Speltips: 19 Miljoner Jackpot på V86 på Jägersro & Solvalla.

Häst 15

V86-Jackpot på 19 miljoner, Jägersro & Solvalla 27/3.

Banorna & Omgången.

V86 Xpress med spelstopp 20:30 där tävlingarna ‘saxas’ den här onsdagen på Jägersro och Solvalla 10 miljoner extra i potten, då både sjuor och sexor frös inne förra veckan. Det gör att det är 19 miljoner beräknat i potten för åtta rätt den här veckan. Det ser absolut ut att kunna ge hög utdelning den här omgången så bra omgång, då det är jackpot-förstärkt.

Solvalla har något längre upplopp än medel och är en bana som är ganska medel på det mesta rent statistiskt. Jägersro har medellångt upplopp men segrar från ledningen sticker ut rejält i statistiken här och det är en bana som gynnar ledaren. Banan har vinklad startbilsvinge så lite mer val för ekipagen en bit ut bakom startbilen, dessutom en bred bana så gott om plats i voltstart.

Inspelade tips & Andelar.

Vi gör inspelade tips till V75 på YouTube som du hittar länk till på trav.se och på FaceBook i både gruppen Sverige Spelar och FB-sidan Trav.se. Vi spelar oftast in torsdag och brukar släppa det sent på torsdagen eller tidigt fredag på Youtube men också i ljudformat där poddar finns. Den här veckan är det final av Spring-race på V75 så väldigt stor jackpot på påskdagens V75, så den ligger på söndag och då spelar vi in och lägger ut inspelat material till den omgången på fredag.

Andelsspelsspel hittar ni länkar till under fliken ‘Andelar’ på hemsidan och det spelas numera en del butiksandelar från våra spelläggare hos dagensbastaspel.se Jag spelar stora spelförslaget här för 200:-/andel, så gå in där för att hitta andelar.

Bästa Spiken!

I andra avdelningen är favoriten 7 Eteria bara runt 55% på tidiga kuponger men stiger nog en del på slutet. Hon tål att vara en bit över 60% och borde nog vara omgångens största favorit. Klasshäst som mest troligt får ta över ledningen när hon är nedstruken till perfekta spår fem bakom bakom bilen och även om det rör sig om årsdebut så måste hon ha absolut högst segerchans i omgången, så en stabil spik. Spets och slut.

Gå Kort!

I tredje avdelningen tror jag att många kommer att sprida strecken en del så jag är inne på att man ska försöka spela mot kollektivet där och spara rejält på stercken. Jag spelarmed ett tänkbart spetsbud från innerspåret tillsammans med en vass avslutare som vann två lopp i rad på V86 i vinter och sedan gjort ett par lopp på V75 bland annat.

1 High Hope Lee är spetsbudet som får bike på mot sist och var ute på V75 sist där hon gjorde det klart godkänt på inte allt för bra underlag och går säkert bättre nu när den amerikanska vagnen åker på.

Apropå amerikansk vagn så vann 6 Vicky Montoya två raka segarar på V86 när man hängde på en sådan. Sedan har det varit ett par tuffa lopp på V75 efter det och sist var det ganska sen lucka och hann kanske inte få upp farten riktigt. Bra i alla starter på slutet och kuskplus nu där många andra växlar ner till mer orutinerade körsvenner i ett lärlingslopp.

Avdelning 1.

Ranking: A 5. B 10-1-3. C 8-9-6. D 7-4-2.

5 Mateo Di Quattro blir väldigt stor favorit, omgångens största och jag litar inte fullt ut på den och garderar loppet. Visst är det en god chans att han får ta över och bara rinner undan, nu när det är lång distans och då tenderar det att gå lite långsammare hela vägen, om favoriten får spets med, så vågar kanske inte någon göra så mycket i loppet. Lång distans är ett plus för honom här kanske men till över 76% är det givet att gardera.

