Speltips: V75 Jägersro 10 /4

V75-Omgången.

Jägersro är värd för V75 den här veckan och då vet alla att det är främre träffen som gäller på vår sydligaste bana. När det är lite högre klass och mer körning i loppen är det dock inte omöjligt att vinna bakifrån här, men i enklare lopp där favoriten blir släppt till spets och det inte alltid är fulla fält, så rinner ledaren undan oftare här på många andra banor. Medlångt upplopp med 190 meter och lite bredare bana än medel, vilket ger dom mer plats i voltstartsloppen, oavsett distans. Startbilen har vinklad vinge vilket ger dom längst ut bakom bilen lite mer valmöjligheter i inledningen. Vad beträffar banan är det alltid fint underlag så valfri balans är självskrivet här nere. I den här omgången väljer jag ändå att spika ett par hästar som måste vinna bakifrån så vi får svettas lite och hoppas på tempo och som sagt, i högre klass på loppen så körs det mer här än annars och kö-vinster är inte så ovanliga som många tycks tro.

Bästa Spiken!

I Diamantsto, försök så valde Jahn Untersteiner det här loppet eller silverdivisionen med sin 15 Sharp Dream 17% som blir mycket lågt streckad favorit här. Hästarna på startfållan ska vara chanslösa då de två mest betrodda där framme har dryga 100 tkr tjänat och står stenhårt inne i loppet så det ska bara inte gå. Med bara fem på grunddistansen blir det fördelaktigt för fållorna bakom och Johan poängterar att han har fördel där bak på grund av detta. Visst har hon höjt sig ett snäpp med bike i sista tre starterna och Untersteiners kör aldrig med det i voltstart så det vet man att det inte blir nu. Det är inte hela hemligheten heller, hästen flyttade till Johan och i vintras och det är den omlagda träningen och miljöombytet som höjt henne också och det försvinner inte bara för att det inte blir bike nu. Vann dessutom både försök och final i Diamantstoet i fjol vid samma årstid så tänder till extra på våren och jag räknar med att hon gör ett bra lopp mot enklare hästar här och bara vinner.

Gå Kort!

Silverdivisionen och nu börjar det bli hårdare lopp i de högre klasserna framförallt så det är klart roligt lopp här på lördag. Jag plockar bort en av de mer betrodda och spelar med favoriten tillsammans med två andra streck med högt spelvärde.

9 Farlander Am 33% är stenhård och kan slå alla i klassen oavsett lopp. Sist var det voltstart, öppet huvudlag och med flera omstarter så kom galoppen när starten gick, efter att ha kommit iväg på bra sätt i ett par av starterna innan. Nu blir det bil och open eye-huvudlag på, dessutom ficka han springa ikapp och hänga med hästarna efter galoppen sist så har fått sitt lopp i kroppen och ska vara förbättrad nu. Tänkbar spik då Stefan Persson låter väldigt revansch-sugen och han räknas med hög segerchans.

1 Ubaquarian Face 16% var storfavorit I finalen sist och många spikade trots innerspåret även då. (Jag gick mot och spikade Global Undecided då och fick rätt.) Nu blir han inte alls hårt streckad och han är fortsatt så klart bra, samtidgt som han gynnas av distansen. Gör säkert bättre insats nu på hemmaplan och hittar man bara ut så är vinstchansen hög.

6 Spickleback Face 9% spikade vi med framgång näst sist då han slog Remarkable Feet från utvändigt, i bra stil och i förra starten blev det galopp. Rikard N, som körde sist menar att han kändes bra både före och efter galoppen och man tror att formen är fortsatt stigande. Kuskbyte nu och hästen står bra inne i klassen och ska räknas då han klarar distansen bra.

Avdelning 1.

Klass 1 över medeldistans med voltstart och favoriten har ett bra springspår men han gör debut i startformen och kan hetsa upp sig. Läge att gardera då han blir väldigt stor favorit här.

6 Laradja Vritjthout 53% låter det väldigt bra på från stallet och går han iväg tror man han bara vinner. Det är dock inte helt givet och blir det någon omstart, där han laddat iväg så är det inte alls givet att det fungerar sedan. Visst, trampar han iväg och starten går i första försöket så kanske han bara är för bra och vinner, men behöver gå ner en del i procenten för att det ska vara en vettig spik. Jag garderar, men rankar honom först.

