Speltips: 18 MILJONER JACKPOT på Jägersro och Solvalla 24/2

V86-Omgången.

Jackpot på V86 den är onsdagen och det är beräknat 18 miljoner i åttarätts-poolen så klart bra värde att spela till omgången. Jägersro delar Express-omgången med Solvalla den här veckan och då vet alla att det är främre träffen som gäller på vår sydligaste bana. När det är lite högre klass och mer körning i loppen är det dock inte omöjligt att vinna bakifrån här, men i enklare lopp där favoriten blir släppt till spets och det inte alltid är fulla fält, så rinner ledaren undan oftare här på många andra banor. Medlångt upplopp med 190 meter och lite bredare bana än medel, vilket ger dom mer plats i voltstartsloppen, oavsett distans. Startbilen har vinklad vinge vilket ger dom längst ut bakom bilen lite mer valmöjligheter i inledningen. Vad beträffar banan så är det i princip alltid sommarbana, men just den här veckan kanske det kan bli lurigt även här. Solvalla har ju sitt upplopp på 196 meter och i övrigt inga konstigheter. Man hade tävlingarna som flyttades från Eskilstuna under tisdagen och banan såg ut att hålla bra, men så klart inga garantier för att det ska lika vara lika bra under onsdagen.

Bästa Spiken!

5 Dream Kåsgård 34% är inte så stor favorit men har bästa spåret är bästa hästen och då många försöker fälla den här nu efter att han var lite sämre sist han var besök på Jägersro som stor favorit så är det bra läge att spika. Till saken hör ju att han hade bricka 7 då och fick tredjespår genom första svängen för att sedan köra till mot ledningen så att det blev lite stumma ben in mot sista svängen är inte mycket att säga om. Han höll faktiskt farten bra sista biten och Flemming brukar veta vad som krävs så det är nog fortsatt bra form. Nu när han gått ett lopp med skor runt om så tror jag det kan fungera bättre, annars borde väl tränaren väntat en vecka till med att anmäla i Sverige. Spikförslaget bygger också på att ett par av dom värsta konkurrenterna i loppet var sämre i sina senaste lopp så bra läge att ta ställning när iiiiiisemanen åker hit med bara en häst, då brukar det vara hög vinstchans.

Gå Kort!

Avdelning fyra avgörs på Solvalla på medeldistans och ganska bra hästar för den klass dom är i och den givna favoriten möter ett par konkurrenter omkring sig med lite mer startpoäng, dokumenterade formkurvor så jag garderar.

2 Aragorn As 38% är loppets klara favorit och han har stigit rejält under tisdag kväll så verkar som att många går på den här som spik och då är det så klart läge att gardera. Det är alltid intressant med nya i Nurmos regi som gör debut på hemmaplan och det är positiva tongångar från stallet så kanske kommer han ut och bara vinner. Han har startsnabba på båda sidor om sig och kanske kan det stressa honom så det finns alltid orosmoment att ta hänsyn till. Då jag tror att han blir ganska stor favorit under onsdagen så får man bra värde om han gör bort sig eller bara behöver ett lopp i kroppen, eller om han hamnar för långt ner i fältet och blir tempotorsk.

3 Mission Beach 19% är startsnabb och då Magnus A kör till ledningen så är det inte alls säkert att favoriten vinkas fram och den här kan leda loppet runt om. Tränaren säger att hon ska gå i spets, där hon gärna svarar men hon har svårare för att gå förbi hästar till slut efter rygglopp, även då det finns gott om krafter kvar, så upplägget är givet här. Det gör att hon ska räknas tidigt och ledaren är alltid tidig med formkusk.

4 Baron Frontline 20% har haft risiga lägen i ett par starter i rad men vann ändå näst sist och nu när det är topp-spår borde han hamna bra på det. Bergh skickar en häst så det borde vara bra ordning och här är det nog fortsatt form då han fick en del sparat sist då han drogs bakåt i trötta ryggar och gick okej bakom hästar till slut.

