Speltips: V64-systemet Axevalla 20 juli

V64-1: Vi har vant oss vid att 2 Cyber Lane mestadels vinner sina lopp, det har oftast varit lönlöst i att spekulera kring förlust (har hittills tagit 18 segrar på 23 försök). Men, i nuläget har han faktiskt något så ovanligt som två förluster i rad. Han var väl godkänd som femma i Norge näst senast från svårt läge, men även om han ledde länge senast så tyckte vi inte att han kämpade på i sedvanlig stil. Uppgiften här ser på förhand mycket passande ut, vi vågar dock inte spika med tanke på intrycket senast. 4 Muscle Hustle är en grymt kapabel travare som senast äntligen fick till det i allvarets stund. Han kan öppna raskt bakom bilen och borde vara ännu lite vassare med senaste loppet i kroppen. 5 Justice Ås kan öppna oerhört snabbt, han verkar dock vara som bäst med en resa i ryggar och han känns klart intressant direkt efter vilan.

V64-2: 8 Hakon Von Haithabu har sett fin ut i sin nya regi och är en häst med bra inställning till sitt jobb, det har hittills blivit tio segrar på 25 försök. Även om han ”bara” blev tvåa senast så var det sannerligen inget fel på prestationen, han fick se sig passerad med kort bit kvar till mål i ett lopp över tre kilometer. Denna uppgift kan han mycket väl lösa. 6 Elway AM är en ganska klassig travare, han har vid några tillfällen visat att han kan matcha en del av de bättre hästarna i årgången. Vi streckar honom tidigt. 5 Grandfather Bill har inlett karriären vasst med fyra segrar på fem försök. Han vann senast direkt efter ett långt tävlingsuppehåll och skulle han tidigt nå spets här så kan han bli svår att plocka in tillägg på.

V64-3: Heatlopp, samma deltagare har mötts i ett lopp tidigare under tävlingsdagen – då med omvända startspår. 1 Champion Chip har ett smaskigt utgångsläge, är tänkt att tävla barfota runt om och körande Jörgen Westholm är nog sugen att försöka leda detta från start till mål. Hästen har fin kapacitet, det kan absolut gå vägen. 8 Vincent AS var riktigt bra vid seger på hemmabanan senast efter att ha avancerat fram utvändigt om ledaren varvet från mål. Han är givetvis en segerkandidat trots usla läget. 3 Toutre gjorde det bra som tvåa senast och visade att formen fortsatt är intakt, han står sig gott i en omgivning som denna.

V64-4: 1 Velvet Gio fullföljde senast bra som fyra i ett försök till Sprintermästaren, loppet vanns av Calle Crown närmast före Perfect Spirit. Han kan öppna bra bakom bilen och vi påminner om att han lite tidigare under året segrade i ett uttagningslopp till Kungapokalen. Denna gång får han Björn Goop i sulkyn. 3 Fritjof var inte stort slagen av Velvet Gio i ovan nämnda kval till ”Kungakannan”. Han är rejält snabb från början och lär få en bra position, han är mest troligt med och fightas om segern. 5 Ethien du Vivier har presterat jämnt och bra på sistone (ursäktad senast av en tung resa). Han har stort kunnande och är allround, han slutar nog långt framme om det bara klaffar någorlunda. 7 Spickleback Face har styrkan som vapen och tar mer än gärna ett högt tempo på tillställningen.

V64-5: 7 Flash AM har inlett karriären mycket lovande, det har på fem starter blivit tre segrar och två andrapris. Andraplatsen senast togs i en E3-final på Färjestad, hon tilläts då inte dämpa tempot i spets och höll verkligen strålande till slut – hon var stor i nederlaget. Hon är snabb från början, men inte beroende av att gå i ledningen, hon måste ses med bra vinstchans och vi väljer att spika. Stallkamraten 3 Aleppo Pine är ett löfte, hon har segrat i fyra av karriärens sex starter. Det blev senast galopp i ett tidigt skede då hon provades barfota runt om, löper hon upp till vad hon egentligen kan så kan hon kanske bjuda kamp om segern här. 6 Uandmetogether Ås tog senast första segern i nya regin, hon var även bra som trea gången före och verkar vara klart på gång för dagen.

V64-6: 8 Antonio Trot är väldigt stark och är kanske den i fältet som bäst kommer överens med den mastiga distansen här, notera att loppet körs över hela 4.140 meter! Antonio Trot skötte sig senast bra som tvåa bakom urstarke Platon Face i långloppet på Kalmartravet i midsomras, här kan han vara den som når mållinjen först. 11 Reckless är en vass stayer, och han har även bra snabbhet i kroppen. Han var fullt godkänd som tvåa senast, han hade då varit ifrån tävlandet länge och är rimligtvis lite vassare med den genomköraren. 5 Just Wait And See segrade i ett större långlopp på Örebrotravet för fyra starter sedan. Formen är bättre än raden, han återkom fint efter ett galoppinslag näst senast och han måste absolut ses med chans att vinna detta. 1 Apollon de Kacy är åter på svensk mark efter en längre tid i Frankrike, han gillar långa lopp och lär runda många här.

Stora systemet:
V64-1: 2-4-5-6 (3-1)

V64-2: 5-6-7-8 (15-4)

V64-3: 1-3-4-5-7-8 (6-2)

V64-4: 1-3 (5-7)

V64-5: 7 (3-6)

V64-6: 4-5-8-10-11 (6-12)

960 rader / 960 kronor

Lilla systemet:

V64-1: 2-4-5-6 (3-1)

V64-2: 6-8 (5-7)

V64-3: 1-3-8 (4-7)

V64-4: 1-3 (5-7)

V64-5: 7 (3-6)

V64-6: 5-8-11 (10-4)

144 rader / 144 kronor






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se