Speltips: V86-Express på Jägersro & Solvalla 28/9

Jägersro tornet

V86 på Jägersro & Solvalla 28/9-22

Omgången.

V86-Express med spelstopp 20:30 avgörs den här onsdagen på banorna Jägersro och Solvalla där det blivit bra med hästar i startfälten för en gångs skull så intressant omgång att vänta. Jägersro har 190 meter långt upplopp och lite bredare bana än medel men mest utmärker banan sig med sin vinklade startbilsvinge, vilket är ovanligt nu för tiden tyvärr. Solvalla är det inga konstigheter med och deras upplopp är 200 meter långt sedan en tid tillbaka då man flyttade fram mållinjen tio meter. Lite svåra lopp med ett tvååringslopp med 700 tkr till vinnaren som den stora sportsliga händelsen och i övrigt en del stolopp i ganska låga klasser med fulla fält gör det klart ovisst.

I övrigt är det Superdays med V86 sex gånger under åtta dagar där det sparas till en stor jackpot nästa onsdag, så det blir V86 varje vardag i en vecka nu. Kommer väl rulla på med DD-tips från Per i dom flesta omgångarna men kan vara tänkbart att gör andelsspel och tips till någon av omgångarna för min del med, inte spikat något ännu. Andelsspelet är öppna som vanligt och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans, där jag stänger andelsspelet redan en timme före spelstopp för att bygga klart systemen beroende på hur många vi är. Siktar på ca 8-12 andelar per system, beroende på intresse och priset är 200:-/andel.

Bästa Spiken!

Bästa spiken kommer redan i första avdelningen och det är en stor favorit som jag tror bara leder loppet runt om i 1 Laradja Vrijthout som var ännu större favorit sist då han gjorde bort sig. Det var hans första galopp på 18 starter i Lugauers regi där han dessutom vunnit nio av sina lopp. Det är åter mycket hög segerchans från så här fint läge bakom bilen även om det var just från innerspåret galoppen kom och han galopperade även till slut men la då en hel del kraft för att komma ikapp fältet. Anmäld med skor men det ska bli barfota runt om igen och inga ändringar planerade.

Avdelning 1.

Ranking: A 1. B 4-5. C 7-10-6-2. D 9-8-3.

Se ”Bästa Spiken” 1 Laradja Vrijthout spikas på allt och det var olycksfall i arbetet sist då han vara för peppad upp bakom bilen och nu försöker nog Conrad hålla honom lugnare den här gången, då tar han spets och leder loppet runt om väldigt ofta här.
5 Raket Brodde är också väldigt startsnabb men borde få nöja sig med att hitta ner i rygg på favoriten här men skulle favoriten komma bort så har den här chansen att leda loppet runt om. 4 Digital Summit kom i Lövgrens regi i mitten av augusti och har ett lopp i kroppen där så från bra läge bör han räknas med chans då det är häst som alltid haft hög kapacitet. Tänder han till på annan träning och miljöombyte kan han höja sig rejält. 7 Global Agreement kan öppna snabbt och borde kunna få ett bra lopp där framme i litet fält så tänkbar skräll för er som garderar loppet. 10 Natorp Bo duger med bra i klassen och skulle favoriten komma bort eller det blir tokkörning i loppet kommer han in i matchen till slut.

Avdelning 2.

Ranking: A 10. B 8-3-11. C 7-1. D 2-12-9-4-5.

Tilläggslopp i hög klass och en stor favorit i 8 Eddy West har så klart bra chans men alla här är ovana förutsättningarna så jag väljer att gardera loppet och hoppas på favoritfall. 10 Henry Flyer Sisu kan öppna bra från fint spår tre i volten på tilläggsfållan och är han före favoriten fram här så kan det bli jobbiga längder att ta in på den här. Lär ju inte gå lika fort från start den här gången som med bil i guld sist så då lär det kunna gå fort för den här sista varvet istället. Har gått bra för Kontio tidigare och det här är hästen som visat högst kapacitet i fältet som unghäst.
11 Rotate fick man ha bakskor på sist och klart gynnad om man kan köra barfota runt om nu och han måste duga bra här. Kan både öppna bra och avsluta snabbt och tål att gå i spåren med så inte beroende av viss löpning så ska ha bra chans trots läget. 3 Fighter blir väl hästen där framme att slå då han förmodligen kommer till ledningen. Kan leda loppet runt om då vi sett gång efter annan att spetshästarna i den här lopptypen kan nästan samma fart i avslutningarna som guld-hästar där bak och då är det svårt att plocka in längder på snabba sommarbanor som det fortfarande är.
7 Le Crack Sox kan utmana om ledningen men borde då släppa till Fighter så från rygg på ledaren kan det vara en tänkbar skräll. Det samma gäller för 1 Vici Volantes som med kanske kan ta spets från sitt fina läge men också han borde man vara nöjda med ett lopp rygg på ledaren i det här loppet.

