Speltips: V75 Jägersro 20/11

V75-Omgången.

Jägersro har en V75-omgång den här lördagen då finalen av Svensk Uppfödningslöpning ska avgöras som avdelning fyra på V75. Främre träffen är som bekant mycket fördelaktigt på vår sydligaste bana. När det är lite högre klass och mer körning i loppen är det dock inte omöjligt att vinna bakifrån här, men i enklare lopp där favoriten blir släppt till spets och det inte alltid är fulla fält, så rinner ledaren undan oftare här på många andra banor. Medlångt upplopp med 190 meter och lite bredare bana än medel, vilket ger dom mer plats i voltstartsloppen, oavsett distans. Startbilen har vinklad vinge vilket ger dom längst ut bakom bilen lite mer valmöjligheter i inledningen. Vad beträffar banan så är det i princip alltid sommarbana och valfri balans är självskrivet här nere även om det faktiskt krävts skor ett par gånger i år, enligt vissa, (när det regnat riktigt mycket så har det kanske blivit lite vasst material). Nu ska det dock vara uppehåll och helt okej temperatur för årstiden så lär bli bra förhållanden.

Bästa Spiken!

I Svenskt Uppfödningslöpning gillar jag ju normalt inte att spika till väldigt hög procent men när alla andra ger upp behöver väl inte favoriten ens vara på topp för att vinna loppet. 2 Tetrick Wania blir väldigt stor favorit men en motiverad sådan då alla konkurrenter verkar ha gett upp och troligt att den här blir släppt till ledningen och då är väl loppet över. Vunnit med mycket sparat från tuffa lägen mot flera av de värsta motbuden så segerchansen är oerhört hög och jag rekommenderar spik för hästen med högst segerchans i omgången.

Gå Kort!

I andra avdelningen är det ett försök i Diamantstoet där många sprider strecken rejält så läge att försöka gå kort här.

9 Georgia AM är loppets favorit men här målar många rejält så kanske går procenten ner lite till här. Sveriges bästa amatörtränare i år och bästa kusken upp för första gången så det är klart starkt bakom hästen som kommer med hög segerprocent. Lite nedsatta hästar i stallet på slutet men hon har klarat sig och kollas extra noga inför det här. Hon tål lite spår på vägen och har ett fint utgångsläge på mellanfållan så kommer nog i väg på bra sätt.

1 Nocturne Zon kommer från stall i absolut toppform och har bästa utgångsläget på grunddistansen så utgör lås tillsammans med favoriten. Det är helt okej att gå på ett par betrodda i ett lås då man står över streck på många som drar en del streck. Startsnabb och tar spets men prickar de från springspår kanske hon kan köras i rygg på ledaren och oavsett vilket måste segerchansen vara ganska hög här. Utdragen körning för spets sist och starten före var det hårda kullkamrater i Breeders’-semifinal så bättre än senaste resultaten.

Avdelning 1.

Ranking: A 6. B 3-1. C 8-9-11-10-7-5. D 2-12-4.

Här verkar en del sprida strecken så läge att chansspika och jag går på den knappa favoriten från springspår i jämnt streckat lopp då de två mest betrodda motbuden har bakspår. Klass 1 med voltstart och 6 Black Mission har en vettig uppgift då det är Uhrberg upp som inte ska ha något problem alls att spets med den här. Endast stryk av Parker sist han gästade V75 på Jägers men var före bland andra Bugatti Miles den gången. Nu körs han nog i spets och han står riktigt bra inne i klassen som är ett billigare försök än det han var ute i sist. Spets och slut är det hög chans för här.

3 Ideaal har ett fint läge och rejält kuskplus så räknas tidigt vid gardering då han kanske är med i spetskörningen och får bra läge. Krigar väl om rygg på favoriten med 1 Wolf Of Wallstreet och den av de två som får vinnarhålet bakom ledaren har bra chans att vinna på speed till slut, om luckan kommer.

8 Indigo har stängt spår i starten men kanske galopperar den utvändiga och han komma ut ett spår direkt. Skulle han bli kvar på innerspår kan det bli tredje invändigt och kommer luckor så blir han farlig men det är så klart chansartat på en som var favorit i loppet tidigare i veckan. Varit som bäst då han är med i främre träffen och ledningen så absolut i fara den här gången.