4 Gazza B.R. 13% har gått iväg från snäva spår i volten tidigare och när Goop vet att det funkar vågar han nog chansa lite för att hitta position. Hästen vet vart mållinjen ligger och har vunnit 8 av 22 starter och då han ska gå framåt med årsdebuten avklarad så är han mycket tidigt här.

3 Scorpion’s Madness 12% ska få gå första gången barfota runt om nu i sin 28:e start vilket så klart är intressant då även den här vet hur det är att vara först efter 8 vinster på 27 starter. Han är startsnabb och från spår tre går det att kliva iväg hyggligt så det gäller att favoriten inte missar starten alls, för då kan det redan vara upptaget där. Absolut toppform här

1 Gravity Pace 2% har bästa spåret statistiskt sett och den sämre insatsen sist var på grund av att mjölksyran kom till slut, då han gick fram i för hårt tempo lite för tidigt. Här är man nöjda med läget och tror på bra chans då man ska kunna få en bra position i loppet. Tänkbar skräll från rygg på ledaren eller tredje invändigt, så räknas vid bredare gardering.

12 Lucky Truck 6% är nog bra och om det blir omstarter så brukar det vara högre vinstchans för bästa hästen på bakspår och det kan vara han. Ska prova barfota fram och siktas mot kungapokal-kval men kan ändå vinna även det här så klart, speciellt om det skulle vara så att favoriten kommer bort.

2 Run Brodde Run 4% är tränaren inte alls nöjd med spåret för och även om spår två är bra oftast med hög segerprocent så är det långt ifrån alla hästar som trivs med det. Det här ska vara en sådan, men han har väldigt fin form och är startsnabb så klarar han voltningen och kommer iväg ska han kunna öppna fort efter en bit.

5 Mystic Mom 3% söker efter formen men duger i klassen och Magnus A kanske kan få fart på honom igen då han gick bra för honom, två starter sedan. Tänkbar skräll om det stämmer.

9 M.T.Oscar 5% står hyggligt inne i klassen men verkar ha gått ur formen och har ettan högst upp i raden så behöver en bra prestation nu för att inte tappa massa startpoäng. Borde ju vara förberedd för en bra insats nu och tränaren låter optimistisk om chanserna.

7 Cutty Sark 1% kommer med två raka segrar och var fast med sparat i båda starterna före det. Ska gå första barfota runt om i nuvarande regi och det är så klart intressant. Med en bra star kan han hitta ner bra position och ska då kunna skrälla, speciellt om favoriten kommer bort.

8 Moncler Bo 1,6% står väldigt hårt inne i loppet men man gillar ju spår åtta i volten på skrällar och här är det ny regi och kuskplus. Tänder han till på miljöombyte och annan träning så kan han skrälla om lucka kommer efter invändigt lopp.

Ranking: A 6. B 4-3. C 1-12-9-2-7-8. D 11-10.

Avdelning 2.

Se ” Bästa Spiken!”

11 Laleh Pellini 14% och 12 Kali Smart 14% har båda springspår och kan komma bra på det direkt. Den förstnämnda har lopp i kroppen och Goops stall- och kuskform har tagit fart på slutet så se upp. Den sistnämnda gick svenskt rekord i en Final av Diamantstoet annadag jul och ska duga bra även om det är årsdebut här.

3 Lady Beluga 14% och 1 Domingoa 7% har båda runt 120 tkr tjänat och möter mycket hårdare motstånd nu så det ska gå att plocka bort båda tidigt, även vid mindre gardering av loppet.

8 Eye On The Hill 12% har ett bara tredjespår på sin fålla och ska kunna ta sig ner i andraspår tidigt och kan därmed få ett bra lopp. ”Hon är förnuftig och lugn så jag tror att hon ska gå iväg utan problem, men man vet aldrig.” meddelar PU angående att det är första gången i voltstart för henne.

9 La Plus Belle 8% gick i mål på en bra tid för klassen trots att hon fick större delar av loppet i tredjespår och ska fixa spår fyra bra, så kalrt tänkbar om hon får mer vilsam resa den här gången.

