Speltips: Rolex Bigi i en het H3H med optimal balans...

Halmstad kör fina tävlingar i eftermiddag och jag var helnöjd med mitt drag Eeelis under gårdagen. Snygg H2H till dubbla pengen!

Idag har jag feeling för att de ändringar som tränare Törnkvist gör på sin fine 7 Rolex Bigi kommer skapa succé. Optimal balans dvs barfota runt om, can't see back på högersidan och multicamvagn (svensk jänkarvagn). Det är ett såpass litet fält att Maria kan anpassa sin styrning till att vara med över upploppet.

Jag spelar 7 Rolex Bigi i en H3H till oddset 2,20 hos Unibet.se. Hästen skall vara före 4 Legend Brodde och 9 Emmett Brown.

4 Legend Brodde är en fin häst, men som fått spår utanför 3 Västerbo Exact, vilket gör att det blir svårt att nå ledning och jag har feeling för att 1 Master Crowe håller upp rygg ledaren = max tredje invändigt el dödens för Legend Brodde. Dödens kommer med garanti att väljas bort = instängd?

9 Emmett Brown; den fornstore unghäststjärnan då i regi Stig H har varit i Frankrike och det var en tid att glömma. Inga framgångar alls och såg ganska blek ut senast, trots optimal balans. Nja.

Mitt spel 7 Rolex Bigi är starkast över upploppet och H3H till goda 2,20 är taget.

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler