Speltips: V64-JACKPOT PÅ JÄGERSRO 21/5

Omgången.

6 miljoner jackpot på V64 som går på Jägersro ikväll. Då Solvalla står värd för för årets största travhelg med Elitloppet, har dom trav tre dagar i streck, då går kvällens V64 och morgondagens V86 på andra banor. Jägersro är känd som en utpräglad spetsbana, att vara med där framme är extra viktigt här, då känslan att dom rinner undan oftare än någon annanstans är vida känd. Tyvärr lite få hästar till start i flera av loppen, men över lag ganska spelvänligt ändå.

Bästa spiken!

I avdelning tre har formstallet Conrad Lugauer favoriten i 5 Gulfstream Am 48% och det ser helt klart ut att vara en rejäl häst. Var nära att ta spets i tävlingsdebuten senast men valde att gå ner i rygg ledaren, när luckan väl kom rundade han dom två där framme på ett par steg och vann lätt. Stallet är i en helt sanslös formtopp och sedan Campo Bahia vann Kungapokalen för tio dagar sedan har Conrads hästar vunnit 8 av 13 starter. Totalt i år är siffrorna 52 vinster på 176 starter, vilket är helt otroliga 30%, det är bara att fortsätta spela tills formen går ner.

Gå kort!

Går för ett tvåhästarslås i första avdelningen, där tre hästar sticker ut rejält, spelar jag två av dom, då spelvärdet är uselt att ta alla tre. 1 Rushmore Face 23% är ute mot stenhård V75-konkurrens hela tiden och har en vinst, efter rejäl insats ute i spåren mot tuffast tänkbara motstånd, i klassen. Kommit lite fel påt i sista två starterna, men här är det ett litet fält och bör inte bli för långt fram, vart han än hamnar.

6 Gina Schermer 32% är en stenhård märr som tävlar framgångsrikt överallt i Europa, så långresor bekymrar inte och hon är väl förstahästen ändå. Kommer med toppform, senast är hon väl ursäktad, då det hon som ganska betrodd mot hästar som Vincero Gar och Vlad Del Ronco, bara blev sexa från bakspår på Åby.

Avdelning 1.

Se ”Gå kort!”

Värst mot mina två streck är så klart 3 Comanche Moon 30%, som visra bra form, men är ganska stor skillnad på vad han mött på slutet och det dom två värsta här varit ute mot, så känslan är att han blir väldigt överspelad här. Men visst, han kanske får ledningen och rinner undan, så får man stå där med dumstruten på. Dock är det givet att välja en eller två av dom betrodda, för att spela alla tre är det dåligt värde på.

Ranking: A 6. B 1. C 3. D övriga.

Avdelning 2.

Öppet lopp över 2140 meter med tre tillägg, inte så vanligt med så många tillägg i lopp under 2600meter. Dessutom är det amatörlisence som krävs för att få köra. Det borde bli svårt för bakre volterna att räcka hela vägen. Men 12 Royal Ice 17% har rejält med pengar och hårdhet på kontot än övriga och ses med chans trots läget, men hur är det med formen? 11 Elof Palema 32% har också han uselt läge, men tänt till rejält sedan Adrian började köra, så i ett lopp då många får upp sämre kuskar än vanligt är det ju ett plus.

4 Hector Greenwood 16% är startsnabb och kanske hitta till ledningen tidigt här, med bara en på startvolten. Fint intryck på barfota runt om förförståelse gången senast han vann via spets-och-slut för Uhrberg, nu kör tränaren själv, men hon har vunnit med honom i år med, så häst i form tippas etta här. 2 Veneri DI Azzura 6% är ursäktad för att hon gav upp dödens sist, då hon var brunstig. Två lopp i kroppen i ny regi och efter långt vinteruppehåll, kan vara en skräll från bra läge.

Ranking: A 4.11. B 12.2. C 8. D övriga.

Avdelning 3.

Se “Bästa spiken!”

