Speltips: Skrivet material till V75, Jägersro 19/11

Jägersro tornet

V75-Tips till Jägersro 19/11

V75-Omgången.

V75 går den här veckan på Jägersro där Svensk Uppfödningslöpning ska avgöras med hela 800 tkr till vinnaren i sveriges största tvååringslopp. Det går som avdelning fyra på V75-kupongen i omgång där man valt att lyfta ur Gulddivisionen den här veckan då den var ihålig och innehåller en trolig vinnare i Önas Prince. Intressant omgång där mina och Jens Lönnaeus gemensamma tankar och idéer kombinerats till ett system här och i inspelade materialet.

Jägersro är som sagt värd för omgången där det fortfarande är sommarbana i princip hela året så valfri balans är troligt. Om det blir för mycket regn finns risken att det blir grövre material kvar överst och då vill många lägga på skor så flera som anmält barfota har varnat för att det finns risk för skor trots allt. Medellångt upplopp och hög andel spetsvinnare kännetecknar banan som är är en av få med vinklad startbilsvinge kvar. Lite mer valmöjligheter här från spåren en bit ut jämfört med flesta andra banorna.

Inspelade tips & Andelar.

Vi har inspelade tips på YouTube som du hittar via länk på trav.se och i gruppen Sverige Spelar på FaceBook, eller sök efter kanalen Trav.se på YouTube. Andelsspelet är öppet med och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans.

Bästa Spiken!

I huvudloppet som är Svenskt Uppfödningslöpning i avdelning fyra på V75 väljer vi att ta ställning i lopp där många sprider strecken på fyra ekipage och det blir jämnt streckat där. Vi förordar spik på 3 Fiftyfour då den kan öppna bra, har bra spår och är den vi tror är bäst. Långresa på många av konkurrenterna och överstreckat på ett par hästar här så klart bra att ta ställning i lopp där kollektivet sprider strecken.

Gå Kort!

I andra avdelningen är det Klass 2 och därmed lägsta ordinarie V75-klassen där det allt som oftast blir favoritfall och vi väljer att gå på ett lås där. Ska sägas att Jens förordar spik och tycker 7 Dubai Kronos står för klassen i loppet men jag fegar ur och låser med troliga spetshästen i 6 Dynamite Sensation. Starkt lås och visst finns viss risk att det inte blir spets för min idé då den från spår ett också är startsnabb men litar på att Magnus A prickar springspåret på en bred bana som ger lite extra plats där ute. Håller med Jens om att Dubai Kronos är klart bästa hästen men det är lite mer struligt läge för honom och risk för tredjespår in i första svängen, men kommer han fram i dödens på vettigt sätt är han nog bara bäst.

Avdelning 1.

Ranking: A 5-2. B 11-8-1. C 6-9-4. D 10-3.

Tilläggslopp med fina prispengar som ändå haft svårt att locka deltagare. Här startar treåringar 20 meter före fyraåringar och ganska bra klass på loppet trots att det inte ens blivit fullt fält. Vi har dock sett betydligt vassare upplagor av det här loppet genom åren.

2 Longgone River är en helt okej treåring och många verkar ha respekt för honom här men har svårt att se att det är en stjärna ännu. För stor favorit här och garderingen är given på omgångens näst största favorit. Spår två i volten är helt okej generellt sett men många aktiva säger att det är svårt efter spår fyra och fem så brukar även detta nämnas som ett lurigt läge av många. Rutinerade treåringar och det är klart att det kan bli stressigt för Christoffer i volten med storfavorit som har allt förlora här.

5 Jimbaran Zon är nog lika bra treåring som favoriten och det är väl chansartade spåret som sätter ner chanserna en del. Voltstart innebär lugn avgång och vänder man bara upp bra så borde han väl kunna hålla sig i trav och är då en bra segerchans här.

11 Lorenzo Boko är andrahandsfavorit i loppet och kanske i bäst form där bak efter två raka segrar på slutet. Bara fyra hästar på volten där bak gör att han borde kunna ta sig plats och han är snabb så måste vara bra chans med få att runda här, efter en strykning. Vi streckar några till där Jens roliga drag i loppet är 8 Full Of Muscles och hör mer i inspelat material om hans motivering till streck för den här två-procentaren. Även 6 Beyonce Broline är intressant storskräll som är ensam från springspår, i ny regi nu och matchats mot kulltoppar tidigare. 1 Henrik Will har bästa spåret och kan öppna så även om det är minus med vanlig vagn så finns spetschansen eller chans på lopp i rygg på ledaren och den här ska absolut ha chans här.

