Speltips: Extra V75 Jägersro 27/7

V75-Omgången.

Jägersro är värd för en extraomgång på V75 den här tisdagen då Hugo Åbergs Memorial ska avgöras. Mycket spetsvinster på Jägers men när det är lite högre klass och mer körning i loppen är det dock inte omöjligt att vinna bakifrån här. I enklare lopp där favoriten blir släppt till spets och det inte alltid är fulla fält, så rinner ledaren undan oftare här på många andra banor. Medlångt upplopp med 190 meter och lite bredare bana än medel, vilket ger dom mer plats i voltstartsloppen, oavsett distans. Startbilen har vinklad vinge vilket ger dom längst ut bakom bilen lite mer valmöjligheter i inledningen. Vad beträffar banan så är det i princip alltid bra underlag och vädret ser ut att ge banan bra förutsättningar.

Statistik och Spelteori.

Som vanligt är det lite lägre omsättning på extraomgångar och tror man på favoritparad ska man kanske vara försiktigare med insatserna. Jag tror dock att det finns god chans att ett par rejält överstreckade storfavoriter kan falla och hoppas på det med garderingar av de loppen.

Bästa Spiken!

Jag chansar att spika från bakspår trots banan men är så inne på att 9 Emoji bara är för bra i sitt lopp. Femte avdelningen där det är stängt vid tjänat 1.250.000 står han perfekt inne och möter lite enklare än sist. Stressade upp sig från innerspåret i främre ledet då och så var den dagen förstörd, nu blir det lugnare avgång. Får för mig att det kan bli lite körning där framme i loppet och då är nog Emoji starkast till slut.

Gå Kort!

I sjäte avdelningen och huvudloppet försöker jag spara på strecken då det ser ut att bli spridda skurar av kollektivet.

2 Very Kronos håller jag som knapp spetsfavorit men han är ojämnt startsnabb så även om han bara sticker ena gången för Erik så är det inte säkert att han gör så nästa gång. Men som knappt spetsbud är han ändå förstahästen för mig, som kan leda loppet runt om.

8 Cokstile verkar bli klart understreckad här och den kom man ju fel med formen på till Elitloppet och när det var mer eller mindre klara rapporter sist för vinst så levererade han på topp. Hade bara ett lopp i kroppen inför två tuffa lopp i Elitloppet och nu kommer han med dokumenterad form och kanske är han ännu bättre nu. Kontio fortsatt upp och vinklad vinge gör att han lär köras framåt för position och kommer han ner i banan på rätt sätt är han kanske bara bäst.

Avdelning 1.

Ranking: A 7. B 2-6. C 5-1-8-9-3. D 4.

Kortlopp stängt vid 695 tkr tjänat och det är en stark favorit, men det är just det.

7 Staro Obrigado har varit riktigt stark vid vinsterna på slutet men gör nu debut över den korta distansen och då är det läge att syna honom även om det är den klara förstahästen här. Visst vingelläge här utifrån med flera startsnabba invändigt men i ett litet fält borde han ju komma in i loppet ändå, men kans som sagt kosta lite om han blir hängande där ute en bit.

2 Billi Time har varit struken inför det här så frågetecken för formen. Han duger annars bra i klassen och har vunnit 23 av karriärens 39 starter och det måste mans å klart gilla. Gillar hygglig fart på loppen och har bra facit på den korta distansen och har gjort det bra efter uppehåll tidigare.

6 Iwan Boko är Goops val av två här och den här kommer från seger då han gick första barfota runt om i år. Full form och lite tätare starter men framför allt åker biken på första gången i år nu.

1 Armangnac riskerar nog att bli över från innerspåret även om han är ganska kvick ut bakom bilen. Tar han ledningen kan det så klart gå men tror inte han gör det här, men kan så klart vinna från rygg på ledaren med. Drar en del spel men jag rankar ner lite och bara tänkbar om streckar fler än fyra hästar här.