Avdelning 3.

Ranking: A 5. B 3-1. C 2-9-8-6. D 12-10-7-11.

Final I Breeder´s Course 2 Year Old 2022 med hela 700 tkr till segraren så fina pengar att köra om här och det har lockat Khilström ner till Jägersro trots tävlingar på Solvalla samma dag. Han kör favoriten 3 Tino Barosso för Nurmos som har finfin form på stallet för dagen. Hästen åker långresa och tog till galopp i debutloppet så inte alls givet att den här bara vinner. Med tanke på galopprisken väljer jag att tro mer på en annan men den här räknas så klart väldigt tidigt med. Jag har sett båda starterna live för 5 Fiftyfour och tog dessutom betalt med bra insats på en fin rak komb i hans första start. Han har sett väldigt stark ut och har gott rykte om sig så han borde nog vara favorit här från fint läge där han dessutom är nedstruken till fjärdespåret. Skulle han få överta ledningen efter en bit från någon av dom startsnabba så kanske loppet bara är över. 1 Novato vann från rygg ledaren i sitt kval hit och kan få samma resa igen så inte oväntat om det spricker upp med luckor till slut, då kan han åter spela ut sin speed och tänkbar vinnare med svängarna på innerspår hela vägen här. 2 Eminem Font får bra lopp och vann direkt i sin Sverige-debut. Borde få bra lopp en bit fram här och visade i försöket hit att han tål dödens. 8 Nalanji Boko är snabb och gynnad av både invändig strykning och vinklad startbilsvinge så tänkbar vid bredare gardering. 9 Frustration har ett bakspår men med långresa för orutinerade hästar i loppet kan det öppna upp sig för duktiga Magnus A som förstärker efter att han varit tränarkörd i sina inledande två starter.

Avdelning 4.

Ranking: A 2-3. B 14-13-1-7. C 4-12-8-5. D 6-10-11-15-9.

Kortlopp med tillägg och då har vi gång efter annan se dom grunddistansen överraska i sommar med att hålla undan efter bättre lopp där framme mot dom hårdare på tilläggen. 2 Hot Lane blir klar favorit och är så klart en tänkbar vinnare men blir kanske lite överstreckad här, så mycket bättre är hon nog inte än alla andra här. Gardering är hur som helst på sin plats då det dessutom är tal om ett treårigt sto mot äldre i öppen i klass och det brukar spela viss roll.
3 Prutti Di Mare får bra lopp där framme med och ska räknas tidigt liksom 1 Lamborghini C.Boko som dessutom ska lättas i balansen med första gången barfota bak. 13 Bunch of Budgies och 14 Upside Face har båda bakspår på tillägget och över kort distans kan det bli för tufft men har någon av dom lite tur på vägen har dom båda kapacietet för att vinna loppet.
7 Mellby Helios ser jag som lite intressant då han gått 13-tid över distansen sedan han kom i Emilias regi men sedan har det blivit flera galopper. Galopperna har varit i autostartslopp och från spår fyra på tilläggsfålla över just kort distans har han vunnit lopp i sin förra regi. Kan vara lite kugnare att komma iväg så räknas med chans i sin comeback här då han är bättre än resultatraden skvallrar om är det bra spelvärde den här gången. 12 Amazing Moment kommer med ett lopp i kroppen efter tävlingsuppehåll och går nog framåt med den starten så tänkbar storskräll som också han är bättre än sin resultatrad på slutet.

Avdelning 5.

Ranking: A 5. B 4-8. C 1-12-2-9-7-11-6. D 10-3.