Avdelning 2.

Ranking: A 7. B 6. C 9-8-1-2-3-5. D 11-12-10.

Se ”Gå Kort”

Klass två och störst chans för favoritfall nu när dessutom favoriten fick bakspår i 9 Laban Lagö var klart bra sist men fick loppet och lucka i god tid sist så inget extra wow-intryck. Skulle heller inte vara som bäst då med sämre jobbad inför och ska vara bättre nu. Vi väljer att gå mot med ett lås på två andra hästar. 7 Dubai Kronos och 6 Dynamite Sensation som är då blir lås på bästa hästen tillsammans med troliga ledaren.

4 Nyras Lars R. håller Christoffer högt men spår fyra i volten sänker chanserna och jag ser den som överstreckad liksom3 Global Dubhe som kanske inte är ett dugg bättre än sina två stallkamrater som har betydligt högre spelvärde vid eventuell gardering. Untersteiners ligger dock lågt om segerchanser i hela omgången men stallet har form och visst kan dom ha någon vinnare i omgången även om dom inte tror det fullt ut själva.

Avdelning 3.

Ranking: A 4. B 1-9-2. C 5-6-11-3-7. D 12-10-8.

Silverdivisionen med omgångens största favorit i 4 Four Guys Dream som har bra chans så klart men har svikit som hårt spelad tidigare och inte alls givet att han bara blir släppt till ledningen. Bra intryck sist och given etta i loppet då han kan komma till spets i kraft av sitt stora favoritskap, men inte otänkbart att man svarar och vill köra i ledningen med 1 Red Bar som har kronor till klassgränsen och således gör sista starten i Silver nu så man borde väl lägga lasset här. Spets och slut?

9 Laradja Vrijthout är minst lika bra häst som favoriten men missgynnad av bakspår och inte loppets vassaste körsven men kör man bara rakt fram så kan det ju bli rygg på ledaren eller tredje invändigt.

Vi nämner några till i inspelat material där 2 Marvellous Tooma är den roligaste idén från bra läge och härdad mot stenhårt motstånd och lopp nere i Frankrike. Lägst spelad av tänkbara skrällarna är 6 Andre Ward som kan öppna bra bakom bilen och redan spår sex brukar gynnas av att vingen vinklas framför honom här.

Avdelning 4.

Ranking: A 3. B 5-1-4. C 7-2-6-9-10. D 8-11-12.

Se ”Bästa Spiken!”

Hör mer om motiveringar jämförelser och motbud i inspelat material, här nöjer jag mig med att jag fastnade för 3 Fiftyfour som omgångens bästa spik på bra spelvärde här.

Avdelning 5.

Ranking: A 2. B 3-4. C 8-10-6-5-7. C 11-9-12.

Klass 1 och här var jag inne på att man kunde spela med kompletterande spik i 2 Halo AM men när han blev nedstruken till innerspåret är det lite chansartat. Jag spikar nog på någon liten lapp men garderar på större kuponger det förutom risken att bli över är frågetecken för formen. Han kan öppna fort om man vill och är fältets klart bästa häst som har hållit upp innerspåret på Solvalla under Elitloppshelgen i fjol i Klass 2-finalen. Var ute i derbykval i fjol och fick en del spel men ändå kvar i Klass 1 så står bra inne i loppet här. Efter skador, bekymmer och regibyte ett par gånger i karriären så är det oklart var han är för dagen men hittar man rätt på den här har man en häst för betydligt högre klass.

5 Heartbeat Julie tror många på och hon är hårt betrodd här men väldigt övertsreckad och ranks ner rejält på uselt spelvärde här.

Det blir många här till slut men hemmahästen 6 Rampant går framåt och borde laddas för position i främre träffen härifrån och räknas på fin form. 3 X.Tour kan öppna bra och har fint läge och bra form så är mycket tidig. 8 Quencheless Tile är nedstruken ett spår och sådant gör mycket när det är från 8 till 7. Hästen är betydligt bättre än kollektivet tycks tro och under en procent på den här är väldigt märkligt. 4 Global Bodyguard ska testas att lättas första gången och helstängt huvudlag åker på med så från bar spår på hemmaplan med maxningar är det intressant som singel-procentare. 10 Lucky Guy Boko är med i tuffa lopp mest hela tiden och duger bra i klassen så räknas trots bakspår och jag har sagt det förr, tycker inte att lärling upp är något minus på Lövgrens hästar som oftast är tränarkörda annars.

