Speltips: Extra V75 på Jägersro 3/9.

Travderby

Extra V75 på Jägersro med Derbyt och Stoderbyt 3/9.

Omgången & banan.

Extra-omgång under söndagen på V75 då det är Svenskt Travderby och Derbystoet där vinnaren får fina prispengar och stor ära. I Stoderbyt kommer jag attspika men i öppen klass ser jag det som betydligt mer öppet och garderar det loppet brett. Banan på Jägersro gynnar ledaren en del och det är lite fler segrar tagna från spets här än på genomsnittet av banor vi tävlar på. I övrigt är det vinklad startbilsvinge som ger ekipagen från spår 6,7 och 8 lite mer valmöjligheter i starten bakom bilen.

Andelar är öppna för 200:- i dag i systemet TRAVPUNKTSE200 på ATG-Tillsammans som är öppet fram till 14:30.

Bästa Spiken!

Jag spelar med spik i Derbystoet som går som avdelning tre på V75 och där tycker jag att 2 Queen Belina höjer sig en del och tål olika upplägg men inte osannolikt att Örjan kan köra sig till ledningen efter en bit. Jag tror att hästen är bra nog att vinna loppet från dödens med.

Gå kort!

Redan i första avdelningen är jag inne på att man kan lösa loppet på ett par streck där det är ett litet fält och jag spelar med de två mest betrodda där man får ganska bra betalt om favoriten faller. 5 Karat River har bra chansa att spetsa från perfekt spår och leder kanske loppet runt om väldigt ofta men skulle han ha en sämre dag så är 4 Charliebrown Effe en tuff utmanare. Den senare är klart gynnad av ett litet fält då han från bra spår borde hamna vettigt till i andraspår och hans spurt lär bita bra nu när han inte kommer att behöva gå så länge i tredjespår.

Avdelning 1.

Ranking: A 5. B 4. C 6-1-7-3. D 2-8.

5 Karat River har bra chans att ta ledningen och stanna där hela vägen in i mål så är en vettig favorit men han kanske blir lite för hårt streckad den här gången, så jag väljer att strecka en häst till.

4 Charliebrown Effe har gått allt bättre nu på sensommaren och liksom favoriten har han gått ur Silverdivisionen så en bra proposition för den här duon. Jag väljer att låsa loppet på duon.

6 Natorp Bo är givna tredjehästen i loppet som både kan öppna bra och avsluta vasst men borde inte ta sig förbi favoriten i starten och hamnar väl mest troligt i dödens här. Visst kan han vinna om favoriten har en dålig dag och har man råd med ett tredje streck är han absolut tänkbar här.

1 Carloforte Font är trea på strecken men jag rankar honom fyra i loppet då det är betydligt tuffare mot nu än vid hans segrar på slutet. Dessutom kan han bli fast på innerspåret så chansartat läge för honom och över 11% är i överkant här.

Avdelning 2.

Ranking: A 12. B 7-9. C 3-4-10-1-11-8-5. D 2.

Låg klass i propositionen men ganska bra hästar för den låga klassen och när givna favoriten12 Moses di Quattro fick sämsta spåret är det läge att gardera och försöka fälla den här favoriten. Visst är han väldigt bra och höjt sig i den nya regin men Ken Ecce som kör är inte den bästa kusken i fältet och det kan bli fel från sämsta utgångsläget.

9 Jikininki har med bakspår och vann sitt förra lopp från ledningen så helt andra förutsättningar nu och jag garderar vidare.

7 Maroon Day är nedstruken ett spår men hade väl varit spetsbud även från bricka sju och från ledningen kan han så klart rinna undan och är min andrahäst i loppet.

Lägesgynnade 4 Mazuocco Boko och 3 Enjoy the Moment står bra inne i loppet där det är lite frågetecken för formen hos den senare medan den förstnämnda håller klart vass form. För Enjoy the Moment väger det upp att det är första gången barfota runt om och att han är startsnabb så det kanske kan bli rygg på ledaren för honom. 1 Here’s Johnny Sox vill nog med ha vinnarhålet och skulle han få den positionen räknas han men mer chansartat om det skulle bli tredje invändigt så klart.

10 Star Cash är aviserad att gå första gången i bike vilket gör honom intressant här på hemmaplan. Han bör dessutom gå framåt med loppet senast i kroppen efter frånvaro inför det.

Avdelning 3.

Ranking: A 2. B 9-4. C 5-3-6-1-7. D 12-11-10-8.

Stoderbyt och här tycker jag att mankan hitta omgångens bästa spik då 2 Queen Belina har bra spår så klart, efter att vunnit sitt uttagningslopp hit på kraftfullt sätt. Hon tål att göra en del i spåren och är oöm så jag är inne på att hon bara är bäst här.

Timo Nurmos har tre hästar till start och kanske bäst är 9 Bonneville W.I. som nu fick bakspår, men det är hon som vann Svenskt Trav-Oaks i fjol och får nu första gången Björn Goop upp så med rygg på favoriten i starten kan man väl få en bra resa trots bakspåret.

Stallets andra två hästar är så klart vettiga utmanare med från bättre lägen. 5 Aurelia Express blev den Mats E valde mellan henne och Bonneville då han kvalade in båda. Tillhör också kulltoppen så klart och vid gardering är hon intressant till bara 5%. 4 Jennifer Sisu körs av MAD och har bra bra placeringar i år. Fint läge och ska räknas tidigt vid gardering.

