Speltips: Extra V75 på Jägersro med Derbyuttagningar 22/8

Häst 13

Extra V75 på Jägersro med Derbykval 22/8.

Omgången & banan.

Extra omgång under tisdagen på V75 då det är uttagningslopp till Svenskt Travderby och Derbystoet där två främst placerade går vidare från respektive lopp. Sex av avdelningarna inom V75 är uttagningsloppen till Svenskt Travderby och avdelning fyra är uttagning till Derbystoet. När bara två går till final är det inte som många andra kvallopp där fler går vidare utan man måste köra om det så även om det brukar vara favoritbetonat den här omgången så kanske det kan hända något i loppen.

Andelar är öppna för 200:- i dag i systemet TRAVPUNKTSE200 på ATG-Tillsammans som är öppet fram till 19:00.

Bästa Spiken!

Bara dryga 30% på 3 Xanthis Harvey i första avdelningen är lite lågt då det är en av favoriterna till slutseger i Derbyt och var en av dom som fick riktigt vettigt spår dessutom. Han har inte varit ute i “allt” i år utan siktats hit och ska ses med absolut toppchans från dödens i sitt försök.

Avdelning 1.

Här inleder en stor favorit i 3 Xanthis Harvey då han fått lite preparé i år och siktats hit så jag är inne på att när det blev toppspår och risk för värsta konkurrenten att bli fast från innerspår. Det här var Örjans val i Kriteriet i fjol där han vann trots bakspår i finalen och nu har man väl siktat ordentligt hit i år. Bara dryga 30% gör honom till en tänkbar spik på eventuellt nytt bett och norskt huvudlag.

1 Keep Gamble kan öppna bra men inte alls givet att han kan svara 2 Combat Fighter som i sin tur förmodligen släpper om. Även 7 Kyrie Eleison kan öppna och med vinklad vinge som det är här testar väl Goop också framåt. Tror ändå att Combat Fighter tar spets och nu är nog Örjan på hugget och försöker ta sig fram för att överta.

9 Monastery Boko fick det kört i halsen sist med toktempo där framme och visst kan han få det igen från rygg på startsnabba där han kan komma igenom bra ifrån, så passas med hittad form.

4 It’s Peppertime har matchats i enklare gäng på V75 och går upp rejält i klass nu så får svårt att räcka trots bra spår, då han inte kan utnyttja spåret fullt.

Trista lägen för 8 Night Art, 10 Joe Dalton och 11 Following där dom två förstnämnda kommer med toppform visad och båda har en vass avslutning som kommer att fälla många om man inte hamnar allt för fel på det. Ett lopp i kroppen i den nya regin för den först nämnda. Following är häst jag gillar men tveksam form. Nu blir det barfota runt om vilket han bara gått på två gånger med resultaten vinst i korta E3 och galopp i Kriteriefinalen som betrodd. Totalt bortglömd nu med “Rally-Calle” upp.

Avdelning 2.

6 Hustle Rain blir väldigt stor favorit och har god chans att ta ledningen för att spåra loppet runt om. Spår 6 är bra på banan bakom bilen och det här blev kanske det enklaste försöket eller åtminstone det där utmanarna har minst rutin och meriter över lag, jämfört med flera andra av försöken. Det gör att det blir en vettig spik och kul att inleda med två spikar och jobba in garderingar för att fälla resten av favoriterna.

11 Excusez Moiär väl värst mot men läget blev kallt och skor på bak här då han inte verkar mogen att gå barfota runt om ännu, då det inte fungerade så bra som man hoppats sist.

2 Greensboro Zet tror jag är lite överskattad då han går mot någon av dom bästa i kullen så borde han vara begränsad. Svårt med formen med men kan så klart höja sig om man siktat hit i upplägg då det dessutom blir amerikansk vagn första gången på länge nu.

Många startsnabba och inte alls givet att 1 Moses Boko kan hålla ledningen från innerspår och skulle någon av 4 Jalapeno K., 5 Mud Hill eller 3 Putte komma till ledningen lär väl alla dom tre släppa till favoriten. Någon av de tre skulle faktiskt kunna lifta med till final och intressant med första bike för Jalapeno K. 7 Global Dubeh och 8 Heartbeat Thunder blev bortlottade här då det är många invändiga som kan öppna bra och man hamnar väl en bit bak i andraspår så mycket chansartat om det ska gå om favoriten skulle komma till spets.

Avdelning 3.

2 Joviality är omgångens största favorit från ett okej läge och intressant att man testar i Derbyt med det här fina stoet. Bra läge att få ett bra lopp är det ju helt klart och hon kanske bara är bäst men till för hög procent ska hon garderas kan jag tycka. Försöker fälla henne den här gången med.

Många dåliga lägen för 1 Ante La Roque i år men kunde väl ha svarat ut Bedazzled Sox i ett tidigt Margaretalopp från innerspåret om Örjan velat men släppte den gången. Nu lär man väl inte släppa till någon och kör i ledningen om man går felfritt.

