Speltips: Jackpot på GS75 Lindesberg 24/5

GS75-Omgången.

Jackpot på GS75 och då jackpotpengar hamnar i alla tre utdelnings-polerna är det givet att spela i alla tre, istället för att kryssa i endast GS7, som annars ger 2,5x utdelningen för sju rätt men man då avsäger sig alla utdelningar på sex och fem rätt. Har denna veckan, som vid flera gånger fått rejält med hjälp i analyserna av en god vän och duktiga tippare Jens Lönnaeus.

Lindesberg är värd för veckans omgång och det är inga konstigheter här med upplopp på 192 meter och ingen vinklad vinge eller open-stretch att ta hänsyn till här. Inget som sticker ut statistiskt sett och det är en vanlig 1000-metersbana med upplopp på strax över medel.

Bästa Spiken!

I tredje avdelningen är det dags för kallbloden att visa upp sig på ovalen och här hittar vi också omgångens bästa spik, då det ofta skiljer mycket mer på hästarna i denna typen av lopp. Vi spikar trots låg klass då hästen vi spelar står riktigt bra inne i klassen och borde vara många meter bättre än flertalet av motståndarna denna gången.

9 Försteslåttern48% återkom efter paus senast och kördes direkt till spets och var sedan aldrig hotad. Samma typ av läge med springspår på tillägg med hästar som knappast kör i spets från startfållan. Blir det tätpositionen ska det vara mycket bra chans men kan även slå detta gänget från andra positioner. Eventuellt blir det första gången med rycktussar nu då det dessutom är bra träningsrapporter och han brukar vara trög i träningen tänder han till rejält i tävlandet och går framåt med loppet sist.

Gå Kort!

Omgångens enda kortlopp är i sjätte avdelningen och vi finner en mycket stor favorit från innern, i 1 Twinkle Kronos 57%.Det rör sig om en bra sprinter som maxas utrustningsmässigt och från innerspåret är taktiken given. Nu när betrodde 8 Victory Toplineströks blev det väldigt mycket streck på den här istället, vilket känns hårt. Bra spetschans, men man ska tänka på att hästen varit borta nästan ett halvår och med den bakgrunden är det svårt att gå rätt ut på denna som så hårt streckad.

2 Optimum Terminator 11%, som är en bra häst från toppstall med fin uppgift här. Också startsnabb och kommer favoriten bort är det väldigt god chans till spets och slut för denna, oavsett med i främre träffen hela vägen från klart okej utgångsläge.

Avdelning 1.

Inledningen är ett spelvänligt stolopp på tre stycken fållor. Lång distans är det också och då brukar hästarna längst bak ha en tydligare hårdhet, särskilt i stolopp.

Favoriten kommer också därifrån i 13 Vikens Fingerprint 45%. Varit mycket bra senaste halvåret och kördes bland anat offensivt bakom Conrads Rödluva näst senast. Lite sämre senast även om det var tuffare motstånd än nu. Hästen höjer sig här då dom valde på detta och Stoeliten under Elitloppshelgen så ska det väl vara toppchans och tänkbar spik.

Mycket förhandsnack på 3 Miss Silver 27% som ska köras av Björn Goop för första gången. Suttit fast mycket på slutet och kan definitivt vinna, men det kan även betydligt lägre streckade stallkompisen 1 Scarlet Hello 3% som också är kraftigt kuskförstärkt och äntligen har ett bra spår.

Från mellanfållan hittar vi 10 I´m Sailing 2% som går bra varje gång men får inte alltid chansen att visa vad den går för. Väldigt olyckliga styrningar i parti och minut. Det kan också konstateras att från samma fålla har 8 Dallas As 6% bättre form än på mycket länge, samt att 9 Keycard 12% har två lopp i kroppen. Öppet.

Ranking: A 13. B 3,1,10. C 9,8,11,12. D 2,6,4,7,5.

Avdelning 2.

I den andra avdelningen bjuder lärlingarna upp till kamp och det brukar vara skrällvänligt. När det dessutom är ett stolopp förstärks detta ytterligare. I vår mening är dock detta lopp mycket skralt och ihåligt, där ett fåtal ekipage höjer sig kraftigt över mängden.

Favorit och given förstahäst är 6 Paris By Cash 37%. Det handlar om en häst som inte alls fick ut max hos tidigare tränaren Conrad Lugauer och som nu är på gång i ny regi. Vann ett breddlopp senast och gick då barfota runt om för första gången, och fick en helt annan fart i kroppen. Såg ut att gynnas kraftigt och det blir samma igen. Magnus A Djuse är bästa kusken i fältet och kan han bara hitta position från början ska det vara bra chans.

