Speltips: Skrivet material till V75 Jägersro 22/4

Jägersro tornet

V75-Tips till Jägersro 22/4

V75-Omgången.

Den här veckan är Jägersro värd för V75-omgången för första gången på länge och det är väl märkligt att den enda banan som har riktigt pålitligt banunderlag på vintern har inga V75-omgångar på just vintermånaderna. Banan har medellångt upplopp men segrar från ledningen sticker ut rejält i statistiken här och det är en bana som gynnar ledaren. Jägersro har vinklad startbilsvinge så lite mer val för ekipagen en bit ut bakom startbilen, dessutom en bred bana så gott om plats i voltstart.

Video-tips & Andelar.

Vi har inspelade tips på YouTube som du hittar via länk på trav.se och i gruppen Sverige Spelar på FaceBook, eller sök efter kanalen Trav.se på YouTube. Inte bara mina idéer ni får ta del av där utan även Jens Lönnaeus analyser av loppen presenteras, liksom en del av Per Anderssons syn på ett eller annat lopp.

Andelsspelet öppnas till lördagen och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans. Stänger det andelsspelet redan 15:00 och bygger klart systemet efter efter hur många vi blir men landar alltid på 8-12 andelar och baseras på rankingen här i tipsen där stora spelförslaget är grunden till det systemet. Gillar ni det så köp gärna en andel där och jag försöker rensa bland medlemmar där så ställ er på kö om det skulle vara fullt.

Bästa Spiken!

I tredje avdelningen är 8 Windmill Jam en stark favorit som inte är speciellt hårt spelad ens och stallet som har absolut toppform i övrigt har gett bra rapporter så han kommer att vara väl förberedd. Han är överkvalificerad för lägsta klassen på V75 då han mött tuffa kullkamrater i senaste två loppen och galoppen sist var för att det blev kallt och han inte trivdes på för hårt underlag. Det är väl sämre banorna sent på vintern som gjort att man väntat lite med start till nu och det låter ruggigt uppåt från stallet. PU tycker att han ska göra ett bra lopp och det låter som han tycker Windmill ska kunna vinna även om det blir dödens här så det låter väldigt påställt.

Var inne på att ha 5 Kentucky River som bästa spik i omgången då han var runt 50% tidigt i veckan men han stiger stadigt på procenten och då det är runt 60% i sista avdelningen så är det inte lika bra värde i honom som i Windmill Jam. Han har nog ändå högst segerchans i omgången och är en stabil spik så man får se till att ha fått upp värdet ordentligt fram till sista avdelningen så man bara behöver jobba in honom på spets och slut där.

Gå Kort!

I andra avdelningen är det lite skiktat i Klass 1-försöket och jag väljer att spela med tre streck från bästa utgångslägena, där favoriten är den rätta och bra för loppet så kanske leder 4 Leroy Boko loppet runt om från perfekt utgångsläge. Dock ska värsta motbudet 3 Al Pacino förmodligen gå barfota runt om för första gången och han kan med öppna snabbt bakom bilen så ger skoryck extra fart i starten är det inte omöjligt att han kan svara favoriten och själv leda loppet runt om. Skulle det bli läge långt fram med rygg på ledaren eller annan fin position där framme ska han absolut kunna vinna loppet från andra positioner än spets men då är det mer chansartat.

Roliga strecket som kompletterar duon som kan komma att köra mot varandra är 5 Demon som inte kom till sin rätt med voltstart och vanlig vagn sist så stora plus med bike och Jepson upp nu gör att man måste strecka den här singeln-procentaren tidigt här på högt spelvärde.

Avdelning 1.

Ranking: A 1. B 6-8-5-7. C 3-2-9-11. D 4-12-10.

Bronsdivisionen över 2640 meter med voltstart inleder V75-omgången och det är inte så vanlig proposition i den klassen så vi lär väl se en och annan i fältet som inte går i voltstart så ofta på slutet.