14 Mellby Harissa 9% har gjort det bra mot hårda kullkamrater och kvalde in till ett par större finaler som fyraåring utan att få något med där. Årsdebuten avklarad och går säkert framåt med loppet i kroppen så räknas vid gardering.

Ranking: A 15. B 12-11. C 8-14-9-1-3. D 6-13-7-5-2-10-4.

Avdelning 3.

Klass 2 över kort distans och här har favoriten fått et bra spår och är startsnabb men då det inte allas är givet att han tar sig förbi invändiga ekipage här så kan det vara favorit i fara, så läge att ta med några fler.

3 Bravo Sabotage 36% är loppets klara favorit och med kusk som gillar att skicka från start med startsnabb häst så kan det gå undan, vilket kan sitta i benen till slut. Tuffare mot nu med och även om han gjort det bra på slutet så är han för stor favorit här.

2 Classic Gal 16% är nog tillräckligt snabb från början för att svara ut favoriten och då ska hon köras där enligt tränaren. Hon har gått barfota någon gång tidigare men var då inte mogen för det enligt tränaren, Dan-Åke Olsson och det ska nog kunna ge en extra växel nu menar han. Dags också för helstängt huvudlag som det var sedan hon provade sist och med kuskplus så kan det bli ledningen runt om här.

7 Piccadilly 5% riskerar kanske att bli hängande men är startsnabb så ska kunna komma ner i vettig position om det inte strular allt för mycket. Han har gjort ett par starter i Lövgrens regi och sist mötte han hårt motstånd men ska ha gått framåt med loppet enligt Jokaim. Två månader sedan den starten så han hade väl behövt något lopp till innan det här och långt mellan starterna nu men barfota runt om är så klart positivt.

10 Black Mission 5% står bra inne i loppet och har lopp i kroppen så ska vara väl förberedd inför den här starten och Juul vet vad som krävs för att duga på svenska V75 så det är säkert ordning.

9 Filip Winner 4% gick bra som tvåa från omöjligt läge sist och bättre spår nu även om alla bakspår är mer eller mindre kalla. Kort distans ska inte vara något plus tror man, men bara gjort en start över distansen då han galopperade så kan överraska. Gick barfota sist och samma nu när det dessutom åker på bike och det blir första gången med den kombinationen.

5 Valeria Wareco 17% är startsnabb och står bra inne i loppet då man dessutom ska köra barfota för första gången. Dessutom skygglappar eller norskt huvudlag på så man lär ladda här men ska inte kunna ta sig förbi dem två mest startsnabba invändigt och då kan det bli vingel. Hittar man ner i banan så ska väl chansen vara hygglig med maxningar i balans och huvudlag.

11 Chased 2% är mest stark så man vill prova att få upp farterna i honom över kort distans mot bra motstånd för klassen. Han står hårt inne i loppet men har absolut toppform och om han gillar debuten över kort distans så kan han dyka upp där framme till slut.

1 Aloha Chip 11% blir nog över från start här då det är flera startsnabba ute i banan och tar han sig ut tidigt en bit ner i fältet så blir det nog för tung resa för honom. Han behöver en hel del tur för att komma rätt på det i loppet så klart överstreckad här, även om han så klart startar med viss vinstchans.

Ranking: A 3. B 2-7-10. C 9-5-11-1-6. D 4-12-8.

Avdelning 4.

Stayerlopp där favoriten känns kraftigt överstreckad och jag streckar på rejält här då det finns några klart bortglömda i loppet.

2 Under Armour 35% blir väldigt stor favorit då alla såg hur bra han var på barfota runt om sist. Nu är det andra förutsättningar så vid debut över distansen efter bara tio lopp i kroppen så är det mer chansartat än vad procenten antyder. Visst ska han vara favorit men jag rankar honom inte först, på dåligt spelvärde, då det dessutom inte är givet att han kommer till spets.

14 Ganyboy 18% kommer också från vinst och det mot flera av dagens motståndare så ska duga bra igen. Ensam på springspåret gör att han kan komma igång där ute i banan och söker sig kanske en bit framåt per omgående. Hittar han ner i bra slagläge eller tar sig fram billigt då det går långsamt så ska han räknas med toppchans då han är härdad i tuffare konkurrens än detta i Frankrike bland annat. En bra vinstchans för ’himmalaget’ om favoriten har en sämre dag.

