Speltips: Tips till V86 på Lindesberg 3/7.

Häst från Axevalla

Tips till V86 på Lindesberg 19:20, 2/7.

Omgången och banan.

V86 har inget Xpress-upplägg under sommaren och spelstopp är 19:20 på onsdagen. Fornabodas travbana i Lindesberg är värd för omgången och det körs inte så mycket lopp på den här sommarbanan vilket gör att spårtsatistik bara har några hundratal lopp att grunda sig på. Vad man kan förstå är ändå att spår en bit ut är bra här. Spåren 4 och 5 bakom bilen är som vanligt bäst men även 6 och 7 är bra här. I övrigt är det ugefär lika många segrar från spets här som genomsnittet. Upploppet är strax över medel med sina 195 meter.

Ett par stora favoriter i omgången där jag spikar den ena men har ett roligt motbud mot den andra så lyckas jag fälla en stor favorit kan värdet bli bra även om omgångens största vinner. Jag spelar med två spikar och två lås med två hästar i varje för att få råd att få med ganska mycket hästar i övriga lopp.

Det kommer ut skrivet material till torsdagens extra V75 på Halmstad kväll, då sprintermästaren ska koras. Jag och kollegan Lönnaeus är som vanligt på plats den torsdagen och han kommer att skriva tipsen till torsdag medans jag skriver till lördagen.

Inspelade tips & Andelar.

Vi gör inspelade tips till V75 på YouTube som du hittar länk till på trav.se och på FaceBook i både gruppen Sverige Spelar och FB-sidan Trav.se. Vi spelar oftast på torsdagar men nu är det sprintermästaren den här helgen med extra V75 under torsdagen så vi spelar in till lördagens omgång strax efter lunch på fredagen. Den kommer ut senare under fredagen så håll utkik den kvällen på YouTube och där poddar finns.

Andelsspelsspel hittar ni länkar till under fliken ‘Andelar’ på hemsidan och det spelas en del butiksandelar från våra spelläggare hos dagensbastaspel.se Jag spelar ett system för 200:-/andel som bygger på mitt stora spelförslag i tipsen, så gillar ni mitt system så köp gärna en andel i andelsspelet Manfreds 200.

Jag och Lönnaeus kommer att vara på plats på torsdagens extra V75 och jag öppnar andelsspelet för 200:-/andel även dit, så håll utkik efter det med, då jag kommer att länka till andelarna på hemsidan.

Bästa Spiken!

5 Francesco Zet kommer ut i avdelning tre och han var ju bara så bra som man kunde vänta sig vid seger i Norrbottens Stora Pris, efter Elitloppet. Fick upp farten bra i benen med två snabba heat samma dag och blir nog bättre med starterna nu. Ska vara bara bäst här och vinner loppet väldigt ofta så jag spikar hästen med klart högst segerchans i hela omgången, trots höga procent att vänta här så klart.

Gå Kort!

I andra avdelningen kommer en väldigt stor favorit ut och visst är det hög segerchans för Gocciadoros 4 Exploy men han har rest från Italien och är orutinerad, så givet att det kan hända grejer. Jag rankar honom klart först men vill inte spika och tycker mig hittat ett roligt motbud.

Jag väljer att låsa med en häst som jag gillat intrycket på då det var ordentlig startsnabbhet i amerikansk vagn för tre starter sedan hos 7 Sanoroc News. Han var då bra som trea, enda gången i bike, bakom Tretiak och Ready West efter att ha släppt ledningen till den senare. Enklare mot här och fin vid seger sist så visade han bra form. Dessutom duktig körsven i sammanhanget.

Avdelning 1.

Ranking: A 15. B 2-7-13-8. C 3-9-6-4-10-1-5. D 14-12-11.

Ett försök till Diamantstoet där 15 Relevant Stride var riktigt bra vid seger sist och liknande förutsättningar nu. Är dock lite annan typ av lopp den här gången trots allt, med dubbla volter där framme, fler hästar att runda och dessutom spår fyra i volten. Visst kan det bli felfritt då man inte har hästar utanför sig men det är sämre läge och bökigare förutsättningar den här gången så det kan vara läge att gardera henne nu.

2 Queen of the Night siktades mot StoSprintern där hon inte kom med, efter att ha gått bra som trea i sitt försök dit. Nu var hon ju inte speciellt hårt spelad där och blir överstreckad här då hon inte är att lita på i voltstart. Hon har visat fart och gått låga 13-tider ett par gånger över medeldistans så kommer hon till spets efter en bit blir hon kanske svår att hinna ikapp.