Favoriten 6 Boli You S.M. drog ett fint läge i bästa springspåret här och borde kunna bombas mot spets efter en bit då han kunnat öppna snabbt efter en bit från sämre lägen än så här. Nu är det dock Goop med spår ett bakom 1 Digital Eye så blir favoriten lite hängande i spåren är det inte alls givet att man släpper spets med Digital Eye. Det är tufft för favoriten att gå med fortsatt skor i Brons när i princip alla andra är lättade, så favorit i fara trots allt. Goops från bästa spåret är mycket intressant från ledningen eller rygg på ledaren efter att ha slagit hästar som Swish The Cash och Certainly och har visat att han trivs på lång distans.

7 Corazon de B. har det bökigare springspåret men ska så klart räknas med bra chans om man prickar från det läget men som delad favorit på tidiga system är spelvärdet dåligt hos den här som absolut riskerar att hamna på vingel från chansartat läge här. Han är väldigt bra men upp i klass efter snabba pengar på slutet det är lite tuffare mot nu.

8 Grappa Boy har matchats delvis mot kulltoppar som unghäst och kommer med två lopp i kroppen efter vinterträningen så intressant i rätt klass här och ska väl ha vettig chans och framförallt är det oerhört stort spelvärde på honom i ett öppet lopp för klassen. Klart bra som tvåa i årsdebuten och fick ganska tufft lopp nere i Frankrike efter det och när det nu inte lyser rätt på skorycket är det intressant då streckan stannar under 2%. Spår 8 i voltstart skräller det ofta från och han vann samma tävlingsdag i fjol över just lång distans med spår åtta i volten på V75. Håller Goop spets framför kan han få vinnarhålet men till låg procent får man väl nöja sig med tredjepar invändigt med, om det skulle bli så.

5 Yuvaraj vann direkt i årsdebuten i Bronsdivisionen och är redan klar för finalen på Elitloppshelgen så tänkbart att man kör lite passivt med den starten i sikte men formen är på topp direkt så ska han ha toppchans nu. Det är en betydligt tuffare Brons den här gången och procenten är högre så sämre spelvärde nu från bökigt spår.

3 Stenson går ju alltid med någon form av skygglappar sedan han höjt sig och det är nog bra med det då det har gett bra effekt. Att han blir av med biken är minus så klart men det är ju lika för många här. Startsnabb och kanske kan hitta ner i vinnarhålet eller till spets, trivs där framme och går på alla distanser.

2 Inspiration är spurtstark och sitter i andraspår så ska kunna få ett bra lopp och med lite tur med rätta ryggar kan han nog avsluta snabbt här med ett lopp i kroppen. Det är lite hårdare mot än vad han mött tidigare på V75 då segrarna kom i klass 1 och han fick snabba pengar i höstas men ska nog duga här med.

9 Bottnas Idol var dålig sist och det verkar väl ta emot lite för den här nu när alla andra rycker skor och springer lite fortare och kanske har formen ebbat ut en del med efter lång formtopp i vinter. Visst kan han studsa tillbaka nu och svara för bra insats på hemmaplan och om det blir omstart i loppet stiger chanserna för bra hästar med bakspår här så helt borta är han inte om man streckar fler här.

11 Hobart har gått bra vid några starter på Jägersro och har gått igenom klasser på V75 så han börjar väl växa in även i Brons nu och går hela vägen in i mål oavsett motstånd. Hade formtopp tidigt på våren i fjol då han var trea i ‘Margaretalopp’, målfotoslagen i V75-försök och seger i final så med årsdebuten avklarad lär han vara bättre nu och tänkbar storskräll vid många streck.

Avdelning 2.

Ranking: A 4. B 5-3. C 2-1-12-10-9-11-6. D 8-7.

Ett klass 1 försök över medeldistans med bilstart i andra avdelningen där dom mest betrodda också fått fina utgångslägen så det blir kanske svårt för ekipagen som lottats till sämre lägen att komma in i matchen här.

4 Leroy Boko är rätt favorit och ett tänkbart spikförslag men han trendar uppåt och jag trodde nog att 3 Al Pacino skulle stiga ännu hårdare uppåt på strecken då det är barfota runt om aviserat för första gången och bra läge på hemmaplan för den senare. Leroy Boko låter ju Lugauer väldigt uppåt på så givet att den här blir ganska klar favorit då han trodde det var en häst för derbyt i fjol och kvar i klass 1 på V75 nu. Två lopp i kroppen nu efter misslyckade fyraårings-säsongen och han ska nog kunna klättra genom klasserna i år, så bra chans att han vinner redan nu och hade man satt på bike hade jag nog spikat. Kommer han till spets så har han 4/4 därifrån och vunnit 5/8 lopp där han haft framspår, men man sparar växlar här så han är bara klar första häst som ensam A i rankingen.

