Speltips: Skrivet material till V75 på Östersund 8/6.

Häst från Axevalla

Skrivet material till V75 på Östersund 8/6.

Omgången & Banan.

Fortfarande lugnet efter stormen när många varit ute under Elitloppshelgen, men nu börjar några komma ut två veckor efter den helgen. Jag skrev faktiskt en sammanfattning om lite vinnare i många av loppen och min syn på några av loppen med något om det kring alltihopa med, så att säga med. Läs gärna det på hemsidan.

På Östersund körs Jämtlands stora pris med 600 tkr till vinnaren den här söndagen och det ser väldigt skiktat ut i loppen den här veckan. Inte ens fullt fält i Silverdivisionen där det är fördel ston i propositionen och då får Zueidi AMG en ruggigt bra uppgift mot svalt motstånd för klassen. Kanske läge att hålla ner insatserna den här veckan det är kanske tre starka favoriter i omgången, där ett par lär hamna högt i procenten.

Den här omgången går på Östersund och här har vi ett av landets längre upplopp med sina 218 meter, vilket bidrar till att det är betydligt lägre andel vinnare från spets, än på genomsnittet. I övrigt är spår en bit ut att föredra bakom bilen och vad som är anmärkningsvärt är att varken spår 1, 2 eller 3 finns med på topp-5 bland högst segerprocent på den här banan.

Video-tips & Andelar.

Vi har inspelade tips på YouTube som du hittar via länk på trav.se och i gruppen Sverige Spelar på FaceBook, eller sök efter kanalen Trav.se på YouTube. Inspelade materialet finns även som ljudfil där poddar finns.Vi spelade in redan onsdag den här veckan och det har legat ute ett tag.

Andelsspelsspel hittar ni länkar till under fliken ‘Andelar’ på hemsidan och det spelas numera en del butiksandelar från våra spelläggare hos dagensbastaspel.se. Jag spelar 200:- per andel på det stora spelförslaget i tipsen här.

Bästa Spiken!

I tredje avdelningen startar hästen med högst segerchans för dagen i 5 Zeudi AMG som bara ska vara bäst då det är en häst som hävdar sig mot eliten och nu startar i Silverdivisionen. Hon är bara fär bra och körs offensivt den här gången och så här säger Gocciadoro om henne:

Zeudi AMG hade ett svårt startspår senast på Solvalla så jag tog en lugn start och valde att köra bakifrån. Hon avslutade strålande sista 300 meterna och är en riktigt häftig häst. Hon må vara nio år på pappret, men det är inte den känslan man får när man sitter bakom henne. Startspåret här blev helt okej och utan att ha full koll på motståndet så tror jag att det här är min bästa segerchans i Sverige under hela veckan. Det blir jänkarvagn och barfota runt om igen, men huvudlag bestämmer jag på tävlingsdagen, säger Alessandro Gocciadoro.

Gå Kort

Har inget lopp jag går riktigt kort i den här veckan men på lilla spelförslaget gör jag en lösning i huvudloppet för dagen, Jämtlands Stora Pris i avdelning sex, där jag spelar med bara två streck på mindre system. Jag tar då bort favoriten och spelar med den som borde sitta i ledningen tillsammans med ett klart understreckat motbud. På större systemet lägger jag till två hästar men det är verkligen tänkbart att spela med bara två streck där.

Avdelning 1.

Ranking: A 5-10. B 6-4-3. C 7-8-9. D 11-2-12.

Klass 2 över medeldistans med bilstart där 1 Fine Manners hade blivit stor favorit men är nu STRUKEN tidigt.

3 Heavenly Zet blir nu ganska klar favorit men ingen favorit att lita på då han har svikit som väldigt hårt betrodd tidigare, vid flera tillfällen och dessutom har viss galopprisk. favoritskapet. Det stämmer långt ifrån alltid i travet och det krävs nog inte mycket för att han ska förlora det här loppet så det blir en favorit jag rankar ner en bit ändå streckar på sin höga kapacitet för lägsta klassen.