9 Hanibal Face gjorde det bra näst sist då han fick löpa ut i spets, där han kunde köra loppet i sitt eget tempo. Nu är det start mellan och bakom hästar och inte ens givet att det blir trav och sist fungerade han inte alls i ryggar så överspelad här även om kapaciteten så klart är hög.

11 Twigs Honor fick rejäl effekt på biken sist men nu blir det vanlig vagn i volten men har också höjt sig på skolöst sista två så fortsatt det pluset. De två starterna är de han gjort i Goops regi så miljöombyte och annan träning har väl gjort sitt med. Fortsätter säkert att utvecklas ett tag till och kanske är ännu bättre nu.

Avdelning 2.

Ranking: A 9. B 1-11-13. C 5-15-6-4-3-10. D 7-14-8-2-12.

Se ”Gå Kort!”

Låser på 9 Georgia AM och 1 Nocturne Zon som jag tycker sticker ut sina segerchanser och ska man gardera loppet vidare så finns väldigt många tänkbara vinnare.

4 In Style drar en del streck men här är det körsven som inte startar ofta i svensk volt och då är spår fyra det svåraste vilket gör ekipaget överstreckat. Speedig så med felfri start ska hon kunna vinna.

11 Eight Hour här blir det första gången med rycktussar i karriärens 24:e start och det är intressant då hon kommer med ett lopp i kroppen efter uppehåll. Gått bra över lag med hög segerprocent och går i bike trots snävt spår i volten.

13 Alhambra Mail är väl den som visat mest i fältet och varit ute och slagit hårdare motstånd än detta. Dubbla tillägg på Jägers är dock iskallt så kan få svårt att nå fram här men garderar man brett i loppet så ska hon inte nonchaleras trots läget, då hon kommer med mesta startpoäng hit.

5 Baula ska gå första gången barfota runt om och första gången med norskt huvudlag så intressant trots snävt spår. Uhrberg upp är plus i voltstartslopp på Jägers så kan hamna bra på det trots spåret.

15 Devs Daffodil hade rejäl formtopp förra året vid den här årstiden och har sett bra ut i skymundan på slutet. Har hon lite tur med rätta ryggar och det är överpace där framme så ska hon kunna skrälla, speciellt då jag ser det som litet plus med Marc i stället för Conrad i sulkyn.

6 Afrodite Face har ett fint springspår men är hopplöst osäker och det är väl störst chans för galopp härifrån. Har dock slagit Nocturne Zon från utvändigt och skulle hon gå felfritt bombar man kanske mot ledningen här.

Avdelning 3.

Ranking: A 3-7. B 5-1. C 6-2-10. D 8-9-4.

Gulddivisionen och en öppen historia den här gången, jag garderar nog på ganska rejält här.

1 Harran Boko siktar väl på att försöka försvara ledningen och köra där men kommer väl få 5 Mindyourevalue W.F. utanför sig direkt. Den vill ju ha jämnt hårt tempo hela vägen för att hävda sig på kortare distanser för sulky. Det är medeldistans men det är ganska kort för Berghs häst. Fint läge och Goop upp är intressant då han kanske kan få mer fart på honom och kanske kommer han hela vägen till spets. Det finns god chans att de två favoriterna kör hårt mot varandra och då kommer fler in i matchen. För Harran finns alltså risk för hård press av antingen den knappa favoriten eller 7 Upstate Face. Upstate ska ut i finalen nästa vecka men kommer köras offensivt ändå då det är hemmaplan och vinklad vinge. Mött stenhårt sedan han kom upp i högsta klassen och gjort det bra. Här kan det vara upptaget i dödens och vingelrisk med chans en bra bit i tredjespår ligger i farans riktning. Skulle han dock komma ner i dödens på vettigt sätt är vinstchansen god. Han kan också hitta ner bakom de två främsta och få ett bra lopp i draget, god chans oavsett upplägg.

3 Gareth Boko har väl inte full form men blir inte förvånad om han blixtrar till, speciellt som han kanske ser ut att slippa göra jobbet här med ett par andra som kan tänka sig att köra i dödens. Det gick fort till slut sist och han är nog bättre nu med tätare starter och Magnus A upp. Riordans bästa chans för dagen enligt honom själv och då rankar jag tidigt.

6 Dragster gjorde det okej i skymundan i comebacken och ska gå framåt med loppet. Får bike på nu och kuskplus så hittar han formtoppen han hade i fjol samma årstid kan det vara en skräll.

2 Vagabond Bi har fått det tufft i högsta klassen och gått en del monté men är ganska startsnabb och skulle kunna hitta ner i rygg på ledaren. Blir det tryck på loppet kan det vara en jätterensare när luckan kommer om de framför kört färdigt.

Avdelning 4.

Ranking: A 2. B 1-3. C 9-5-6-4-11-10. D 7-12-8.

Se “Bästa spiken!”

2 Tetrick Wania är i klass för sig I årets uppfödningslöpning och lämnas ensam trots att han blir väldigt hårt streckad här. Vid gardering hoppas man på sjukdom eller att han blir påkörd vilket så klart kan hända och det blir många streck om man ska hitta vinnaren då.

1 Sommerbrise är väldigt startsnabb och får väl rygg på favoriten här men kommer favoriten bort leder den här kanske hela vägen.

Kolgjinis duo 3 Hepburn och 9 Urban Africa där den förstnämnda har bra läge och kanske den som kan vara längst fram av de två. Den senare har fina startryggar och får kuskplus.

Avdelning 5.

Ranking: A 5-6. B 1-7-3-2. C 10-11-9. D 8-4-12.

Klass 2 och då är det lägsta klassen där det är bäst chans för skräll eller åtminstone för favoritfall och jag garderar på rejält här.

1 Piemonte är ny hos Lövgren som har bra snurr på stallet men den här har inte varit länge hos honom så inte givet att den förbättrats något. Vist kan han tända till på miljöombyte och han har tagit ledningen från innerspår i tidigare regi så han är startsnabb. Men det är också 5 Rare Magic som har perfekt spår bakom bilen och laddas med startsnabba Adielsson upp. Snabbast är kanske ändå 3 Runaway Day mellan de andra två spetsbuden och då kan Joakim hamna i bryderier från innerspåret. Det skulle kunna bli tredje invändigt för Piemonte och då är det favorit i fara. Lika hårt streckade Rare Magic kanske får överta ledningen av Runaway Day, men alla tre borde få bra lopp där framme hur som helst och kör de inte för hårt mot varandra i starten så har alla tre bra segerchanser.

6 Thorondor står lite hårt inne och det var nog lite billigare han slog då jag spikade honom på V86, Solvalla sist, när Goop körde ett perfekt lopp. Två raka segrar i comebacken och går nog framåt ytterligare med de loppen i kroppen. Höjning på barfota bak i de starterna och Goop har haft en bra höst för stallet över lag. De två mest betrodda har ännu mindre tjänat än honom och han är tillräckligt snabb ut för att hitta ner i banan på bra sätt innan svängen om det stämmer så räknas med bra chans igen.

7 Nice And Quick har också ett par lopp i kroppen efter kortare tävlingsuppehåll. Höjde sig med biken sist och kom till ledningen då så kan öppna snabbt och med vinklad vinge kan han kanske med komma ner en bit fram här. Lite kuskplus då Gustav verkar vara en talang och ekipaget är inte alls borta trots spår en bit ut.

2 Midnight Special stod för en bra prestation sist på V75 som trea och är kvar i klassen så står bra inne i loppet och har fint utgångsläge. Inte så startsnabb men kan få en bra position härifrån och går ända in i mål.

10 Lorenzo Boko har testat V75 tidigare och är kvar i lägsta klassen så står bra inne men läget sätter så klart ner chanserna. Magnus A upp och hade nog krafter kvar när galoppen kom sist då han nog blev rädd för något (kanske open stretch-linjen resonerar Riordan).