Avdelning 1.

Stolopp över medeldistans och ett par bra ston som startar från bästa spåren och det hög chans att det står mellan dom men jag streckar ett par till på det stora systemet.

5 Divine Godiva 22% är loppets knappa favorit och ska gå i bike första starten på ett tag nu, men har inte presterat mycket bättre i den tidigare tyvärr så kanske inget plus för just henne. Förändringar kan få hästarna att tända till så givet att det är ett litet plus och kanske ger den mer effekt nu när hon är en bättre häst i form nu med. Många klart bra insatser i vinter men vinner inte så ofta så jag väljer att ranka ner henne ett snäpp på sämre spelvärde den här gången men given på alla kuponger. Bästa spåret bakom bilen och kanske kan ett par av spetsaspiranterna tänka sig att släppa till henne i kraft av att hon är favorit.

4 Frances Yoda 19% har spår invändigt om favoriten med bra form nu så är nog hästen att slå då hon är snabbast från start och kanske kan välja om hon vill gå i spets eller rygg på ledaren. Den med mest pengar på kontot och flest segrar totalt sett så står bra inne i loppet.

3 Vield 20% är bra och har omvända lägen mot favoriten den här gången så det kostar lite mindre spår att ta sig fram till främre träffen för den här nu. Lite ojämn men bra då hon är bra och är en av dom som ändå har bäst vinnarskalle av hästarna här så ska kunna vinna loppet.

7 Procolate 12% gör comeback efter lång vinterträning och ska inte ha gått vässande jobb inför detta så ska behöva loppet i kroppen. Nu hänger man på biken direkt vilket hon gick bra i vid ett par tillfällen i våras och det är intressant med sådant utrustningsplus i öppet lopp.

6 Hasty Helene 5% har haft tuffa lägen många gånger på slutet men ser fin ut i skymundan gång efter annan så i ett mindre fält kanske hon kan ha tur och komma bättre på det nu. Vingelläge igen och minus på kusken men ändå en kul kantboll om man garderar på lite bredare.

2 Mad Princess 14% blir kanske lite överstreckad nu och även om PU:s ston börjar leverera så har stallet och PU själv fortsatt betydligt sämre procent än han brukar så stall-formen är ett frågetecken. Just den här var tvåa i årsdebuten i fjol men sedan inte placerat sig bättre än femma och körde in drygt 30 tkr på hela året så borde väl ligga runt 5% för att det ska vara det minsta intressant så klart avslag på ganska betrodd häst.

9 Diamond Hall 3% gick väldigt bra till slut sist men nu är det bakspår och Waldmuller vinner inte lopp speciellt ofta så från det här läget står jag över även om formen på hästen är bra. Står lite hårt inne och jag tror att hon stiger en del på procenten under onsdagen då jag hört att man varnar för henne i en del andra tips och hon var tvåa bakom favoriten sist även om inte var riktigt nära.

Ranking: A 4. B 5. C 3.7.6.9.2.1. D 8.

Avdelning 2.

I andra avdelningen ligger det en del streck spridda på ett par ekipage bakom en ganska klar favorit som är bra men jag vill inte spika från bakspår på kort distans men heller inte spela med dom tre mest spelade ekipagen. Jag plockar bort en av dom betrodda som jag tycker är överstreckad och stänger loppet på tre hästar där jag tar favorite

9 Cactus 39% blir lite för stor favorit från sitt bakspår men inget snack om att det är bästa hästen här. Årsdebuten avklarad på bra tid med en del spår på vägen och får hon rätt ryggar här med lämpligt tempo på loppet så slår hon nog många till slut med lopp i kroppen. Riktigt bra stall-form fortsatt och Nurmos på hemmaplan med toppkusk upp i vanlig ordning på hästen med mest startpoäng i fältet då bara måste man ranka först.

