Speltips: 14 Miljoner Jackpot på V86 Xpress, Jägersro & Solvalla 10/4.

Jägersro tornet

V86-Jackpot på 14 Miljoner på Jägersro & Solvalla 10/4.

Banorna & Omgången.

V86 Xpress med spelstopp 20:30 där tävlingarna ‘saxas’ den här onsdagen på Jägersro och Solvalla 6,5 miljoner extra i potten, då sexor frös inne förra veckan. Det gör att det är 10 miljoner beräknat i potten för åtta rätt den här veckan. Det ser absolut ut att kunna ge hög utdelning den här omgången så bra omgång, då det är jackpot-förstärkt.

Solvalla har något längre upplopp än medel och är en bana som är ganska medel på det mesta rent statistiskt. Jägersro har medellångt upplopp men segrar från ledningen sticker ut rejält i statistiken här och det är en bana som gynnar ledaren. Banan har vinklad startbilsvinge så lite mer val för ekipagen en bit ut bakom startbilen, dessutom en bred bana så gott om plats i voltstart.

Inspelade tips & Andelar.

Vi gör inspelade tips till V75 på YouTube som du hittar länk till på trav.se och på FaceBook i både gruppen Sverige Spelar och FB-sidan Trav.se. Vi spelar oftast in torsdag och brukar släppa det sent på torsdagen eller tidigt fredag på Youtube men också i ljudformat där poddar finns. Den här veckan är det final av Spring-race på V75 så väldigt stor jackpot på påskdagens V75, så den ligger på söndag och då spelar vi in och lägger ut inspelat material till den omgången på fredag.

Andelsspelsspel hittar ni länkar till under fliken ‘Andelar’ på hemsidan och det spelas numera en del butiksandelar från våra spelläggare hos dagensbastaspel.se Jag spelar stora spelförslaget här för 200:-/andel, så gå in där för att hitta andelar.

Bästa Spiken!

I andra avdelningen lär det ändra sig en del på strecken och det var fel favorit på tidiga system och kanske är det så fortfarande vid start men bör vara jämnare i procenten mellan de två mest betrodda då i alla fall. 7 Ironhide Sisu bprde vara favorut då det är väldigt bra chans att han tar sig till ledningen då det är voltstart och den här kan öppna bra för vass voltstartskusk i Erik Adielsson. Bra chans för spets och slut och då procenten är fel är det bra värde att ta ställning här.

Gå Kort!

I sista avdelningen höjer sig två hästar i segerchans mot övriga men procenten skiljer för mycket på de två och även om jag tror mycket på troliga ledaren vill jag gardera loppet då hon får för mycket streck. Jag kommer att komplettera med ytterligare en häst så tre hästar i sista avdelningen är mitt lås idag.

1 Decision Maker var fin från spets sist och kan leda loppet runt om igen men innerspåret i starten har fält större favoriter och bättre hästar än henne på Solvalla och skulle hon göra bort sig eller få tas långsammare från start så kan man bli fast.

4 Felicia Zet ska gå framåt mycket med lopp i kroppen och från perfekt spår hamnar hon bra på det och hon borde nog vara lite närmre favoriten i procenten.

5 Aurelia Express kan öppna väldigt fort bakom perfekt spår bakom bilen för MAD och har favoriten en sämre dag kan man nog snuva henne på ledningen här. Tänkbar även från rygg på ledaren.

Avdelning 1.

Ranking: A 7. B 12-8-1. C 2-9-11-6-5. D 4-10-3.

7 Landmark River kommer från enklare tränare till Malmqvist och det är en riktigt bra häst för den här låga klassen. Kunde varit tänkbar spik om man vetat att det kan bli offensivt upplägg, men då det är Ecce upp, årsdebut och spår en bit ut kan det ju bli att man backar och det blir passivt så en gardering är nog på sin plats. Det låter bra kring honom och given ensam A då han tränat bra i sanden i vinter och fått ett snabbt banjobb inför detta.

1 Vicky Montoyablir över från start men fått rejäl höjning i vinter då man börjat köra i amerikansk vagn och hon har en vass långspurt så behöver ju ta sig ut i god tid. Risk man hamnar för långt ner invändigt så det inte räcker om man får perfekt lucka.

2 Springdayfree är startsnabb så räknas tidigt på det då spetshästen på Jägers rinner undan väldigt ofta. Man kan dock tänka sig att släppa ledningen låter det som från tränarhåll.

12 Hipster D.K. var hårt spelad i sitt uttagnongslopp till danska travderbyt men galopperade i finalen, så en dansk kulltopp som har för lite pengar. Läget är tufft men hästen och distansen är bra.

8 Global Dictator är kul streck till låg procent då han nog är lite bättre än vad historiken ger sken av. Lite över medel i startsnabbhet bakom bil så inte otänkbart att man kan ladda framåt med vinklad vinge här, för bra position. Gått bra ett par lopp i rad nu efter kortare uppehåll.

Avdelning 2.

Ranking: A 7. B 1-3-2. C 5-4-6. D 8.

”Bästa Spiken!”

1 Lion Brodde vann barfota runt om sist och går så igen från bästa spåret men kommer från enklare lopp och drar extra streck på att han har tre raka segrar i raden så han är överspelad på tidiga systemen. Jag är inne på att ta ställning mot den här favoriten då även 6 Juvel Ribb kan öppna snabbt men i sin tur släpper till 7 Ironhide Sisu om den senare inte bara spetsar av egen kraft. Erik är riktigt bra i voltstart på Solvalla och mycket troligt att det bara är spets och slut för den här.

Blir favoriten över så är det öppet bakom min spik och man kan strecka många här om man garderar loppet. 3 Gentiane Evening gick imål med sparat sist och får nu MAD upp. Haft dåliga spår en tid så stort plus med bättre läge nu och ska räknas här.

2 Nat King Cole får kuskplus i Kontio upp från spår som ofta underskattas och den här kan öppna bra. Kanske kan ta sig ner i banan före favoriten eller störa den och hålla inne honom.

5 Lexington Yoda visade bra form med andraplats på V75 sist och spår fem ska inte vara några problem enligt tränare och körsven så tänkbar skräll som både kan öppna bra och avsluta bra.

Avdelning 3.

Ranking: A 6. B 9-8-4. C 7-10-2-11-1-3-5. D 12.

Svårt lopp där favoriten 4 Zipzeronada bara är tre år men samtidigt var fin i årsdebuten till över 20 ggr och nu är hon klar favorit mot mer rutinerat motstånd. Bra chans från spets men för hårt spelad och jag garderar loppet.

9 Global Delightful gick bra första gången barfota runt om i comebacken sist och med ett lopp i kroppen och då bike fungerade bra sist så är det en bra chans trots bakspåret. Chansartat läge som är ett spår som ofta överskattas och inget att gå på till en bit över 20 procent.

Jag är inne på att 6 Julia Doctor ska kunna hamna bra på det från start då det är bra med spår en bit ut på Jägersro bakom bilen och den här gick bra med skor sist och ‘dold’ barfotaändring nu på Flemmingtränat är intressant. Väldigt låg procent och jag rankar den här först på spelvärde, läge, skoryck, form och att man låter positiva kring den här. Både stark och kan öppna så ett kul drag.

8 Mary River tror jag har hög kapacitet för klassen och hon har galopperat bort en del pengar och ska hävda sig bra trots spåret här och det kan göra att det större chans till felfri avgång när man slipper ha hästar utanför sig osv. Totalt tappad på strecken så tidig på högt spelvärde.

7 Rose Apple fick rejäl effekt på rycktussar sist så kan vara en höjning kring henne, med nya utrustningen.

Avdelning 4.

Ranking: A 3. B 1-10. C 4-6-7-5-2. D 9-11-8.

En speciell proposition med tillägg för hästar med ganska lite pengar och jag är inne på att det måste vara toppchans för favoriten på grunddistansen. 3 Muzzle Keeper har en duktig voltstartskusk från fina spår tre där det dessutom kan bli första gången barfota runt om. Ett lopp i nya regin så går säkert framåt med en start i kroppen och höjer sig nog på skoryck. Urryckare blir det och det är ju en extraväxel mot förra starten och rekordsänkte ett par sekunder redan i comebacken och kan nog gå ännu snabbare nu.

