Speltips: GS75 Östersund 29/3

GS75-Omgången.

GS75 går på Östersund denna veckan och spelstoppet är som vanligt 15:00 på söndag. Östersund har ett av landets längre upplopp med sina 218 meter och banbredden är medel, i övrigt inga konstigheter. Inte så många omgångar GS75 att basera statistik på men lite färre favoritvinster än genomsnittet medans spetsvinster ändå ligger runt medel. Spår 5 bakom bilen är överlägset bäst här och det samma gäller för spår ett i voltsstartsloppen, båda spåren är ännu bättre här än genomsnittet.

Förra veckan fick en ensam vinnare ut bonusen och belönades med 10 miljoner trots att ändå tre favoriter vinner, Prince Palema som det var rejält skrik på var bara bäst och årsdebuterande fyraåringen Kinky Boots var bara totalt överlägsen på kapacitet och ska passas framöver även mot hårdare motstånd. Goop vann med ett lopp till slut på hemmaplan med sin italienare Venivici Roc och för dom som gick på en trolig DD-kombination på Färjestad med Jepson mot Goop på varsin favorit fick 9 ggr pengarna. Så bra värde på GS-spelet då det räckte med två spelade till 2% och i övrigt betrodda och det blir en ensam vinnare. Tror man att det blir favoritbetonat så finns möjligheten att kryssa i GS7 vid inlämning och få 2,5 ggr eventuell utdelning på sju rätt, men avsäger sig då utdelning för sexor och femmor.

Bästa Spiken!

Spikar en från grunddistansen då jag inte tror det skiljer jättemycket mot dom som startar 20 meter efter i avdelning ett. Visst är upploppet långt och bara tre på startfållan men 1 Dyrgripen 30% var bra i årsdebuten som tvåa från dödens och bör gått framåt med loppet. Åter Ulf Ohllson upp och nu blir det hans bästa balans i barfota bak och dessutom anmäld med bike, vilket borde funka från spår ett i volten och med bara tre där framme är spetschansen oerhört bra och då jag inte riktigt ser vem som ska göra jobbet i loppet och han säkert får ett lugnt första varv då det är 20 meter försprång på dom med mer pengar på kontot så. Kan det gå ungefär lika fort för alla på slutvarvet och då är ledningen guld värd.

Gå Kort!

I avdelning fem är det lopp i lite högre klass som inte lockat så många och dom bästa ska väl ha riktigt bra chans trots att det är årsdebut för båda.

Omgångens näst största favorit 2 Shocking Superman 66% vann en billigare gulddivision i höstas, men på en riktigt snabb stil och totalt överlägset. Tränare och kusk är duktiga och det kan vara stenklart direkt men i årsdebut väljer jag att gardera med en häst.

3 From The Mine 13% sprang genom klasserna på V75 i fjol och körsvennen Magnus A har hyllat hästen gång efter annan. Vann finaler i både brons och silver i höstas och har han gått framåt ytterligare med vinterträningen så ska det bli oerhört kul att se honom framöver. Årsdebut för honom med men bedömer det som troligt att någon av mina streck är tillräckligt bra för att vinna lopp direkt.

Avdelning 1.

Se”Bästa Spiken!”

3 Tiara C.D. 19% är hårt streckad men är sto i öppen klass och har aldrig vunnit lopp så den är klart överstreckad.

4 Sergaent D’Inverne 17% dra mycket streck med men galopperar nästan varje gång och har inte startat sedan i oktober så den får visa något innan man kan spela den till höga procent.

5 Juliana Rags 13% är kanske värst mot men som sto och med vinster från enklare gäng i Norge ska det kanske inte gå.

8 Ohio U.B. 16% duger kanske med men spår fem i volten på tillägget kan innebära vingel och återkommer efter ett par månaders uppehåll så är svårbedömd.

Mindre rutinerade kuskar på alla övriga ekipage och dom får stå tillbaka i rankingen.

Ranking: A 1. B 8.5. C 4.3.9.7.10. D 2.6.11.

Avdelning 2.

Omgångens största favorit startar I detta kallblodsloppet i låg klass och då tycker jag att det är givet att gardera loppet, men tar nog inte så många streck trots allt.

4 Ulvsåsen 74% blir som sagt väldigt stor favorit och det är så klart rätt favorit och går inte att ta bort från lappen men garderingen är ändå given.

11 Vessle Moen 7% är Magnus A Djuse tillbaka på som körsven och det är så klart ett stort plus mot sist. Springspår på tillägg men inte så stort fält gör att han kan välja taktik härifrån. Blir det inte offensivt direkt så lär spurten bita bra till slut i stället.

Ranking: A 4. B 11. C 4.7.6.9.1.10.5. D 2.8.

Avdelning 3.

Låg klass med litet fält i stolopp och det ser ut att stå mellan dom betrodda här, spelar nog med tre streck, mest för att det är kallt att låsa på dom två mest streckade.

8 Gala Shadow 27%. Får stort kuskplus nu men har det sämsta läget så det är chansartat. Dock är det ett litet fält och behöver inte hamna för dåligt på det trots läget och med några, på pappret, chanslösa i loppet så kan det gå oavsett position.

