Speltips: Skrivet material till V75, Jägersro 3/9 med 54 Miljoner JP

Jägersro tornet

54 Miljoner i Jackpot på Jägersros V75, lördag 3/9

V75-Omgången.

En JP på 54 Miljoner gör omgången intressant och då vi försöker fälla omgångens största favorit samtidigt som vi spelar med två betydligt mer streckvärda spikar på förslaget finns bra potential för hög utdelning om tipset går in. Jägersro är värd för omgången och vi vet att det är en spetsbana av rang men väljer ändå att ranka upp många med bakspår den här omgången och det gör att vi förordar spel där det kanske måste stämma lite extra. Högre risk borgar för chans till högre avkastning.

Vi är på plats och väntas göra intervjuer som ska komma ut på hemsidan innan V75-start där vi kommer fråga några tränare om helgens chanser. Håll utkik på sociala medier där vi kommer att länka till klippen eller kolla hemsidan direkt. Det kan också bli aktuellt att prova någon live-stream i god tid före söndagens V75 så håll koll även efter det, då det kommer länkar till Twitch i god tid där.

Vi har inspelade tips på FaceBook och YouTube som du hittar på trav.se och gruppen Sverige Spelar på FB. Den här helgen har vi tips till både lördag och söndag där det inspelade materialet till söndag kommer ut under lördag kväll. Andelsspelet för 200:- öppnas till båda omgångarna och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans, under lördagen då det är jackpot öppnas även TRAVPUNKTSE JACKPOT, där jag spelar för 500:-/andel.

Bästa Spiken!

Vi väljer att gå på 11 CharlieBrown Effe i sjätte avdelningen där vi är inne på att det är klart bästa hästen som bara fick ett för tungt lopp sist och så klart drog på sig mjölksyra sista biten. Nu är det inte tuffare mot och kvar i Bronsdivisionen så god chans att han bara är bäst här. Jepson är revanschsugen här och lär ge hästen chansen att visa hur bra han är. På tok för låg procent och hör resonemanget om honom och övriga i loppet i inspelade materialet.

Gå Kort!

Tänkbart att försöka gå kort i avsluningen där omgångens största favorit kommer ut men vi är inte alls säkra på att det ens är bästa hästen från det stallet i loppet. 6 Zorro Wind stod för en klart vass avslutning i en Bronsfinal som gick för fort för många sist. Nu är det upp i klass så även om det inte är en så tuff Silverdivision då är det ändå något mer härdade motståndare och inte alls motiverat att han är så stor favorit i klassdebuten. Hästen är i full form kan öppna bättre än sist och får kuskplus så räknas absolut ganska tidigt. Vi är dock inne på att stallkamraten 2 Amornero Roc är en tuffare häst och den här har mött tuffare motstånd så från ett fint läge och då vi får skoryck, bike på och Mats E upp går vi på den som förstahäst i loppet, då spelvärdet är högt till under 7%. Han kanske inte får ledningen då vi tror att 7 Hipster AM kan lägga iväg rejält från start med Goop upp och från läge med vinklad startbilsvinge, som det är på Jägers, tror vi att det här är tidiga ledaren av loppet. Spetshästar i Silverdivisionen har en tendens att kunna rinna undan när många kan gå fort till slut är det svårt att ta längder över Jägersros upplopp. Goop kör i bra flyt för dagen och det här kan vara en spets och slut vinnare. Lägger dock favoriten lite press i dödens bjuder man in stallets andrahäst kanske och Gocciadoros duo utgör ett lås tillsammans med Goops styrning.

Avdelning 1.

