Speltips: 15 Miljoner i JP på V86-Express 2/11

Jägersro tornet

15 Miljoner i V86-Jackpot på Jägersro & Solvalla 2/11

V86 Express-omgången

Jackpotförstärkt omgång med 15 Miljoner räknat i åttarätts-potten då sexor frös inne förra veckan. V86-Express med spelstopp 20:30 avgörs den här onsdagen på banorna Jägersro och Solvalla där Jägers är utpräglad spetsbana medans Solvalla är mer åt medelhållet vad gäller det mesta. Vinklad vinge nere på Jägersro och i övrigt inga konstigheter på banorna som borde kunna hålla bra underlag den här tävlingsdagen.

Vad som är tråkigt med Jägersro är att det är som oftast där nere efter en kanske något bättre sommar är vi tillbaka på små fält på den banan där dom inte lyckats fylla ett enda av fyra V86-loppen och för övrigt inte fullt fält i något av tävlingsdagens alla tio lopp. Måste vara något fel på hur dom skriver propositioner där nere om dom har så svårt att fylla lopp trots så stort upptagningsområde. Man får ju trots allt hästar anmälda från Danmark, Tyskland och Holland tillsammans med hela södra Sverige så borde ju inte vara svårt att få till ett fullt lopp en tävlingsdag. Detta gör så klart att spelmässigt blir det lite tråkigare omgångar när Jägersro är med på spelen i veckorna då det blir väldigt skiktade lopp. När det inte blir fullt anmält får ju alla som vill starta vara med och det blir ingen är konkurrens om platserna, det gör att det blir stor skillnad på bästa och sämsta hästen i loppen. Nu vägs spelintresset för omgången upp tack vare jackpot och vi hoppas på fin utdelning då åtta lopp är svårt att lösa trots allt.

Normalt sett spelar jag med två spikar och förordar att man kanske kan försöka hitta en tredje spik på mindre system men den här omgången är det få motbud mot stora favoriter och det är möjligt att jag bara spela med en spik och går väldigt kort i tre-fyra lopp. Försöker alltså fälla flera stora favoriter med bara ett eller två motbud och faller alla stora behöver det inte smälla alls hårt för att utdelningen ska dra iväg. Jag kommer ändå ge ett par alternativa spikbud i ett par av garderingsloppen och inte omöjligt att jag till slut landar i två spikar som vanligt.

Andelsspelet är öppna som vanligt och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans, där jag stänger andelsspelet redan en timme före spelstopp för att bygga klart systemen beroende på hur många vi är. Siktar på ca 8-12 andelar per system, beroende på intresse och priset är 200:-/andel.

Bästa Spiken!

I loppet för högsta klassen tar jag ställning där kollektivet ryggar många tidiga tips där spelet fördelas på tre olika hästar och helt klart bra lopp att ta ställning i. I avdelning fyra alltså som är ett lopp på medeldistans för högsta klassen väljer jag att gå på den jag tror har bra chans att spetsa och leda loppet runt om. 1 Esprit Sisu som stallet låter uppåt angående chanserna för då det blev tempotorsk sist och var svårt att ta något till slut mot bra hästar. Betydligt tuffare lopp där han var jämnt spelad med Oscar L.A. trots bakspår, nu är det enklare mot och jag tror på något högre segerchans än han är spelad till så tar ställning och spikar till bra spelvärde. Nämner något om motbuden vid avdelning 4.

Gå Kort!

I tredje och sjätte avdelningen går jag nog kort, på två hästar i båda loppen. Se vilka hästar jag landat i respektive avdelning längre ner. Tänkbart också att försöka spara på strecken i avslutningen som är ganska skiktad där jag tycker några få sticker ut men där favoriten blir för hårt streckad så bra värde att få in andra-tredjehandare där.

Avdelning 1.

Ranking: A 1. B 3-7-4-5. C 2-6. D 8-9.

Stolopp för treåringar där det dessutom är kort distans så det kan bli heta hästar om det går för fort i starten här vilket det har tendens att göra i den här lopptypen. 1 Heimaey blir stor favorit och för orutinerade hästar är inte alltid innerspår bakom bilen det bästa. Lätt att stressa upp sig och vinge som kan fladdra lite så att säga, så det finns orosmoment. Läge att gardera även om segerchansen är bra, speciellt om hon håller spets. 5 Miking ska kunna ställa det i spetstriden för favoriten och kommer den här till ledningen från bra spår så kör man väl där. Fått stå över lte sedan senaste starten då hon slagit ihop lite och blivit behandlad. Nu ändrar man lite i balansen så felfri är hon nog bra här. 7 Ipanema Beach har spår en bit ut men kan snabba tider och i ett litet fält borde hon komma in i matchen så räknas mycket tidigt här. 3 Bold Face är bättre än raden och från bra utgångsläge borde det vara bra chans. 4 Joli Mearas är bra för loppet då hon har klart mest pengar tjänat och mycket fler lopp innanför västen än många av konkurrenterna här. Bra fart i benen och bra läge gör henne tidig till väldigt låg procent.

Avdelning 2.