5 Whelk 18% är dock hälften så mycket streckad men så mycket ska det inte skilja då hon fått bästa utgångsläget statistiskt sett och vinstchansen är bra för henne här. Med bike på direkt i årsdebuten och från kanonspår kanske hon kan köras till spets tidigt till och med, men det är inget måste då hon kan vinna från alla positioner. Hon är härdad med många V75-starter i öppna klasser mot hingstar och valacker så duger bra i klassen nu.

1 Celinn Palema 17% och 2 Tonique 12% är startsnabba så det kan bli lite körning mellan dom från start här. Den sist nämnda vann sin årsdebut i fjol med skor men hade då ett provlopp i kroppen inför det och inget sådant nu så svårbedömt enligt tränaren, men han säger också att inget tyder på att hon inte skulle vara bra direkt. Hon står klart bäst inne på pengarna och är bra för klassen så det blir min tredjehäst i loppet på kapacitet. Den förstnämnda är ganska startsnabb men det är inte helt enkelt att hålla upp innerspåret på Solvalla om dom kommer fort ute i banan och kanske överraskar Whelk dom båda från start, men båda borde också vara nöjda med hennes rygg. Celinn har form och redan kört in dubbelt så mycket pengar i år än på hela fjolåret, skrällde rejält från rygg ledaren näst sist och skulle kunna få ett sådant lopp igen men klart överstreckad till 17%.

10 Musical D’Inverne är klart missgynnad av bakspår då hon har startsnabbhet som ett starkt vapen och passas med bättre förutsättningar framöver. Går säkert framåt med förra loppet i kroppen men bortlottad då som nu.

8 Digital Class är den bästa i Melanders duo men riktigt risigt spår med 8 bakom bilen gör att det borde bli passivt upplägg och då hon inte vinner så ofta så kan man nog spara ett streck där den här gången. Bra form och om man vill ha med henne som skräll så är det i någon typ av c-grupp på ett reducerat system då hon blir lite för dyr, i förhållande till vinstchans, på ett matematiskt system.

Ranking: A 9. B 5. C 2.8.1.10. D 4.7.6.3.

Avdelning 3.

Autostart över medeldistans i ett lopp som håller ganska dålig klass över lag och favoriten har dragit ett jobbigt tiondespår så läge att gardera på en del här då många kan överraska då det inte krävs mycket för att favoriten ska komma bort här.

10 Hunter Dragon 38% går bra mest varje gång och kommer med 9/20 i vinststatistik och står i väldigt låga odds gång efter annan i Danmark så det visar på att man tror hårt på honom. Han borde duga bra i klassen då det inte är speciellt hårt lopp här och då kan det fungera även om spåret är kallt. Testades med norskt huvudlag första gången sist och var nöjda med det så han går så igen och han är en som brukar gå med skor även i Danmark så inga ändringar där heller. Given förstahäst men det är mycket som kan gå snett från det här läget så garderingen är nog på sin plats trots allt.

3 Utah Broline 27% står bra inne i klassen med mest pengar på kontot här men har samtidigt bara vunnit en gång på 17 starter så inget att hålla i handen tidigt även om det är intressant förändring här. Han har kastrerats inför vinterträningen och då han ska ha dragits med dåliga blodvärden ska det ha varit bättre på slutet så man räknar med att han ska vara bättre nu. Han har hittills inte visat samma gnista i loppen som man hoppats på efter positiva träningsresultat så kanske släpper han till mer i år och kanske redan nu, men man vill ju se det med.

1 Valeri Vareco 16% hittade man inga fel på efter den mer tveksamma insatsen sist och man tror att det bara humörsgrej då hon inte var trött efter loppet. Inget kul om dom inte vill tävla och inte tar ut sig fullt i loppen, då blir det svårbedömt för spelarna att bedöma vinstchansen. Nu kanske man ska prova cant se back-huvudlag men inget bestämt ännu, man ska försöka svara upp innerspåret men inte helt givet att det går här.

