Speltips: Extra V75 Jägersro 26/7

Häst 17

Extra V75 Jägersro 26/7

Omgången

Extra V75 med anledning av att Hugo Åbergs Memorial avgörs den här tisdagen på Jägersro med spelstopp 19:20. Det är en favorit-betonad omgång på en utpräglad spetsbana. Medellångt upplopp med sina 190 meter och ett par meter bredare bana än medel gör att det blir mer utrymme i voltstart här, men bara ett lopp med den startmetoden inom V75 den här dagen.

Video-tips & Andelar

Vi har börjat göra tidiga inspelade tips på FaceBook och YouTube som du hittar på trav.se och gruppen Sverige Spelar på FB. Vi bygger grunden till systemet där, i skrivna tipsen försöker jag få med lite utrustningsändringar vi kan ha missat i videomaterialet mm. På ATG-Tillsammans har vi andelarna som heter Travpunktse200 och kostar 200:- per andel. Försöker ligga runt tio andelar per system så blir vi för många spelas samma system två gånger, för önskat antal andelar per system. Den här veckan ligger inspelat material ute till den här extraomgången så jag sammanfattar här vad vi kom fram till och rekommenderar er att kolla upp You Tube via Trav.se.

Bästa Spiken!

Vi fastnade för en trolig spetsvinnare i treåringsloppet som går som avdelning fyra och är inne på att 4 Gio Cash bara bombar till spets och kan tio-tid och då blir det svårt att slå honom från utvändiga resor. Mycket stark favorit.

Gå Kort!

Vi försöker att lösa avslutande avdelningen på få streck och stannar nog på tre markeringar. 11 Hades De Vandel har ett bra spår och gjort det bra som trea och tvåa på skandinaviska banor där jag förordat spik båda gångerna. Trodde inte man skulle köra för sent en gång till då man körde på tok för sent näst sist men kanske är det en häst man vill gå i ryggar med länge och då är det chansartat om man väljer ett sådant upplägg på Jägersro. 10 Holy Water är bara hälften så mycket streckad som favoriten här men har också ett bra spår bakersta fållan. har gjort det bra i tuffa Gulddivisioner från omöjliga lägen så tål att gå en repa i spåren då han möter enklare motstånd förutom favoriten här. Vi vill ha en kantboll som startar på grunddistansen här och fastnar för 5 Lucifer Sam. På tok för lågt streckad här och nu testar man kanske barfota fram. Den här tillhörde favoriterna i Lilla Harpers under fredagen på Elitloppshelgen över samma distans som i dag då man lättade i balansen blev han tvåa i fin stil. Höjt sig i nuvarande regi som han varit i sedan mitten av mars.

Avdelning 1.

Ett fint stoplopp med hästar som precis kommit upp i Stoeliten och här väljer vi att gardera loppet brett utan att såga favoriten helt då det är en väldigt fin märr, men med spår en bit ut och tuffa motståndare är det favorit i viss fara. Se videotipsen för att höra motiveringen till våra motbud och se systemförslaget längre ner vilka vi streckar.

Avdelning 2.

Tänkbar spik på favoriten 9 Hidalgo Heldiasom är kvar i på tok för låg klass. Nu är detta heller inte ett riktigt V75-lopp och flera i fältet står hårt inne i propositionen så det är fält Lugauers blivande kanon bara ska gå runt. Spekulerar man i trafikproblem eller vägrar att spika från bakspår på Jägersro så är vi inte inne på att dom två mest streckade bakom är överstreckade och man ska nog leta längre ner i strecklistan vid gardering. Se videotips för att höra oss nämna några tänkbara motbud.

Avdelning 3.

Jättefint fyraåringslopp över kort distans med 200 tkr till vinnaren där vi väljer att sprida strecken rejält och vi spelar kanske med alla utom två-tre hästar här då vi tror det kan bli bra tryck på loppet.

Avdelning 4.

Se Bästa Spiken!

Avdelning 5.