Motbudet 1 Livi Oxford H.M. 26% är startsnabb och har gått några lopp, men i väldigt enkla gäng, och när han mötte en lite bättre vek han ner sig direkt över upploppet. Här blir han väldigt översppelad då det inte ens är säkert att han håller upp ’innersniffen’. 2 Umami Face 5% lär testa en bit, håller han sig i trav finns chans. 3 Becker 14% är nog värst mot, som kan snuva 1 på ledningen, hur som helst räknar jag med lite körning mellan 1, 2 och 3, så sänker Conrad allt till slut.

Ranking: A 5. B 3. C 1.2. D övriga.

Avdelning 4.

Vidöppet, 8 Blue Mustasche 52% har gjort det bra vid två segrar efter kortare frånvaro. Visst det kan väl gå igen men från spår 8 och som stor favorit hoppas jag att det kostar lite för mycket att komma fram i dödens. I ledningen sitter kanske 2 Tartarus Face 4% och Adrian släpper väl inte, om Ingves kommer i senare skede med 8? Kan hur som helst bli jobbiga resor för dom två betrodda här och gardering är att rekommendera.

5 Bonny Boy 26% kommer från tidigare nämnda formstall, har ett bra läge och ses med bra chans här oavsett löpningsförhållande.

7 Delantero har testat V75 I tre starter och inte riktigt räckt där, nu är det vanligt lopp igen och då kan han fått lite extra hårdhet som kan fälla avgörande här. 3 Domestic Ås 0,4% har mött riktigt tuffa märrar på slutet och följt med hygglig, med lite sparat som fastlåst ett par av gångerna, dom krafterna kan bita bra här till slut, och till under en halv procent är det högt spelvärde.

Ranking: A 5. B 8.7.3. C 2.4. D 1.6.

Avdelning 5.

Visst rinner dom oftast undan på från ledningen på Jägersro, men det var ett rejält blufflopp favoriten 3 Global Voyager 22% fick vinna från spets till slut, utan att någon tävlade mot honom, i årsdebuten, (1.18,5 skrevs segertiden till). Här är det lite vårbedömda danska gäster som kanske kan utmana i spetsstriden en bit. Och framförallt ett par med lite sämre utgångslägen som kan spurta bra till slut.

Svårt att tippa mot troliga ledaren men bara tio hästar i loppet kan dom från sämre lägen komma bra på det, och ritar nog på ett gäng streck.

10 Hidde Greenwood 18% är en intressant holländsk gäst och Rick Ebbeinge kan dom skandinaviska banorna, har han i linorna lär han inte köra för sent. 8 Nice And Quick 5% får upp Kim Eriksson för första gången, Dan Widegren tränar och han har ju fått fram riktigt fina hästar tidigare med ett litet material, och alltid mer intressanta skrällbud nu när han inte kör själv längre.

Ranking: A 3.10. B 6.8.9. C 1.7. D övriga.

Avdelning 6.

7 True Devosion 34% är ny i Peter Untersteiners regi, och mött tuffare Solvalla-konkurrens, men ändå varit med i främre träffen gång efter annan. Chansar på att miljöombyte dessutom ger det där lilla extra, och precis som Per i våra DD-tips rankar jag henne först här. Jag går tillochmed så långt att jag rekommenderar spik, då det är vidöppet bakom. Något av ett 'en eller alla'-lopp, där jag får känslan att hon borde vara tuffast.

Ranking A 7. B 6.3.9.1. C 8.2.10. D 11.12.5.4.

Stora systemet

Avd.1: 1.6.

Avd.2: 2.4.8.11.12.

Avd.3: 5 Gulfstream Am

Avd.4: 1.2.3.4.5.6.7.8.

Avd.5: 1.3.6.7.8.9.10.

Avd.6: 7 True Devosion

560 Rader som kostar 560 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 1.6.

Avd.2: 4.11.

Avd.3: 5 Gulfstream Am

Avd.4: 2.3.5.7.8.

Avd.5: 3.6.8.9.10.

Avd.6: 7 True Devosion

100 Rader som kostar 100 kronor.

Med Elitloppet i antågande kör 888 en kampanj där du får 16ggr på Readly Express och hela 26ggr på Propulsion om du öppnar konto genom länken nedan.
Passa på att ta chansen att starta en kassa med liten insats för fler utbud kommer inom kort på 888.sport

För Oddsboozt hos 888 klicka HÄR


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se