Från samma stall kommer 7 French Omelette som kanske spetsar från springspåret och släpper till stallkamraten. Mäter tuffare nu men om man hittar till vinnarhålet kan man skrälla från rygg på ledaren, om luckorna kommer.

8 Sweet Day visar fart och galopperade av ren friskhet sist då hon tände till lite väl mycket på rycktussarna sist. Nu kanske hon vant sig lite vid det och reagerar bättre och från bra smygläge behövs så klart tur men det är inbakat i procenten och hon ska kunna skrälla om favoriten kommer bort.

13 Nycora vann V75 på sommaren i fjol och kvalade in till finalen av Stosprintern vid samma tid på året i fjol, som nu. Hon har hunnit visa form i år med andra och tredjeplats på V75 som ospelad och gått bra tider i sin nya regi i år. Bara 1% bara måste vara fel!

Avdelning 2.

Ranking: A 4. B 7. C 9-12-5-1-2-10-3. D 6-8-11.

Se ”Gå Kort!”

4 Exploy blir väldigt stor favorit och har ändå ett par galopper i raden och långresa i benen så visst finns det grejer att ta på för att hitta oroligheter. Nu är han väldigt snabb för den här låg klassen och har så klart bra chans men jag väljer att spela med en till i loppet då det finns chans att den här kommer bort.

7 Sanoroc News gillar jag då han kommer med form och detta är ett lärlingslopp och Tom Johansson som kör hade dryga 21% i segarar i fjol och 15% i år så en duktig kusk för sammanhanget.

9 Kind Of Silver kommer från formstall och har duktig körsven upp som vúnnit med hästen tidigare. Bra smygläge och kan utmana om favoriten kommer bort.

12 Billy the Bronco är så klart bortlottad men bra häst för klassen och skulle det tillkomma en del strykningar stiger så klart chanserna. Kommer med ett lopp i kroppen efter uppehåll och man rycker alla skorna och när man gjorde det första gången i fjol vann han, så givet att det är plus.

5 Farao Eagra har bra spår, kan öppna hyggligt, är behandlad efter sist och gått bra direkt efter uppehåll någon gång tidigare.

Avdelning 3.

Ranking: A 5. B 3-9. C 8-6-7-2. D 4.

Se “Bästa Spiken!”

5 Francesco Zet ska vara bara bäst här och troligt att han får ta över ledningen efter bit och så är loppet över då han fick så här fint läge.

3 Mellby Jinx kan öppna snabbt men inte ens givet att han tar sig förbi invändiga 2 Chapuy men båda släpper väl till favoriten och tänkbart att Chapuy inte ens laddas så det kan bli den i tredje invändigt, Mellby Jinx i rygg på ledaren i så fall. Skullefavoriten vara sjuk är Mellby Jinx mest trolig.

8 Castor the Star fick spår längst ut och jag tror inte att man laddar för fullt från start då och backas nog ner i kön. Litet fält men ser svårt ut ändå så klart.

9 Charmant de Zack tycker jag är intressant att ranka upp lite då han ofta är bortglömd i loppen. Han var bra vid segern sist och går säkert framåt ytterligare med två lopp i kroppen nu efter uppehållet.

Avdelning 4.

Ranking: A 11. B 1-10. C 8-3-6-13-9-5. D 7-4-2-12.

Favoriten 11 Winterburn stod för en vass prestation till andralatsen i finalen under Elitloppshelgen och gör comeback nu. Stayerlopp över 3000 meter så inge stress i starten och nu är det kuskbyte till MAD efter några starter för ÖK på den här och Magnus vann många lopp med honom i fjol så han kan hästen. Jag är inne på att detta är en bra spik då den mest spelade bakom är överspelad och man får bra procent på den som spik då det är många som delar på strecken här. Ju längre distans desto mer tydligt brukar det vara vem som är bästa hästen och jag är inne på det är den här.

10 Chestnut mötte en som var för bra sist och jag är inne på att han gör det igen. Den här har vunnit en del lopp på distansen så givet att långlopp är bra för honom men spår fyra i volten och över 20% gör att jag inte gillar det, han ska bara inte vara så nära favoriten i strecken, som han är , det ska skilja mer.