1 Federer är man inne med att köra i spets med om man lyckas hålla upp innerspåret och det ska man ha god chans att göra. Skulle favoriten komma bort så kan den här leda loppet runt om men intressant för loppet om man väljer att inte släppa till den stora favoriten. Det kan så klart ändra sig, men får väl lita på att det är planen att inte släppa och köra i ledningen här då han kommer med bra form. Distansen är minus för honom men i spets kan man ju rinna undan på Jägers.

3 Vanity Flair lägger man på skor och litet kuskminus så starx över 10% är kanske i överkant men hästen har slagit favoriten då man möts tidigare och även om han står hårt inne på pengarna så duger han bra här från ett bra läge. V75-loppet han var ute i sist var betydligt hårdare så givet att han går ner rejält i klass nu trots att han är en av dom med minst pengar i loppet.

10 Emilion kommer med visad form och det som är spännande här är att man ska rycka alla fyra skorna i 54:e starten och det är stall som ofta får bra effekt på sina skoryck. Hästen har hög kapacitet men startat sporadiskt sista två åren och nu har han fått några lopp i vinter och ska gå framåt med starterna.

8 Beachcomber var ute i V75 sist och är en bra häst men man ligger lågt och slår på skor så med tanke på läget kanske man kan stå över honom den här gången. Kan öppna snabbt annars och fungerar på lång distans så vill man ha en rejäl skräll kan det ju gå även om man kör på chans då det är litet fält.

Avdelning 2.

Ranking: A 7. B 11-10-12. C 9-1-4-2-5. D 8.

”Bästa Spiken!”

7 Eteria var favorit i treåringseliten för ston på Elitloppshelgen i fjol och var bra som trea där. Sedan vann hon ett E3-kval spelad till 1.09 i vinnarodds så en tänkt kulltopp som inte alls fått ut allt med halsproblem under hösten och fått en lång träningsperiod inför fyraåringssäsongen så är nog givet att det är bästa hästen och hög segerchans. Jag var tidigt inne på att gardera loppet då hon hade spår en bit ut och det inte är givet att hon är på topp direkt i årsdebuten men nu är det två invändiga strykningar som gör att hon nog kommer till ledningen och med värsta motbuden från bakspår ska hon nog vara en bit över 60% här.

11 Solkattens Olivia har fått snabba pengar på slutet men utvecklas med och har MAD upp nu i andra starten på barfota runt om.

10 Roger Moore har bara gått barfota runt om i ett lopp i fjol där det var på tok för hårt mot i ett uttagningslopp till Kriteriet och han hade bricka 12 då. Tränaren och körsvennen är inne på att skoryck ger bra effekt på honom och det måste han ju känt den enda gången då så givet att det är stort plus. Han kommer med form och ska kunna vinna om favoriten kommer bort.

12 Caughtredhanded gick bra i dödens sist och tåll offensiva upplägg så givet att det kan gå trots läget nu när ett par ekipage är strukna i loppet.

1 Angel Of Trix kan öppna bra och ska kunna få vinnarhålet här så borde kunna tjäna bra pengar.

Avdelning 3.

Ranking: A 6-1. B 2-12-3. C 9-4-10-5. D 7-11.

Se ”Gå Kort!”

3 Place Royal är bra men har orutinerad körsven här, så som klar favorit är det läge att gå mot. Jag är inne på att många sprider strecken en del i den här avdelningen så jag är inne på att chansa bort favoriten och spela med två andra streck i loppet.

6 Vicky Montoya har gått bra hela tiden på slutet men mött tuffare och hamnat illa på det och här får hon en bra körsven i sammanhanget och det kan bli tryck på loppet så hennes spurt ska bita bra här. Det är så klart åter chansartat då det kan bli för långt fram och jag stänger loppet tillsammans med den jag tror kommer att spetsa och köras där.

1 High Hope Lee går barfota igen som sist på V75 och nu blir det dessutom amerikansk vagn så givet att det är spetschans då innerspåret är lite bättre på Jägersro än en del andra banor. Jag låser loppet med troliga ledaren i den här tillsammans med en stark spurtare.