6 Philomenia 2% har årsdebuten, till lika regidebuten avklarade och var mer startsnabb än tränaren hade väntat sig och det kanske kan vara bra nu då man får lite hjälp av den vinklade vingen redan från bricka sex. Till låg procent på en startsnabb Riordan-häst med lopp i kroppen så är det värt att passa som skrällbud.

2 Riley S.W. 9% kommer från Ola Karlssons formstall med en vinst i senaste starten, från ledningen. Hemmaplan nu och trivs bra i spets men går även bakifrån och får ett bra lopp härifrån oavsett och ska räknas på sin fina form.

5 Four Fifty 3% blev lite för het sist och man byter bett på henne till den här starten och faller det väl ut är det intressant från bästa spåret till låg procent. Hon vann 4/9 under förra året och har 5/20 totalt så fall framåt i fjol och årsdebuten avklarad nu så ska kunna skrälla om det stämmer bra här.

11 Typhoon Face 2% vinner inte så ofta men det är kanske bara att dra ett streck över tidigare insatser då han bytt regi för fyra starter sedan. Inte som bäst i dom två första men fick då en träningsperiod med omlagt upplägg och i årets två starter så. Har det varit ett klart fall framåt. Tränaren hoppas på mycket bra insats med ett par lopp i kroppen och nu hänger man på bike och ändrar en del i huvudlaget så det är klart intressant som ospelad.

Ranking: A 10. B 3.6. C 1.2.11.5. D 8.4.9.7.12.

Avdelning 4.

Trehästarslåset känns starkt då dom har bra lägen och det ser ut att bli tufft för övriga här men ska man ha en fjärde häst så tycker jag man i så fall ska ta med en skräll som jag rankar som första c-häst.

10 Armstrong Louis 4% var det lite snack om när han kom till Stig H i höstas från Italien där han hade mycket vinster och han såg bra ut direkt och blev hårt spelad ett par gånger. Nu har han fått en vinterträning i sin nya regi och gjort två lopp efter det med en andraplats direkt för att sedan gå sämre från bakspår i lite tuffare lopp. Bakspår igen så kan inte utnyttja sin startsnabbhet men man provar biken igen och då han varit bra i träningen efter det så kan det gå bättre nu kanske, låg procent på kapabel häst är alltid intressant.

1 Raj´s Oh Lord 12% trodde jag på sist i ett enklare gäng men då han vek ner sig så lätt efter att ha fått bestämma så var jag mycket besviken och inväntar formbesked innan jag rankar den tidigt igen. Startsnabb men här är det bättre mot och man borde vara nöjd med rygg på ledaren men då kan det också bli tredje invändigt spå klart chansartat.

8 Knifetown Hall 4% duger i klassen och har redan vunnit lopp i år men galopp i opassande voltstart i tuffare gäng på V75 sist. Nu är läget är riktigt kallt så bara aktuell vid riktigt bred gardering då Rikard ändå vunnit ett par lopp med för Westholm och hästen har gått lite bättre sedan regibytet i somras.

Ranking: A 2. B 3.4. C 10.1.8. D 7.5.9.12.11.6.

Avdelning 5.

Stayerlopp med 10 ekipage fördelade på tre startfållor och då det är fulla fält så brukar det vara svårt att komma bra på det från mellanfållor men som nu med bara en på grunddistansen och få där bak så är väl mellanfållan vinnare här.

4 Arvid S.H. 52% startar från ett fint tredjespår i volten på mellanfållan och med klart flest startpoäng i fältet och trivs bra över 2600 meter så ska klara längre distans med där han varit tvåa vid ett försök på V75. Nu kommer han från en tredjeplats i finalen av Klass 1 bakom Sweetman och Morotai Degato, innan det har han varit tvåa i försöket bakom M.T.Oscar och har en vinst från enklare lopp där mellan. Nu står han riktigt bra inne på sitt tillägg och har bra chans att köra sig till ledningen tidigt här med bara en häst på grunddistansen som borde vara nöjd med hans rygg. 13 bland dom två främsta varav 7 vinster på karriärens 26 starter är starka papper. Han går jämna, bra tider hela vintern, oavsett distans så han ska ha bra chans att hålla undan här då det är mer tveksam form hos flera av konkurrenterna.