Tilläggslopp för ston med många hästar på två fållor där det är få på grunddistansen och då borde tilläggshästarna komma in i matchen på bra sätt. 5 Laferrari Dimanche är loppets stora favorit och så klart intressant att man ska köra barfota runt om med Kihlström upp och lopp i kroppen. Spår två är normalt sett bra och galoppen för tre starter sedan blev hon störd till så ska ju inte vara så hög galopprisk men första barfota runt om måste ju vara en viss risk då man väntat så länge med det. Jag väljer att gardera loppet. 8 Emma Häggenäs har varit bra i sin nya regi utan att ha fått vinna men det här loppet är passande och hon ska räknas på hemmaplan trots sitt luriga femtespår i volten. 4 Nanny's Girl har matchats i tuffa gäng och har mest startpoäng i fältet så från fint utgångsläge mot över lag enklare motstånd måste hon räknas tidigt här. 1 I'm All In står 20 meter före värsta konkurrenterna här och när inte dom där bak är riktigt nära gränsen för vad dom fått tjänat så står dom på startfållan helt klart okej inne i propositionen. Det som gör det tufft att ändå stå mot tilläggshästarna är att dom bara är tre där framme så alltid ett par av dom tuffare som då slipper runda allt för många för att vara nära enklare hästar där framme. Lite i överkant på procenten på honom men aktuell vid bredare gardering trots dåligt spelvärde. 2 Wilma Töll är tänkbar skräll från grunddistansen men hon är missgynnad av vanlig vagn då hon har karriärens enda seger tagen i amerikansk vagn. 12 Beware Kronos har bakspår på tillägg men kapacitet och duger i klassen så med fortsatt Magnus A upp är hon en tänkbar skräll med lite tur.

Avdelning 6.

Ranking: A 2. B 1. C 6-9-8-11-10-5-3-7. D 12-4.

Här blir 2 Indira Split stor favorit och visst är det bra chans för henne som vunnit Stochampionatet Consolation efter att varit bra som fyra från omöjligt läge i sitt kval till Stochampionatet. Omöjligt läge även i kval till Stoderbyt och ursäktad där för att sedan vara bra trea mot miljonärer i ett Breeders Crown-lopp sist. Så ner i klass nu och borde väl vinna loppet men det finns startsnabba i loppet som kan ge henne en match om hon tvingas gå i spåren här och inte blir framvinkad till ledningen. Rankas först i loppet men jag garderar henne. 1 Isabelle Sisu är väldigt startsnabb och borde hålla spets här då det var höjning i första bike sist och hon kan säkert rekordsänka ytterligare nu. Kan leda loppet runt om.
6 Onion San Tooma är också startsnabb och första gången i amerikansk vagn från framspår då hon bara provat det från bricka 12 en gång och var fin då. Höll undan mot tuffa märrar sist och stallet visade ju klart bra form på andra hästar i helgen. 8 Tara Hills möter hårdare motstånd än hon är van vid så chansartat men hon är startsnabb och Goops hästar ju höjt sig under hela sensommaren så med lite tur kan hon ge dom bästa en match om hon skulle tända till rejält på första gången med bike på den här gången. 9 Unfair satt fast i Breeders Crown-lopp mot miljonärer näst sist och i förra starten var hon också bra men då över kort distans och kanske är medel hennes bästa. Rygg på antingen spetsfavoriten eller rygg på den stora streckfavoriten, bara att välja och jag tror hon fäller många i spurten så intressant storskräll.

Avdelning 7.

Ranking: A 5. B 3-8. C 6-2-9-7. D 1-11-4-10-12.