2 Beachcomber citatet är “jag tror inte det är en häst som kommer att springa upp i klasserna” från tränaren som sedan även säger “..kan vara bland dom fyra främsta kanske..” så det låter inte jätte påställt på en som är hårt betrodd. Han ser honom som den bättre chansen i loppet mot sin andrahäst 10 Staro Peanut som gör årsdebut. Det kanske är en mer rejäl häst för klassen men bakspår och årsdebut gör väl att man får passa den här nästa gång.

5 Demon har ett intressant läge som inte så startsnabb kan man ofta komma iväg lite bättre från just spår fyra och fem och då ska man kunna komma ner i banan på ett bra sätt. Han är nog rätt stark för klassen men långdistans var nog väldigt ovant för honom och medeldistans borde vara bättre. Voltstart stressade upp honom rejält sist och det blev galopp så stort plus med bilstart och stort kuskplus med Jepson upp i amerikansk vagn den här gången så han måste räknas tidigt till vettig procent.

1 Jesse Schermer har fint smygläge och är nog en ganska fin häst för klassen på sikt då han har mycket rutin för klassen efter att ha startat i lopp med lägre prispengar. Flemmings hästar som han tror ska räcka i Sverige ska alltid passas och speciellt då det är barfota första gångerna på våren så tänkbar skräll här. Den här ska nog helst ha kort distans men kan man hitta rygg på ledaren och få ett fint lopp så kan den absolut fungera här om luckan kommer.

12 Steady Victory har kanske tänt till lite på miljöombyte och ny regi inför den här säsongen och med några lopp i kroppen borde han vara ännu bättre, formmässigt. Han har varait bra på barfota-balansen så ska man gardera brett så är han faktiskt tänkbar trots uselt utgångsläge.

9 Västerbo Tramp är stallkamrat till favoriten och har ett spår kollektivet ofta överskattar så med en körsven som inte radar upp toppinsatser på V75 så får han ses med väldigt låg segerchans. Men är väl inte helt borta om man streckar väldigt många.

Inget stenhårt Klass 1-försök den här veckan men ändå lite skiktat och ett par måste ha väldigt låg segerchans här så inte alls läge att strecka alla den här gången och jag försöker komma undan på ganska få streck.

Avdelning 3.

Ranking: A 8. B 6-5. C 2-4-9-10-3. D 11-1-12-7.

Se ”Bästa Spiken”

Lägsta STL-klassen men Klass 2 försök över 2140 meter autostart och här fick hästen som visat mest ett dåligt läge med start längst ut bakom vingen så kanske kan det bli vingel. Det är i den här klassen som favoriten oftast förlorar om man jämför med övriga klass-lopp inom STL-serien.

8 Windmill Jam är nog för bra för loppet och enda som kan ställa till det är att man väntar med lättning i balansen medan andra går redan maxade. Det låter dock från stallet som att det här borde han bara vinna ändå och jag tror på offensiv körning då det är vinklad vinge här så kommer han lite bättre på det annars från det här spåret.

6 Devs Donator måste vara bra i spets då han kan lägga iväg bra och vinklad vinge ger fördel redan för spår sex så laddning är given från start här och han är givna spetsbudet. Tänkbart att stänga loppet på troliga ledaren tillsammans med bästa hästen.

Joakim Lövgrens duo 2 Steady Roger och 4 Rapid Pal drar båda mycket streck men det är två enklare hästar än favoriten och det är bara läget för dem som är det positiva här. Rapid Pal går tillbaka till skor på och man vill väl få till ett felfritt lopp och frågetecken för formen där medan den förstnämnda nog har bättre form. Han hade sparat i mål sist och var bra på skoryck men möter samtidigt tuffare motstånd den här gången men kan ju öppna bra så borde få bra lopp.

5 Pure Attack är tvåa på strecken men möter tuffare nu än på slutet och man ser det som platschans från stallet. Kan inte öppna så vasst men borde väl få bra lopp från bra spår och tänkbar vid flera streck.