6 Ornello 14% kommer från lopp med dubbla galopper och formen är högst oklar även om han var klart bra gången innan. Spår fem i volten kan ju ställa till det om han letar efter anledningar att galoppera.

7 Totti Face 6% förordar en del efter senaste snabba avslutningen efter passiv resa på innerspår. När han var trea över den långa distansen för tre starter sedan var det bakom Ornello, som blev tvåa och då stod den här i 120 ggr pengarna så även om han fungerade över distansen då och sist med visad form så ska man komma ihåg att han inte vinner så ofta. 2/44 och vann inget lopp på 22 försök i fjol och båda segrarna är tagna våren 2019 när man ryckte skorna så nästa start kanske kan vara mer intressant då man får ta av dojorna.

10 Volicity De Vie 3% är väl mer intressant vid gardering men här är det i så fall klass man spelar på då han är loppets enda miljonär. Här kan det bli bike på när det bara är tre hästar på bakersta fållan och svarar han bra på helt ny träning och miljöombyte så kan överraska i regidebuten.

1 Happy Few 15% har en del galopper i historiken och kommer från galoppmisslyckande i senaste starten så klart plus att vara ensam på grunddistansen för att få felfri avgång. Här kanske man kör i spets då Uhrberg inte alltid gör det som är taktiskt bäst hästarna han kör så är det väl ändå ett litet kuskplus, men kanske är det bäst att släppa till favoriten här, men kommer den bort så kan så klart den här leda loppet runt om.

2 Isco Boko 5% skrällde över distansen i höstas där det var 100 tkr i förstapris så det var tuffare än nu och här skulle han kunna få ett fint lopp på innerspåret. Vid litet fält så kommer luckorna så det skulle kunna vara en rejäl skräll om till exempel Uhrberg tok-svarar mot favoriten eller någon annan oväntad styrning påverkar loppet.

Ranking: A 4. B 10.6.1. C 2.7. D 5.3.9.8.

Avdelning 6.

Här blir det en väldigt stor favorit från rörigt spår för honom i volten så det är klart bra läge att gardera här med så fina hästar som står 20 meter bakom.

4 Gardner Shaw 58% vann final i Bronsdivisionen i bra stil sist och även om det inte var den tuffaste final i den klassen som körts så var det ändå ett klart formbesked. Fortsatt Örjan upp och om han kommer iväg felfritt så öppnar han bra. Det kan dock bli galopp från det här spåret som kanske är sämsta tänkbara och även om han går iväg är det inte helt givet att man släpper till honom om 1 Deede Star 3% sitter i ledningen. Han har bästa spåret i voltstarten och är startsnabb så kommer den stora favoriten bort från sitt luriga startspår så kan den här leda loppet runt om. Här har man en stallkamrat att tänka på med så kanske vill man inte ge bort allt till favoriten.

8 Antonio Trot 21% kommer från vinst i Gulddivisionens final i sin senaste insats och i ett litet fält så kanske han visar sig starkast till slut, så när favoriten är spelad till nästan tre gånger så hög procent så är denna given att ranka först på högt spelvärde. Inte ofta man får en färsk Guldfinal-vinnare till så mycket lägre procent, för form, kapacitet och kunnande saknas ju inte för att runda ett litet fält härifrån.

9 Stoletheshow 7% är en riktig topphäst med som bland annat gjorde ett ruggigt lopp vid sin andraplats i Jubileumspokalen i fjol och kommer att duga bra i gulddivisionen fram över. Vann 100 tkr-lopp direkt i årsdebuten med galopp på vägen som fyraåring, så gått bra direkt efter vila förut och kan göra det igen och jag blir inte förvånad om han bara är bäst här.