Wäjersten har tre hästar till start här och kör 5 Not For Sale själv som vunnit i enklare gäng men också byggt självförtroende och går framåt med loppen. Eftersom Daniel valt att köra den här så borde den väl ha bäst chans, speciellt då man fick ett toppspår men vi snackade en del i inspelade materialet om att 10 Punchboard förmodligen är minst lika bra. Inte givet att det är full form ännu på den här men han har väldigt hög kapacitet för så här låg klass och haft karriären bromsad av skador. Han var riktigt bra i comebacken och går säkert framåt med loppet så det borde inte ha varit något enkelt val för tränaren att välja bort den här styrningen.

Stallets tredje häst i loppet är 4 Cherokee Face som vi såg som överstreckad då han blev tidig favorit i klassen för två starter sedan men han gjorde det bra den gången utan att riktigt räcka. Nu har han fått ytterligare i ett lopp i klassen så han är härdad och understreckad nu så från bra läge med en hemmakusk upp som kan banan är det klart intressant.

Nedstruken till statisikspåret nummer ett är 6 J.J Dragon som nu ska maxas med amerikansk vagn på för första gången, tillsammans med kanske ett stängt huvudlag med. Han har tänt till på skorycken så övriga ändringar kan med ge bra effekt. Han ska kunna öppna Snabbare med den typen av maxningar och gjorde ett riktigt bra lopp sist. Han gick i dödens sist då han slog ledaren tidigt för att svara och gå undan före Peter Pan, som i sin tur var ruggigt bra i starten efter det.

7 Hercules Godiva möter så klart tuffare nu men är lite lat i loppen så det är nog rejält kuskplus med Goop upp då man dessutom kanske hänger på blinkers för första gången hit så intressant som lågt streckad.

8 Cleveland Broline blev trött sist men tar han det loppet på rätt sätt kan han gå framåt med det och har vunnit 4/6 i år och fortsatt bike på och Ulf O upp gör det intressant när man är nedstruken ett spår.

9 Ask Annie fick vinna med sparat efter fint lopp sist och nu blir det första barfota runt om när hon kommer med form så kan hon slinka igenom till vettig position kanske hon kan skrälla här.

Avdelning 2.

Ranking: A 8. B 6-7-14-4-3. C 1-12-2-10-11-5-13-9. D 15.

Diamantstoförsök som spårtrappa för lärlingar där fortfarande, tidigt på lördagen ser 3 Önas Rose som favorit och det är märkligt faktiskt då så många verkar ha en annan som klar förstahäst här. Visst är Önas Rose startsnabb, kommer med form och har mycket segrar i raden men jag är inne på att hon inte har hårdheten som krävs. Jag är väl medveten om att i ledningen kan den sämre hästen vinna då man kortare sträcka och många blir lite modigare och sträcker på sig i spets, men det är ett långt upplopp och flera som tål och trivs i dödens här så favorit i fara. Jag rankar ner ordentligt på lågt spelvärde på henne.

8 Duchess Sun är den som många med mig håller högst här med tanke på den ruggiga insatsen hon svarade för i finalen på Solvalla för två veckor sedan. Visst har hon fått snabba pengar på slutet men det har favoriten med och den här tror jag bär betydligt mer pengar och står bra inne i trappan. Att det blir spår längst ut bakom vingen här tror jag bara gör att man tvingas köra offensivt direkt och hon gick i dödens i snabbt tempo sist för att sedan bara vara bäst och det var riktigt imponerande. Även om hon tränat fortsatt bra så kan det ändå vara tungt i benen efter en maxinsats på Solvalla under Elitloppshelgen så kanske inte bara är att gå på henne rakt ut trots allt.

6 Mi Amore Bros var trea i finalen sist efter sen lucka och gick i mål med sparade krafter och tussarna kvar trots en topptid. Bakspår då och bättre läge nu så kanske kan vara först fram i dödens för att bli avlöst av Duchess Sun och får då bra lopp igen bakom den. Över ett riktigt långt upplopp kan det väga över att man fick sparat sist och tussarna kan ge bra effekt över detta upploppet.

