Speltips: V75-systemet Jägersro 1 september

V75-1: Ett stolopp, där spelarna väljer att sprida strecken en hel del inleder omgången. Vi gör tvärtom och kopplar grepp direkt via spik på 8 Julia Pellini. Hästen har haft en liten paus efter senaste segern, men tränare Magnus Dahlén låter klart hoppfull inför den här uppgiften och lär ha siktat mot den här uppgiften då Julia Pellini står perfekt inne på pengarna. Hon har tidigare gått bra efter vila och vi tror på bra chans helt enkelt. Många om budet där bakom. Främst håller vi 10 Rose Mary som kvalade in till finalen av Stochampionatet, men ströks där. Lopp i kroppen nu och en rejäl sort. 9 Mamasan gör sällan ett dåligt lopp och 2 Gun Palema är den på startvolten med bäst chans.

V75-2: Från ledning ska favoriten 1 Rajah Silvio ha en bra segerchans – frågan är dock om han kan försvara innerspåret bakom bilen? Det är första gången han har framspår med autostart för Goop och Björn brukar vara säker på att få snurr på hästarna från början. Ledning på Jägersro är aldrig fel och en given första häst. Vi vill dock ha med 9 Starforlife Palema tidigt. Hästen kommer med tre raka och har verkligen tänt till med barfotabalans. Han har egentligen inte något emot bakspår då han ibland lagt sin speed för tidigt i loppen. Med minsta klaff tror vi han dyker upp i segerstriden igen. Vi plockar även med hemmahästen 7 Spartak Face som visserligen inte har fått det att stämma på slutet, men har hög kapacitet för klassen. En par andra som ska passas är 10 Kimbee Crown som inlett med två segrar hos Timo Nurmos, samt 4 Silent Hill om det körs i högt tempo hela vägen.

V75-3: En halvklen gulddivision med bara åtta hästar till start. 8 Cyber Lane är nog bäst, men precis som senast i ”Jubileumspokalen” på Solvalla drog han ett besvärligt åttondespår och från sådana lägen måste man alltid ha lite klaff. Det var dock inga fel på prestationen senast, tvärtom var han riktigt bra som trea. Tävlade utan skor då och nu aviserar tränare Untersteiner att dojorna åker på igen. Tänkbar spik, men vi tar med två till på spelförslaget. 4 Love Matters underpresterade senast även om inledningen av loppet var tuff. Hästen kan öppna väldigt snabbt om man laddar av honom ordentligt, vilket vi minns från Sweden Cup och elitloppshelgen i år. 3 Dante Boko jagar årets första seger. Var senast ut i ”Hugo Åbergs” på hemmaplan, så han är van vid att stångas mot de allra bästa. Outsiderbuden där bakom är startsnabba 2 Poet Broline och elvaåringen 5 Global Money.

V75-4: Bara fyraåringar i den fjärde avdelningen. Här ser det öppet ut och vi sticker ut hakan lite och ger tipsettan till 9 Staro Leonardo som verkar vara inne i en fin utvecklingskurva. Han hakade på fint som fyra i ett kval till derbyt senast, men såg kanske ännu finare ut gången innan – då efter flera månaders uppehåll. Med dessa båda lopp i kroppen kan han vara segermogen nu. Motstånd saknas dock inte. 4 Vinci Power gör en intressant debut för Peter Untersteiner. Hästen var klen senast, men gjorde innan dess många fina lopp i rad. Spår fyra i volt är lite lurigt, men felfri måste han räknas tidigt. 3 Burning Man vann över tre varv senast, så 2640 m nu ska passa honom bra. Fint läge och skulle han tidigt hitta till spets kan det hålla hela vägen. 12 Aperfectdream spetsvann senast, men går även bakifrån och Robert Bergh har bra snurr på hästarna för dagen. 15 Vincent As har matchats mot den här uppgiften och var senast ut i ett sprinterlopp för att få upp fart i benen. Normalt sett passar han bättre över långa distanser och lär fälla de flesta till slut här.

