Speltips: GS75 Jägersros galopp 17/7

GS75-Omgången.

Galopp på GS75 den här veckan och det är med Derbyt där dom bästa treåringarna över längre distanser ska göra upp om nästan 2,5 miljoner i preispoolen med 1.245.000 till vinnaren. Sjätte avdelningen inom GS75 är det loppet och fina lopp i övrigt med där det är flera starka favoriter så läge att gå för bara GS7 och därmed avsäga sig utdelningar på sexor och femmor och hoppas det blir jackpot på femmor kanske. Med GS7-alternativet spelar man för bara alla rätt och får då 2,5 ggr utdelningen om man sätter alla vinnare. 15:00 är spelstopp som vanligt och tänk på att det är dirt track. Väldigt många har gått på gräs tidigare så leta hästar som åtminstone gjort hyggliga insatser på dt tidigare för det är bra att ha vana från tävlande på gruset. Står efter distansen i programmen dt för dirt track och gr för dräs. Handikapp är en större grej inom galoppen och inget att gå in på här, det får vi göra en video-special på YouTube-kanalen om längre fram.

Video-tips & Andelar.

Vi brukar göra tidiga inspelade tips på FaceBook och YouTube som du hittar på trav.se och gruppen Sverige Spelar på FB. Men står över det den här söndagen då det är galopp och satsar hårt inför veckan som kommer istället. Gör heller inget andelsspel till den här omgången.

Bästa Spiken!

Redan i första avdelningen kommer omgångens bästa spik men han blir också väldigt stor favorit. 2 Mystery Night hade varit stor favorit även till Derbyt om man valt att starta där men här måste väl tränaren vara helt säker på att han inte står den längre distansen och väljer att hämta drygt 200tkr på enklare sätt här. Totalt överlägsen då dom värsta mot i kullen så klart väljer att starta i Derbyt istället.

Gå Kort!

I sista avdelningen skulle man kanske kunna tänka sig att gardera den väldigt stora favoriten med ytterligare en häst som var tvåa bakom den här favoriten sist. Ändå långsökt att se 3 Duca Di Como torska så lutar väl åt spik men vill man få upp utdelningen ordentligt så fick 2 Strox Carlas också en bra startbox här. Skulle favoriten komma bort av någon anledning får man rejäl värdeökning om man får in annan vinnare.

Avdelning 1

Se "Bästa Spiken!"

2 Mystery Night hade blivit klar favorit om man anmält till derbyt så när det är betydligt enklare mot i det här loppet över kortare distans ska det vara spel mot ett mål. han ska nog behäva vara sjuk för att förlora loppet och bara att spika på allt.

Avdelning 2

Stolopp i hög klass över 1730 meter dirt track och det ser öppet ut på förhand och spelarna sprider strecken rejält här. Läge att försöka överleva loppet på lite färre streck då kan jag tycka.

2 Thunderey har vunnit över liknande distans på dirt track tidigare och är kanske loppets bästa häst så från bra läge borde hon få ett bra lopp. Stallkamraten 4 Solveig har varit två som bäst på tre försök på gruset men kommer med bättre form nu. Skrällde sist men var bra och ska ha bra chans igen som lite lägre streckad här.

6 Nascetta har lite mer erfarenhet än många av konkurrenterna, framförallt av starter på dirt track så tidig här från bra startläge.

Avdelning 3

Derbysprint för treåringar och det ser öppet och ovisst ut. Här är det tidiga favoriten struken och loppet är öppet så med bara sex hästar till start kan det vara läge att strecka alla.

Avdelning 4

1200 meter dirt track för äldre och här finns ett klart spetsbud som har riktigt bra chans att leda loppet runt om. 5 El Guanche vinner loppet från ledningen över den här korta distansen väldigt ofta så klart tänkbar spik.

3 Genral De Vega har mer bevisad form än favoriten så tänkbar utmanare som också trivs bra på den korta distansen.

8 City Code gillar med kortlopp och har senaste två loppen från gräs och varit bättre på dirt track. Tre segrar och en andraplats efter fyra starter på dt är starka papper så tänkbar vinnare med. Tre streck borde vara heltäckt här.

Avdelning 5

Öppet lopp över lång distans där handikappen kan spela in då favoriten 9 Suspicious Mind går lite tyngre än några av konkurrenterna här. Tror ändå det är en bra spik då han varit fin och P-A Gråberg som rider håller det som sin klart bästa chans inom GS75. Många målar på rejält här och sprider strecken så bra läge att chansa lite med spik i den typen av lopp.

Avdelning 6

Derbyt med fina pengar att rida om och ingen som sticker ut så bred pensel gäller det här året.

Favoriten 2 Tin Win vann med många längder på lång distans och går säkert framåt ytterligare med det. Given förstahäst men vidöppet bakom då alla satsar för att vara i bästa tänkbara ordning just hit så klart. 8 Röde Baronen är en skräll som klarar många olika upplägg i loppen och trivs på dirt track.

Avdelning 7

1730 meter DT för i öppen klass med 600tkr till vinnaren där det ser ut att vara en överlägsen favorit i 3 Duca Di Como som är startsnabb och mest troligt leder hela vägen. 8 Plantstepsdream är ocksp startsnabb men från start utanför favoriten blir det nog svårt att ta sig förbi. Skulle man pricka bra kan det ju ställa till det lite för favoriten även om 8 inte är bra nog att vinna.

2 Strox Carlas är givna utmanaren och han var två bakom favoriten näst sist. Vann Derbyt här i fjol och trivs på banan, två starter i år bara och går väl framåt med det så skulle favoriten ha en riktigt dålig dag är det det här som vinner. Tänkbart lås men väljer nog att spika favoriten på mindre system.

Systemförslaget

Avd.1: 2 Mystery Night

Avd.2: 2-4-6.

Avd.3: 2-3-5-8

Avd.4: 3-5-8.

Avd.5: 9 *Su*spicious Mind

Avd.6: 2-3-5-8-12.

Avd.7: 3 Duca Ci Como

180 rader som kostar 180 kronor och spelas i V7.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se