11 Imperias Juliette har mycket segrar och andraplatser i sitt facit med fem segrar på tio starter. Nu är det aviserat första gången barfota runt om och då lär hon fälla många till slut då hon gör intressant debut över den korta distansen. Hon har visat sig speedig över medeldistans så det ska nog fungera bra.

Avdelning 6.

Ranking: A 4. B 9-3. C 10-11-7-5-2-1. D 6-12.

Bronsdivisionen över lång distans och favoriten är nog för hart streckad här vilket gör att värdet kan stiga bra om det går lite utanför den här.

3 Kurri Jari Boko blir för stor favorit även om han kanske går tillbaka lite på strecken på slutet. Alltid en snackis men inte fått till det riktigt men nu är det några starter för Goop och ett fint läge igen så kanske går det nu. Inte så startsnabb och inte så speedig att det känns givet att gå på honom i ett jämnt V75-försök, men räknas tidigt så klart.

4 Global Beware kan öppna bättre än favoriten och Kanske kommer till ledningen från sitt fina spår. Han var trea i Derby-kval bakom San Moteur och Global Badman, men före bland andra Selected News för att sedan bombvinna ett V86-lopp i starten efter. Sist blev han orättvist favoritspelad från fjärdespår i volten och fick tredjespår genom första svängen fram i dödens för att sedan hamna allt längre ner och ursäktad då. Nu är det kanonläge bakom bilen och bara 12% så rankar honom först på att jag tror han kan spetsa och leda länge.

9 Four Guys Dream hade nog spetsat från spår två i volten näst sist mot ett par av dagens konkurrenter men blev avblåst för tjuvstart och sedan blev det galopp i stället i den giltiga starten. Då var det vanlig vagn sedan åkte biken på i starten efter och då vinner den enkelt trots lite besvärligt lopp och visar absolut toppform. I biken är han modigare och står bra inne i klassen så kan absolut vara tänkbar vinnare trots bakspåret.

10 Amerindienne kommer från stall som slagit fjolårets siffror med råge, på färre starter och höjt segerprocenten rejält. Den här går bra mest hela tiden och vunnit 5/11 så bidragit i allra högsta grad till Stefan P Petterssons fina år. Magnus A upp som i senaste två starterna och den här har mest pengar på kontot så står fint inne i klassen. Ska vara väl förberedd hit och kan vinna.

11 Red Mile Brodde får plus i biken här som han vunnit i två ggr på tre försök. Var nära segern på V75 sist här nere på Jägers och var ett rejält skrik då, nu är han totalt bortglömd. Ola säger att det inte är någon katastrof med bakspåret då han är den i stallet som tål en repa i spåren i sin klass. Står bra inne i Brons men kommer väl med till finalerna nästa vecka på andraplatsen sist och hyggliga startpoäng så kanske blir det inte jätteoffensivt.

5 M.T.Oscar har toppspår och kan öppna hyggligt så ska hamna bra på det. Han har fått snabba pengar i år då han tjänat över en halv miljon den här säsongen. Går framåt med loppet i kroppen och gör säkert en stark prestation här med då distansen är gynnsam för honom.

7 Global Workaholic kommer från seger så har formen på topp liksom resten av stallet. Ska provas första gången i bike men ändå bara streckad till 1%, det känns märkligt. Visst står han lite hårt inne i loppet och har spår långt ut på vingen men med lite tur om han kommer ner i banan så måste segerchansen vara betydligt högre än en på hundra.

De två inre spåren kan väl hitta vettiga positioner ganska långt fram i loppet här och är båda tänkbara storskrällar i 2 Unico Broline och 1 Major Ass. Den först nämnda kommer från klart bra insatser på Solvalla och hävdar man sig där i klassen duger man i även här. Ska dessutom provas med rycktussar nu. Den senare är mer svårbedömd men man får bara anta att de tar hit bra hästar när de testar på V75 och den här gick ändå en tiotid vid seger i oktober så har nog fart i benen som räcker.

Avdelning 7.

Ranking: A 5. B 11-1-7. C 4-12-8-2-10. D 6-3-9.

