Speltips: GS75-Tips till Östersund 1/1

Vaggerydtravet

GS75-tips till Östersund 1/1

GS75-Omgången.

GS75 går den här veckan på Östersund där det är kallt och kan bli åt det hårda hållet, med garanti på broddar runt om i skorna. Kul krydda på spelformen är att man får 10 miljoner om man är ensam med sju rätt på GS. En annan kul variant är om det är väldigt favoritbetonat och man spelar så, då kan man välja att endast spela i sjurätts-potten och då avsäga utdelningar för femmor och sexor. Man kryssar då i GS7 vid inlämning och får då 2,5 ggr utdelningen om man får alla rätt, det kan vara läge för det den här veckan då det r små fält och skiktade lopp. I övrigt är det spelstopp 15:00 under söndag eftermiddag som oftast.

Bästa Spiken!

7 Kavaleren blir omgångens största favorit i första avdelningen men man tål en stor favorit, speciellt i första avdelningen på streckspel där ändå några lägger till någon extra för att man inte vill spika i inledningen. Hästen måste ha riktigt hög segerchans här och jag spikar på allt då aktionen är bättre nu än i tidigare regi och han går ner i klass rejält här.

Gå Kort!

I fjärde avdelningen blir 2 Debonair Mary lite för stor favorit och visst är det bra chans då den vann direkt i regidebuten för Wäjersten och nu blir det dessutom Magnus A upp. Bra segerchans men förmodligen nästan lika hög segerchans har 8 Timo Jutila som i kraft att vara en av få startsnabba i loppet förmodligen borde kunna vara före favoriten och komma till spets. Speciellt efter en strykning i loppet och bra spelvärde på Timo Jutila som galopperat som favorit ett par gånger som favorit på V75 och därmed kvar i väldigt låg klass. Två lopp i kroppen nu och den som visat snabbast tider i fältet. Bra lås.

Avdelning 1.

Se ”Bästa Spiken”

Det är en spårtrappa men med få hästar blir det extra gynnsamt för hästarna med mer tjänat och favoriten står riktigt bra inne i loppet. Värst mot är stallkamraten 6 Tekno Viking som kan öppna bra men hästen har inte gått lopp sedan i somras så man kanske släpper om stallkamraten kommer tidigt, då även den kan öppna bra. Övriga borde inte räcka.

Avdelning 2.

Även här är det en vettig favorit i 5 Emelie som har spår precis innanför värsta motbudet där båda kan öppna bra och då ska den här kunna hålla sig före värsta motbudet, sida vid sida och då är det klart bra chans att hon ska kunna leda loppet runt om. Tänkbart att ta ställning då det är lika på strecken här.

Emelie har varit någon sekund snabbare är 6 Pinapple Tour men det stora på den senare är ju att det är första Magnus A upp så blir nog jämnt här. Även hon kan öppna bra.

4 Topper vann breddlopp sist men ska vara uppåt med det och man har gjort en del justeringar för att få honom att springa rakare i vagnen, enligt tränaren. Kan också öppna bra så från rygg ledaren om det blir lite körning mellan dom betrodda kan det vara hemmahäst som kan vara en liten överraskning. 2 Don’tAskDon’tTell har fin kapacitet men man vill ju att det fungrerar i lopp innan man kan tro på honom då han galopperat mycket på slutet. 7 Olle S.E. får rejält kuskplus så kanske kan höja sig.

Avdelning 3.

8 Fagerås Kongen är knapp favorit men har inte vunnit lopp ännu och tillägg för hästar som inte har så mycket starter innanför västen och favorit i fara. Bara en av flera här.

11 Nylander Trivdes inte på banan sist, därav galoppen. Nu tror man det ska funka bättre och kanske lite andra broddar i skorna än sist. 7 Zixten G.D. gör comeback här men har 20 meter försprång mot värsta motbuden och ska räknas från sitt springspår då han kanske kommer hela vägen till ledningen här. 10 Fräcke Blixt galopperade då han blev han lite störd i det läget. Nu är det andra starten i nya regin och intressant så klart om han fungerar.

9 Turbo Lund E.R. gick bra som tvåa i Sverige sist men har bara en seger på 26 starter och många andra-tredjeplatser. Norska hästar i låga klasser brukar duga bra då dom kommer till Sverige så tänkbar men bara en av många.

2 Orr Kide kan nog öppna ganska bra och skulle man gå i ledningen eller i rygg på ledaren borde den här kunna skrälla. Fördel om man får lite svängar på innerspår där ingen häst i loppet är någon riktigt hjälte.