7 Jade Sisu är snabb och var bra som tvåa bakom en omöjlig för klassen sist. Hon har varit bra dom få gånger man ryckt skor på henne och barfota runt om nu som sist är bra. Hon kan öppna snabbt och kanske ännu snabbare barfota runt om så borde kunna hamna bra på det här och räknas tidigt till klart vettig procent.

14 Young Mistress skrällde rejält i den här V75-omgången i fjol och kört in bra pengar sedan dess. En hemmahäst som får duktig körsven upp för det här loppet och hon kan absolut skrälla igen.

4 Dino Cream satt fast med sparat efter galoppen i inledningen sist och gick väldigt fort efter galoppen. Hon har skrällt mot bra motstånd förr i liknande lopp och nu är det bra läge och fin form. OKB som tränar ser henne som jämngod med sin andra häst i loppet som är favoriten och det skiljer alldeles för mycket i procent här. Nu streckar jag bara fyra hästar på systemförslaget men har ni råd med en till så är hon klart streckvärd, före favoriten, på bättre spelvärde.

1 Eclisse Roc kan få ett bra lopp i kanske tredje invändigt och ofta det skräller i diamantstoloppen från just den typen av löpningar. Tänkbar då stallet har bra form och den här har mer pengar att tjäna så står bra inne med några lopp i sin nya regi för säsongen.

12 Vilja T.Y.C går med i alla tempon och ser ofta väldigt fin ut men har förskräckligt svårt att vinna loppen, även då hon fått det serverat. Givet att det blir svårt men hon har en bra körsven för det här loppet och med en del tur på vägen så kan hon luras först, om allt stämmer.

Avdelning 3.

Ranking: A 5. B 4-10. C 9-1-11-7-6-3. D 2-8.

Se ”Bästa Spiken”

Silverdivision med fördel ston och då är vi vana vid att märrarna hävdar sig riktigt bra då man får ha hur mycket på kontot som helst som sto här. Gocciadoro är inne på att han har sin bästa segerchans för hela veckan på svensk mark här i en stor favorit, 5 Zeudi AMG och jag håller med. Oerhörda fartresurser i den här och hon gick ett väldigt snabbt slutvarv på Solvalla sist med till synes krafter kvar men det gick bara inte att nå ledaren den gången. Nu blir det offensivt och inte omöjligt att hon släpps till ledningen efter en bit här och då är väl bara frågan hur många längder man vill vinna med. Tredjespår en bra bit fram i dödens är också tänkbart, och då kanske man bara vinner med någon längd, men vinner loppet, det gör hon säkert åtta ggr av tio och detta är kanske den favorit på V75 i år med högst segerchans hitills.

Det drog inte ens fullt fällt i denna divisionen och ytterligare ett sto blir tvåa på strecken i 4 Riet Hazelaar som jag tyckte var så ruggigt fin vid seger i Brons näst sist men hon var inte alls lika fin i finalen och kanske var det för hård bana för henne eller något som störde. Man var så klart missnöjda med henne men hittar inga fel och men här blir det Silver i stället för brons, frågetecken för formen och värst av allt, man möter en som är för bra. Man kanske tillochmed kan släppa till favoriten om man kommer till spets, med tanke på den tveksamma insatsen sist. Om favoriten kommer bort kan hon få överta och leder väl förmodligen loppet runt om i så fall.

10 Mellby Joker är väldigt startsnabb och kan komma igenom vettigt trots bakspår då man har startsnabba ryggar. Det är en nyttig silverhäst men bara ett lopp i kroppen efter lång frånvaro och bakspår gör att det så klart blir svårt.

9 Hidalgo Heldia är också en som ska duga bra i Silver och trivs på kort distans så med skoryck ska hon kunna göra ett bra lopp men det är för tufft mot och han har väl tyvärr stannat av en heö del i utvecklingen.

1 Parveny var runt 10% på tidiga kupongerna, vilket var på tok för högt, men går nu ner i procenten och den här borde få svårt att komma till i loppet då alla tre från spåren 2-3-4 öppnar snabbt och man kan hamna tredje-fjärde invändigt här.

