Manfred Kåvestams blogg

Speltips: 59 Miljoner Jackpot på V75, Jägersro 4/9

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

V75-Omgången.

59 miljoner i Jackpot på V75 som går på Jägersro den här veckan, så då vet alla att det är främre träffen som gäller på vår sydligaste bana. När det är lite högre klass och mer körning i loppen är det dock inte omöjligt att vinna bakifrån här, men i enklare lopp där favoriten blir släppt till spets och det inte alltid är fulla fält, så rinner ledaren undan oftare här på många andra banor. Medlångt upplopp med 190 meter och lite bredare bana än medel, vilket ger dom mer plats i voltstartsloppen, oavsett distans. Startbilen har vinklad vinge vilket ger dom längst ut bakom bilen lite mer valmöjligheter i inledningen. I princip alltid bra underlag och valfri balans är självskrivet här nere även om det var många som för ett par veckor sedan valde att slå på skor när det regnade väldigt mycket. 

 

Spel och Andelar

Som nämnts är det hela 59 miljoner beräknat till en ensam vinnare på V75 under lördagens V75-omgång. Detta då femmorna frös inne under både lördagens omgång, med hög omsättning och under Lundens extraomgång på söndagen. Det gör det så klart till en mycket intressant omgång då de dessutom lyft ut loppen med färre hästar i startfälten från V75, som till exempel Gulddivisionen som bara lockade åtta anmälda. I övrigt väldigt få i ramloppen på lördag och desto lägre spelintresse i V4 med extremt få hästar totalt i den omgången. V75 har ett lurigt femtonhästarsfält och i övrigt inga jättelampor som förra veckan så klart bra potential för hygglig utdelning. 

Jag öppnar så klart stora jackpotbolaget som kostar 500:-/andel och spelar med ca 10-15 andelar per system, beroende på intresse. TRAVPUNKTSE JACKPOT heter det hos ATG-tillsammans och det finns några platser kvar. Plockat bort några inaktiva i system för 200:-/andel med som spelar väldigt nära stora spelförslaget i tipsen, där jag ofta ger utrymme at lägga till en eller ett par hästar. TRAVPUNKTSE 200 heter laget och lagen stänger redan 15:00 på lördag för att jag ska ha tid att justera det mindre och bygga klart det större till inlämning med senaste infon. I det ordinarie bolaget spelar vi för ca 8-12 andel per lag. Löp och köp om ni gillar systemförslaget. 

 

Bästa Spiken!

Jag satte båda spikarna i onsdags på V86 där ena var 33% och den andra var ungefär hälften så mycket streckad som favoriten i sitt lopp. Miss Irma vann inledningen med knapp marginal efter kylig styrning av Jepson. Johan Untersteiner vann desto klarare med Racing Ribb, i ett lopp där nästan alla ”spelexperter” gick på Tabasco C.D. (som jag inte vet om den kommit i mål ännu, stort slagen i ledningen som felfri och mjölksyran kom väl tidigt där.) Spikformen är således på topp i tipsen och jag spikar formkusk med häst från formstall i första avdelningen här. 

Till lördagens omgång och jag gillar att leta spik i inledningen och nu är det väl spets och slut för en inte allt för stor favorit. 6 Grandfather Bill har höjt sig på slutet i bike så kanske konstigt att förorda spik när det nu blir vanlig vagn. Här velas det heller inte med kanske, kanske inte utan PU anmäler och kör i princip alltid sina hästar i vanlig vagn när det är voltstart, tydligt och klart. Den här har dock vuxit in riktigt bra i klassen efter att ha klättrat till Brons snabbt för ett par år sedan och hade sedan ett rejält mellanår i fjol. Bytte då träning och höjt sig igen så från spets i toppform ska det vara väldigt hög chans att rinna undan på Jägers snabba upplopp. 

 

Gå Kort!

Står mellan tredje och femte avdelningen att gå ganska kort i men lägger avdelning fem här idag och jag stänger nog inget lopp på två hästar utan låset den här veckan får vara tre streck. 