Avdelning 4.

Se ”Gå Kort!”

2 Debonair Mary får Magnus A upp men kan nog inte vara före 8 Timo Jutila till ledningen tidigt så storfavorit i lite fara och man kan ranka den senare före och kanske rent av chansspika Timo Jutila på ett mindre system. Tycker ändå låset är bra då man plockar bort en betrodd i 7 Young Mistress som jag ser som rejält övertsreckad då hon inte är lika bra som dom andra två. Många spelar med tre hästar här och spelvärdet ligger på Timo Jutila. Young Mistress har väl tänt till på miljöombyte och vunnit två raka i ny regi men ska man gardera mer än två streck så tycker jag man även ska ta ett fjärde streck. 4 Pagadis Pride ska kanske lättas lite hit och har vinst från norska V75 i raden men leverar inte alltid lika bra. Bra läge och lite rolig stam med Nu Pagadi som pappa och Herr Jägermeister som morfar. Övriga bakom dom fyra borde få svårt då det är väldigt skiktat lopp.

Avdelning 5.

Här höjer sig ett par norska gäster rejält men svårt att ta ställning här men 10 Storm Odin är väl den givna förstahästen och har gått bättre tider än värsta motbudet. 5 Hauk Viktor får första gången Magnus A upp från toppspår och kanske kan rekordsänka. Det har dock blivit galopp båda gångerna hästen gästat Östersund. Sist dom två möttes 24/10 så vann Storm Odin lätt och den är nog bättre så vill man ta ställning är det den som ska spikas, då distansen nog talar för honom med.

1 Tim B. kvalade in till Kallblodskriteriet som treåring och tillhörde snäppet precis bakom dom bästa i kullen det året men fick misslyckat fjolår som fyraåring med väldigt få starter. Hög kapacitet och kan det stämma nu skulle han kunna räcka på sin höga kapacitet.

Avdelning 6.

Stolopp som jag ser som vidöppet och hoppas på skräll så jag tycker att man ska strecka så många man har råd med här. 6 Delicious Scotchhar både gått i väg och galopperat från spår fyra i volten, så det finns klar galopprisk här. Favorit i fara. 8 Hermione är kanske något mer stabil och har bästa springspåret så det borde vara jämnare på strecken mellan dom två betrodda här.

5 Sanda Mariah har ett bra tredjespår i volten och har vunnit ett par lopp för Bergh sedan hon kom i hans regi i somras. 3 Camille Frontline gör comeback här och får Magnus A upp och första gången han bakom ett sto brukar borga för höjning. 9 Battleship Chains är startsnabb och kan utnyttja springspåret här då hon satt fast med sparat sist kan man få betalt den här gången. 10 Gas n’Gold gör intressant comeback nu och är bättre än raden på slutet då hon gick ur form och fick träningsperiod. Bra smygspår i comebacken nu och den här har vunnit 4/16 och borde ha något bätre segerchans än procenten antyder. 20 meter försprång för 1 Livinlikeaprincess och 2 S.G.Fallajah så dom räknas på det handikappet, för vi ser gång efter annan i låg klass att dom som får försprång kan höja sig lite och ha något mer sparat till slut om man får lopp på innerspåret.

Avdelning 7.

6 Money Smile blir ganska klar favorit men åkte på stryk av 10 Bourne Dominion sist men båda står ganska hårt inne i propositionen och möter lite mer rutinerade hästar nu. Båda är på klar uppgång men jag väljer ändå att gardera vidare med ett par härdade konkurrenter. 8 Axl Brown gillar jag som är på väg uppåt i form nu när banorna och årstiden passar honom bra. Strykning i loppet är bra då läget är risigt. 2 Sweet Eddie är den som är lägesgynnad även om han inte öppnar så bra. Han sitter ju i andraspår och har spurtat bra på Östersund tidigare. Även 1 Castle Racha kan öppna hyggligt och kan man nå kanske rygg på ledaren så vore det bra. Vinner inte så ofta men det är ett bra lopp åt honom här, där han kan få bra lopp.

Grund-systemet.

  1. 7 Kavaleren
  2. 5 Emelie
  3. 2-7-8-9-10-11.
  4. 2-8.
  5. 10 Storm Odin
  6. 1-2-3-4-5-6-8-9-10.
  7. 2-6-8-10.

432 rader som kostar 432 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Insatsen tillbaka (500kr)
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se