7 Ferrari Sisu 5% fick galopp i årsdebuten men man var ändå nöjda med att han gjorde på grund av att han var för lugn och loj och rullade över i galopp, istället för att vara för het. Han kördes runt en bit bakom fältet och även om han inte fick ett riktigt lopp i kroppen så blev det ju ett ordentligt banjobb.

Ranking: A 8. B 9.4. C 7.1.2. D 6.3.5.

Avdelning 7.

Se “Bästa Spiken!”

2 Quantum Roc 25% hade mycket tur sist då ett av dom värsta motbuden var dålig inför tävlingarna och ströks, samtidigt som det blev vingel för den som gick upp på jämna streck med den här. Många som var sämre för dagen och det blev passiva upplägg på flera händer så han fick loppet men vann inte ändå då en från fjärde invändigt spurtade ner honom på ett par steg, efter sen lucka. Borde väl hållit undan för att få högsta betyget och trots lägre prischeck nu är det tuffare mot den här gången och han borde inte få lika mycket gratis över den korta distansen så måste ses som klart överstreckad nu.

6 Mystic Mom 8% fick ett konstigt lopp sist, att ligga utvändigt om tvåan i loppet då ledande 11 Durello 3% drog undan hårt i ledningen. Sög in ledaren ganska tidigt i sista svängen, som sedan galopperade som försvar. Jepson fick mest försöka hålla Mystic Mom i trav över upploppet och kunde inte alls köra på sin häst som gav upp, så det var oroväckande formintryck och nu blir det klart kusk-minus även om Rosleff är klart bra. Hästen är bra för klassen och den konstiga insatsen sist har väl sin ursäkt i hur loppet blev kört och kanske var det tillfällighet så han räknas väl tidigt vid gardering även om han står lite hårt inne i klassen.

3 Express A.P. 19% är ganska startsnabb men har Flemming bestämt sig för ledningen med favoriten så kan man nog inte svara med den här så man får hoppas att man har tur att favoriten kommer bort eller får ett bra lopp i rygg på ledaren med lucka till slut. Med där framme och räknas om man garderar då spetsbud måste med tidigt på Jägersro över kort distans. Slog för övrigt hårt betrodda Quantum Rock i sin senaste start då med tuffare lopp så klar andrahäst här.

Garderar man på brett så kan även dom två värsta spåren vara aktuella då det är bra hästar för klassen men svårt att veta vilken av 11 Durello 3% och 12 Dominic Wibb 3% som får bäst lopp.

Ranking: A 5. B 3. C 6.2.1.12.11.7. D 4.10.9.8.

Avdelning 8.

Stayerlopp med autostart med ganska litet fält och då brukar dom rada upp sig och vinka fram favoriten till ledningen och ge upp, men inte alls säkert att så är fallet den här gången då det är väldigt jämnt på pappret.

4 Danilo Brick 23% har ett bra spår bakom bilen till skillnad mot på slutet då han varit ute i försök och final på V75 i fyra starter från 12, 10 ,8 och 11 så läge för bätre lopp nu. Ändå starkt att ta sig till finaler från så dåliga utgångslägen och han har gått bra bakom hästar varje gång. Som treåring var han tvåa bakom Campo Bahia i Kriteriekval och galopperade i finalen och som fyraåring hade han bara ett lopp i kroppen inför Derby-försöken där han åter körde galopp mot bland andra Campo Bahia igen, så matchats mot dom bästa som fyraåring och har nog hårdhet som räcker och blir över i den här klassen. Biken på nu och med den satt på vid båda fjolårets vinster så klart plus och han är en tänkbar spik i omgången då favoriten dragit bakspår.