8 Rotate 30% har tjänat 210 tkr sedan den köptes för två starter sedan och kanske har lite väl snabba pengar på sig nu. Redan klar för finalen i Klass 1 under Elitloppshelgen och kanske blir det mer passiva upplägg fram till dess men heller inte givet då han visat sig trivas utvändigt om ledaren. Blir det tidigt avancemang och press på ledaren så kan han vara tuff för favoriten att stå mot i den form han är i.

10 Volicity De Vie 0,35% var inte mycket spelad i förra starten heller, då han mötte bland andra Ganyboy men behövde det loppet i kroppen efter en strykning och frånvaro. Går framåt med det och nu blir det dessutom barfota runt om första gången på länge och han har gått tungt balanserad på slutet så stort plus. Har gått på den balansen oerhört sällan och vann så över samma distans som idag redan 2019 på 14-tid och kan säkert bättre nu om allt stämmer. Bara två lopp i sin nya regi och hittar man rätt på honom finns kapacitet för att vinna här.

1 Typhone Face 0,9% är också näst intill ospelad och är bättre än raden och även han bytte tränare i höstas. Inte haft toppkusk varje gång och positivt med Johan upp som körde bra sist, då han var fyra bakom bra hästar för klassen. Han går som bäst i ledningen och toppläge för det nu så som ospelad är han mycket intressant, då det blir norskt huvudlag på nu. Litet minus kanske att hovarna inte tillåter barfota fram, som sist.

13 Panamera 4% var klart bra vid vinsten för två starter sedan och höjde sig ett snäpp på barfota fram då han inte gått så sedan oktober innan den starten. Så blir det fortsatt och man hittade inga anledningar till den sämre prestationen sist och nu är det hemmaplan.

5 Tyson Dimanche 2% har varit fin i ett par starter på barfotabalans och positivt att det är fortsatt så nu. Trivs på distansen och tänkbar storskräll om han får vara kvar på innerspåret några svängar.

7 Quite Special 5% fick ett fint lopp och kunde avgöra enkelt på Halmstads extra V75-omgång på påskafton. Slog då Farlander Am, men den var borta på ’kör’ så inget att säga om, men hon var bra på sin barfotabalans. Kan duga igen med optimal löpning så tänkbar vid många streck.

6 Imagine Boko 3% gör comeback nu och gör det ofta bra men viner sällan så kanske är långsökt nu men körs barfota runt om direkt i årsdebuten.

Ranking: A 14. B 38-10-1-13. C 5-7-6-9. D 11-4-3.

Avdelning 5.

Se ”Gå Kort!”

3 Sweetman 23% har höjt sig i varje start på slutet men går upp i tuff klass nu mot riktigt bra silverhästar och ska få svårt att vinna här direkt. Visst blir det väl ledningen men över den långa distansen ska det bli svårt att stå mot flera bättre hästar här till slut.

2 Staro Leonard 11% är klart bra och står väldigt fint inne i klassen. Kommer från vinst i comebacken sist och gillar med längre distanser. Står bäst inne av alla i loppet, på pengar och är tänkbar trots att han möter betydligt hårdare än vid vinsten.

11 Apapmand 4% har gjort det väldigt bra, framförallt sist men det var också mot betydligt enklare motstånd. Trivs på långa distanser och även om han kanske får skor på nu trots att det är anmält barfota så ska han ändå räknas vid bredare gardering här.

Ranking: A 9. B 6-1. C 11-2-3-7. D 5-10-4-8-12.

Avdelning 6.

Bronsdivisionen och här kommer min kompletterande spik för dagen.

1 Demon Ima 36% är lite för stor favorit då Johan låter sugen på att köra i rygg på ledaren eftersom han inte tror han kan svara 3 Pere Ubu 15% från start. Demon Ima ska gå med rycktussar för första gången men Johan lät inte som det gett någon vidare effekt när man provat i träningen men vill prova i lopp också. Då Johan låter som han inte alls vill ge sin häst ett lopp utvändigt om ledaren då han är ny i klassen och gått upp två klasser på kort tid, så blir det klart chansartat för favoriten här. Visst är rygg på ledaren en bra position men för en hårt betrodd är det givet att det här är en favorit i fara. Pere Ubu kan leda loppet runt om då han är kraftigt förbättrad då han får gå i bike, som nu.