Avdelning 4.

Ranking: A 11. B 7-1-4-12-8-10. C 3-13-14-6. D 9-15-5-2.

I fjärde avdelningen är det dags för dagens första försök i Diamantstoet där det är stängt för 600 tkr tjänat den här gången med till först vid 300 tkr tjänat så bra proposition för dom på grunddistansen, speciellt med tanke på att spetshästar generellt sett är gynnade på den här banana. Distansen är dock lång och vi har ett par tuffingar där bak så inte alls givet att man hittar vinnaren på startfållan den här gången.

11 Athena Face är rätt favorit då hon står bra inne på tillägget och har fint tredjespår i volten, men tydligen slet det på hovarna på Solvalla den dagen för många som behöver skor på starten efter det och hon är en av dem. Förstahäst då hon är van att möta tuffare motstånd men ändå inget att gå på rakt ut i fullt fält här.

4 Cassandra Ferm är delad favorit men spår fyra i svensk voltstart är inte kusken så bra på kanske och som delad favorit är hon bara en av många med tanke på tveksamt läge. Hästen hade svårt när det går fort kanske och passar bäst på vintern när alla går med skor så tveksam som så hårt betrodd när många andra maxar balans och hon går med skor.

1 Ess Mahatma har bästa spåret där framme med toppkusk så lär få bra lopp. 3 Miking har startsnabb körsven i voltstart från bra spår och ska gå barfota fram så borde med får bra lopp. 6 Hera Hammering kan nog öppna okej från springspåret men med slitna hovar blir det skor på nu och kanske får svårt att räcka. 7 Future Sox kanske inte kan öppna så snabbt men med ett springspår är det större chans att få upp farten och det har aviserats ett offensivt upplägg.

Två ospelade hästar från Goops stall i 14 Roubine och 8 Hawaii Song där Goop kör den första själv från ett springspår där bak och även om hon inte vinner lopp så ofta så är det intressant med barfota bak vilket är första lättningen på länge för henne. Den senare har gått en del nere i Frankrike och sedan flera bra lopp på svensk mark i vinter så hon måste ha bättre segerchans än under procenten som kollektivet bedömer här. Spår 8 i volt kan bli bra smygresa på innerspåret.

10 Lazy Beach vann norska V75 på Klosterskogen på påskafton så slog ett ganska hyggligt gäng där och ska duga här med.

12 Primadonna Tile är väldigt tappad på strecken med tanke på att hon ofta tävlar i tuffare lopp än det här och nu är det aviserat barfota runt om. Kusk och stall i full formså hon är väldigt spelvärd här.

13 Classy Knox gick imål med sparat efter sen lucka sist och gången innan var det final på Solvalla och hon har varit fin på barfotan så när det är enklare mot måste hon tas på allvar trots chansartat läge.

Avdelning 5.

Ranking: A 4. B 7. C 8-2-6-12-11-10-5-9. D 1.

I femte avdelningen är det ett andra försök i Diamantstoet där det är en spårtrappa i lite högre klass där hästar med drygt 600 tkr tjänat startar från bra spår där framme men det är öppet för att ha tjänat upp till 2,6 miljoner så vi har några med över miljonen och tillochmed ett par med över 2 miljoner tjänat i loppet. Det är kort distans och fin vårbana så kanske blir det tufft från risiga lägen trots allt men det ska inte alls vara omöjligt när det handlar om hästar med helt annan hårdhet.

4 Global Creation ska vara loppets favorit då hon är givna spets-favoriten och går väldigt bra i den positionen. Det ska vara bra form och tänkbart att hon leder runt om men hon vek ner sig i ledningen sist och kan få rejäl tryckare i starten här så jag tar med ett par till.

7 Nova Mahiron kan lägga iväg bra bakom bilen med och när det är vinklad vinge och Uhrberg som låter påställd så kanske man bombar vad som går från start här. Med några spår mellan sig och favoiriten som kommit ner lite i banan med så kanske man kan vara förbi och då kan den här leda loppet runt om. Oavsett om en går i spets och en i rygg ledaren så måste båda ha bra chans att vinna.