1 Haxo d´Avignere har bästa läget då han är stark och vill tåga på där framme och som ensam på grunddistansen så lär han ju sitta i ledningen länge här. Formstall, läge och stark häst gör honom tidig vid garderings å klart.

3 Free to Ask ryckte man inte tussarna med sist så växel sparad och bra läge för formstallet Wäjersten.

8 Mustang Racer är den roliga skrällen vid gardering då det har varit fin form på stallet och han fick galopp med sparat i ryggar sist. Nu blir det kuskplus. Kanske är inte distansen den bästa men han står bra inne i loppet och har vettigt läge.

Avdelning 5.

Ranking: A 4. B 6. C 3-1-7-8-5-11-12-10. D 2-8-9.

4 Dilva Jet är en tuff märr som står bra inne i loppet då det är en Bronsdivision med fördel för ston. Den här vann på låg 10-tid i regidebuten och Gocciadoro tror hon har en del pengar kvar att tjäna så från bra läge kör han nog offensivt här och det är nog bra segerchans.

6 Olly Håleryd var ju en snackis kring då hon bytte tränare precis innan en tilltänkt V75-start veckan före Elitloppshelgen och hon blev struken då. Den här märren står bra inne i klassen och har ju vunnit flera lopp med dryga tillägg och lopp ute i spåren och nu blir det bra läge den här gången. Man kör med bike och barfota runt om direkt så tänder hon till på miljöombyte och annan träning så kan hon vara riktigt bra direkt här.

3 Global Caps vann med en vass spurt sist och får nu amerikansk vagn på och han har vunnit en del lopp. Nu står han dock ganska hårt inne i Brons där han möter två ston som har tjänat det dubbla så det kan bli tufft att slå båda.

1 Gatling kan öppna bra och borde väl varit ännu närmare vinnaren sist då luckan kom till slut. Då var det skor runt om men barfota bak nu så givet att det är lite plus nu.

Jag rankar ungefär som strecklistan och när man landar i för likt kollektivet i rankingen så brukar det vara läge att ta ställning och jag väljer att gå kort här.

Avdelning 6.

Ranking: A 12. B 4-1-14. C 6-2-9-13-15-3. D 11-5-8-7-10.

Kallblodslopp och det är öppet där jag tror mest på 12 Grude Tryggve som får väldigt stort kuskplus när man går från tränarkört till Jepson upp. Visst står han 20 meter sämre till mot ett par han startat på lika start med tidigare men det betyder också att han tjänar allt mer pengar vilket tyder på form. Han har redan tjänat 320 tkr i år och det har inte loppets favorit varit nära att springa in på senaste två åren tillsammans. Jag tror att den här kan runda dom med så bra kusk och då han visar så bra farter som han gör i loppen och han vann 12/18 starter i fjol så skalle saknas inte. Tänkbar chansspik på lilla spelförslaget men många hästar på det stora systemet.

Favoriten 2 Midnatt Tulla tjänade sina pengar som unghäst mot jämnåriga ston och har så klart tuffare nu. Visst gör hon bra lopp och har fart men svårt att vinna mot många hingstar och valacker här så en favorit i fara och bara en av väldigt många i loppet.

1 Holms Pegasus matchades mot kulltopparna som unghäst och har tre lopp ikroppen som äldre nu varav en seger så han ska duga bra i klassen och med bästa spåret så blir han att räkna med då han kanske kan sitta i vinnarhålet här.

6 Järvsömalla kan öppna snabbt och kanske spetsar såska räknas då men jag tycker att han är överspelad här, på bara att han är spetsbudet. han har faktiskt inte vunnit lopp på ett par år så som delad favorit är han kall att spela med tidigt här. En av många på att det kan bli ledningen eller rygg på ledaren.

4 Prinsen af Sola var inte körbar på hela loppet sist och har man fått bättre ordning på det nu så är det faktiskt lättare mot den här gången och han kan vara riktigt bra här om han inte tappar för mycket. Aktionen måste funka bättre än sist men det borde man väl ha filat på, tidig.

14 Guli Fantom trivs väl bäst på vintern när det går lite långsammare i loppen och han vann tre raka i vintras och sju raka segrar vintern före. Mycket galopper när det går för fort för honom på sommaren men han har bra fart själv ändå och håller han sig till trav kan han vinna trots dubbla tillägg.

15 Guli Frodo håller sin fart och fäller många till slut här då han är tuff och har vunnit tuffare lopp än det här, även om han inte vinner så ofta.

