Speltips: "Vampen" såg inte bra ut senast och har iskallt läge!

Breeders Crown på Halmstad ikväll. Fina hästar, men svårare att hitta bra spelobjekt då favoriterna ofta får mycket gratis. Jag väljer dock att gå emot en favorit som har ett iskallt läge och därmed inte bör få en lika enkel väg fram till seger. 

Vamp Kronos såg jag live på Åby senast och det var ingen rolig syn. Hon galopperade dubbelt och såg helt enkelt inte fräsch ut för dagen. Svårbedömd status därmed på henne och eftersom det räcker med att vara bland de sex främsta ikväll för att ta sig till semifinal kanske hon får ett snällt upplägg och att man bara ser till att hon sköter sig och tar sig imål på bra vis?

Calamaras Girl gör årsdebut och är knappast på topp direkt, men det låter riktigt bra mellan raderna från Svante som tror på en bra insats direkt (trots att han har alla chanser att ligga lågt). Hon vann korta E3 ifjol och blir spänannde att följa i år med en stärkande vinterträning i kroppen. Hon öppnar bra och bör få ett bättre lopp än favoriten.

2.70 på att CG slår Vampen är taget!

Analytikerns blogg

Analytikern

Arbetat på heltid med travtips i över tio år. Lägger stor vikt vid loppanalys (vem tar spets? Hur blir loppet kört?) när jag lägger mina spel. Allt spel är ett maraton och jag är selektiv när jag lägger mina spel.

Sveriges bästa

Kända profiler