Här går väl många på 1 Sweetman för att han slog många av degens konkurrenter sist, men det var över kort distans. Visst tar han väl spets igen men här borde det väl bli lite tryck på det och då tror inte jag det är givet att han håller hela vägen hem. Svår att räkna bort helt men rankar ner på dåligt spelvärde den här gången.

11 Rackham trodde jag bara skulle ta ner favoriten här siste de möttes även om han fick jättetuff resa fram utvändigt. Nu såg man på klockan efter loppet att det så klart inte gick att ta en längd på ledaren till slut där speciellt inte med den inledning på loppet Rackham fick i fjärdespår in i svängen och halva loppet ute i spåren. Tvåa på 1.10,4 på det sättet då han skulle vara bättre till det här loppet var så klart starka papper så har han tagit loppet på rätt sätt kanske han bara bombar runt fältet. Christoffer kanske kör lite för många svängar i tredjespår med honom för att det ska vara optimalt för en V75-vinnare men given på kupongen trots kusken.

5 Oscar L.A. ska kunna slå Sweetman från utvändigt då han är klart distansgynnad nu och har ett toppspår som kan hitta till dödens från ganska snabbt. Överraskande bra sist då det blev lite vingel som jag varnade för och såg honom som överstreckad då. Jag rankade ner på läget då men nu när han var så bra som tvåa rankar jag upp rejält den här gången, då det är kanonläge och formen på stallet är oerhört vass. Nu är det ju vingelläge för Rackham i stället som är värsta konkurrenten och ledaren ska man väl inte räkna bort helt på spetsbanan.

Två som bara maler på upp genom klasserna är 8 Adde S.H. och 7 Rotate där den först nämnda är klar för finalerna nästa vecka och kanske inte bombas från det här spåret. Vid segern på Axevalla tidigare i somras gick han stark långspurt från näst sista häst till seger så inte borta även om han hamnar långt ner i kön. Den senare var ju ruggig när han kom till Goop och har tjänat … i år. Slog bland andra Upstate Face i Silver när den genrepade inför sin tredjeplats i Åbergs, mot eliten i somras, i det slagna fältet den gången var också Born Unicorn. Rotate har alltså varit ute i betydligt hårdare Silverdivisoner än det här med ett par finaler inkluderat. Det är comeback här efter en träningsperiod och har gått banjobb inför det här så gör det säkert bra direkt.

12 Emoji gick 1.08 sista halvan av loppet sist men kunde ändå inte ta något så sjätteplatsen är inget att bry sig om sist. Nu är läget hopplöst men han är bra för klassen och verkar vara i fortsatt form så omöjlig att räkna bort trots spåret. Flemming brukar ju ändå hålla på att sladda i loppen och låta hästarna bestämma tempot själva så spår spelar lite mindre roll för honom. Är hästarna bara i ordning vinner de loppen åt honom ändå.

4 Bordeaux S. gör det bra mest varje gång och växer väl in i klassen allt mer men är fortfarande ganska ny i Silver. Nu är det toppspår och hamnar bra på det så ska kunna skrälla även om han möter några bättre här.

10 Furies Rain är precis över gränsen för Bronsdivisionen så står hårt inne men kommer från Breeder´s Crown-final där han var fyra bakom Önas Prince och Mister Hercules så duger nog gott i Silver med.

2 The Real Star har fint smygläge här om det pressas i dödens från ett par starka mot ledaren. Den här får rejält kuskplus här och Magnus A har lurat sämre hästar än den först över linjen.

Stora systemet

Avd.1: 6 Black Mission

Avd.2: 1-9.

Avd.3: 1-3-5-6-7.

Avd.4: 2 Tetrick Wania

Avd.5: 1-2-3-5-6-7-10-11.

Avd.6: 3-4-5-7-9-10-11.

Avd.7: 1-4-5-7-11-12.

3360 Rader som kostar 1680 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 6 Black Mission

Avd.2: 1-9.

Avd.3: 3-5-7.

Avd.4: 2 Tetrick Wania

Avd.5: 1-2-3-5-6-7-10.

Avd.6: 4 Global Beware

Avd.7: 1-5-7-11.

168 Rader som kostar 84 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Mr Green

Insatsen tillbaka (500kr)

på valfritt LIVE-bet

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
NordicBet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se