Här är vi inne på att man kan spara på strecken och chansa bort favoriten och gå på tre andra markeringar på kupongerna. Det är troligt att många betrodda hästar så här vill verkligen försöka fälla favoriten då vi inte tror han är ett dugg bättre än flera andra här. Visst är läget bra för 2 Buggatti Miles och resultatraden klart smickrande men det var riktigt billig seger sist, då han blev släppt till ledningen och upp i klass den här gången. Inte startsnabb och favorit i rejäl fara den här gången. 1 Natorp Bo är startsnabb och skulle han fånga alla upp alla och hålla spets här så är han hästen att slå. Dra inga stora växlar på strykning sedan sist då det berodde på att han bytte tränare då så inte stått över något eller varit sjuk på något vis. Nygamal regi nu och man tror på sin häst här. Gillar duon Eros Zola och 7 Hipster AM där båda har absolut toppform och med vinklad vinge är spåren något bättre än på många andra banor. Även 4 Kilimanjaro kan vara intressant från toppspår och den här kommer från en tredjeplats på lilla banan på Vincennes på 11-tid över full distans så lär duga bra även här. Bortlottade men också bra form har både 8 Toto Baroso och 12 Red Mile Brodde där båda kan vara tänkbara vid bred gardering liksom favoriten så klart.

Avdelning 6.

Huvudracet för dagen som är Hugo Åbergs Memorial med 1,6 miljoner till segraren och det ska göras upp över 1609 meter med bilstart. 1 Don Fanucci Zet är omgångens största favorit och gillar ni inte våra tidigare spikförslag så är det så klart tänkbart att gå på den här som har väldigt hög segerchans. Över 60 procent är okej om det stannar precis över det och den här vinner nog loppet oftare än varannan gång. Jag vill ändå försöka att fälla honom för att ha någon chans att få upp värdet här. Han galopperade trots allt i finalen av Elitloppet från samma läge men då valde Örjan spåret och han är inne på att den här ska hålla upp ledningen mot alla men vågar Örjan trycka av för fullt den här gången? Minsta tvekan så kanske kan 2 Click Bait ta sig förbi och skulle favoriten galoppera så är loppet vidöppet bakom. Då kan Click Bait leda loppet runt om men det finns ett par rejält understreckade en bit ut bakom vingen här. 6 Mister F.Daag var riktigt fin då han lite överraskande tog sig till Elitloppet för att sedan vara mycket överraskande vinnare av sitt försök till Elitloppet. Var väldigt bra i finalen med vilsam resa och väldigt sen lucka som trea och visar att han kommer att kunna hävda sig i högsta klassen. Kul kantboll här. 7 Vernisage Grif vann Jämtlands Stora Pris från femte utvändigt och det är inte ofta storlopp vinns från sådan positioner. Skulle favoriten komma bort här borde den här ha hygglig chans och procenten är väldigt låg då han såg lite sämre ut sist. Vi har sett Gocciadoros hästar studsa tillbaka ordentligt efter sämre insatser så blir inte alls förvånad om den här gör ett topplopp här. Även 9 Stoletheshow kan vara intressant trots bakspår men bara tio hästar till start och startsnabba ryggar i kan gör att han kommer igenom på bra sätt. Rejält kuskplus och absolut toppform.

Avdelning 7.

Se Gå Kort! Nämnde tre hästar vi går på här tidigare i texten och i inspelat material tar vi upp varför vi plockar bort en av dom mest betrodda. Vill man gardera vidare så finns en intressant häst som är svår att sätta in i loppet från bästa springspåret på bakersta fållan i 14 City Guide som gick första gången med norskt huvudlag näst sist vid andraplatsen och nu blir det nog så för andra gången då det fungerade bra. Han tävlar normalt i vanlig vagn så inget minus för som för vissa andra i loppet att inte få gå i bike, det samma gäller så klart favoriten som tävlat mest i frankrike och där körs aldrig i bike.

Systemförslaget

  1. 2-4-5-6-7.
  2. 9 Hildgo Heldia
  3. 2-3-4-5-6-9-10.
  4. 4 Gio Cash
  5. 1-6-7.
  6. 1-2-6-7-9
  7. 5-10-11.

945 Rader som kostar 472;50 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se