Mycket stor favorit i 3 Halo Am men han galopperade i debuten i nya regin för tre starter sedan och är inte att lita på. Fått det gratis i loppen på hemmaplan och det är tuffare mot den här gången så tycker inte alls procenten motsvarar segerchansen och han är given att gardera, jag väljer till och med att gå mot. 5 Without A Doubt är väldigt startsnabb från perfekt spår och han är en tänkbar spik på det men framförallt given förstahäst i loppet. Nollan i raden är från Prix Readly Express mot bland andra Francesco Zet och inga kulltoppar eller miljonärer med den här gången. Han fick en träningsperiod efter den starten och kommer med tre lopp i kroppen hit så toppfromen borde vara nära och här kanske han bara är bäst från spets. Det som kan oroa lite är att det är mång startsnabba i loppet som kanske byter av varandra utanpå när dom söker position där framme så tempot kan hållas uppe en bra bit in i loppet men det borde han klara över den korta distansen och på Jägersro är som bekant spets guld värt. Riktigt fin på barfota runt om för första gången sist och så blir det igen, han gick i mål med sparat och utan att rycka tussarna ur öronen, där han har en extraväxel. 8 Wingait Henke är startsnabb och har aldrig stått i över 6,5 ggr pengarna samtidigt som han varit på plats i 16 av sina 19 starter och vunnit nio av dom. En riktigt nyttig häst som aldrig galopperat i karriären som är gynnad av den vinklade vingen och har man tur att hitta ner i vettigt slagläge en bit fram här måste han räknas med skrällchans som bortglömd den här gången. 6 Mojito Day kommer med full form efter två raka segrar och får rejält kuskplus den här gången och absolut tänkbar vid många streck nu när Magnus A kör. 2 Marengo N.O. får bike på nu och har det blir norskt huvudlag som han svarat bra på men inte gått med så ofta. Tänkbar lägesgynnad skräll för er som letar kantbollar här. 7 Quenchless Tile har höjt sig i bike senaste tre starterna, är startsnabb så gynnad av vinklad vinge här och hade sparat på V75 sist som fastlåst i rygg på ledaren.

Avdelning 8.

Ranking: A 14. B 13-11. C 8-12-7-6-2. D 3-4-10-1.

Stolopp med 14 hästar i en spårtrappa där det är ganska låg klass men det är skiktat och ett fåtal höjer sig en del i vad dom visat hittills i sina lopp så läge att försöka komma undan med få streck.

Först rankar jag den jag tror är bäst men inte ens är favorit i 14 A Girl Has No Name, även om jag tror att hon borde bli knapp favorit strax innan spelstopp. 14 A Girl Has No Name är inte så stabil och missgynnad av bakspår då hon kan öppna bakom bilen men hon har visat att tuffa lägen inte är några problem innan det gäller bara att hålla sig till trav för henne så är nog bara bäst i vad hon visat i fartresurser. Dessutom fått en träningsperiod och då brukar det vara i ordning direkt på Nurmos hästar när det är dags att starta igen, tänkbar spik men kanske samtidigt lite för ostabil trots allt. 13 Mellby Jingle är loppets favorit på tidiga systemen och det är på att hon radat upp segrar men nu är det Solvalla-motstånd och då riskerar det att bli för tufft mot. Visst tillhör hon dom tre-fyra bästa här men som favorit är spelvärdet dåligt. 11 Notre Perle har gått jämna bra tider för klassen sedan hon kom till Goop och fortsatt form på henne liksom stora delar av stallet under sensommaren. Kuskplus nu när chefen kör själv och lite bättre läge än dom två värsta konkurrenterna gör att jag lägger henne i B-gruppen. Westholm har bra snurr på stallet med ett par segrar under helgens STL-finaler och här har han två hästar till start där båda är gynnade av en strykning. Mest plus blir det väl för 8 Starstrucked som dessutom får Mats E upp. Kunde låga 14-tider redan tidigt i somras på Solvalla till framskjutna placeringar och är säkert bättre nu så även om det blivit ett par galoppmisslyckanden på slutet är hon tidig vid gardering. 12 Jasmine möter hårdare nu och har tufft spår men det går ruggigt bra för Lindegren både som tränare och körsven i år så farlig att nonchalera. Har gjort tre starter i hans regi och han ligger lite lågt så hon är nog ordentligt överstreckad på tidiga kupongerna men borde gå tillbaka lite på strecken under dagen.

Stora systemet.

 1. 1 Lardja Wrijthouth
 2. 3-8-10-11.
 3. 1-2-3-5.
 4. 1-2-3-7-13-14.
 5. 4-5-8.
 6. 1-2-6-8-9.
 7. 5 Without A Doubt
 8. 8-11-13-14.

5760 rader som kostar 1440 kronor.

Lilla systemet.

 1. 1 Lardja Wrijthouth
 2. 3-8-10-11.
 3. 5 Fiftyfour
 4. 1-2-3-7-13-14.
 5. 4-5-8.
 6. 2 Indra Split
 7. 5 Without A Doubt
 8. 14 A Girl Has No Name

72 rader som kostar 18 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Mr Green

Insatsen tillbaka (500kr)

på valfritt LIVE-bet

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
NordicBet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se