Ranking: A 2-4. B 1-12-5. C 6-3-10-9-7. D 11.

Treåringslopp där det nog är rätt favorit i 2 Frihet från Wäjerstens formstall och fint utgångsläge. Wäjersten är dock inte inne på att han är så startsnabb ännu men att han kommer att kunna bli så kanske blir det bättre för varje start. Bra läge men det kan ju bli lite trafikproblem och 4 Working Class Hero är då intressant som man hoppas kunna komma till spets med. Goop upp på häst som kan öppna från toppspår är bra så klart och jag dubbla A-gruppen med honom. Kan så klart leda loppet runt om och Westholms stall har också fin form. ‘

1 Notice’em lättas i balansen och kanske blir det bike och det är klart intressant men inte anmält bike ännu så oklart med det. Blir det dock sådana maxningar måste han vara tidig men riskerar annars att bli över från innerspåret. 12 Jaguar Journey har bara gjort en start och vann den så kanske är väldigt bra, svårbedömt som alltid i treåringslopp med orutinerade hästar, streckas trots läget. 5 Golden Cresent kastrerades innan förra starten och behövde loppet i kroppen så ska ha gått framåt med det. Nu aviseras bike i intervjuer men inget anmält ännu. Tränarkörd sist och Ulf O upp nu är plus så från toppspår och med eventuellt bike på är det mycket intressant som ospelad.

Avdelning 3.

Ranking: A 2. B 5. C 6-13-12-8-4-1-11. D 3-9-7-10.

2 Mateo di Quattro är en vettig favorit och det ser riktigt upplagt ut för ledningen här och på Jägers är det guld värt. Svårt att ta 20 meter på en häst som går samma tider som dom på tillägget men då det är få där framme kanske man komma bra på det från tillägget så jag fastnar i att ta med en till ändå. Tänkbar spik på favoriten trots allt.

5 What a Winner tror jag mest på från tilläggsfållan då han har bäst läge av dom tänkbara där bak och han borde kunna hman bra på det här. Han halsopererades i våras och har varit bättre sedan dess och varit lite nervös tidigare men även det har blivit mycket bättre. Höjt sig totalt sett och fått två lopp i kroppen men intressant nu är att han lättas i balansen från tunga järnskor tidigare till lätta aluminiumskor. 6 Matchpoint Pellini är en toppstammad auktionsdyring som inte alls varit nära att betala sig och här är det spår fyra i volten så vingelrisk. Tätare starter nu är bra och är nästa streck vid bredare gardering. Men landar då också i en ranking som är väldigt överensstämmande med strecklistan så läge att inte strecka för många av den anledningen. 13 Al Pacino har hög kapacitet för klassen och fungerade hyggligt sist men här är det bakspår på tillägg och då finns det spår på vägen för både häst och kusk att göra bort sig. 12 Extreme A.F. är även han bra för klassen och i bra form men bakspåret på tillägg sätter ner chanserna rejält.

Avdelning 4.

Ranking: A 1. B 4. C 3-7-8-5-6. D 2-9.

Se ”Bästa Spiken!”

Lika på strecken med mitt spikbud är 4 Brambling som var ruggigt bra som treåring och fortsatt bra som fyraåring då han bara gjorde fem starter då han opererades. Han har inte alls växt in i eliten som femåring och vinsterna på slutet är från enklare gäng. Han går dessutom inte alls maxad i balans eller utrustning på långa vägar ännu och då borde han få svårt att slå så bra häst som 1 Esprit Sisu i full form. Speciellt om det blir som jag tror att Esprit Sisu kan hålla upp innerspåret och få gå i ledningen och skulle han bli av med spetsen tror jag han är snabb nog att ha gjort sig en lucka att vara först ut och överta från dom flesta här. Brambling kan öppna med om man trycker av max från från så här bra spår och kanske kan överraska och vara före min ide men tror på mindre chans till det. Rankar ändå Brambling klar tvåa i loppet men därför är det också bra att spika om man hamnar i ranking allt för lik streckfördelningen i jämnt streckat lopp.

7 Admiral As måste visa bättring innan man går på honom som hårt betrodd. Det låter dock fortsatt jättebra på stallrapporter där, man återgår till gamla balansen så han ska gå felfritt osv. Men det är alltid bra snack och liten verkstad kring honom. 3 Digital Class var tvåa i Sto-SM och kan spurta vasst så blir det tryck på loppet kan hon absolut vinna. 8 Revelation är det debut för i ny regi och man kör barfota och i bike direkt. Även om Nurmos vill att han ska köras passivt så är fältet litet och han kan skrälla även med passivt upplägg.

Avdelning 5.

Ranking: A 4 B 8. C 1-3-9. D 5-2-6.

4 Il Forte blir väldigt stor favorit då givna motbudet i 7 Lancaster tyvärr strukits då han haft problem med en hov. Il Forte är så klart bra för klassen sedan diskningarna i försök och final i Klass2 i våras och han står då bra inne på pengar då han blev fråntagen 330 tkr i prispengar för dom två loppen. Han höjde sig rejält just i våras då man slarvade med karensdagar och man åkte dit för otillåten medicinering, så är nu bra för sin klass och räknas tidigt men blir överstreckad.