10 Oxidizer 24% är dock mitt spikförslag här då jag tror att han bara är bäst i fältet. Sist var han ute från bricka åtta i den hör klassens final. Han kördes då fram utvändigt där Sweetman hade ställt klockan på hårt tempo hela vägen så Ohlsson sparade på krafterna ett par längder efter men han hade ändå mod att utmana ledaren till slut den gången och var inte långt efter på linjen. Nu startar Sweetman som hårt betrodd i Silverdivisionen och Oxidizer är kvar i Bronsdivisionen så givet att den här står ruggigt bra inne i klassen. Gick barfota runt om sist en balans han nu har tre vinster och en andraplats på efter fem försök så och det blir fortsatt samma balans och utrustning som sist. Rygg på mycket startsnabb Pere Ubu, så det finns på kartan att han kommer igenom på ett bra sätt och inte hamnar allt för långt bak i andraspåret. Tränare och kusk tror alltid på den här så han lär få chansen och jag tror att han bara är bäst nu.

9 Rackham 13% matchade dom värsta i kullen och hävdade sig bra i loppen mot många miljonärer. Han hade lätt kunnat ha några hundra tusen till själv så hade varit aktuell även vid start i Silverdivisioner nu som äldre. Blev trött sist och då kom galoppen men med det loppet i kroppen ska han ha gått framåt rejält då han är svår att få fart på. Han är inte startsnabb så Christoffer Eriksson är ändå nöjd med spåret och den här kommer gå fort till slut, så tidig utmanare vid gardering trots spåret.

Stallkamraterna 8 Il Duce Boko 1% och 2 Romero 4% är båda aviserat barfota runt om och bike på. Där den förstnämnda testar balansen för första gången efter tidigare knäproblem och ganska tunga PG-skor så blir det boots på fram för att aktionen ska fungera. Bike har han gått i bara vid ett par tillfällen tidigare så intressant med maxningar och kan vara aktuell trots spåret. Den senare kommer kanske gå barfota runt om och det blir mer chansartat i så fall då aktionen är tveksam och den här tappar lite i starten. Bike blir första gången för honom och faller allt väl ut så är han med och slåss om en framskjuten placering.

5 Eclipse Am 2% körde galopp sist men var riktigt bra i tre raka starter innan det, men kanske ska ha längre lopp för att komma till sin rätta. Hemmaplan och fint spår men kan inte öppna och det blir skor och vanlig vagn den här gången, där man tror att han inte trivdes i biken sist.

7 Borups Racing 1% har gått bra på barfotan och nu blir det första gången med Goop, så ett rejält plus där. Han har gått i bike en gång tidigare i karriären men blev påkörd då så första på väldigt länge i den vagnen och tillsammans med Goop upp så kan det ge bra effekt då han åter har en formtopp på våren.

6 Red Mile Brodde 2% har gått bra i flera lopp inom V75 där han skrällde i höstas och nu har han två lopp i kroppen. Hemmaplan nu och Ola Karlsson har fortsatt toppform på stallet så passas vid riktigt bred gardering.

Ranking: A 10. B 9-3-1. C 8-2-5-7-6-4. D 11-12.

Avdelning 7.

Första uttagningsloppet till Paralympiatravet och här vill man väl köra för vinst för att vara klar dit tidigt, då bara vinnaren har en garanterad plats.

7 Cyber Lane gör årsdebut och fick spår långt ut bakom vingen men här möter han hästar han brukar vinna mot. Bland annat har han 12-0 i inbördes möten mot 6 Racing Mange 30%