Klass 1 med medeldistans är avdelning fem och jag stänger nog loppet på 5 Axel Wind, 11 Yuvaraj och 10 Iwan Boko då jag tror och hoppas att Ulf Ohlsson kan ta spets från bricka fem och har god chans att spåra hela vägen. Där är det andra gången i bike, optimal balans för honom med barfota bak och framför allt kuskplus. Vi såg skillnaden när Fredrik Bs affischhäst vann lätt på V75 för Adielsson för att sedan köras bort starten efter av Fredrik B, där man tror att i princip alla kan köra en bra häst i ledningen men så är det inte och det bevisas gång efter annan. Yuvaraj är nog bästa hästen här efter sur tredjeplats i Derbykval och ska nog vara bra till den här helgen men det är chansartat bakspår och jag lägger till ytterligare en häst. Jepson gillar Iwan Boko och även om det var en stund sedan han körde så tror han att den ska stå riktigt bra inne i klassen och han verkar tro på bra segerchans. Den här står perfekt inne i loppet och Jepson är duktig taktiskt och kanske kan han få rygg å Yuvaraj under slutvarvet och spurta ner alla till slut. 

 

Avdelning 1.

Ranking: A 6. B 1-2. C 8-9-11-7-3-5. D 12-10-4.

Se ”Bästa Spiken!”

Johan kör åt pappa Peter och när det är voltstart på Jägers så måste det vara klar fördel för favoriten att få upp farten och komma till ledningen här. PU tycker 6 Grandfather Bill växer i spets så givet att det laddas vad som går och han är hästen för övriga att slå.

1 Vien Ici 16% har bästa spåret och är startsnabb men man har nöjt sig med att köra i rygg ledaren tidigare. Kommer favoriten med fart tror jag inte man några större ansträngningar att försöka svara, om det ens går. Men givet att man kör från start för att få den ryggen och skulle favoriten komma bort så kan den här spåra runt om, då det är nog är uppåt med två lopp i kroppen efter uppehåll. 

2 Astronacente Zac 20% hade jag som bästa spiken i tipsen ett par gånger i våras då han lättades och började gå barfota bak. Då blev han fast invändigt i mars med sparat och sedan vann han lätt från spets på Romme där han blev ganska stor favorit till slut. Då stod han väldigt bra inne i klass 1 som han hade vunnit i vinter också men sedan har det kanske varit lite tuffare i Brons. Han hållit en bra form hela tiden och nu växt in bra i klassen och skulle han ta sig förbi Vien Ici så ska han nog försöka svara favoriten här, i spetsstriden men inte givet att det går. Klart bra segerchans om han får ledningen eller rygg på ledaren men mer chansartat som hårt streckad om han laddas men ändå inte kommer ner till plankan. 

7 Upper Face 7% drar en del streck från springspår på hemmaplan men den här har väl svikit lite då man trott han skulle vara lite bättre i några av loppen han varit ute i. Visst har det varit en del starter i hårda gäng med men långt ifrån alltid. Är helt okej från start i volt men tror inte han är lika snabb som de tre nämnda så kan bli hängande och rankas ner lite på chansartat läge. 

Blir det omstart, vilket det ofta blir i första avdelningen på V75 så gynnas alltid bakspåren om de där framme laddats för fullt en eller ett par gånger. Ska dock nämnas att det är klart mindre omstartsrisk då Ulf leder främre volten och de tre främsta spetskandidaterna körs av just Ulf, Björn och Johan med hästar i hög klass. 

Om det ändå blir körning bjuds de från bakspår ändå in i matchen och fint smygläge har 8 Mystic Mom 10% med rygg på startsnabb så med ett par kurvor på innerspår och lucka till slut så kan man hinna dit från tredje invändigt, som det kan bli. 