En del streck även på hästar med spår invändigt om favoriten. 1 S G´s Accenta 18% tycker vi är en jämn och säker häst som fått ett fint smygläge med bra kusk. Tidig.

Likvärdig på strecken är 2 First Class U M 13%, som vann ett breddlopp senast barfota och var fin då. Tillbaka till skor nu och har inte riktigt visat någon gnista de senaste gångerna och faktum är att hästen endast vunnit tvååringslopp samt i bredd, där hästen vid enda segern på distansen noterades på en 20-tid. Något överstreckad.

Det kan också sägas om 4 Dearest 10% som visserligen är en fin häst men brukar ha en tendens att hamna lite långt bak i loppen från start. Tränas av Roger Walmann som visar urusla siffror för dagen, och vi nöjer oss med att ha hästen som en av flera här.

Det absolut roligaste budet i loppet är istället 8 Heavy Duty 0,3% som nu har lopp i kroppen. Har visserligen aldrig vunnit lopp men tävlat i hårda gäng hela livet. Kan öppna rejält och faktum är att hästen tagit sig till spets vid bägge tillfällen den haft spår 8 bakom bilen, visserligen med mycket offensiva kuskar. Som en av de kapacitetsmässigt bästa hästarna i fältet är den dock mycket intressant som ospelad.

Ranking: A 6. B 8.1,4,10,2,5. C 12,11,3. D 9,7.

Avdelning 3.

Se ”Bästa Spiken!”

En hel del streck på favoritens springsspårskombattant 10 Eldborken 25%. Detta rör sig dock om nybliven fyraåring, och det brukar ofta behövas lite tid för att få den hårdhet som äldre kallblod har. Har dessutom bara vunnit på kort distans än så länge.

12 Stommens Berta 12% är också bara fyra år och dessutom sto i öppen klass som gör fina lopp mest hela tiden utan att räcka. Hamnade långt bak senast men gjorde ett starkt slutvarv bakom dagens favorit. Bakspår på tillägg innebär att det kan bli trafikproblem igen, men hästen har ett starkt slutvarv att tillgå.

Det har även 13 Frida Scott 3% som är bra när den fungerar. Trots att hästen inte tar i så det knakar får det räknas som skrällen i loppet.

Ranking: A 9. B 12, 10, 13. C 7,14,6,1. D 3,2,8,15,5,4.

Avdelning 4.

Ett mycket öppet och lågklassigt långlopp följer, där kantbollen kan ligga på lut eftersom väldigt få i loppet ens har några erfarenheter av långlopp.

En av de som har det rankar vi först, nämligen 9 Timetomakeitrite 24%. Gick bra efter galopp på distansen näst senast och senast var helrätt intryck i avslutningen till enkel vinst. Här finns det en del utveckling och bör vara bra chans.

Loppets favorit är 3 Raoel Attack34% som visat finfin fart i sina blott tre starter så här långt där hästen aldrig varit sämre än tvåa. Första gången hästen är ute bakom bilen kan alltid vara ett bekymmer men hästen känns förnuftig, även om det kanske inte blir någon ledning.

4 Bullet Bill 6% får nog ses som klara spetsbudet istället från sitt perfekta utgångsläge bakom bilen gick förbättrat i den positionen sist. Visade prov på fin tempoväxling när han lämnade fältet i sista sväng innan hästen stannade till i sin ensamhet och slarvade bort segern. Var knappast trött och väl bortglömd på strecken.

12 Oliver Hall 18% som visat prov på fin styrka och även gått bra på distansen och spår 12 har inte samma betydelse i långlopp. Tidig men här är det nog inte fel att strecka på ytterligare då loppet har klar skrällkaraktär, för den som vill spara på strecken kan det räcka med nämnda kvartett.

5 Missy Goldfinger 5% som hävdat sig i Solvalla-konkurrens, är startsnabb och bör få bra position.

10 Lord Horse 7% går garanterat framåt med loppet i kroppen sist efter vinterträningen.

Ranking: A9,3. B 12,4,10. C 5,6,1. D 11,8,2.

Avdelning 5.

Den femte avdelningen är, precis som den förra, relativt lågklassig och öppen.

Klart bästa hästen i fältet är också favorit just nu.

Det handlar om 7 Timorol 36% som inlett karriären bra. Nu är hästen relativt ny i Stall Rauno Pöllönen, och de två starterna har varit relativt intetsägande. Pöllönens stall går heller inte som tåget och garderingen känns given.

