Två spelintressanta H2H på Solvalla!

Fina lopp på Solvalla ikväll och jag har hittat två bra H2H-spel och jag trycker till med totalt tio units.

Bästa spelet är Royal Dreams före Roheryn. Royal Dreams är en fyraårig USA-import som Walmann håller högt. Han har gjort två starter på svensk mark och körts snällt båda gångerna. Senast gick han i mål med lite sparat trots att han hade problem med halsen. Han ska vara bättre nu och rapporterna från stallet går i dur.

Royal Dreams hade ett helstängt huvudlag på sig senast och det blev mycket bättre skjuts i hästen mot i debuten, han var snabb från start och när han nu har framspår räknar jag med en snabbstart till ledningen.

1640 meter bör passa "jänkaren" perfekt och i spets blir han inte lätt att slå.

I den här headen möter han Roheryn, som visserligen var bra i debuten för Nurmos och sprang en snabb tid, men det var i ett billigt lopp på Lindesberg. Nu är det andra förutsättningar med spår tolv på en snabb sommarbana och att Jorma är bäst i ledningen numera vet de flesta.

Dock verkar oddssättarna hos bet365 missat detta och gjort Nurmos-hästen till favorit i den här headen, mycket märkligt och något jag ska ta betalt på. Spets (alternativt rygg ledaren) mot 4-5:e utvändigt på kort distans i en H2H gillas skarpt och jag spelar sex units till finfina 2.10.

Umaticaya före Sliding Home är också ett intressant spel. Gocciadoro-märren har tjusat Solvallapubliken tidigare, minns Elitloppshelgen ifjol, och Jorma bör passa bra för att lotsa henne felfritt. Banan var för hård under Elitloppshelgen i år och hon felade dubbelt. Nu efter maskinmässan är banan mjukare vilket passar henne perfekt och från innerspåret får hon ett bra lopp.

Sliding Home har inte alls övertygat och varför han ska vara klar favorit i den här headen har jag svårt att förstå. Han är inte tillräckligt snabb ut för att komma ner på plankan och bör få svårt att räcka till.

2.20 på Gocciadoro-hästen att slå Sliding Home tycker jag är bra och spelar fyra units.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se