4 New Direction 45% har betydligt bättre utgångsläge och kan bli släppt till spets här och då är så klart vinstchansen hög. Dock är hon inte så mycket bättre än favoriten att den höga procenten ska vara befogad här och då hon är överstreckad så rankar jag ner henne ett snäpp, på uteblivet spelvärde.

1 A Peptalk 10% har duktig kusk och på banor med lite längre rakor så är spår ett bakom bilen bättre än genomsnittet. Skulle kanske kunna hålla upp ledningen men kan även vina från rygg på ledaren om luckan kommer över det långa upploppet.

3 Phosphorus 2% är tänkbar skräll med årsdebuten avklarad lättas hon nu i balansen med barfota fram för första gången.

Ranking: A 8. B 4. C 1.3.2. D 5.6.7.10.9.

Avdelning 4.

Kallblodslopp i ganska låg klass med hästar fördelade på två startfållor. Med bara tre hästar på tillägget och tolv hästar på grunddistansen ska det bli svårt för dom där bak att runda samtliga, speciellt då dom inte har speciellt mycket mer på sina konton.

3 G.G.Ojjdo 32% är favorit och ska så vara då han vunnit 5/7 men också galopperat ett par gånger så är inte helt att lita på. Given favorit men garderingen är nödvändig.

2 Järvsö Kristian 8% tränas av Jan-Olov Persson och han har börjat få rejält snurr på stallet efter en trevande inledning av året. Ulf Ohlsson kör och spår två i volten är bättre än många tror så dom bör hamna bra till och är tänkbar vinnare i loppet.

10 Buska Bly 29% tränas och körs av Robert Bergh som inte har så många kallblod på träningslistan men denna är bra för klassen. Räknas tidigt trots bakspår och att den bara är fyra år.

Ranking: A 3. B 10.2. C 5.8.7.15.1. D 14.12.11.4.9.6.13.

Avdelning 5.

Se“Gå Kort!”

Låset känns stabilt och det ska inte gå utanför mina två streck!

Ranking: A 2. B 3. C 6.1.7. D 4.5.

Avdelning 6.

Ett par strykningar i loppet tyvärr där en var riktigt intressant på förhand, i ny regi, Pleasure For Cash men den får vi hålla koll på framöver istället. Tre hästar är betydligt mer streckade än övriga och att strecka dom tre är kallt, chansa på två eller till och med en av dom är att rekommendera. Vill man dock ha med alla tre så behöver man nog även strecka någon mer för att få bra potential i lappen.

2 Axl Brown 27% lättas nu i balansen med barfota fram, så vann han direkt när det var sko-ryck förra året och har så gjort tidigare med, så det ska ge bra effekt direkt. Rickard N vinner mycket lopp och läget är klart bra, tänkbar spik.

9 Let´s Go Ernie 32% är nog ändå bästa hästen i fälten men startar från bakspår. Nicklas vinner inte mycket lopp i år men nu har han börjat plocka ut dom lite bättre djuren så hans procent lär stiga rejält framöver. Denna var knappt slagen som två på V75 sist så måste räknas tidigt här.

8 Aperfectdream 22% hoppar jag över i comebacken då utgångsläget blev uselt. Dock nedstruken ett spår vilket höjer chanserna rejält.

Ranking: A 3. B 9.8. C 7.12.11. D 5.6.2.11.

Avdelning 7.

Ett kallblodslopp i lite högre klass avslutar denna veckas GS75 och det är inte helt enkelt.

1 Rutbo Roffe 28% är klar favorit men har ett besvärligt innerspår och en orutinerad kusk så den kan bli över från start och måste garderas. Håller den dock upp ledningen blir den oerhört svårslagen och jag väljer att försöka klara mig på ganska få streck.

4 Edbest 20% har ett mycket fint utgångsläge och är säkert inte mycket sämre än favoriten, då denna blir spelad ganska hårt mest varje gång. Magnus A tar väl tillvara på sina chanser och detta är ett givet ekipage på kupongen.

11 Spik Loke 14% är nog bästa hästen men har ett besvärligt bakspår på kort distans. Ulf Ohlsson upp nu och det är ett rejält plus så klart och strular det inte allt för mycket på vägen så lär han dyka upp där framme till slut.

8 Thess Prinsen 9% var fyra I hårdare gäng sist och duger i klassen men har uselt utgångsläge, ändå tänkbar vinnare.

Ranking: A 1.11. B 4.8. C 9.2.6.3. D 7.5.12.10.

Stora systemet

Avd.1: 1 Dyrgripen

Avd.2: 3.4.7.11.

Avd.3: 1.4.8.

Avd.4: 2.3.10.

Avd.5: 2.3.

Avd.6: 3.9.

Avd.7: 1.4.11.

432 Rader som kostar 432 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 1 Dyrgripen

Avd.2: 4 Ulvsåsen

Avd.3: 1.4.8.

Avd.4: 2.3.10.

Avd.5: 2.3.

Avd.6: 3Axl Brown

Avd.7: 1.4.11.

54 Rader som kostar 54 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se