Stoeliten där vi landade i många streck, alla utom två efter en strykning, på spelförslaget, men tänkbart att kanske gå kort här om man behöver streck någon annanstans. Jag tycker dock att alla utom två hästar har rimlig chans att vinna loppet och det blir billig “helgardering” med sex streck här. Vill man gå kort så gillar jag låset på 9 Kali Smart och 4 Fifty Cent Piece där den förstnämnda blir favorit trots bakspåret och är bästa hästen här så med litet fält kanske bakspår är okej då hon blev lite för het i ledningen sist men svarade ändå för ett klart bra lopp. Den senare är Wäjersten enda starthäst och uppsittning för dagen och han gör nog inte den långa resan för att sitta kvar i kön för matlapp. Han menar att hon ska svara för bättre insats än sist som inte på något sätt var dålig. Vi ska försöka få några ord med Wäjersten inför V75 och hoppas få ut en intervju i god tid före V75. Vi har sett vilken oerhörd form stallet är inne i och Wäjersten kör i oerhört självförtroende så i ett litet fält kan hästens hårdhet visa sig fälla avgörande över upploppet, där allt som oftast Wäjerstens hästar är tuffa.

Loppet har några överstreckade hästar i framförallt innerspårets 1 Allegra Gifont som behöver tur då hon blir över från start, litet fält, Örjan upp och två lopp i kroppen gör henne ändå aktuell i litet fält. Delad favorit är 6 Dear Friend som var vass i debuten i sin nya regi där hon fick gå första gången med norskt helstängt i sin 81:a start, så blir det igen (hon har tidigare haft norskt, kvarts-stängt). Hon kanske kan rinna undan från spets men skulle hon få Kali Smart över sig tidigt tror vi hon får svårt att stå emot den eller någon smygkörd till slut. Överstreckad men absolut tänkbar.

Skrällarna är 3 Chablis Ribb med Mats E upp som spetsar och släpper nog till brorsan som kör Dear Friend. Blir det lite fart på loppet är rygg ledaren en klart bra position i litet fält som kan spricka upp till slut. 5 Devs Daffodil skulle också hon vara gynnad om det blir tryck på loppet då hon oftast går hela vägen in i mål, speciellt i bike.

Avdelning 2.

Lägsta klassen med Klass 2 som dessutom går med voltstart över kort distans för att göra det ännu mer ovisst och här finns många startsnabba som är ute efter position där framme så det kan bli fart på loppet.

Bästa hästarna har bakspår och som häst är nog favoriten 10 Eagle Rock bäst och klart gynnad av två strykningar där bak. Det är dock en kusk som inte vinner ofta på V75 och som favorit är han kall att gå på även om det kanske är bästa hästen. En annan hemmahäst är betydligt mer streckvärd där bak i 8 Al Pacino som ska lättas i balansen med barfota fram här och det kan vara bra. Till låg procent väljer vi att ranka honom först och det skulle kunna vara en kul chansspik då även där här så klart är gynnad av strykningarna där bak, som gör att det är färre att runda. Hoppas dock han får åtminstone någon sväng på innerspåret och körs på chans men det gör det också svårt att gå på honom rakt ut och det är nog bra att gardera loppet.

Marcus B Svedberg har två hästar till start där han tror absolut mes på sin egen styrning som han hoppas kunna skicka till ledningen från ett fint tredjespår. 3 M.T.Rick Nash visade klar uppåtform sist och visade att han trivs på den korta distansen så skulle han komma till spets blir han hästen att slå. Flera laddas här så inte givet att han sitter i spets men han får hur som helst en bra resa där framme och utgör ett tänkbart trehästars-lås tillsammans med dom två förstnämnda. Bra lösning då det är ett lopp där många sprider strecken rejält.

Avdelning 3.

Gulddivisionen där två hästar delar på strecken och alternativen att lösa loppet på är att antingen ta ställning eller gardera med skrällar för låset på dom två betrodda är ingen bra lösning alls. 8 Önas Prince är en klasshäst som mött och slagit flera av dom bästa i kullen som unghäst i en stenhård årgång. Som äldre vara han riktigt formtoppad till Elitloppet i våras och nu menar Nordström att han åter känns som han är i samma form efter ett par månader där han inte varit på topp. Det känns mer som en häst för eliten redan medan favoriten 3 Admiral AS har en del att bevisa fortfarande. Visst kan favoriten bli släppt till ledningen och då kan man rinna undan men jag tror Per Nordström kör i tid och visar vem som är bäst. Favoriten har dessutom varit struken inför det här och mer frågetecken för formen där. Bakom finns några väldigt lågt streckade tänkbara kanstbollar så ni som inte vill ta ställning och spika bästa hästen får lyssna på inspelade tipsen för se vilka vi förordar bakom favoritduon.

Avdelning 4.

Diamantstoförsök där vi tror dom på tilläggsfållan får svårt att komma in i matchen men ändå inget enkelt lopp att lösa och vi nämner något om dom flesta på grunddistansen i inspelade materialet. I systemförslaget ser ni vilka vi fastnade för första hand men behöver inte vara fel att strecka ett par till om man har råd.

Avdelning 5.

Vidöppet Klass 1-lopp över lång distans där jag tror att favoriten från bakspår i 9 Farfars Dream kan vara den som är mest gynnad av distansen och kanske är bästa hästen här. Det är dock ett chansartat läge så garderingen är nog på sin plats. 3 Rampant skulle vara kraftigt gynnad av att sitta i ledningen men inte alls givet att han kommer dit med mång startsnabb i fältet. Som hårt streckad blir han bara en av många som är klart sårbar om det inte blir ledningen.

5 Dynamic Twister var fin sist och kommer med form från fint läge så klart tänkbar med duktiga Jepson fortsatt upp så till bara 4% är det lägesgynnad luring i öppet lopp. 4 Wingait Leif var inte långt efter favoriten i mål då dom möttes i juni och var etta och tvåa på V75 i Klass 2. Båda har fått fler lopp i kroppen och den här var fyra i sitt Derbykval efter ett fint upplopp och varit ute i hårda gäng på slutet så kanske är så mycket sämre än stallkamraten. Alltid intressant med Uhrberg upp från bra spår på Jägersro, han brukar kunna få mer fart på sina uppsittningar från start än många andra.

Skrällbud är fånt bra spår *2 Mamaneedshismoney som visat klart bra takter i just bike och var inte dålig i sitt Derbykval trots sjundeplatsen. Lättare mot, bättre läge och distansgynnad. 7 Without A Doubt är startsnabb och hade siktats rejält mot Derbykvalet så hade inte startat på länge innan det och kan därmed vara framåt med loppet i kroppen. Vinklad vinge är bra och han laddas nog för position där framme och skulle han komma till spets kan han rinna undan eller få bra lopp i rygg på ledaren.

Avdelning 6.

Se ”Bästa Spiken!”

Vidöppet bakom 11 CharlieBrown Effe och lyssna på tipsen där vi säger något om nästan alla motståndare i loppet.

Avdelning 7.

Se ”Gå Kort!

Stänger loppet på tre hästar men bakom dom finns några väldigt lågt streckade och för er som har markeringar över till sista avdelning är 8 Galantis totalt bortglömd, då han vari betydligt hårdare streckad i tuffare Silverdivisioner är det åter intressant nu när han inte är streckad alls. Visst behöver han få sitt lopp med lite tur och spår åtta är kallt men det är inbakat i procenten. 11 Furies Rain var väldigt fin i biken näst sist och sist var han sämre i vanlig så klart plus nu när amerikansk vagn åker på. Två lopp i kroppen efter lång frånvaro och han matchades mot absoluta kulltoppen som unghäst och ska nog duga bra i Silver även om han står lite hårt inne på pengarna så saknas nog inte hårdhet, trots ganska få lopp i karriären. 9 Borups Tornado var rejält toppad i formen till hemmaseger över fyra kilometer för tre starter sedan, lite sämre efter det. Nu är det plus med bike på och Stenströmers hästar har gått bra i veckan så stallform åter i stigande.

.

Stora systemet.

 1. 1-3-4-5-6-9.
 2. 3-8-10.
 3. 8 Önas Prince
 4. 1-2-3-6-7-9-12.
 5. 2-3-4-5-9.
 6. 11 CharlieBrown Effe
 7. 2-6-7.

1890 rader som kostar 945 kronor.

Lilla systemet.

 1. 4-9.
 2. 8 Al Pacino
 3. 8 Önas Prince
 4. 1-2-3-6-7-9-12.
 5. 9 Farfars Dream
 6. 11 CharlieBrown Effe
 7. 2-6-7.

42 rader som kostar 21 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se