9 Uncle Töll 6% kan ta ryggen på Goop i starten och ha tur att komma igenom hyggligt så hittar man okej position blir även den här farlig. Vann Klass 2-final i vintras trots spår 8 bakom bilen så har löst jobbiga lägen förr och är speedig så duger nog även här. 

11 Showtimejackflower 2% vann i klassen sist och står riktigt bra inne men är redan klar för finalerna om tre veckor så inte givet att man går all in från det här läget. Med lite tur kan det gå ändå då formen på topp och den har höjt sig i sin nya regi. 

3 Taxi Out 2% har bra spår och gör ibland riktigt bra lopp framför allt här på hemmaplan. Verkar dock inte ha den form han hade i vintras och våras och kanske är en av dom missgynnas mest av vanlig vagn här. Alla tre segrarna i år (och i karriären) tagna i bike men spåret är bra och han är ganska startsnabb så borde kunna få bra position. 

5 Look Håleryd 2% har fyra lopp i kroppen efter långt skadeuppehåll och rejäl träningsperiod. Går framåt med loppen men spåret är det klar vingelrisk från, nämns ändå för han är på väg uppåt och stallet har toppform i övrigt. 

 

Avdelning 2.

Ranking: A 6-3. B 2-1. C 4-5-12. D 8-9-10-11.

Klass2 och då vet ni som läst mina tips tidigare att det allt som oftast garderas och så även den här gången då det finns ett par frågetecken hos den stora favoriten. 

3 Kapten Brodde 68% är på tok för stor favorit på de tidiga systemen och det kommer att justeras rejält men misstänker att han fortfarande kommer att bli omgångens största så givet att leta motbud. Den här ska ordentligt med överkapacitet för den lägsta klassen på V75 och kommer med fem segrar på sju starter och får Erik upp så givet att han är tidig. Nu till anledningen att gardera, han har bara ett lopp i kroppen på lång tid och de två gånger han varit mest spelad av sina starter så har han kört galopp dom två starterna. Det blir stora ändringar med barfota fram och bike och det kanske höjer galopprisken, men första långresa är väl ändå största frågetecknet på orutinerad häst. 

6 Parker var ute i Derbykval sist och från vingelläge hamnade han sist men gick bra hela vägen in i mål som kanske den tråkigaste tredjeplatsen som finns. Man testade då barfota runt om och det föll väl ut och ska väl vara ännu bättre nu då han kunde startat i finalen imorgon med lite mer tur. Det gör honom väldigt stark här och favoriten lät man bli att satsa på Derbykval med då han inte riktigt är där ännu enligt rapporter från stallet och då kanske Parker är den bättre av dom två, just nu. Riskerar att bli hängande igen även om det är enklare mot och ett spår längre in men jag garderar vidare. 

2 Call To The Bar 2% är bättre än raden och har ett fint utgångsläge då det är dags att testa barfota runt om och första gången även med norskt huvudlag. Ska unna skrälla då han är startsnabb och får bra position. 

1 Protector Tile 7% är med startsnabb från fint spår och har hemmaplan som fördel mot många andra i loppet som har en bra bit att åka. Fungerade inte barfota så provas med skor bak och hittar den här rygg på ledaren kanske så brukar ju luckan komma lite oftare i låga klasser. 

4 Vasco 3% var hårt betrodd i V75 på Åby då man hängde på biken första gången och han blev störd till galoppen enligt körsvennen, så inte hästens fel. Fortsatt bike nu och toppspår från stall i form mmåste den här ha högre segerchans än 3% som tidiga spelare spelat den till. 

5 Chased 0,3% är en av de minst spelade i hela omgången och så låg segerchans kan den här inte ha. Visst lär det stiga men blir underspelad även om han haft halsinfektion sedan sist, men tränat bra efter det. Det kan fattas lite till form tror man men gör säkert bra prestation direkt. Han är startsnabb från kanonspår och sist gick han med rycktussar för första gången och då den inte rycktes så har man den växeln kvar och han har svarat bra på det i träning. 