5 Unico Broline är väldigt startsnabb så senaste loppet är bara att glömma då det blev för långt fram i en spårtrappa men visade ändå att formen är klart bra. Adielsson upp är intressant på startsnabb häst från bricka fem på Jägers och det är väl inte helt otänkbart att han kör den här i ledningen om han kommer dit. Kan annars få bra lopp i rygg på ledaren.

3 Zaira Del Ronco är ganska startsnabb så närd det blir bike och kanske blinkers så kan hon ta spets initialt men det låter nog som man kan tänka sig rygglopp här. Då är nog Unico Broline den som kan glida förbi i starten om man inte ska svara allt med Zaira.

Avdelning 2.

Ranking: A 11-1. B 6-8-10 C 7-2-4. D 5-3.

Stark favorit som höjde sig på första bike sist då 1 Giordano Soa vann trots tolftespår på Solvalla. Men det var en spårtrappa så han hade mycket mer tjänat än alla andra i loppet så det var ett bra lopp för honom även om det aldrig är enkelt att vinna från sådana lägen. Han är startsnabb men innerspår är alltid lurigt och han skulle kunna bli fast. Jag hoppas på att det kan bli så och garderar på rejält här då det är öppet bakom.

6 John King Boko och 8 Indigo är två vassa holländare som gästar och ska räknas i den ganska låga klassen. Båda är intressanta trots spår långt ut. Den förstnämnda är tidigast då han var tvåa bakom den senare näst sist då man var nöjda med första gången barfota. Går så igen och med bike och med bättre spår av de två håller jag honom högst av holländarna.

11 Even Steven är gynnad av ett par strykningar där bak och ska kunna komma bättre på det nu än vad som annars varit fallet. Kommer från vinst från kön på Jägersro och visar bra form så med lite tätare starter nu ska han kunna runda även det här fältet även om det lite tuffare mot.

2 Marjorns Sleipner var riktigt fin i första gången med bike sist, det är anmält med vanlig vagn nu men borde väl inte vara omöjligt att hitta en annan bike att hänga på? Kuskminus och blir det vanlig vagn så sjunker chanserna så klart men 1% är lågt.

3 Regiment är det aviserat barfota runt om bike på så även om han ska få det svårt här så är läget bra och han är ganska startsnabb. Han är bara 0,3% på tidiga kuponger och min tanke är att favoriten kan bli fast och värsta utmanarna i loppet har sämre spår så jag målar på med de lägesgynnade skrällarna med och till slut blir det alla.

Avdelning 3.

Ranking: A 2. B 5. C 10-6-9. D 3-1-7-4-8.

Här kommer omgångens största favorit ut i 2 Bengurion Jet ut och visst var han fin då han vann i bra stil på Lunden i april och har sedan följt upp med två segrar på hemmaplan. Kommer säkert väl förberedd men det är månad sedan senaste starten och motstånd saknas inte det här fina fyraåringsloppet. Det är dessutom ett lopp över 1640 meter och han är nog inte så värst startsnabb mot det här motståndet och garderingen är på sin plats.

Duon 5 Synergy och 6 Howdy Partner är båda startsnabba och har bra körsvenner upp där det är kuskplus på den senare. Frode tycker att det ger bra effekt på den förstnämnda att få tävla med körspö i Sverige och här kanske Goop leder loppet runt om då sprinterdistansen ska passa bäst. Båda duger bra här och måste tas på största allvar.

10 King Schermer mötte favoriten på Lunden och då kördes den här som det var bästa hästen och bara bombade till ledningen efter jobbig inledning så klart ursäktad att han inget svar hade när favoriten la in slutstöten men den här höll väldigt bra som tvåa ändå. Vid andraplatsen i starten efter, på Mantorp stod han stenhårt inne i Ina Scots Ära men var före riktigt vassa fyraåringar och bara slagen av en viss Önas Prince. Här måste han åter tas på allvar som totalt bortglömd och högt spelvärde här.

9 Balboa Lux möter hårdare nu men är en vinnarhäst som också höjt sig och i fyra starter på svenska banor är han obesegrad felfri. Galoppmisslyckande som klar favorit på V75 mot äldre och han lär duga i lite hårdare årgångsgäng framöver, kanske redan nu.