2 Mission Beach öppnar snabbt men det gör även 3 Otroligåsåfin men den senare vill väl bara ta sig ner i rygg på den tidigare. Båda släpper till Riet Hazelar och får fina lopp invändigt här för kanske chans på topp-5 om man spelar det på Svs.

Avdelning 4.

Ranking: A 4. B 5-10-12. C 15-3-2-14-9-7-1-11-6. D 13-8.

Kallblodslopp där det är tillägg i 1640 meterslopp och det kan bli svårt att ta in tillägget här, där jag tror på favoriten 4 Rams Bror som slipper hästar utanför sig i volten och då tror jag att Erik kan vända upp vettigt och få bra fart tidigt, trots spår fyra. Jag är inne på att han kan sätta honom i spets och då kan hon bli väldigt svårslagen. Jag tyckte det var väldigt bra snack från JOP kring den hä ri förra starten och han hade inte fel, det vara nära att den kunde vinna det loppet, kanske vinner nu om man hittat rätt på honom.

Delad favorit är 12 Ulvsåsen som det låter bra kring och han har varit bra men startar med bakspår på tillägget så mycket chansartat läge över kort distans. Han har väldiga fartresurser och skulle man komma ut tidigt för lopp i andraspår kan han växla ner dom men det är givet att inte gå på en sådan som behöver tur på vägen, till den här procenten.

5 Fräcke Prins är totalt tappad på strecken trots att fler än vi tycks varna för den här kapabla hästen och det var kollegan, Lönnaeus, drag i loppet i inspelade materialet. Bra läge att komma iväg snabbt från och komma ut i andraspåret och kan hamna riktigt bra på det här och han såg fin ut sist mot tuffare motståndare än nu, men galopperade när man skulle flytta honom lite i sidled, med till synes krafter sparat. Stark och rejäl som kan gå fort hela vägen här.

Av norska gästerna tycker jag att 10 Olav är mest intressant då han kan öppna snabbt från sitt springspår här och han visade form i comebacken i ny regi sist. Går bra på barfotabalansen och då han kan hamna bra på det med snabbstart här är det klart intressant till låg procent.

15 Björs Balder kommer nu med ett lopp i kroppen efter att ha varit bra som unghäst och kallbloden blir allt bättre tidigt. Jag är inne på att femåriga kallblod som tillhört kulltoppen ska kunna hävda sig allt bättre redan som femåringar, än vad dom kanske historiskt sett gjort. Här är läget dock iskallt med sämsta bakspåret på tillägg men man får då procent under 3% så roligt streck från toppstall här.

14 Komnes Omer har iskallt läge med men vann för ÖK sist i stark stil från dödens och fortsatt samma kuskplus här så det skulle kunna gå trots spåret.

Avdelning 5.

Ranking: A 6. B 3-7-4. C 2-9-1-11-5-10-12. D 8.

Stark favorit i Klass 1 där 6 Poleposition var spelad till 65% sist han var ute i Bronsdivisionen och var då väldigt nära att bli av med ledningen i snabb inledningen men då han redde ut det, med minsta möjliga marginal, var han bara bäst sedan. Nu är det inte tuffare mot och han har ett mindre chansartat läge så han ska kunna komma till ledningen eller åtminstone till en lugn dödens här och då är han nog bara bäst igen. Spår en bit ut är nog bara bra då han slipper stressa upp sig och det är förmodligen bara galopp mot. Tränaren hade höga tankar om den här inför Derbykvalen i fjol där han blev trea och missade Derbyt så det här är väl en häst med för lite pengar och startar i minst en klass för lågt här. Bra spik då han fortfarande på lördag morgon ligger strax under 40% och även om han stiger under lördagen så blir han nog för lågt spelad den här gången.

3 B. Sacamano ser jättefin ut och gjorde det väldigt bra i sin Bronsdebut sist men har inte startat på en månad och kanske inte är lika på topp som den starten. Nu är det dessutom åter en som är lite för bra mot och även om man kommer till ledningen så kanske man får nöja sig med andraplatsen. Inte ens givet att man kan få ledningen här från snabba 5 Joy Alissa. Det kan vara så att en annan är före om det laddas fullt utifrån, med 7 Jimbaran Zon och det går ju att ta sig iväg fort från spår en bit ut på den här banan. Jimbaran Zon kan absolut köras i spets och skulle favoriten komma bort kan den här leda loppet runt om, om inte den tuffa press han fick sist, av en riktigt bra Dana Ek, sitter i benen.