Avdelning 6.

Ranking: A 3. B 12-15-6. C 11-10-1-2-5-4-13-8. D 7-9-14

Diamantsto-försök där vi ser favoriten som lite överstreckad och borde hållit undan sist efter att ha fått ledningen som hårt spelad. 6 Candlewick har dock bästa springspåret och kanske kommer till ledningen här men vi ser det som favorit i fara och bara en av många som kan vinna loppet. 10 Palmyra är hårt streckad med men i sitt senaste 12 Caramelle T.T. som var bra i spets den gången. Alltså ungefär lika bra häst som hårt betrodd här och den här kan kanske göra lite mer själv än Palmyra som nog behöver rätta ryggarna på vägen för att vara först här. Caramelle får kuskplus från bra spår och är streckad på under 2% så gibet att ranka upp rejält på högt spelvärde.

3 Feline Burgerheide är min förstahäst i loppet från bar spår och Crebas låter riktigt påställd här i flera intervjuer. Han tänker inte sitta fast och tar gärna dödens med henne men kan också komma till ledningen om man är före favoriten här. Minst lika bra häst.

11 Maggiore kommer med form och räknas tidigt liksom 15 Seventh Heaven som får kuskplus och har ett springspår här och visst kan man hängande där ute men Magnus A är bra att ha i sulkyn då, han brukar se luckor eller tänkbara upplägg andra kan missa. Tre lopp i kroppen efter halsoperation och man var uppåt om chanserna i liknande lopp redan för ett par starter sedan, nu ligger man lägre men hon har varit klart bra.

Avdelning 7.

Ranking: A 10. B 1-9-12. C 5-3-7-2. D 8-4-6.

Bronsdivisionen där strecken sprids och ändå kan väl favoriten ses som överstreckad i 9 Velten Swarovski som bara en av flera här och får lite extra streck på kuskpluset i Goop upp nu. Det är så klart bra förstärkning men ordinarie körsven är inte dålig och känner hästen så måste inte vara jätteplus och just spår nio överskattas ofta av kollektivet så läge att försöka fälla den här favoriten. Statistikt sett är det ett spår som favoriter har en tendens att oftare svika från än från nästan alla andra spår.

Håller 10 Hobart som loppets bästa häst som siktats mot lopp i kulltoppen men hunnit med en hel del starter på V75 med där han är bra varje gång i princip. Svårt läge men därav inte heller favorit och läge att gå på det fina spelvärdet i honom. Så det blir kompletterande spik och mer motiveringar till varför i inspelat material.

Lika bra är kanske 12 Under Armour men här har det varit strykning och ingen start på läge så frågetecken för formen och då borde det väl bli passivt upplägg från sämsta läget. Kan ändå spurta ner alla här och räknas tidigt vid gardering. Jag gillar 1 Manuel Flight som man ändrar lite i utrustningen på här och kan han hålla upp innerspåret blir han hästen för övriga att slå här. Kan vinna från rygg på ledaren med. Laddas 5 Dali Pagadi från toppspår blir han svår att svara i spetstriden och han är betydligt lugnare och reglerbar än tidigare i karriären. Han passas från spets eller rygg på ledaren som totalt bortglömd på strecken.

Överstreckade men med viss vinstchans är duon 11 Love No Pain och 3 Lucifer Sam där den senare har tre lopp i nya regin och varit bra men tuffare mot och häxläge. Den senare kommer nog inte till ledningen som många tycks tro och då blir det chansartat.

Stora systemet.

 1. 1-2-5-6-8-11.
 2. 6-7.
 3. 1-2-4-5-6-9-11.
 4. 3 Fiftyfour
 5. 2-3-4-6-8-10.
 6. 3-6-10-11-12-15.
 7. 10 Hobart

3024 rader som kostar 1512 kronor.

Lilla systemet.

 1. 1-2-5-8-11.
 2. 7 Dubai Kronos
 3. 1-2-4-9.
 4. 3 Fiftyfour
 5. 2 Halo AM
 6. 3-12-15.
 7. 10 Hobart

60 rader som kostar 30 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se