Avdelning 4.

Ranking: A 2. B 5-10. C 9-8. D 4-3-6-7-1.

Omgångens näst största favorit kommer också från Gocciadoros stall och har han en bra dag kan han vinna med båda så klart men här handlar det om orutinerade treåringar över sterssig, kort distans.

2 Colibri Jet är storfavorit men är inte så startsnabb men har bra fart i kroppen och måste vara förstahästen trots allt. Gillar dock inte över 60% på några hästar med bara ett par hundra tusen tjänat och här möter han dessutom kullkamrater som matchats i betydligt hårdare lopp. Favorit i fara och garderingen är på sin plats.

5 Manual Flight ska gå i bike och barfota runt om, båda för första gången och det så klart väldigt intressant på en startsnabb häst från bricka fem. Jag hade rankat den här tidigt även utan utrustningsändringarna då jag tror det är ledaren här och Luaguer brukar väl inte släppa spets på kort distans på hemmaplan. Årsdebuten avklarad och är garanterat mycket bättre nu, kanske bara bäst.

Ettan och tvåan från Treåringseliten på Solvalla under Elitloppshelgen kommer ut här och då många treåringar siktas mot bättre form senare i år så kommer de här säkert vara bra nu med efter att ha haft tidig form i år. 10 Cash Maker och 9 Love You Too är hästarna som båda har bra kuskar och i ett litet fält behöver inte bakspåren vara en nitlott då det har en tendens att gå för fort för att hästarna ska stå hela vägen hem där framme i treåringsloppen.

8 Chopin Gar har svårt spår men är anmäld med bike så Nurmos häst som är startsnabb kanske laddas trots spåret. Hittar man ner i banan bara så är den här nog bra att matcha de här då han har stam för att den korta distansen ska passa.

Avdelning 5.

Ranking: A 9. B 4-8-3-6. C 2-1-10-7-5. D 11.

Se ”Bästa Spiken!”

9 Emoji är mitt val och loppet är öppet bakom honom så många lär sprida strecken rejält här och då är det läge att ta ställning. Vid gardering får man antingen gå kort eller strecka alla kan jag tycka.

4 Oscar L.A. är värst mot från toppspår med rejält kuskplus. Örjan strök sig dock på många i söndags för ryggproblem så inte givet att han kör alla lopp han är uppsatt i och då beror det lite på vem man får istället hur gärna man spelar med den här. Hästen kommer dessutom från strykning då han inte var i tävlingsmässigt skick så oklart med formen då han också varit struken för förkylning tidigare i juni. Man får ju anta att allt är bra om han startar kapaciteten är hög så räknas tidigt vid gardering.

6 Rackham är stark och rejäl men vinner inte så ofta och har fått lopp där man tror han ska vinna och så ger han sig bara. Spår lite långt ut nu så kan bli tredjespår en bit den här gången med innan han kommer ner och då kan det sitta i benen. Med tur räknas han så klart med vinstchans men som sagt blir han för gärna tvåa för att rankas först när han kommit upp i tuffa klasser och som favorit är han ganska kall på spelvärdet här.

3 Zafiro Jet är startsnabb och kan ställa till det lite för de betrodda där framme i starten då man nog kör i ledningen om man kommer dit. Kan gå fort hela vägen och är en av de jag hoppas ska bidra till att tempot hålls uppe även om det blir ledningen eller utvändigt för den här.

Avdelning 6.

Ranking: A 2. B 8-6. C 7-3-1-9-10. D 5-4.

Hugo Åbergs Memorial och en fin upplaga där 2 Very Kronos blir knapp favorit och jag tror det är rätt. Jag skriver lite mer om mina första två streck i loppet under ”Gå Kort!” lite högre upp i texten. Rankar faktiskt 8 Cokstile tvåa trots spåret och det är ett mycket spelvärt streck har.

1 Who´s Who tycker jag däremot är överstreckad som klar andrahandare. Det ser ut att kunna bli klurigt från innerspåret även om Örjan brukar kunna ta sig ut tidigt så är det inte alls givet här och det är stor risk att han blir fast.