Spikar sällan så orutinerade hästar men då det är lika på strecken på fyra ekipage är jag inne på att det är ett väldigt bra lopp att ta ställning i och det är en bra kompletterande spik. 10 Kite Runner är tuff för det här loppet och kanske den som visat mest, men propositionen gör att det kan bli för tufft att stå 20 meter efter när man själv bara har 150 tkr tjänat i comeback. Bara en av många vid gardering.

1 Blinding Light gick bra i dödens sist och kan få mer vilsamt lopp om man hittar rygg på ledaren nu eller får gå i eget tempo i ledningen, men här drar man inga växlar och inte alls givet att man kan svara upp sitt innerspår här. Har väl lite högre galopprisk än övriga betrodda här med.

6 Bravo Amy fick ett perfekt lopp där 4 Mayflower gjorde loppet i dödens, så nu är strecken lite för högt på den förstnämnda och för lågt på den senare. Bra så klart med ensamt springspår och lättning i balansen på Bravo Amy, så man kan ställa till det för innerspårets betrodda häst i starten. Mayflower är nog minst lika bra och tål offensiva upplägg med två bra insatser i kroppen så intressant trots spår fyra i volten, men procenten är väldigt tilltalande.

7 Go For Manny gör intressant regidebut så med tillägg och första loppet borde bli på chans även om man kanske testar barfota runt om.

Avdelning 5.

Ranking: A 8. B 5-2. C 6-11-7-9-1-3-12. D 10.

Här kan det bli körning mellan 5 Marla Boko som gick bra i ledningen sist, vid seger med skoryck och man laddar väl för fullt igen från toppspår bakom bilen men inte alls givet att man tar sig förbi startsnabba 2 Peak Of Glory som visade fart i benen vid snabb tid i sin senaste start. Båda räknas med vettig spetschans och skulle någon av dom få sitta i fred i ledningen så är det så klart toppchans.

Jag är inne på att det kan bli körning mellan favoriterna om ledningen och då kommer en annan som hittat form in i matchen i 8 Made For Metalimo som startar illa till men det är en spårtrappa så lite hårdare häst än favoritduon och det brukar visa till slut. Tänkbar spik nu när man dessutom är nedstruken ett spår, vinklad vinge, form, hemmaplan och borde kunna köras till dödens efter en bit här.

Gynnad av strykning invändigt är även duon 6 Havanna Banker och 7 Yantra Slave Call som båda kommer ner ett spår i banan och inte är chanslösa här om det blir tryck på loppet. Havanna Banker har visat form på slutet och Flemming låter uppåt så när man får köra barfota brukar han vinna en del lopp i Sverige. Den senare stod i 1,51 i enklare lopp i årsdbuten men då låg tränaren lågt och tyckte att hon behövde lopp och avslutningen var riktigt bra och sedan har hon visat fortsatt smygform. Nu är det barfota runt om och bike så när stallet haft en höjning i år så är det intressant som ospelad.

Från bakspår tror man 11 Esperanza S.S.G. har bättre form än hennes resultat visar och det är en bra häst för klassen, men hopplöst osäker så behöver väl gå felfritt för att man ska ta till sig henne. Hög kapacitet, bra fart och ostreckad gör att jag tycker att man kan chansa med ett streck för henne.

9 All For Love är kanske lite enklare häst men visade form sist på barfota runt om och fortsatt så nu, så i startsnabb rygg med PU upp kanske man kan komma igenom på vettigt sätt.

Avdelning 6.

Ranking: A 9. B 3-1. C 7-11-10-4-8-5-2. D 6-12.

Här kommer omgångens största favorit ut och 9 Mellby Legacy är nog bra för det här loppet men orutinerade hästar och bakspår på så här stor favorit gör att jag vill gardera. Loppet är klent och förstår varför hon streckas som hon gör men procenten är för hög här.

1 Tropic Thunder ska kunna öppna bra och skulle hon spetsa kan hon leda loppet runt om. Inte givet att det lyckas men duger ändå då det är svagt bakom favoriten.