Gynnad av invändig strykning är så klart 8 Devs Daffodil som är en tuffing i sammanhanget och mött riktiga stoeliten flera gånger så kör dom andra en del mot varandra och den här skulle få ett bra lopp bakom kan hon visa sig hårdast till slut.

12 EenymeenyminymoeDK är också en hård märr med över 2 miljoner på kontot men är missgynnad av slitna hovar och skor på så blir nog överstreckad på sin fina insats näst sist.

2 Affinity Face är ett tänkbart skrällbud då hon har hög kapacitet från bra spår som bara gått ett par lopp i amerikansk vagn och nu ska gå första gången med skoryck i kombination med biken, så klart intressant från bra läge på hemmaplan och tänkbart att det blir mitt fjärde streck i loppet.

6 Tour Eiffel fick det serverat sist men var bra och räknas på visad form som nedstruken till toppspår. 11 Ies Elisabet får Goop upp och är härdad i Frankrike men har sina bästa meriter på slutet från monté men ska ändå kunna skrälla på sin hårdhet och fint kuskplus.

10 Love No Pain gillar jag men har varit bra i vinter och kanske får tuffare att hänga med när det går lite fortare nu. Detsamma gäller för 9 Seventh Heaven men båda ska absolut kunna överraska om de skulle få optimalt lopp.

Avdelning 6.

Ranking: A 3. B 5-12-10. C 4-7-11-1. D 9-6-8.

Här är det dags för fjärde deltävlingen i uttagningarna till Paralympiatravets final och således Gulddivisionen med fullt fält över 2140 meter med autostart.

Inte fullt fält längre tyvärr då vi dessvärre fått en strykning på Eliloppsfavoriten San Moteur som skulle gått ut här från bra läge. han stod dock med feber på tisdagen och man valde att stryka direkt vilket var bra då han hade blivit jättefavorit här. Nu hade nog några tidningar redan gått ut med honom som spik i sina tisdagsbilagor så det är nog många som bara byter spik här helt enkelt och därmed tycker jag att den nu klara favoriten blir överstreckad här.

Läge att gå mot eller gardera brett mot 5 Very Kronos som blir väldigt hårt streckad här i förhållande till segerchans och visst är det en bra chans men inte över 50%, som kollektivet tycks tro. Han är inte att lita påoch Adielsson vågar sällan varken ladda eller ta upp utan låter honom gå iväg som han känner för så inte alls givet att han snabbstartar till spets här och då kan det bli vingel istället.

3 Oscar L.A. lär laddas vad som går för ledningen och kan få hjälp av startsnabba 4 Emoji för att hålla ut favoriten och det kan bli lite körning här vilket öppnar upp loppet. Kommer Oscar till spets blir han hästen att slå och han kan absolut spåra loppet runt då Lövgren uppger att det är hans bästa chans i omgången och han har betrodda i flera lopp så det låter bra. Emoji spetsar nog inte men som singelprocentare från ett bra läge där han kanske kan hitta rygg ledaren eller liknande är han svår att räkna bort helt.

12 Aetos Kronos visade lite av sitt gamla jag när han vann finalen näst sist på Solvalla och jag tror han är riktigt bra så trots spåret vill jag betala för honom tidigt med överjävliga Magnus A som kan hitta rätt vägar med vad som helst för dagen. Glöm senaste starten då han inte fick något fäste alls på konstig bana och jag är helt inne på att han studsar tillbaka till en bra insats nu på första riktigt bra underlaget på väldigt länge och stämmer det för honom vet väl alla hur bra han kan vara.

10 Ultion Face går från att vara favorit tre starter i rad där han inte gjort bort sig till att spelas till 3% nu och det är ju fel. Sist var han trea som jämnt spelad med Mister Hercules, gången före fick han mjölksyra efter ett tufft lopp ute i spåren i STL-finalen och tre starter sedan tvåa från kön i Bergsåkers Winter Trot. Det har gått bra i hela tiden, bland annat i de två största loppen i Gulddivisionen i vinter så totalt tappad den här gången. Nu är det hemmaplan och första gången aviserat barfota runt sedan derbyfinalen för tre år sedan då han galopperade så vi kan få effekt på det skorycket nu.

7 Toto Barosso är härdad på Vincennes där han vunnit och varit tvåa i december och hästar som gått bra där nere brukar vara lite tuffare när de kommer hem igen. Nedstruken ett spår är bra så även om man ligger lite lågt från stallet så måste segerchansen vara lite bättre än en procent som han spelas till.