9 G.G.Qurre skrällde rejält på barfotabalans som han gått ett par starter på slutet. Intressant med MAD upp från smygläge med rygg på tidiga favoriten.

13 Björnemyr Tore var bra som tvåa på V86 i Åmål för bara en månad sedan och gjort två lopp till sedan dess. Står bra inne på mellanfållan här och ska kunna skrälla för en klart duktig kusk.

3 Kleppbest galopperar väldigt ofta och trots att det är bra spår lär han väl tappa en del så kan bli för tufft men tänkbar skräll på kapacitet och skrällde sist, så ovanligt med två felfria lopp i rad för honom.

Avdelning 7.

Ranking: A 4. B 3-7. C 9-11-2-8. D 5-1-10-6.

Ett klass 1-försök där4 Cosmico Polare blir favorit från ett bra läge efter att ha tagit en pengaplacering i Harpers näst senast och spurtade åter bra sist, när det var bike på. Nu är det stort kuskplus och fint utgångsläge så givet att han ska ha bra chans men loppet är öppet och jag streckar många här.

7 Evandro Degli Dei har gjort det bra från dåliga lägen och fick inte det bästa spåret nu heller, även om spår sju är ok här om man ändå vill köra offensivt. Han står hårt inne i klassen men samtidigt har han säkert en del pengar att tjäna snabbt då han kört om något lägre prispengar i Italien. Duger bra men riskerar få tufft lopp igen.

3 Giant Laser kan öppna snabbt och har fått ett lopp i kroppen i nya regin så intressant som åtgärdad efter det och bike på nu. Han kan gå i spets eller rygg på ledaren här så måste räknas tidigt.

2 Hagrid kan med öppna snabbt men står hårt inne i klassen och det är nog bäst om man kör i rygg ledaren med den här nu. Med den typen av resa kan man så klart vinna för vasse Mats E.

Från bakspår gillar jag 9 Uncle Silvio som får första gången bike på i 30:e starten och Erik A upp. Startsnabb rygg om man väljer andraspår så kan hamna bra på det trots bakspår. Jag gillar också 11 Dats Tore som rekordsänkte sist då det var första gången Goop körde och kan man springa fort igen kanske man kan plocka ner många till slut, om det blir tryck på tempot här.

8 Liberty Boko gör comeback i ny regi nu och man maxar direkt med barfota och bike men läget är kallt och kanske behöver loppet även om han står bra inne i klassen och duger.

Avdelning 8.

Ranking: A 4. B 9-1. C 6-8-2-5-3-10-7. D 11.

Klass 2-försök över kort distans där det är en stor favorit i 4 Macao Keeper som kanske bara är bäst från toppspår men jag vill gardera då han möter tuffare motstånd med bara åtta lopp innanför västen.

9 Going Cash har nog minst lika hög kapacitet som favoriten här och även om det är bakspår ska han räknas med riktigt bra segerchans. Inte startat på länge men han har en startsnabb rygg i andraspår och skulle han kännas bra för dagen blir jag inte förvånad om man kör offensivt.

1 Cameron Hills gick bra som trea sist på V75 och är därmed härdad i klassen och kan öppna bra så givet att man kan hamna bra på det här.

6 Jongleur ska man inte titta på tiden han gick sist då det var på gräsbana och den här kommer med full form och MAD upp då kan det gå trots att han möter hårt nu.

2 Light In kan öppna bra så skulle han komma ner på innerspåret och hitta rygg på ledaren ska han kunna skrälla då man var nöjd med hur han sprang näst senast.

8 My Star is Born har så klart uselt läge och möter tufft men har tänt till på skorycken och nu blir det första gången i amerikansk vagn så intressant att se och med höjning och lite tur kan det gå.

Stora Systemet

 1. 2-7-8-13-15.
 2. 4-7.
 3. 5 Francesco Zet
 4. 11 Winterburn
 5. 4-6.
 6. 1-2-4-9-12-14.
 7. 2-3-4-7-9-11.
 8. 1-2-4-6-8-9.

4.320 rader som kostar 1.080 kronor.

Lilla Systemet

 1. 2-7-8-13-15.
 2. 4-7.
 3. 5 Francesco Zet
 4. 11 Winterburn
 5. 4-6.
 6. 12 Grude Tryggve
 7. 3-4-7-9.
 8. 1-2-4-6-8-9.

480 rader som kostar 120 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se