3 Conrads Tyra är märkligt bortglömd på tidiga systemen, då det är mycket ändringar här på en häst som kan öppna bra. Det kan bli första gången i amerikansk vagn men inte alls givet att det blir så, men man har testat urryckare i träning och det blir första gången i lopp här. Dessutom helstängt huvudlag, fortsatt barfota runt om som på slutet och nu Kontio upp. Riktigt vass stallform dessutom med höjning på hela stallet i vinter och ruggigt vass segerprocent i inledningen av året.

7 Mary Mee har galopperat i båda årets starter och spår långt ut gör det chansartat så även om det är en bra häst som man ändrar i balansen för, till en vettig procent står jag kanske över henne denna gången.

Intressant årsdebut för 10 Kismet K. som testade en del hårt motstånd i fjol och säkert gör det bra här men kallt läge och behöver nog lopp i kroppen.

Avdelning 7.

Ranking: A 7-11. B 13-9-6. C 2-10-4-3-5-8-12-14. D 1-15.

7 Steady Victory är väl en vettig favorit som ska ha bra chans att bli släppt till ledningen från sitt springspår här och på Jägers rinner ju spetshästen undan väldigt ofta. Tufft för hästarna bakom att ta 20 meter på hästar som tjänat 5-600 tkr.

Tänkbart att 2 Herbie Peak eller 6 Herman Hazelaar spetsar initialt men släpper till favoriten och med vassa Uhrberg i voltstart på hemmabanan från perfekta spår sex borde det vara den senare som kommer till lendingen. Skulle favoriten komma bort kan absolut Herman Hazelaar glömmas bort i ledningen och spåra runt om.

13 Ture L.A. har varit bra i tuffare lopp men gör nu årsdebut och springspåret ger inte lika bra effekt där bak när det är två volter på startfållan så viss vingelrisk här. Gått bra direkt efter uppehåll tidigare och man rycker alla skorna direkt så givet att det är en bra chans trots att det är chansartat.

Mer intressant där bak är 11 Yuvaraj som kommer med ett lopp i kroppen, som har siktats hit med fint intryck i comebacken och går väl framåt med det loppet. Spår fyra är inte lika illa när det inte blir lika stressig start då det är springband för tilläggshästarna vid dubbla volter där framme.

Bra spår på tillägget är spår två här då man kan hamna bra på det direkt och 9 Amorcer Levallo gör det bra i loppen mest hela tiden på skor i vinter och plus med skoryck runt om nu. Vinner inte så ofta men håller bra form, har en bra spurt och är ofta tränarkörd så plus med proffskusk upp nu med.

10 Without A Doubt är bra i amerikansk vagn i ledningen och helt andra förutsättningar än han gillar bäst, så nu när han kommit hem till sin ägare och bytt träning vill man väl testa honom lite här och begär inget extra.

Avdelning 8.

Ranking: A 1. B 4-5. C 2-7-3. D 6.

Se ”Gå Kort!”

1 Decision Maker är startsnabb och givet att hon kan leda loppet runt om men till över 60% är jag inne på att man kan gardera då man får bra effekt på att fälla en favorit i sista avdelningen på stort streckspel.

4 Felicia Zet var delad favorit i Sto-SM i höstas och är riktigt ett riktigt bra sto som ska gå framåt med lopp i kroppen och borde vara närmare favoriten i procenten här.

5 Aurelia Express kan öppna väldigt snabbt och kanske kan hitta ner i rygg på ledaren eller på annat sätt få bra lopp och skulle favoriten komma bort kan hon köras i spets. Låga 5% är intressant.

Stora systemet.

 1. 1-2-7-8-12.
 2. 7 Ironhide Sisu
 3. 4-6-7-8-9.
 4. 3 Muzzle Keeper
 5. 2-5-6-7-8-11.
 6. 1-3-9.
 7. 6-7-9-11-13.
 8. 1-4-5.

6.750 rader som kostar 1.687;50 kronor.

Lilla systemet.

 1. 7 Landmark River
 2. 7 Ironhide Sisu
 3. 4-6-8-9.
 4. 3 Muzzle Keeper
 5. 8 Made For Metallimo
 6. 1-3-9.
 7. 7-11-13.
 8. 1-4-5.

108 rader som kostar 27 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se