand. Han har liksom favoriten bra segerstatistik med betydligt fler starter innanför västen och har vunnit 14 av 32 lopp. Gör debut på tre tusen meter och har vunnit flera lopp på 2600 meter så tror på plusdistans här. Kommer med visad form då han var klart bra som trea från iskallt läge I sin comeback. Nu blev det tyvärr nedväxling I balans med lätta framskor på och hade det inte varit för den detaljen så hade jag tänkt förorda spik. Nu blir det istället gardering av loppet.

5 Eagle In Disguise 9% är anmäld barfota fram första gången så med två lopp I kroppen och ädringar är det klart intressant. Debut på distansen men Wäjersten har form och då går hans hästar in I mål. Står perfekt inne I propositionen med mest pengar på mellanfållan och har ett bra startspår.

13 Prince Will 20% drar mycket streck som andrahandare på tidiga systemen men har onte startat sedan I mars. Spår fyra I volten är kallt och skor på så liksom favoriten här bara en av flera vid gardering.

7 Cornerstone 7% är bra för klassen men skor på och femtespåret I volten sätter ner chanserna en del men ändå tänkbart streck.

9 Express Love 2% är Nurmos-tränat som ska få gå barfota första gången I år så tänkbar skräll vid många markeringar här.

15 Zerozerosette 0,3% går ner I klass mot det han mötte sist I ett Klass1-försök och det blev för tufft upplägg för honom. Nu är det springspår och tänkbart att Mattias ger honom för tufft lopp igen men hästen är bättre än procenten antyder.

Avdelning 5.

Ranking: A 2-9. B 5-10. C 1-3-8-6. D 7-4.

2 Deeply Express 56% blir för stor favorit i det här treåringsloppet i låg klass och jag garderar loppet rejält nr så orutinerad är väldigt hårt streckad. Visst är han bra som obesegrad efter sina två första starter och hemmaplan är plus så klart, men orutinerad och för mycket spelad här.

9 Mister Joe 12% Nurmos-tränat med första Magnus A upp som dessutom kan hålla ryggen på favoriten här. Öppet huvudlag sist, goggles nu och första gången i bike så tidig här.

5 Enge A Conto 10% öppnade bra bakom bilen från liknande läge sist och var fin även om hon åkte dit till slut men det var mot äldre motstånd. Toppspår och barfota fram så kanske leder loppet länge om favoriten kommer bort.

10 Byron Face 6% kommer från tränare med form på stallet för dagen och i litet fält så spelar bakspåret lite mindre roll.

1 Betty Boop Face 7% är också ganska startsnabb och skulle kunna få rygg på ledaren. Lättas med aluminiumskor runt om för första gången så kommer luckan kan hon skrälla.

3 Cersei Gene 4% ska även hon lättas i balansen med lättare skor fram för att kanske inte slå ihop den här gången. Om det faller väl ut från bra läge på hemmaplan så kan hon vara en rejäl skräll.

Avdelning 6.

Ranking: A 6. B 7-5-2. C 9-8-12. D 3-15-4-10-11-14-1.

6 Max Lane 42% blir klar favorit i den här spårtrappan och spåret är bra på den här banan så ska vara loppets förstahäst och tänkbar spik. Opererades i halsen inför säsongen och men ett par lopp i kroppen har han svarat för ett par bra lopp på slutet så kommer med full form. Man siktar på spets och eventuellt blir det rycktussar för första gången. Skiktat och tunt lopp i övrigt så absolut bra chans att han leder loppet runt om.

7 Venezuela Broline 16% har galopperat bort en hel del pengar och är bra för klassen. Det är i starterna han galopperar och sedan är han stabil i loppen så kanske bra med spår en bit ut här. Omlagd träning inför säsongen och nu är han åtgärdad och har tränat bra sedan senaste starten. Intressant med första gången Magnus A upp så är tidig bakom favoriten vid gardering men inte att lita på.

5 Backwoods Bolt 3% tände till förra sommaren på omlagd träning i sanden och så har man gjort nu igen. Gått två gånger barfota och nu var det bike på sist för första gången från omöjligt läge. Första gången med kombon från framspår nu.

2 Speedy K. 16% gör intressant regidebut här och tänder den här till på miljöombyte och annan träning som många gjort för Svante i år så är det klart spännande. Örjan upp är med bra så klart från bra spår.

9 Father Simon 6% vann på barfota runt om sist som han hade testat någon gång tidigare men galopperade då. Brukar ju försöka hitta något på bakspår när det är spårtrappa men förutom den här är det tunt. Även den här är väl ingen hjälte men just att han vann på barfotan och gick en snabb tid i loppet före tyder på form och skulle kunna få bra lopp härifrån.

Två som fått riktigt dåliga spår är 8 Diva Ravina 1% och 12 Lady Dee 9% där båda har hög kapacitet och startar från spåren dom fått för dom har tjänat mer pengar än dom flesta här. Men det är så låg klass på den här spårtrappan så extremt lite som skiljer från att man får ett fint spår till ett iskallt. Det är dessutom två ston i öppen klass men jag trots att jag tror på ganska låg segerchans för dom lägger jag ändå med båda i c-gruppen.

Avdelning 7.

