Speltips: Extra V75 Jägersro 4/9 med Derbyt

Jägersro tornet

V75-Tips till Jägersro med Travderbyt & Derbystoet 3/9

V75-Omgången.

Jägersro är värd för extra-omgången med anledning av att Svenskt Travderby och Derbystoet ska avgöras under söndagen. Spelstopp på V75 är 15:00 där Derbystoet ska avgöras ca 15:45 och Derbyt i öppna klassen går som avdelning sex inom V75, lopp 11, strax före 17. Det är största loppet för fyraåringar med 2 miljoner till vinnaren, men med premiechansen betalar det ut det dubbla så 4 miljoner får allt som oftast vinnaren här.

Vi är på plats för att göra intervjuer inför omgången. Det finns redan ute några på hemsidan där vi frågat några tränare om dagens chanser. Håll utkik på sociala medier där vi kommer att länka till klippen eller kolla hemsidan direkt. Det kan också bli aktuellt att prova någon live-stream i god tid före söndagens V75 så håll koll även efter det, då det kommer länkar till Twitch i god tid där.

Vi har inspelade tips på FaceBook och YouTube som du hittar på trav.se och gruppen Sverige Spelar på FB. Den här helgen har vi tips till både lördag och söndag där det inspelade materialet till söndag kom ut under lördag kväll. Andelsspelet för 200:- öppnas till även till söndagen och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans. Kommer att stänga det för köp en timme före start så köp innan 14:00 om ni gillar systemet vi byggt.

Bästa Spiken!

Ingen tvekan om att 5 Francesco Zet är hästen med högst segerchans i omgången och han vinner nog Derbyt i år från dödens då förmodligen 4 Lulius Boko kommer till spets och körs i ledningen. Avdelning sex är Svenskt Travderby där kullens bästa fyraåringar gör upp om stora pengar. Nu när han inte ens är omgångens största favorit är han given att gå på som bästa spiken.

Avdelning 1.

Omgångens största favorit kommer ut här i 4 Unico Broline och från bra spår har han så klart bra läge här. Tänkbart att han leder runt om så det kan bli körning en bit. Många streck, tillbaka till Halmstad och jag är på väg tillbaka. Det finns ett par intressanta som gått ur silver för ett tag sedan och får en bra proposition här där 7 Chapuy är väldigt startsnabb och lär väl inte släppa spets om man skulle komma dit. Spets på Jägers är ju väldigt gångbart och den här kan vinna. 6 Payet D.E. är märkligt bortglömd som radade upp fina insatser nere i Frankrike förra sensommaren och hösten. Nu har han startat igång igen och med loppen i kroppen närmar han sig nog den där formen igen. Vinner man på Vincennes duger man här. 10 Rotate visade att formen är på g när han var trea i Silverfinalen sist där 9 Adde S.H. vann från spets. Bakspår för båda nu men mest missgynnad av det är väl den senare som blir lite överstreckad på sin fina rad.

Avdelning 2.

Ett väldigt öppet stolopp där dom på startfållan borde få tufft att hålla undan för tuffare hästar på tillägget, men samtidigt är ju ledningen och främre träffen guld värd på Jägersro så visst skulle någon av dom där framme kunna få loppet. 11 Palmyra har yttersta springspåret på tilläggsfållan och är ganska klar favorit men hon har bränt som stor favorit förr och här är det vingelläge så favorit i fara även om hon så klart tillhör bästa hästarna här. 8 Donna Summer och 9 Its A Girl är båda fina fyraåringar som mött tuffa kullkamrater och ska duga bra mot äldre. Lite luriga lägen i volten så klart med spår fyra och fem men båda har kapacitet att vinna det här.

Avdelning 3.

Stoderbyt där Nurmos sitter på leken efter att ha kvalat in halva startfältet med sex hästar. 1 Senorita Tokyo är startsnabb och håller kanske upp innerspåret, då släpper man väl bara om stallkamraten 2 Lara Boko är framme tidigt och ställer frågan. Skulle det bli så kanske loppet bara är över. Men man kan väl tycka att då det är stllkamrater borde man väl ge den andra chansen med till slut så inte alls otänkbart att luckan kommer för Senorita. Den som kan ställa till det i startrusningen är väl Robert Bergh som vill ner på innerspåret med startsnabba 5 Jump In det kan öppna upp loppet om Bergh kör som Bergh kör ibland. 7 Great Skills vann Stochampionatet och är med ganska startsnabb så med vinklad vinge kör man väl så klart framåt här och kanske tar man dödens. Hon har fått några tuffa lopp men verkar ta det bra och är en hårding. Det kan bli lite ändringar då hon provats med olika huvudlag och balanser. Halvstängt i Stochampionatet, norskt sist så Wäjersten vill känna av och bestämma sent verkar det som. Samma med balansen barfota runt om eller bara barfota fram, det beror på banan och känslan för dagen. Se gärna hela intervjun med Wäjersten i inspelade materialet.