12 Cena 1% visst är det svårt att vinna från bricka 12 på Jägers men den här har varit bland de betrodda i två raka V75-starter och då han är kvar i klassen så står han bra inne här. Lång distans och flera startsnabba där framme skulle kunna sitta i benen på de i främre träffen. Tänkbar toksräll med toppkusk. 

 

Avdelning 3.

Ranking: A 4. B 6-12. C 10-5-8. D 7-2-11-9-1-3.

Silverdivisionen över medeldistans och här kanske favoriterna kan köra lite mot varandra så det öppnar sig för fler.

4 Beartime 30% är lite ojämnt startsnabb men snabb nog att hålla ut 5 och 6 här och ska vara spetsfavorit. Jepson tycker att hans chans att vinna loppet ligger i att svara ut 6 Rotate 26% så han lär inte släppa ledningen om han kommer dit. Hade med Bertime som skräll näst sist på Axevall då han flög fram från sist till att nästan hinna dit och i finalen sist var han tvåa igen bakom en riktigt bra Born Unicorn men före Rotate då. Beartime har god chans att leda loppet runt om så klart men blir det tryck på loppet om Björn ändå kör framåt med Rotate så kommer fler in i matchen. Rotate är riktigt bra varje gång och kan vinna loppet från utvändigt då han slagit hårdare motstånd än idag, vid flera tillfällen i år. 

12 Emoji 12% gick första gången i bike i sin 31:a start sist och vann i fin stil. Nu är det så klart tufft läge men han är riktigt bra och i absolut toppform, så med kuskplus och fortsatt bike på så kan det gå. 

10 Sharp Dream trodde jag på sist men hon behövde loppet i kroppen efter lång frånvaro och visst blir det tufft från bakspår i öppen klass. Jag gillar henne och hon är tuff så skulle kunna vinna trots kallt spår och hårt motstånd.

5 Sweetman 4% är ofta betrodd i ganska hårda gäng men nu verkar många tröttnat på honom och då kan det vara läge att strecka då han är betydligt mer streckvärd den här gången. Lite långt mellan starterna i sommar och tätare nu när det dessutom är hemmaplan och Takter upp från bästa spåret. Startsnabb så borde kunna hitta bra position ganska långt fram och borde vara ordning då han tappar mycket startpoäng vid sämre insats. 

8 Rackham 15% vann Brons-finalen sist och går upp i klass nu. Då han åter är tränarkörd och från spår åtta borde det bli mycket tuffare den här gången så måste vara överstreckad på de tidiga systemen. 

 

Avdelning 4.

Ranking: A 8. B 10. C 7-12-4-5-3-1-6-9. D 13-2-11.

Fyraåringslopp med tillägg vid vunna 160 tkr och stängt vid 400 tkr tjänat och normalt sett hade det varit en bra proposition för de på grunddistansen men med bara tre ekipage där framme så måste det vara fördel dom hårdare där bak. Men inte otänkbart att det skräller här då båda favoriterna skulle kunna komma bort och inte otänkbart att strecka samtliga här. Båda favoriterna står lite hårt inne på pengar och rutin men har givetvis rejäl överkapacitet för klassen dom är kvar i, men det finns viss galopprisk och vingellägen på båda.

8 Niford Des Baux 29% blir klar favorit då Riordan håller hästen väldigt högt och kanske är han bara bäst. Spår fem i volten kan vara sämsta tänkbara för just honom och det kan bli rejält vingel så får han tredjespår lite för länge så måste han vara sårbar ändå, men felfri kanske han bara vinner ändå.  

10 Hanibal Face 25% ska komma i väg bra från springspåret då han startat snabbt i voltstarter tidigare men han är inte helt att lita på. Barfota bak är bra och hemmaplan är plus men som sagt kan hetsa upp sig och göra bort sig när som helst. 

4 Funny Boy 15% kommer i full form och gör första starten i volt för Ecce men har bästa spåret och höjt sig på barfotan senaste starterna. 