4 Portofino var bra i sitt näst senaste lopp då man slog Mellby Knekt från dödens men nu går man upp en klass och då är det inte lätt att vara lite sölig ut och göra det i spåren eller i dödens mot så bra häst som Poleposition här. Duger bra bakom men som andrahandsfavorit är det ganska kallt, då det dessutom är högre galopprisk hos den här än hos favoriten.

9 Kash Keeper har rygg på 2 Beenthereseenthat som kan öppna vettigt för bra position. Båda ska kunna vara rejäla skrällar som går bra mest varje gång utan vinna så ofta men form visad i respektive senaste start.

1 Invisible Sun är en hemmahäst som duger bra i klassen men kan hamna ordentligt långt ner, invändigt här då det är några startsnabba som kan tänkas släppa här. Behöver mycket tur och då är nog 7% som han är spelad till, i överkant. Viss skrällchans om ett par betrodda kör galopp här, eller kommer bort på annat vis.

Avdelning 6.

Ranking: A 4. B 3-5-2. C 7-8-9-10-1. D 6.

Gulddivisionen är Jämtlands Stora Pris med 600 tkr till vinnaren och jag tycker att det blivit för mycket streck på favoriten 5 Hail Mary som varit bra i ett par tuffa lopp på slutet men inte riktigt varit så bra som förra säsongen. Jag trodde först han skulle hålla sig högt i procent men ser nu att han sjunker här då fler tänker samma, att han kanske inte ens borde vara favorit. Han har gått i hårda tempon på slutet där det blev tufft lopp näst senast och han har kanske varit toppad i flera starter där för att försöka komma med i Elitloppet men misslyckades med det. Han tävlade dessutom på i Frankrike i vinter och även om han inte startat så tätt så har han ändå inte haft någon längre vila och träningsperiod sedan förra vintern. Det blir tungt att gå i dödens här och vinna även om han kan göra det, men som favorit och klar favorit på tidiga systemen är det läge att gardera eller gå mot.

4 Mellby Jinx kan öppna snabbt och kanske får en bike på här, kanske vassare huvudlag med och ska ta spets från perfekt utgångsläge här och då kör väl Wäjersten där. Han kan absolut leda loppet runt om och ska nog vara den med högst segerchans i loppet så givet att man ska kunna gå på honom då han inte ens är favorit. Han trendar dock rejält uppåt och han blir nog ännu mer streckad än han är på lördagmorgonen så det kanske inte blir något spelvärde på honom och inte helt osannolikt att han är mest spelad när loppet går.

3 Mister Hercules tycker jag är totalt bortglömd till under 7% och jag trodde han skulle stiga betydligt snabbare men här blir han ett fynd. Man har hittat rätt balans på honom så han har tränat bättre än någonsin inför den här säsongen och han vara väldigt bra i båda första starterna i år och ursäktad sist då han gick först i tredjespår mer än ett varv och tröttnade lite över upploppet. Här kan han öppna bra och får ett bra lopp där framme, kanske till och med i vinnarhålet. Tar man dödens och blir avlöst av stallkamraten kan man få ett riktigt bra lopp med.

2 Axel Ruda har en vass avslutning att tillgå och han har haft trista bakspår på slutet och äntligen ett bra läge. Skulle han kunna hamna i tredje utvändigt och det blir tryck på loppet så måste det långa upploppet passa honom bra här.

7 Hustle Rain var ute i Elitloppet men det blev galopp där och han går på alla distanser och var fin på ‘Lunden’ näst sist. Startsnabb men med flera startsnabba invändigt så är det här spåret nog för långt ut för honom och mest troligt att man tar upp. MAD kör men 13% är i överkant då det är stor chans att man hamnar på vingel och att dödens är upptaget av favoriten, så man kanske får backa med den här.