3 Julia Sisu är väl spetsbudet och kan vinna från ledningen men blir utmanad i starten av 6 Mary Ann Lane och skulle den senare ta ledningen kanske man släpper till favoriten eller till Jennifer Sisu.

Avdelning 4.

Ranking: A 1. B 5-3. C 7-4-2-9-12-10. D 11-6.

Här spelar jag med kompletterande spik i 1 A Fair Day som måste ha toppchans att spetsa och leda det här kortloppet runt om. Han fick allt sparat i sitt uttagningslopp till Derbyt sist och enklare mot här för häst i absolut toppform så i ledningen måste han bli oerhört svårslagen.

3 Staro Peanut har inte startat sedan i juli så frågetecken för formen liksom hos stallet generellt sett men här aviserar man att köra i amerikansk vagn för första gången så givet att det är intressant.

5 Laban Lagö utmanar i spetsstriden från toppspår med kanske litet kuskplus här så skulle man ta sig förbi favoriten i starten kan den här leda runt om. 7 Special Topsecret är också startsnabb och får rejält kuskplus nu i Mats E upp men aviserat skor på runt om hit så kanske lite sliten i hovarna.

Avdelning 5.

Ranking: A 4. B 3-10-5. C 2-9-1-7-6. D -

Tyvärr bara tio anmälda och nu en strykning i K.G.Bertmarks minne som är ett lopp för amatör-körsvenner.

4 Con Crowe är en vettig favorit i loppet från toppspår men kan inte öppna så snabbt och alla lär vara påställda här så han får nog inget gratis den här gången. 3 Gilmore Trot är startsnabb och kan leda loppet runt om från bra utgångsläge. 5 Eldorado står bra inne i loppet och var ute i en tuffare Bronsdivision förra veckan där han gjorde det klart bra så går ner lite i klass och kommer med form hit. 10 Real Scotch lättas i balansen mot sist och är gynnad av litet fält då han fick bakspår så hans spurt lär fälla många till slut här. 2 Freedom N.O. kommer i absolut toppform men möter också lite tuffare motstånd nu men är tuff till slut själv också så streckas med från ett bra läge.

Avdelning 6.

Ranking: A 1-7. B 5-10-4. C 9-2-11-12-8. D 6.

Svenskt Travderby ska avgöras här över sin långa distans och ingen given favorit, inte ens ett par som höjer sig i år. Det är en jämn och bra kull där man kan se flera som vinnare, vilket så klart gör loppet extra intressant och spelvärt.

Givna spetsbudet är 7 Dancer Brodde som varit kullens kung sedan förra årets Breeders´ Crown-final, han har också vunnit Kungapokalen i år och från spets blir han hästen att slå. Bike på nu och första gången barfota runt om så maxningar som kan falla väl ut.

1 Coquaholy såg ut att gå framåt i nya regin så intressant om han kan få rygg på ledaren och i långt lopp kan det ju spricka upp och han kan absolut vinna loppet.

5 Joviality är en stjärna som tjänat 20 miljoner och tar chansen i öppna klassen och det kan absolut gå från toppspår. Hon kan dessutom öppna bra så borde ju komma ner i andraspår en bit fram och med bra lopp ska hon absolut kunna vinna Derbyt i år.

4 Barack Face hyllar många efter försöken och visst var han bra men två bra lopp i rad mäktar han sällan med så blir en överraskning om det stämmer en gång till hit. Lite överstreckad men absolut en tänkbar vinnare.

10 Xanthis Harvey var ju som bäst när det gällde i Kriteriet i fjol och gör garanterat ett bra lopp igen så med många bra hästar där framme kan det absolut bli tempo på loppet och då kommer han i matchen till slut för Örjan.

9 Working Class Hero skulle kunna komma igenom med lite tur från sitt smygläge och hästen går framåt med loppen så tänkbar skräll. 2 Monastery Boko har hittat form och från bra läge kan han vara en tänkbar skräll med.

Avdelning 7.

Ranking: A 4. B 8-9. C 3-11-6-2-1-5-10. D 7.

Långlopp avslutar omgången och streckar ett gäng för att hoppas få upp utdelningen här men väl medveten om att det är bra favorit som står där framme och kanske kommer 4 Windmill Jam till ledningen efter bit. Han är hästen att slå men spår fyra i volten kan ju ställa till det så jag garderar.

Stark utmanare redan på första tilläggsvolten i 8 Cash Winner och med litet fält så blir det nog inte allt för tufft att hämta in extra distansen så ensam på nästa volt är 9 Under Armour som går ner i klass hit. Båda trivs väldigt bra på lång distans. 11 Bransbys Jukebox fick väl för tuff resa sist och med litet fält nu borde han kunna få bättre lopp och fäller då många här. 3 Max Orlando vann över 2640 meter sist och gör intressant debut i längre lopp och han kan vara före favoriten till ledningen från bättre spår så klart intressant i toppform.

Systemförslaget.

  1. 4-5.
  2. 3-4-7-9-10-12
  3. 2 Queen Belina
  4. 1 A Fair Day.
  5. 2-3-4-5-9-10.
  6. 1-2-4-5-7-9-10.
  7. 3-4-8-9-11.

2520 rader som kostar 1260 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se