5 Howdy Quick 6% har ett fint spår och kan komma bra på det här och den här har varit ganska påpassad i spelen länge men bortglömd nu. Duger bra här och är både stark och speedig så måste räknas. 

7 Certainly 4% kan ha problem med fjärdespåret i volten men det är inbakat i den låga procenten. Fick backas sist i Derbykval sist då han hade spår långt ut och sedan blev han störd till galopp i kön, vid attacker. 

12 Pewdiepie 8% har bakspår på tillägget men kommer från Derbykval och V75-final gången innan men vann två raka i liknande klass som nu innan det. Går även bra bakom hästar så med minsta tur kan det gå trots läget. 

 

Avdelning 5.

Ranking: A 5. B 11-10. C 1-8-7-612. D 2-4-9-3.

Klass 1 över medeldistans där kanske bästa hästarna fick bakspår och jag rankar en med bättre utgångsläge först. 

5 Axel Wind 12% har bara provat i bike en gång tidigare och positivt att det blir den på från bästa spåret med kuskplus. Har gjort bra lopp mest hela tiden för Fredrik B och rejält kuskplus nu när biken åker på från bästa spåret. Haft sämre spår för det mesta och sist fungerade han inte i volt så klart plus med bilstart och den här har bra chans att ta ledningen och spåra runt om. 

11 Yuvaraj 35% är kanske bästa hästen men inte alltid den verkligen tänder fullt ut men var bra som trea i sitt Derbykval så ska duga bra här. Haft riktig otur med spårlottningen nästan hela livet och så igen men det här fältet ska han kunna runda. Rycktussarna på första gången i lopp sist men gav inte önskad effekt då han var för trött för att tända till. Nu blir det dom på igen och han har svarat riktigt bra på det i träningen. 

10 Iwan Boko 12% har gått bra för Goop men har missvisande resultatrad då han många dåliga spår i senaste historiken. Jepson har vunnit med honom tidigare och verkar tycka det är bra kräm i honom då han varnar för den här. 

1 Bravo Sabotage 26% är startsnabb men innerspåret är ändå chansartat och den här har inte startat sedan 23/7 och kan behöva ett lopp i kroppen. Han trampade sig vid senaste starten och fick stå över en del och har bara tränats ett par veckor nu. Han kanske ska gå första gången barfota bak och ska då kunna ta ledningen eller åtminstone håller rygg på ledaren, så kan vinna men jag ser honom som lite överstreckad här då han står ganska hårt inne i klassen. 

8 Gazza B.R. 2% är Goops val men fick uselt spår men skulle kunna chansa framåt en bit med hjälp av den vinklade vingen, så hittar han ner i banan så är han stark och rejäl. Startat en hel del i klassen och står riktigt bra inne på pengarna och skulle kunna vara en tänkbar skräll. 

7 Hindenburg Am 1% var ute i för hårt motstånd sist men gjorde det klart godkänt efter att dragits sist i sitt Derbykval. Lämpligare motstånd nu. Skulle han ha tur och komma ner i banan på bra sätt så har den här en stark avslutning att tillgå. 

 

Avdelning 6.

Ranking: A 1. B 15-8-10. C 9-11-2-3-13-7-14-12. D 5-6-4.

Diamantstolopp med fullt fält med femtonhästar och det ser öppet ut på förhand då den tidiga favoriten har bakspår på tillägget och det är chansartat.

15 Carry Cash 18% är väl klart bästa hästen i fältet men bakspår på tilläggs-fålla har fällt bättre hästar än så här, speciellt på spetsbanor som Jägersro. Växlas ner i vagn nu och då hon varit riktigt fin i biken är det klart minus då hon inte är nära samma statistik med vanlig vagn. Favorit i fara och garderingen är på sin plats. 

1 Minucci Zon 15% står bra inne där framme och har bästa spåret så hon får väl ledningen en bit från början, men kommer någon av tilläggshästarna tidigt kanske man släpper då hon går bra i ryggar med. Nu blir det första gången barfota runt om och André testar även ur-ryckare för första gången i träning i veckan inför så blir nog det till loppet med. 