4 Erik the Phantom kan med öppna snabbt där det blir mycket ändringar hit med första bike, första barfota runt om och så var det första Magnus A upp sist då det var galopp men fint med toppkusken nu från absolut toppspår.

8 Dubai Kronos fick riktigt dåligt läge som väldigt stark men får amerikansk vagn på för första gången vilket gör honom aktuell trots spåret.

6 Kingslayer Pellini får bakspår eller bricka 8 väldigt ofta så ett klart bättre spår nu och han kan öppna ganska bra så kan säkert ta sig ner i vettigt slagläge, då bricka 6 är bra på den här banan när den vinklade vingen börjar där.

Avdelning 4.

Uttagning till Derbystoet och jag tror mest på knappa favoirten 2 Jurista där kanske värsta motbudet fick spår en bit ut i 7 Riverdale Z.. Första gången i bike på den senare gör att man nog med hjälp av vinklad vinge kan utmana i spetsstriden och det kan bli körning mellan favoritduon så jag garderar med några till.

En strykning i loppet ger bättre lägen för 10 Kayla Westwood och 11 Mellby Korall där jag streckar båda. Den förstnämnda har ju tillhört absolut kulltoppen och har nu rygg på favoriten i starten. Den senare har visat bra form i sommar och fin fart så räknas med.

6 Mi Amore Bros plockar jag med då det är en del ändringar och första gången Örjan upp så stort kuskplus där från helt okej spår.

Avdelning 5.

12 Dancer Brodde är kulltoppen sedan segern i Breeders’ i november, för att inleda året med stark vinst i Kungapokalen och sedan har han visat form inför det här med seger efter snabbstart från bricka 8 sist. Nu blev det absolut sämsta läget men man har fått en strykning på bakspåret så kommer ner en position och räknas trots sämsta läget.

2 Bengan kan öppna bra så bör vara med där framme direkt från vettigt läge och kan absolut komma till ledningen för att leda loppet runt om då det är aviserat första gången barfota runt om.

6 Barack Face är tuff att räkna på men han har hög kapacitet och spår en bit ut är kanske bara bra för den här nerviga hästen. Blir inte överraskad om han gör en topprestation nu.

8 Global Dash är Wäjerstens häst i fältet där man kan öppna snabbt och kanske kan han utmana om ledningen trots spår längst ut då det är vinklad vinge. Var klart bra sist som tvåa från ledningen i en final på V75 i Brons, där en gick förbi på stretchen till slut och man har säkert siktat på att vara ännu bättre nu.

4 King Kennedy är ofta ute i tuffa lopp och Mats E upp från toppspår med optimal utrustning och balans så kanske man kan överraska.

Avdelning 6.

6 PolePosition blir loppets favorit och kan köras offensivt till ledningen vid segrar på det viset och har gått barfota bak en gång så intressant att man sparat på det länge nu. Klart bra chans om han körs fram i dödens eller tillochmed får överta från flera där framme. Ryckhuva mm är plus och lättning fram så den här låter Redén väldigt uppåt kring så faktiskt en tänkbar spik om man inte gillarmina andra spikar.

8 Tetrick Wania är bra men det verkar inte som att Conny får ut max och kanske är kort distans det bästa för den här så från läget man har idag är det chansartat. Man gillar kapaciteten hos den här och hoppas det ska fungera så tidig trots spåret.

9 H.C.’s Crazy Horse häjer sig hela tiden och kommer han igenom på vettigt sätt kan han absolut vinna eller åtminstone ta en andraplats för final.

10 Coquaholy är intressant i andra starten i sin nya regi och på hemmaplan kan den här absolut bara redo för seger här trots spåret. Goop är klart plus med.

Avdelning 7.

2 Bedazzled Sox blir favorit men inte alls givet att han inte kan ta sig förbi 1 Jikken och Jikken kan absolut köras i spets här. Om Jikken missar spets så är det ju intressant med 5 Working Class Hero där man kör barfota från toppspår med Goop upp som absolut kan spetsa och den släpper väl heller inte. Det kan bli lite tryck på loppet.

Trist spår för 8 Staro Mack Crowe som gått några riktigt bra lopp för Katja Melkko som tog över träningen inför den här säsongen. Han är snabb och var tvåa i Sprintermästaren men är det något Melkkos träning brukar ge så är det starka hästar så det behöver inte vara fel med lång distans för den här heller.

10 Mick N.Boko slog äldre från kass läge sist men i lägre klass. I vanlig vagn då så klart plus med amerikansk vagn på nu och skulle det kunna bli lite kubbning om positionerna böand dom tre betrodda där framme så kan han absolut överraska med en stark långspurt.

Systemförslaget.

  1. 3 Xanthis Harvey
  2. 6 Hustle Rain
  3. 1-2-4-6-8.
  4. 2-6-7-10-11.
  5. 2-4-6-8-10-12.
  6. 6-8-9-10.
  7. 1-2-5-8-10.

3000 rader som kostar 1500 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se