8 Clarissa backas väl sist då hon inte är någon raket från start men hon duger bra i tuffa lopp och så här säger tränaren om henne:

Clarissa gjorde en riktigt bra comebackinsats i Örebro och kändes strålande även i Gävle. Det var omöjligt att placera sig högre än vad hon gjorde den dagen utifrån hur långt fram hon fick till tät, men hon avslutade verkligen starkt. Jag har hellre spår åtta med Clarissa än med många andra hästar för hon är ändå inte så snabb från start, men med det sagt så är ingen uppgift enkel. Inga ändringar, säger Alessandro Gocciadoro.

9 Thereisnolimit kommer från seger i Guld och har en bra kurva på utvecklingen som äldre nu och med formen på topp och lättning i balansen så är väl 2% för lågt. Tänkbart streck om man målar på rejält. 1 Weekend Fun kan öppna bra så tänkbart att han kan nå rygg på ledaren här när vasse Goop kör.

10 Night Brodde är bortlottad då han har sin startsnabbhet som sitt främsta vapen och nu blir det svårt.

6 Harry Knows ska bara inte räcka, galopp i Sverigedebuten sist och får fortsatt tufft här.

Avdelning 7.

Ranking: A 5. B 7-6-9-2. C 4-8-12-11-3-1. D 10.

2 Kilgore går bra mest varje gång och visst höjer han sig ytterligare på barfota och bike på slutet så givet att det är en bra chans om man kommer till ledningen tidigt här och får bestämma. Han är dock iskall att gå på då han trendat uppåt ytterligare i procenten och ligger över 45% tidigt på lördagen och det är bara för mycket på en som trots allt bara vunnit 1/16 och svikit som stor favorit flera gånger tidigare.

Jag tror faktiskt Goops 5 The Lion är snabbare från start än favoriten och från perfekt spår ska han kunna spetsa vid laddning. Han behövde inte ta ut sig fullt vid segern sist och även om han står bra inne pengamässigt så kanske det är tufft att begära seger i Klass1 med bara 11 starter innanför västen. Jag tror att han kan spetsa och rinna undan men vågar inte gå på det rakt ut och garderar vidare.

6 Zaxton verkar man hittat rätt kring med utrustning men han har även utvecklats mentalt säger man från stallhåll och han gjorde det klart bra som trea från bricka 12 i klassen sist. Han duger bra här och det är ett något enklare försök än där han var trea då två var bara för bra där, nu kan han vinna.

7 Go For Manny vann senaste starten på riktigt bra sätt under Elitloppshelgen och detta är kollegan, Lönnaeus, drag i loppet, och han var inne på den redan vid segern sist. OKB tror på bra chans och hästen har visat att han tål lite spår på vägen och här räds man nog inte dödens efter bit så kostar det inte för mycket att ta sig dit blir han farlig.

9 Jackpot är väl förberedd för det här loppet och nu åker goggles på första gången sedan en final under Elitloppshelgen förra året, och det svarade han bra på då. Rygg på favoriten så kan få ett bra lopp. Både MAD och tränaren har ju hållit den här högt sedan tidigt i karriären och det är lite sjukt att han inte lyckats tjäna mer pengar med sin höga kapacitet.

4 Lion Brodde var bra i sin enda start på kort distans för tre starter sedan och även om han inte var lika rolig sist så är det intressant på kortlopp från bra läge med ÖK upp den här gången. Kan inte utnyttja spåret så bre man skulle han hitta ner i banan så kan han hålla farten över det långa upploppet, ås har det blivit tryck på loppet kan han gå förbi många till slut.

Stora systemet.

 1. 3-4-5-6-10.
 2. 6-7-8-14.
 3. 5 Zuedi AMG
 4. 2-3-4-5-8-10-12-15.
 5. 6 Pole Position
 6. 2-3-4-5.
 7. 1-4-5-6-7-9.

3.360 rader som kostar 1.680 kronor.

Lilla systemet.

 1. 3-4-5-6-7-8-9-10.
 2. 8 Dutchess Sun
 3. 5 Zuedi AMG
 4. 4 Rams Bror
 5. 6 Pole Position
 6. 3-4.
 7. 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12.

192 rader som kostar 96 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se