som lär komma ikapp en hel del på strecken här. Det låter som att många kommer att gå på Lövgrens och det kan bli bra värde och till och med spikläge på Cyber Lane om det blir jämnt på strecken. Han brukar vara rejält förberedd och tävlingssugen efter uppehåll så att det är årsdebut tror jag bara är bra, då är han fräsch direkt och brukar vinna direkt efter tävlingsfrånvaro ett tag. Johan ska köra framåt och det kan bli bra tryck på loppet och vid gardering så tycker jag man ska strecka vidare då han kan sänka ledaren. Racing Manges årsdebut hyllas i diverse travtips för att motivera att man ska ha den som förstastreck och spikbud, men det var en ganska intetsägande prestation. Det kördes rejält mellan två andra, Sahara Peyote och Linell N.O. i 07-tempo och Racing Mange kom ner i andraspår tidigt och låg en bit efter för att sedan glida fram när tempot blev lugnare, att sedan slå Lionell N.O. med en knapp längd efter att den borde fått rejält med mjölksyra är ingen jättebedrift nu för tiden.

Nu kommer en parentes och ett sidospår: Prestationer från dödens övervärderas och få tycks vilja inse fakta; att det är näst bäst positionen i ett travlopp efter som att näst flest lopp vinns därifrån och några få hästar trivs inte där medan de allra flesta trivs alldeles utmärkt där, uppenbarligen.

10 Mellby Free är anmäld med skor och vanlig vagn och så har Goop gjort mycket under senaste tiden för att sedan ändra sent så svårt att veta vad han tänker med sina anmälningar. Osannolikt att hon går så då hon inte haft skor på alla fyra hovarna sedan 2018 och alltid går med bike. Här har man ändå kommunicerat ut från stallet att det troligen blir bike och minst barfota bak. Hon har fartresurser som räcker för att spurta ner i princip vilket fält som helst med lite överpace på vägen.

9 Floris Baldwin i finalen sist blev det helfel från bricka åtta då man blev hängande i tredjespår länge och backades sist och inte mycket att säga om. Gången innan skyllde man på banan och vi har sett hur snabbt den här kan röra på sig över ett upplopp då han får rätt fäste på lättad balans. Jägersro kan komma att passa honom väldigt bra nu efter många starter på sämre underlag i vinter och garderar man på så ska man inte lämna Magnus A utanför kupongen.

2 Island Life 0,7% har ett fint startspår och ska kunna få ett bra lopp. Galoppen i finalen sist kom till slut då han satt fast med sparat bakom trött häst, då han själv kört loppet med punktering dessutom, så bara att glömma det loppet. Innan det visade han full form med rubbet sparat bakom Heavy Sound och slutade före flera bra konkurrenter så ska duga och räknas även här, som totalt ospelad.

5 Night Brodde 5% är startsnabb och har ett toppspår så ska kunna överraska i så väl spetsstriden som slutstriden, om han skulle kunna sno åt sig ledningen och släppa till en av favoriterna.

1 Osterc 1,5% är mycket startsnabb och kan vara den som får rygg på ledaren men det ska kunna lösa sig även från tredje inner om det blir rejält tryck på loppet mellan favoriterna.

Ranking: A 7. B 10-9-6-2. C 5-1-8. D 3-4-11.

Stora systemet

Avd.1: 3-4-6-12.

Avd.2: 15 Sharp Dream

Avd.3: 2-3-5-7-9-10.

Avd.4: 1-2-8-10-13-14.

Avd.5: 1-6-9.

Avd.6: 10 Oxidizer

Avd.7: 2-6-7-9-10.

2160 Rader som kostar 1080 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 6 Laradja Wrijthout

Avd.2: 15 Sharp Dream

Avd.3: 2-3-7-10.

Avd.4: 1-2-8-13-14.

Avd.5: 9 Farlander Am

Avd.6: 10 Oxidizer

Avd.7: 7 Cyber Lane

20 Rader som kostar 10 kronor.

Det lilla systemet är kanske mer för att visa vilka jag tycker är tänkbara spikförslag i omgången och vill man spela en SpikHarry kan man lämna öppet där man vill att Harry fyller på med streck och välja insats. Jag har av spikarna valt den som var lägst streckad bland favoriterna (i andra avdelningen) som omgångens bästa spik och kompletterar med en som inte ens är favorit i sjätte avdelningen, så klart bra spelvärde i stora systemet. Till andelsspelen har jag dessutom utrymme att fylla på med betydligt fler hästar på kupongen för önskad storlek på systemet.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Mr Green

Insatsen tillbaka (500kr)

på valfritt LIVE-bet

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
NordicBet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se