8 Aramis Face är gynnad av vinklad vinge och invändig strykning så han kommer ner banan en bit och här blir det nog offensivt. Man hade siktat på V75 med den här men poängen räckte inte så det är nog riktigt bra ordning här.

1 Athena Face har galopperat bort en del pengar men kan nog öppna bra om hon håller sig till trav. Hon vann sin första start i biken men mycket galopper sedan dess. Stallkamraten 3 Boli You S.M. var bra i tidigare regi i Italien men inte fått ut det i Sverige så kommer man rätt på honom borde han duga bra i klassen. Ett lopp i kroppen efter strykning och uppehåll plus att det blir första gången i bike i nuvarande regi. Har haft en del dåliga utgångslägen med så klart plus att det är bra spår nu.

Avdelning 6.

Ranking: A 1. B 10. C 5-7-4-2. D 9-6-11-8-3.

1 Dalila Jet ska man testa utan skor och plocka bort lite skydd på så kanske tänder till på lättningen och det är tufft att ta in tillägg så kommer hon till ledningen kan hon absolut rinna undan.

10 Samedi har jag jagat lite på slutet och nu är det enklare mot än hon varit ute mot på V75-starterna i raden. Blev lite tungt lopp sist men här är det bra förutsättningar för henne med springspår och hon kan hamna riktigt bra på det direkt då kanske hon bara är bäst. Starkt lås tillsammans med troliga ledarinnan där frame.

5 Happy Go Pepper drar en del streck men här vill tränaren ligga lågt om segerchanser då man inte vet vad som var fel sist då hon var sämre. Man har inte hittat några fel så frågetecken för formen här och klart övertsreckad.

Avdelning 7.

Ranking: A 2-10. B 4-9-8. C 7-6-3. D 1.

Ganska öppet lopp där flera är osäkra på formen hos sina hästar då några kommer från kortare tävlingsuppehåll. Favoriten 4 Galantis har inte startat sedan början av september och uppges ha tränat bra men kan nog behöva loppet i kroppen för att vara som bäst, även om man tror han ska vara bra direkt. Behöver få sitt lopp med och inte lika rolig som favorit som när man kan hitta bättre spelvärde i honom. Bara en av flera nu. 10 Natorp BO är anmäld med skor men tränaren säger barfota runt om i intervjuer så räknas mycket tidigt nu. Gick bra med väldigt sen attack sist och gick i mål med sparade krafter då. 9 Burning Man med ett lopp i kroppen nu blir intressant att se om han går framåt mycket med det loppet. Får hur som helst fin smygresa i litet fält och duger bra i klassen när han är på topp. 7 Arvid S.H. drar en del streck, kan öppna och tål dödens här men har varit förkyld sedan sist och så klart är det frågetecken för formen då. 8 Restless Heart har gått få gånger i kombinationen barfota runt om och bike så måste passas på det. Kan tända till när det åter är lopp för sulky efter montéstarter.

2 Red Mile Brodde körs nog offensivt och borde kunna komma till ledningen här och kanske ska vara favorit på det, spets på Jägers är bra. Blir förstahästen på det läget men bara vunnit 1/13 i å rså inget att hålla i handen direkt.

Avdelning 8.

Ranking: A 6. B 1-12. C 11-10-9. D 2-8-4-5-3-7.

6 Jerka Sting blir väldigt stor favorit och många spikar honom så absolut läge att gardera honom här även om han slog 12 Mellby Indigo sist dom möttes så är Mellby indigo en vass utmanare den här gången. Förra gången var det omvänt spelat att Mellby Indigo var betydligt mer spelad än Jerka Sting. Då satt Jerka i spets och Mellby tryckte på och även om det inte blev nära höll Mellby klart ok ändå. Svårt läge nu men minst lika bra häst och inte givet att Jerka kommer till ledningen den hör gången. 1 Likeaboss kan öppna bra och här vill tränaren att man kör i ledningen om man kan hålla upp innerspåret. Kan absolut vinna loppet från både spets eller från rygg på favoriten om det nu skulle bli så. 11 Capone Vox kan vara en rejäl skräll som visat uppåtform på slutet och det var ett par väldigt bra hästar för klassen som var före honom vid fjärdeplatsen sist. Bra som tvåa efter sen lucka gången före och tränarkörd ett par gånger i rad så kanske litet plus med kuskbyte nu.

Stora systemet.

 1. 1-3-4-5-7.
 2. 1-2-4-5-12.
 3. 2-5.
 4. 1 Esprit Sisu
 5. 1-3-4-8.
 6. 1-10.
 7. 2-4-8-9-10.
 8. 1-6-12.

6000 rader som kostar 1500 kronor.

Lilla systemet.

 1. 1-3-4-5-7.
 2. 2-4.
 3. 2 Matteo Di Quattro
 4. 1 Esprit Sisu
 5. 4-8.
 6. 10 Samedi
 7. 2-4-8-9-10.
 8. 1-6-12.

300 rader som kostar 75 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Insatsen tillbaka (500kr)
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se