Tipset istället till 1 Expendables 10% som blandar och ger i sina prestationer. Nu ska dock hästen utrustas med jänkarvagn och spetschansen från innern är ganska god, men den måste hålla bättre från spets än näst senast på Solvalla, där den tävlade i vanlig vagn. Första gången med rycktussar i år kan vara mycket positivt i det avseendet och med maxning i utrustningen måste det vara riktigt bra chans.

5 Superbopp E T 17% har visat två galopper i sin nya regi och formen känns tveksam. Björn Goop upp från spår 5 ser lockande ut, men man ska veta att det här rör sig om en väldigt enkel häst. Stallet visar dock uppåtform och med hybridvagn på kan det gå men bara en av flera.

4 Starbecs A To Z 23% visar bra avslutningar varje gång, men hamnar lätt långt bak och kusken vinner inte på beställning. Båda nämnda är klart överstreckade men svåra att spela utan här.

10 Easy Pace 2% är skrällbudet som gått starkt i comebacken, går fortsatt med jänkarvagn och står mycket bra inne pengamässigt.

2 Bad Manner 2% är också tänkbar skräll då det är fortsatt barfota och rycktussar som det båda var debut för sist. Enligt tränaren gillar inte hästen tempoväxlingar så bra ännu men blir loppet kört i bra tempo hela vägen ska han hå¨lla farten in mål och nu är det en hybridvagn som åker på till denna starten.

Ranking: A 1. B 7,4. C 5,10,2,8. D 3,11,9,6.

Avdelning 6.

Se ”Gå Kort!”

Ska vara svårt att vinna loppet från bakspår och tuffa startspår men för den som garderar vidare nämner vi tre tänkbara vinnare trots svåra utgångslägenoch det kan gå då upploppet är lite längre än medel här.

7 C R Nobless 1% går under radarn, men har smygform och kan lägga iväg rejält från start. Distansen är bästa tänkbara och inte borta som tänkbar skräll tillsammans med följande duo.

11 Ottens Dibaba 8% har en vass avslutning att tillgå och 10 One Two Beat4% måste väl ändå gå ner rejält i klass nu trots att den sällan vinner. Ny kusk är intressant på den liksom på 9 Dontbreskthebankås 6% som är grundkapabel häst som fått ett lopp i ny regi och får Goop upp.

Ranking: A 1. B 2. C 10,11,7,9,3,5. D 4,12,6.

Avdelning 7.

Omgångens allra största favorit dyker upp i avslutningen, i finske 4 Lovemore 63%. Var riktigt vass senast på Solvalla och tätpositionen ligger öppen för hästen här. Både vanlig vagn och skor den här gången aviserat i anmälningarna men det verkar som det ska ändras till barfota fram och fortsatt bike så spets-och-slutchansen ska vara riktigt bra, efter att 3 Dancing Vilma 0,6% i vanlig ordning följer vingen och sedan släpper. Går dock inte att gå helhjärtat på dagens största favorit i avslutningen då värdet går upp dåligt med det upplägget.

En av de absolut mest intressanta hästarna i hela omgången är istället 11 Solitary Champ 4%, som är en häst som höjt sig sedan den började köras i bike ifjol. Senast var första gången som den dessutom gick barfota runt om. Slog på en galopp från start, men körs fortsatt utan skor och det brukar vara ett bra tecken på att galoppen ej berodde på balansen. Kan dessutom gynnas av bakspår denna gång och står perfekt inne. Mycket intressant.

9 Bottnas Fantom 15% har höga toppar men nu ser formen inte ut att vara på topp. Ändå tidigt bud med lopp i kroppen och då Nurmos stall ser ut att vara på gång igen efter lite tyngre period.

1 Frankenstein Am 9% är stark och rejäl, men innerspåret innebär med största sannolikhet trafikproblem, men ändrad i anmälningarna nu till barfota runt om någonsin.

Ranking: A 4. B 11,9. C 1,5,10,6. D 2,12,3,8,7.

Stora systemet

Avd.1: 13 Vikens Fingerprint

Avd.2: 1.2.4.6.8.

Avd.3: 9 Försteslåtten

Avd.4: 3.4.5.9.10.12.

Avd.5: 1.2.4.5.7.10.

Avd.6: 1.2.

Avd.7: 1.4.9.11.

1440 Rader som kostar 1440 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 13 Vikens Fingerprint

Avd.2: 1.4.6.8.

Avd.3: 9 Försteslåtten

Avd.4: 3.4.9.12.

Avd.5: 1 Expendables

Avd.6: 1.2.

Avd.7: 4.9.11.

96 Rader som kostar 96 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord
Stäng

Nya travbonusar

Mr Green

Insatsen tillbaka (500kr)

på valfritt LIVE-bet

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
NordicBet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se