2 Hilding Tif var lite sämre sist men visade ju bra form innan det så givet att det kan varit något med humöret och hon kan studsa tillbaka nu. Det kan också vara att formen är på retur, men oavsett det så är det väl intressant med skoryck här från bra spår.

12 Nat King Cool är hårt betrodd men startat från spår 12 så som i princip delad favorit är det kallt med så chansartat läge, han har ju trots allt bränt en del som hårt betrodd tidigare.

Avdelning 4.

Ranking: A 10-5. B 7-1-11. C 6-2-9-4. D 3-8.

1 Lavender gör comeback och har visat startsnabbhet bakom bil i USA men från innerspåret på Solvalla har man sett bättre hästar stressa upp sig och göra bort sig. Favorit i fara med tanke på läget och stallkamraten 7 Eleven As. har inte heller startat på länge och haft skadebekymmer så kan behöva lopp. Tänkbart att den senare kan komma till spets om 6 M.T.Tapdancer spetsar och släpper, den senare är intressant med lopp i vinnarhålet så klart. Favoritduon har byngliga lägen som kan ställa till det och jag garderar loppet brett.

5 Bold Heart kan med öppna bra när hon vaknar på rätt sida men verkar vara lite svår att räkna på och nu kan det bli boots på eller kanske till och med skor. Låg procent och gick bra efter galoppen sist så balanserar man rätt så finns nog en del form där och från bra spår rankar jag upp den här på bra spelvärde.

10 Norris kommer från två raka segerar så visat form på slutet och allt som oftast bra effekt när Crebas gör skoryck, vilket det är dags för första gången här, så jag är inne på att den här ska ha riktigt bra chans i ett öppet lopp.

Lättning i balansen med skoryck bak även för 11 Global Enterprise som kommer med tre segrar på sina fyra starter så givet att det är en bra häst i den här låga klassen. Hemmaplan där flera andra orutinerade hästar åker långt gör det så klart fördelaktigt. Stallkamraten 2 Heavenly Lady står hårt inne i propositionen men har å andra sidan ett bra läge och duger nog med i klassen.

Jag tar även med ett par rejäla skrällar till på sýstemet i lägesgynnade 4 Sandy at the Beach som går framåt med loppen och gav ett fint formintryck sist. Men streckar även 9 Kind of Silver som så klart möter tuffare men har årsdebuten avklarad och ska gå barfota runt om från fint smygläge så skulle favoriten kunna hålla upp innerspåret kanske den här kan få rygg på ledaren.

Avdelning 5.

Ranking: A 6. B 7-2. C 5-9-3-4. D 8.

6 Vivienne Tif vann i spets med skoryck sist och går så igen, visst blev hon släppt till ledningen efter en bit och är ingen raket ut men kan öppna hyggligt och som nedstruken till spår fem borde hon kunna köras till spets efter en bit igen. Jag tyckte det var fint intryck sist då hon drog på och lät en tuff konkurrent lifta med i rygg men gick undan med enkelhet för den till slut. Hon vann 2/4 på barfota i fjol med och har höjt sig i vinter liksom stora delar av Dahlens stall. Spelar med henne som kompletterande spik.

7 No Time To Steel fick, liksom favoriten, överta spets senast och vann då med sitt första skoryck och givet att detta är en vass utmanare. Här vässar man henne lite extra med helstängt huvudlag istället för det halvstängda hon gått med på slutet. Har startat snabbare än favoriten då man mötts och gör det kanske igen men jag tror ändå Vivienne Tif är bättre för dagen.

2 Dencos Miss Caruso har gått bra på barfotabalansen och vässas nu lite extra utrustningsmässigt, med första gången blinkers den här starten. Kan öppna så givet att hon kanske kan fånga upp dom betrodda här men då tror jag att favoriten kan slå henne från dödens, så troligt att man släpper och får bra lopp i rygg på ledaren.

3 Opulent drar en del streck men gör debut bakom bilen och byter från en tränare med form till en amatör med få starter så givet att det inte är något plus. Man ska prova bakom bil men jag ser procenten som klart överkant då man växlar ner och kör med skor nu, även som klart miljöombyte kan ge extra kick, så ser jag mycket minus totalt kring henne.