Ranking: A 2-6. B 5-9. C 7-12-4. D 3-1-10-11-8.

Bronsdivisions-försök så V75-klass på loppet och här tycker jag favpriten blir för hårt streckad, så garderingen är på sin plats.

6 Buggatti Miles 66% blir omgångens största favorit som inte startat sedan I maj och kanske behöver även han lopp I kroppen för att vara på topp. Galopp sist I finalen och kvar I klassen gör att han så klart ska vara hårt betrodd. Nu är det ett spår som visserligen är klart bra på den här banan men han är inte startsnabb så det kan innebära vingelrisk och garderingen är given.

2 Global Winner 10% är en riktigt bra häst för klassen men har inte startat sedan I januari och kan behöva lopp I kroppen. Även om Nurmos tror det behövs lopp så går dom ofta bra direkt ändå så inte så orolig för det och här gör han nog starkt lopp direkt och den långa distansen passar honom. Barfota runt om, goggles och bike direkt I comebacken tyder på att det kan vara påställt. Bra spår och första gången Magnus A kör är klart bra och vann direkt efter fem månaders frånvaro I fjol.

5 Abbys Wise As 7% har toppspår är Gocciadoro-tränat och kanske blir det barfota runt om som vid segern. Vann direkt I Sverige men gillade inte alls underlaget sist så ursäktad. Inte så startsnabb kanske men kan hamna bättre till än favoriten ändå.

9 Gerben 5% växlas ner från biken och bara barfota fram nu så från bakspår borde det kanske bli svårt den här gången. Bra form och mötte en för bra häst I klassen sist så det var klart godkänd tredjeplats. Rekordsänkte en del så går han framåt med loppet räknas han även här trots spåret då det är lite enklare mot.

Avdelning 8.

Ranking: A 4. B 8-10-1. C 3-2-5-9. D 6-7.

Se “Bästa Spiken!”

Lopp I högsta klassen och elitloppsdeltagaren 4 Snowstorm Hanover 46% blir ganska stor favorit där många är startsnabba och över kort distans kan det bli rejält tryck på loppet hela vägen. Då tror jag att favoriten är bara bäst till slut även om det finns frågetecken för formen då han var sjuk i Elitloppet och snorade lite efter det. Tränat starkt igen och fått pusta ut och Redéns stallform har ju åter varit klart bra efter kortare svacka.

1 Bubble Effe 9% är riktigt bra när han är i form och det rapporteras han vara och gick i mål på snabb tid som trea trots galopp i starten sist. Han är trots allt grön mot eliten som femåring som kommit upp i 2 miljoner på kontot där han tjänat mest som treåring. Innerspåret är kallt på banan men här ska man ladda och vill leda loppet runt om. Visst kan det gå om han får hjälp med solfjäderseffekt då många med framspår är startsnabba. Tror dock att risken är stor att bli över här men ändå tidig vid gardering.

8 Inti Boko 4% är med startsnabb men med spår här långt ut laddar man nog inte fullt när det är så startsnabba konkurrenter med bättre spår. Han kan dock komma ner i banan bakom dom startsnabba och den här går hela vägen in i mål. Magnus A har kört honom en gång tidigare och då vann dom tillsammans just här på Lindesberg.

10 Esprit Sisu 17% har varit struken sedan senaste starten så frågetecken för formen då det var strykning för pågående veterinärbehandling så bör varit på medicin med karenstid. Bra annars och härdad i klassen så duger trots spåret då det inte är fullt fält men lite för hårt streckad med tanke på omständigheterna.

2 Antonio Tabac 2% är väldigt startsnabb men även spår två är lurigt här men skulle han komma till ledningen borde han väl släppa till favoriten. En faktor i spetsstriden men borde inte räcka mot dom tre bästa här även om formen är bra.

3 Chapuy 13% är överstreckad på tidiga system och visst är han startsnabb men ingen jätteblixt jämfört med många i högsta klassen där många kan öppna snabbt. Han kanske kan ta sig förbi båda invändiga då innerspåren är lite sämre här men inte alls givet och då lär det kosta en hel del. Får svårt att stå mot dom två-tre bästa här till slut i så fall.

Ser som sagt ett par av ekipagen som överstreckade här och luriga spår för flera av motbuden gör att min alternativa lösning till spik skulle vara spel med tre-fyra streck så se rankingen för att se vilka.

Stora systemet

Avd.1: 3-6-7-10-12.

Avd.2: 1-2-3-4-10.

Avd.3: 6-7-11.

Avd.4: 4-5-11.

Avd.5: 1-2-3-5-9-10.

Avd.6: 6 Max Lane

Avd.7: 2-5-6-9.

Avd.8: 4 Snowstorm Hanover

5400 rader som kostar 1350 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 3-7-10.

Avd.2: 3-4.

Avd.3: 6 Beamer

Avd.4: 11 Vice Versa Diamant

Avd.5: 2-5-9-10.

Avd.6: 6 Max Lane

Avd.7: 2-5-6.

Avd.8: 4 Snowstorm Hanover

72 rader som kostar 18 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord
Stäng

Nya travbonusar

Mr Green

Insatsen tillbaka (500kr)

på valfritt LIVE-bet

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
NordicBet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se