V75-5: Ännu ett smålurigt lopp där några utländska inslag gör det svårt att bedöma hästarna mot varandra – intressant. Far och son Untersteiner har två tidiga hästar i loppet. Peters 7 Heart Of Steel vann debuten för Halmstadtränaren senast och såg fin ut även om det var i ett lite billigare sällskap (”Ahlsell Legends” på Solvalla). Nu blir det första gången som tränaren själv sitter i sulkyn och vår känsla är att det blir ytterligare en bra prestation. Johan i sin tur sitter upp bakom 3 Can Lane som kommer från seger. Gick ett vasst upplopp då och såg dessutom inte ut att vara tom i mål. 1 Prince Of Persia är en tysk gäst som vunnit 15 lopp av 30 möjliga i karriären och sådant ska alltid tas med respekt. Tävlade med skor senast i Hamburg, men nu siktar man mot barfotakörning igen och läget är passande. Från Holland kommer 5 Gustafson som visade upp sig på Jägersro även senast. Hakade på bra som tvåa då och lär kunna dyka upp i tätstriden även här. Lite varning även för norska gästen 9 Falcon Dragon. Han hade haft en halsinfektion inför förra starten och borde vara lite vassare den här gången. 6 Cashback Pellini återkommer efter lite paus, får Björn Goop i vagnen nu och har hög grundkapacitet.

V75-6: Här drar vi fram en rolig idé som första streck i loppet – 3 Monfalcone. Han avslutade vasst från ett svårt läge senast och står nu fint inmatchad i bronsdivisionen. Den här gången hade han betydligt mer tur i spårlottningen och vi gillar den här Årjängshästen. 1 Velvet Gio tog ledning från spår ett näst senast bakom bilen, men känslan är att det nog är lite mer startsnabba konkurrenter emot den här gången. Det här är dock en fyraåring som matchats mot de bättre i kullen under säsongen och han står sig fint i klassen bara det löser sig i tid. En intressant spetsstrid är att vänta mellan 2 Comanche Moon och 7 Toddler. Den förstnämnde har årets samtliga tre segrar från ledningen och den sistnämnde trivs utmärkt i den positionen även han. Risken finns dock att de gasar lite väl mycket från start och igen av de båda håller vi som några superhjältar till slut.

V75-7: Omgången avslutas med silverdivisionen och här hittar vi omgångens riktiga fynd vad gäller spelprocent. Det handlar om danska gästen 10 Amazing Dynamite som visserligen har bakspår, men ändå är väl lite betrodd av spelarna. Han galopperade med sparade krafter i sista sväng näst senast och följde upp med en stark andraplats senast. Halvvarvet längre distans nu passar honom bra och det ser dessutom ut att kunna bli bra fart på tillställningen. Vi må stå där med dumstruten på efter loppet, men i jakten på de lite större pengarna tycker vi han är en riktigt rolig chansspik i omgången. Väl medvetna dock om att motstånd inte saknas. 5 Mack Dragan är till exempel given vid gardering. Han har äntligen fått ett bra läge när det handlar om V75 och kommer nu att tävla barfota runt om och med jänkarvagn. 7 Urban Kronos är självklart även han tidig på en garderad kupong. Spåret är dock lite väl långt ut på vingen för att vara idealiskt och det gäller att kusken kan ”trolla ner” honom i ett vettigt slagläge.

Stora systemet:

V75-1: 8 Julia Pellini (10,9)

V75-2: 1-7-9 (10,4)

V75-3: 3-4-8 (2,5)

V75-4: 3-4-9-11-12-13-14-15 (7,6)

V75-5: 1-2-3-5-6-7-9 (10,8)

V75-6: 1-2-3-7-8 (12,4)

V75-7: 10 Amazing Dynamite (5,7)

2520 rader = 1260 kronor

Lilla systemet:

V75-1: Julia Pellini (10,9)

V75-2: 1-7-9 (10,4)

V75-3: 3-4-8 (2,5)

V75-4: 3-4-9-12-15 (14,13)

V75-5: 1-2-3-5-6-7-9 (10,8)

V75-6: 3 Monfalcone (1,7)

V75-7: 10 Amazing Dynamite (5,7)

315 rader = 157,50 kronor

Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken:
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se