5 Sunflower Tile rekordsänkte direkt i comebacken sist och går väl framåt med loppet, så från bra spår räknas hon med vettig chans med.

9 Ko Samui duger i klassen och maxas dierkt i comebacken men inte startat sedan i höstas och bakspår är så klart faktorer som gör att man kan anta att det behövs lopp i kroppen.

Avdelning 6.

Ranking: A 9. B 4-3-2-7-8. C 10-1-6. D 5.

8 Rosemary Tile är väldigt stor favorit och det är väl fel även om hon visade fortsatt form vid seger sist. Bike på nu och litet fält gör att det kan gå trots bricka 8 men bara en av många tänkbara här och väldigt överstreckad.

3 Capiroska Font har spår innanför 4 Carroty och någon av dom två borde väl komma till ledningen här och har då bra chans att leda loppet runt om. Även 5 Heavenly May kan öppna bra men sida vid sida på startsnabb är det inte givet att hon kommer förbi, oavsett så borde hon släppa till någon av två nämnda. Carroty i spets kanske man kunde gått en del på här men hon har inte startat på länge och inte givet att man tar sig förbi Caprioska Font. Jag spelar med många i loppet.

9 Donna Summer svarade för ett väldigt bra lopp sist då Jepson lät henne dra undan i ledningen och det var stort plus att slippa skor för henne. Hon kommer med bra form och är van att möta tuffare så hon kanske bara går runt det här gänget då det är ett litet fält.

2 Omega Superstar går väl framåt med årsdebuten avklarad och gjorde ett par starter i nya regin innan vinterträningen och ser ut att ha gått framåt med en träningsperiod. Testades med ryckhuva och fast bomull under sist vilket man tyckte gav effekt och nu ska man ha både ryckhuva och rycktussar för mer effekt. Intressant från bra läge som ospelad.

7 Hunting Widdow har startat på i vinter men också varit struken i januari så kommer med tre lopp i kroppen efter det där det varit dåliga spår på slutet. Man klev fram i dödens och knäckte en stor favorit näst sist och från spår 12 sist är det bara glömma. Tål dödens här med och stort plus med barfota runt om första gången på ett bra tag nu då och dessutom testar man ny kusk här och de har vunnit tillsammans med liknande förutstättningar tidigare.

Avdelning 7.

Ranking: A 2. B 12-4. C 7-1-8-9-6-11. D 5.

Tidiag spetsbudet 3 Slave To Love Cal är STRUKEN! Så spetschans för 1 Peak Of Glory då innerspåret är klart okej på Jägersro men även 2 Casteggio kan öppna bra. Den senare galopperade in mot svängen sist. Nu får man bike på och har fått känna på svensk bilstart så är spetsbudet nu och jag rankar honom först på högt spelvärde, då många lopp vinns från ledningen på Jägersro. Tre lopp i kroppen nu för Peak Of Glory och tänkbart lopp i rygg på ledaren gör det intressant som singelprocentare här.

Loppets stora favorit 12 Ytowns Magnifik har gått bra i ledningen på slutet och helt andra förutsättningar nu så bara en av flera, även som så klart chanserna förbättras efter ett par strykningar i loppet. Kanske är han bara för bra och man börjar lätta allt mer i balansen nu med barfota fram men till en bit över 40% vill jag försöka fälla honom här.

4 Capo Face fick bra spår i sin årsdebut här och det är aviserat första gången bike här så mycket intressant att se hur det faller ut om det blir så.

7 Manifest Boko gör årsdebut med och gick väldigt bra i fjol vid samma årstid, med seger direkt i första starten efter vinterträning då. Ofta betrodd i loppen och totalt tappad nu, men gynnad av invändig strykning och kuskbytet här är intressant med Johan Untersteiner upp.

Tänkbart skrällbud är också 8 Staro Queens som får bike vilket är stort plus för henne. Galopp en gång i fjol i den vagnen men i år har det blivit en seger och en andraplats på två försök i amerikansk vagn. Kommer ner ett spår efter strykning. Ingen känns helt chanslös i loppet och tänkbart att spela med alla då loppets minst streckade häst i 11Suddenly Spring maxas med barfota och bike och skrällde så i höstas men fick galopp näst sist då man provade det igen och drog en del spel då.

Avdelning 8.

Ranking: A 7. B 9-5. C3-6-1-8-4-2-11-10. D -

Både 5 Pellegrino Pellini och 7 Dreamtide kan öppna bra men 1 Joanne Leejs är väldigt startsnabb och man vill köra henne i spets här så givet att hon kan leda loppet runt om. Jag tycker dock hon möter lite för tufft och har svårt att se henne stå mot alla om tempot hålls uppe och hon skulle nog ha bäst chans om man släpper och kör i rygg på ledaren och hoppas på tempo, med lucka.

Skulle det strula för troliga ledaren med innerspår på Solvalla så kan absolut 5 Pellegrino Pellini spetsa och leda loppet runt om och även om stallkamraten 4 Ninepoints Lady har ännu bättre spår så ser man den tidigare som bästa chansen då det frågetecken för formen hos den senare, efter att varit struken sedan sist. Pellegrino å andra sidan vann sin årsdebut från ledningen och kommer med visad form, trivs både i ledningen och över kort distans så tidig här.

Bäst chans tror jag dock att 7 Dreamtide har där man låter positiva och hon gjorde sitt bästa lopp sist då man var väldigt nöjda med att skorycket gav effekt. Det var också första starten med amerikansk vagn och fortsatt båda ändringarna nu med. Det var en bra häst för klassen man släpte till och förlorade mot då men tränaren är inne på att hon går som bäst utan häst framför sig och är inte rädd för dödens men det finns på kartan att man kan köra sig hela vägen till spets här om hon ännu snabbare än sist. Toppchans då det är lättare mot än sist och jag väljer att ranka henne först och tycker att hon kan vara en tänkbar chansspik här, men hon kan ju bli hängande i spåren eller bli het så jag stänger loppet på ett par streck till.

9 Kuzmaz har stått i låga odds mest hela tiden och galopperade som hårt betrodd sist från stressigt innerspår och man är väl lite missnöjda med spår långt in igen men från bakspår borde det väl bli felfritt. MAD vinner mycket lopp och brorsan som tränar har inlett året oerhört bra, så full form på stall och kusk från smygläge här. För lågt streckad.

3 K.F.C. Sox var klart bra i dödens sist och har chans till ryggresa nu men som klar favorit på tidiga kupongerna är hon iskall spelmässigt, även om hon så klart kan vinna loppet. Troligt att hon går ner en del i procent och min ide stiger lite så borde väl bli jämnare på spelet vid start, då kan denna vara en av många, men rankar ner på dåligt spelvärde här.

6 Solo Traveler har inte vunnit lopp ännu men gör det bra mest hela tiden i ganska tuffa sällskap. Usla spår på slutet men bättre nu och fortsatt Mats E upp som sist är plus omt att hn var tränarkörd en del tidigt i karriären.

8 Gourmet Brodde har ett väldigt dåligt spår men har haft det i flera av sina lopp, bland annat bricka 11 i 4/12 starter. Duger bra i klassen men känns bortlottad den här gången också.

Stora systemet.

 1. 1-3-5-10.
 2. 7 Eteria
 3. 1-6.
 4. 1-2-4-5-6-7-9-10-11.
 5. 6 Vivienne Tiff
 6. 2-3-4-7-8-9.
 7. 1-2-4-7-12.
 8. 5-7-9.

6.480 rader som kostar 1.620 kronor.

Lilla systemet.

 1. 1-5.
 2. 7 Eteria
 3. 1-6.
 4. 1-5-6-7-10-11.
 5. 6 Vivienne Tiff
 6. 2-3-4-7-9.
 7. 2-4-12.
 8. 7 Dreamtide

360 rader som kostar 90 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se