Speltips: "Muggens" är överspelad!

Det är inte varje dag jag tar ställning för en häst från bakspår mot en häst från framspår, men jag tycker att det finns argument för det idag i lopp 5 på Halmstad.

Run Ceasar Run vann ett billigt lopp näst senast då han fick det serverat och har pausat lite efter senast där han gjorde en svag insats. Tveksam form alltså och med snabba och påställda konkurrenter invändigt kommer han knappast till favoritpositionen ledningen och är därmed illa ute. Vi har sett Takter få "panik" när han hamnar först utvändigt tidigare och RCR riskerar ett tungt lopp i högt tempo. 

Uptothe Chapel har övertygat under vintern, vunnit på V75 och gjort flera starka lopp. Senast såg han jättefin ut både i värmning och i lopp och det intrycket gillade jag skarpt. Bakspår nu som sagt, men med snabba startryggar hamnar han vettigt till och intressant är att han är anmäld barfota runt om, det har fungerat mycket bra tidigare.

Jag har 55-45 i den här headen och ser således ett visst värde i Unibets 1.85.

Analytikerns blogg

Analytikern

Arbetat på heltid med travtips i över tio år. Lägger stor vikt vid loppanalys (vem tar spets? Hur blir loppet kört?) när jag lägger mina spel. Allt spel är ett maraton och jag är selektiv när jag lägger mina spel.

Sveriges bästa

Kända profiler