Speltips: Formstarkt hemmahopp i ojämnt stolopp

Tre ston höjer sig markant över resten i V75-5, som är stängt först vid 1,4 miljoner. 11 Kash Brodda står jobbigt till och kan inte köra fram hur som helst den här gången. Att ta ner motståndarna från bakspår är sällan lätt på Jägersro och det är tredjestrecket. Det bör framförallt stå mellan 2 Nancy America och 5 Darling Hornline men jag tycker inte att den förstnämnda ska vara så klar favorit som oddsen säger.

Visst är huvudscenariot att Nancy America tar ledningen men det är inte helt säkert och jag tycker inte att favoriten är så pålitlig som det låter på många inför loppet. Dessutom håller jag för dagen Darling Hornline som en minst lika bra häst med tanke på det fina formintrycket. De blev en enkel seger näst senast innan den plusbetonade avslutningen i senaste starten. Nu kör Thomas Uhrberg för första gången och han lär uppvakta favoriten i starten och till slut. Mycket troligt med en topp 3-placering för Darling Hornline och jag testar även vinnarspel till sex gånger pengarna.

Facits blogg

Facit

Med en bakgrund som spelproffs och spelexpert har Facit lång erfarenhet av att värdera information, prestationer och statistik. Med spelvärdet i centrum blir det idéer ifrån hela landet här på trav.se. Sedan barnsben har travet varit en stor del av livet och du kan alltid vara säker på att vårt eget Facit är påläst!

Sveriges bästa

Kända profiler