11 Rackham är inte chanslös och procenten är väldigt låg då alla antar att det blir passivt upplägg då han redan är klar för finalen. Med rätt lopp på hemmaplan ska han kunna skrälla så klart.

Avdelning 7.

Ranking: A 5. B 6. C 3-1-9-11-7-4-2-10. D 8-12.

Silverdivisionen över 2140 meter bilstart avslutar omgången och här startar hästen med klart högst segerchans i hela omgången och jag spikar till vettig procent, trots att det oftast bär mot att spika i sista avdelningen på just V75. Men 5 Kentucky River är för bra för det här Silverförsöket då han vann spårlottningen mot de värsta motståndarna i loppet. Ruggigt laddat intryck hela vägen i årsdebuten och ska gå framåt med det så måste vara riktigt hög segerchans här.

5 Kentucky River garderade vi i tipsen i årsdebuten då han kunde bli över från start och så blev det, han sköt till riktigt vasst och var nära att hinna dit och det var ruggigt taggat intryck hela vägen. Med loppet i kroppen och spår invändigt om värsta konkurrenten här så måste han ha absolut toppchans att vara först framme för att överta ledningen från snabbstartande 4 Bravo Sabotage som får ett fint lopp i rygg på ledaren då. Det låter som att alla andra tränare och körsvenner har gett upp loppet så stabil spik även om procenten stiger hela tiden.

6 Karat River låter Untersteiners uppgivna med då man inser att det blir svårt att ta sig förbi favoriten i starten och det kanske blir mer passivt upplägg då. Skulle favoriten komma bort på något sätt är den här nästan lika bra och då blir det han som får överta spets och förmodligen leder loppet runt om. Skulle det bli så att han inte kommer ner i vettigt läge eller gör ett försök mot spets ändå kan det ju bli körning som öppnar upp loppet men inte så troligt.

1 Charliebrown Effe är bra silverhäst efter att ha klättrat genom klasserna på V75 och inte fått snabba årgångs-pengar har han byggt upp hårdhet genom att möta äldre. Jepson tyckte han kändes bättre än någonsin sist så han gör säkert en stark säsong igen. Många tuffa lopp ute i spåren och här kan han få vilsam löpning men kan inte öppna så snabbt så som bäst tredje invändigt här och då är det chansartat.

3 Akilles Face tillhörde liksom favoritduon kulltoppen bakom omöjliga Francesco Zet och är inte långt efter de två bästa här i kapacitet så från bra spår på hemmaplan ska han väl räknas tidigt vid gardering i en intressant årsdebut här.

9 Hipster Am fick ett kanonlopp sist och borde väl vunnit för att få toppbetyg men det kan ha saknats lite då det var årsdebut. En teori är att han kanske trodde det var klart och inte svarade på kontringen från den invändiga hästen, då han gick med murphy på vänster sida och inte såg att den kom tillbaka. Oavsett ska han väl vara framåt med det loppet i kroppen och kan han komma igenom på bra sätt samtidigt som favoritduon har en sämre dag så kanske han kan skrälla.

7 Eros Zola är som bäst på kort distans och nu är det spår för långt ut mot lite för tufft motstånd så det borde bli svårt.

11 King Schermer har fått hårdhet på Vincennes och är nog ganska bra för klassen men bortlottad nu och kanske vill ha lite längre distans för att trivas allra bäst. Med tryck på loppet går han hela vägen in och med tur kanske han kan vara långt framme till slut.

Stora systemet.

 1. 1-3-5-6-7-8.
 2. 3-4-5.
 3. 8 Windmill Jam
 4. 1-3-4-7-8-10-11-12-13-14.
 5. 4-7-8.
 6. 3-4-5-7-10-12.
 7. 5 Kentucky River

3240 rader som kostar 1620 kronor.

Lilla systemet.

 1. 1-5-6-7-8.
 2. 4 Leroy Boko
 3. 8 Windmill Jam
 4. 1-4-7-8-11-12.
 5. 4 Global Creation
 6. 3-4-5-7-10-12.
 7. 5 Kentucky River

144 rader som kostar 72 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se