3 Night Brodde är den som är värst mot i spetstriden och kommer man till ledningen kör man väl där då han växer rejält i den positionen. Han får väldigt lite streck och är grön i högsta klassen och det gör han lär utmanas om han sitter i spets så kanske blir det för tufft att först ta sig förbi Very Kronos och sedan svara alla under vägen. För er som målar på i loppet är det ändå en tänkbar skräll på läget och barfotabalansen som är aviserad.

6 Gareth Boko håller jag högre och det skulle bli mitt tredjestreck vid gardering. Gjorde fyra raka starter på 09-tider över den korta distansen innan han gjort det klart godkänt även över medeldistansen i två lopp. Han verkar ändå trivas bäst med hårt tempo hela vägen i kortloppen på sedan han kom till Riordan så medeldistansen, där det tas upp rejält på mellanvarven är kanske inte det han gillar bäst. Nu är det Magnus A upp som bara kört vid ett tillfälle då de vann tillsammans så kommer han ner i banan på bra sätt slår han många till slut. Bricka sex är inte så dåligt här och det kan gå.

Avdelning 7.

Ranking: A 12. B 9. C 3-10-8-4-1-7-5-11-6. D 2.

Här kommer nog min kompletterande spik på 12 Wild Love som vann Harper Hanovers Lopp i år och var betydligt sämre näst sist på skor. Man varnade då också för att formen inte skulle vara den bästa i den starten och efter det har hon gått ett bra snabb-lopp från omöjligt läge mot Eliten. Nu är det enklare mot och det brukar vara fler till start i den här lopptypen så klart fördelaktigt med färre att runda och jag tror hon bara är bäst.

3 M.T.Oscar var bra som måletta i långloppet Wild Love var sämre i, men ´Oscar´ blev diskad efter att ha tagit sig ut snävt läge. Kan få ledningen här och då säljer han sig nog dyrt men är ett par av de bästa på bakre fålla i full form står han nog inte mot dem.

4 Royce Rolls var med i samma lopp de två nämnda och gjorde ett bra lopp efter lite långt mellan starterna då. Kan nog gå framåt med det loppet och med bara fyra på främre fållan kan nog Ingves ta sig lite extra utrymme och går han felfritt är han en spetskandidat och kan ställa till det lite för ’Oscar’.

9 Reckless kommer med ett lopp i kroppen efter uppehåll och visade form direkt vid seger i ett enklare lopp. Det var dock första vinsten sedan han vann det här loppet för två år sedan före 10 Dragster. Nu var det dock aviserat första barfota runt om men det ändrades under måndagskvällen till barfota bak och den balansen har han gått på vid ett tidigare tillfälle. Då var han tvåa bakom en viss Readly Express i Åby Stora Pris över 3140 meter auto, med ett namnkunnigt fält bakom sig. Första gången på länge nu över den dryga distansen som han gillar allra bäst så givet motbud vid gardering. Dragster å sin sida verkar gilla kortare distanser nu mera men med Erik upp är det rejält kuskplus och med rätt resa är ekipaget farligt att nonchalera.

8 Ferrari Sisu gick okej från utvändigt ledaren sist i Frankrike och kanske är det stigande form här. Han har hög högsta nivå och distansen är nog hans bästa så tänkbar tokskräll på hemmaplan nu.

Stora systemet

Avd.1: 2-5-6-7.

Avd.2: 1-2-3-4-5-6-7-8-10-11.

Avd.3: 2-5-6-9-10.

Avd.4: 2-5-8-9-10.

Avd.5: 9 Emoji

Avd.6: 2-6-8.

Avd.7: 12 Wild Love

3000 Rader som kostar 1500 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 2-7.

Avd.2: 1-11.

Avd.3: 2-5-6-10.

Avd.4: 2-5-9-10.

Avd.5: 9 Emoji

Avd.6: 2-8.

Avd.7: 12 Wild Love

128 Rader som kostar 64 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord
Stäng

Nya travbonusar

Mr Green

Insatsen tillbaka (500kr)

på valfritt LIVE-bet

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
NordicBet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se