2 Jareth Boko 14% kördes offensivt direkt sist och och fick at över spets lite förvånande av en betrodd i bra form. Höll undan knappt med säkert efter att värsta konkurrenten fick luckan för sent från rygg på honom och med lite längre upplopp så hade han inte kunnat svara den, även om tränaren säger att vinsten var med sparat. Favoriten i loppet galopperade bort sig tidogt dessutom och dom andra hade väldigt lite startpoäng så betydligt hårdare mot nu och då brukar det ta emot för honom så lite överstreckad den här gången. Han kan dock ställa till det för Danilo Brick om man vill köra med den här i spets och får man sitta ifred i ledningen så kan han så klart rinna undan.

5 Axl Brown 6% är startsnabb och får kuskplus nu så kan man ta sig förbi alla invändiga i starten och släppa till Danilo Brick ska det kunna bli ett bra lopp, Örjan ser nog ganska fort hur det verkar och han kan ju välja att dyka ner invändigt om någon/några är snabbare. Stefan Arvidsson har riktigt bra stallform och den här fick sparade krafter sist i just rygg på ledaren.

3 The Bald Eagle 4% var ute mot en del fina fyraåringar i fjol och fick inte till det riktigt och ska duga bra i klassen. Ett lopp i kroppen och Magnus A får en chans till bakom honom så garderar man ska den kusken bara med på kapabla djur från bra spår då han skräller ganska ofta.

9 Estelle Nordique 40% är loppets klara favorit och som nästan dubbelt så mycket streckad som Danilo Brick är det kallt att gå på henne. Hon har dock slagit flera av dom här tidigare men som enda sto från ett ofördelaktigt bakspår måste hon ses som överstreckad. Melkos stall fortsätter att ha hög segerprocent på dom som kommer till start men stallet blandar och ger med ett par strykningar senaste tiden för bland annat orent trav och ej tävlingsmässigt skick så det är fortsatt svårbedömt. Just den här levererar dock varje gång på slutet men det har då stått 25-35 tkr på förstapriset och det är mycket tuffare mot nu, så favorit i fara.

8 Lennart Sjöhammar har tävlat på i vinter och gått bra på skorna i V75-konkurrens så står bra inne i klassen och när nu biken åker på till den här starten är det intressant trots spåret. Han har faktiskt har mer starpoäng än favoriten och går ner lite i klass (förutom mot Danilo Brick).

7 Accolade 3% gör debut i ny regi och Oskar Js stall har inlett året bra så denna kanske ska räknas trots comeback efter lång vinterträning. Möter lite tuffare än han van vid men brukar kunna gå med i dom flesta tempon och har 17 bland dom två främsta, varav 8 segrar på sina 36 starter så vill slå konkurrenterna. Kan behöva loppet i kroppen och står lite hårt inne men på reducerad lapp kan han komma med som en rejäl skräll då han ska vara väl förberedd.

10 Vine Vision 2% har mycket galopper i raden och gör comeback här så kanske behöver ett lopp i kroppen då han ska smygas nu och går bättre barfota. Claes har inlett året riktigt bra både som kusk och tränare och har hög segerprocent på ett litet material så kanske överraskar hästen om dom kör hårt mot varandra där framme.

Ranking: A 4. B 5.8.9. C 3.2.7. D 10.1.6.

Stora systemet

Avd.1: 3.4.5.7.

Avd.2: 2.5.9.

Avd.3: 1.2.3.5.6.10.11.

Avd.4: 2.3.4.

Avd.5: 4 Arvid S.H.

Avd.6: 4.7.8.9.

Avd.7: 5 Dream Kåsgård

Avd.8: 2.3.4.5.8.9.

6048 rader som kostar 1512 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 4.5.

Avd.2: 5.9.

Avd.3: 1.3.6.10.

Avd.4: 2.3.4.

Avd.5: 4 Arvid S.H.

Avd.6: 4.7.8.9.

Avd.7: 5 Dream Kåsgård

Avd.8: 4 Danilo Brick

192 rader som kostar 48 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se