Avdelning 4.

Ett lopp för hästar som precis gått ur Klass 1 där knappa favoriten 2 Conrads Diderot inte visat den där speeden som krävs för att sätta nosen först på V75. Han är stark och fick sparat sist så kan absolut vinna nu då det inte är ett riktigt V75-lopp så att säga. 3 Cadiz är med stark och rejäl som även han fick sparat sist då han galopperade med gott om krafter kvar enligt tränare och kusk. Nu blir det bike på så hamnar bra på det fäller han många till slut här. Startsnabba är 4 Black Fire och 5 Karola från toppspåren bakom bilen så den som kommer till ledningen av dom två måste ha bra chans, även den som får rygg på ledaren. Loppet är ovisst och gardering är på sin plats, men rankar Cadiz och Black Fire.

Avdelning 5.

K.G.Bertmarks minne är ett lopp för amatör-kuskar och här kör Peter Arnqvist egentränade 1 Dali Pagadi som kanske kan hålla upp innerspåret och då leder den nog runt om. Startsnabb nog att komma ut om 2 Comes With Age tar sig förbi sida vid sida, det kan bli körning mellan dom två. Skulle Dali kunna hålla ut den senare in mot svängen så kan det bli galopp för den utvändiga, som sist. Kommer Comes With Age till spets kan den rinna undan men tror helt klart mest på Dali Pagadi och bakom tycker jag det är vidöppet. Dali Pagadi har höjt sig ytterligare på barfota runt om i sensate två loppen och nu blir det dessutom bike så första gången den kobinationen och jag spelar med honom som kompletterande spik i annars öppet lopp bakom.

Avdelning 6.

Svenskt Travderby och det är här omgångens bästa spik kommer ut i 5 Francesco Zet som nog bara är bäst och då obesegrade 4 Lulius Boko ändå drar en del streck är det läge att ta ställning. Visst stiger Francesco på strecken och kanske blir omgångens största till slut men en bit över 60% är helt okej då jag tror den vinner loppet minst sju gånger av tio. Lulius i spets och Francesco på utsidan så kan vi få en duell. Vi har intervju med Wäjersten o inspelat material och han är ensam om att ha kvalat in två hästar till loppet och båda kan öppna bra så dom ska köras framåt direkt. Spelkulerar man i att favoriterna kan sänka varandra så är det extremt låga procent på många bakom och under 2% på så fin häst som 9 Iznogoud AM är sjukt. Även 2 Edibear från fint läge är under 2% och går mycket framåt för varje start, vi planerar att få en intervju med kretsen kring den hästen, det kommer ut när vi släpper rapporter från banan.

Avdelning 7.

Långlopp och sist 10 Staro Leonardo vann stayerlopp här nere på Jägersro hade han mycket tur med positionerna och visst vara han bra men fick också loppet. Nu är han klart övertsreckad och i samma lopp var 11 Holy Water betydligt mer betrodd men satt kvar i trött rygg lite för länge. Han gick snabbast av alla till slut då som trea och även sist satt man kvar i ryggar för länge men gick fort till slut i skymundan. Har han bara lite mer tur och körs i tid så är han nog bara bäst här, klar förstahäst i loppet till fint spelvärde. 8 L.L.Royal är startsnabb och med bara tre hästar på mellanfållan är snabb därifrån och kanske kan köras fram mot ledningen tidigt här. 9 Ferarri Sisu blir det väl skrik på då han avslutade snabbt sist och visst är han bra för klassen men vinner sällan. 12 Hurricane Silas får ruggigt kuskplus och är en tänkbar rysare med Magnus A upp. 4 Hawker Typhone och 5 Arrividerci Face är skrällbuden på grunddistansen som båda gillar den långa distansen.

Systemförslaget.

  1. 4-7-10-6.
  2. 8-9-1-11-7.
  3. 1-2-7-3.
  4. 3-4-2-5-10.
  5. 1 Dali Pagadi
  6. 5 Francesco Zet
  7. 11-8-12-10-4-9-5.

2800 rader som kostar 1400 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se