8 The Prime Rose 10% har ett fint tredjespår och kommer från fjärdeplats i uttagningslopp till Stoderbyt sist och andraplats i ett hårdare Breeder´s -lopp så kommer med formen på topp och står bra inne i klassen. 

9 Bon Bini 13% och 10 Eight Hour 15% har båda dragit bökiga spår i volten med spår fyra och fem så chansartade lägen men båda har bra kapacitet för klassen. Båda kommer med full form men oklart med anmälan med bike på båda från snäva spår och det är nog inte omöjligt att det ändras. Skulle någon, eller båda chansa med bike skulle det vara ett plus då många växlar ner oå den fronten, men chansartat från aktuella spår.

11 Aurora 5% är väldigt ojämn i sina prestationer men när hon tävlar på topp är hon väldigt bra och har ett fint springspår med Ulf Ohlsson upp och måste tas på allvar här. 

2 Jeopardy 5% och 3 Rarity A.F. 5% har båda klart bra lägen och skulle favoriten komma bort så kan någon av dom ta ledningen. Båda står bra inne i proposition och är tänkbara skrällar som kan få bra lopp bakom favoriten här. 

 

Avdelning 7.

Ranking: A 5. B 3. C 7-1-8-6-9. D 10-4-2.

Stoeliten och den här klassen har varit mycket mer oviss senaste året än historiskt sett, där det annars varit absolut högst träffprocent för favoriten. Det har varit klart jämnare i toppen där flera kan slå varandra från en start till en annan. 

5 Hevin Boko 29% var lika spelad med 1 Miracle Tile 28% på tidiga system men det börjar väl glida isär, åt rätt håll då Miracle är överstreckad den här gången. Visst gick Miracle förbi Mellby Free till slut över distans men här tror jag det blir värre då flera är mer distanståliga än Mellby Free på äldre dagar (som nog ska ha den korta distansen). Miracle kan vinna igen från rygg på ledaren men rankar ner på dåligt spelvärde. Hevin Boko slog med Mellby Free i ett av sina senaste lopp, men i starkare stil från utvändigt. Hon var också bra med segerchans mot Billie De Montfort under Elitloppshelgen och klart före bland andra Double Exposure. Hon har höjt sig i tävlandet det här året och går från alla positioner men hr finns kanske chansen att bli släppt till ledningen om hon körs offensivt från bästa utgångsläget. Hon kan vinna från utvändigt ledaren med och formen är bra då det var toppintryck efter startgalopp i volten sist och stort plus då med bilstart. Jag tror hon bara är bäst nu och spelar med henne som kompletterande spik. 

3 Activated 20% vann direct i comebacken sist efter att fått med någon infektion eller sjukdom från slutet av Frankrike-resan i fjol. Tillbaka i starkare form nu och då går ingen säker när hon sätter in sin starka avslutning. Hon har bra spår och får bra resa nu så ska ha bra segerchans igen men inte alls samma spelvärde som när jag streckade henne sist, som vinnare. 

7 Wild Love 9% var riktigt bra i ordning när hon började resa runt och tävla i Sverige efter bra vinterträning i Frankrike, men formen verkar ha gått ur rejält och nu är det vingelläge så bara en av många nu. 

6 Ultra Bright 3% håller fortsatt bra form och vann från utvändigt i Danmark sist mot Call Me Brodda så rejält formintryck och gör säkert ett bra lopp igen. Med lite turska hon kunna skrälla. 

9 Kali Smart  4% var ruggigt fin i Fyraåringseliten för Ston under Elitloppshelgen och har sedan varit fortsatt bra. Sist var det omöjligt läge och nu är det bakspår igen men i litet fält kan det bli bra position ändå och på hemmaplan ska hon kunna skrälla även om det nu ör skor på aviserat. 

8 Racing Brodda 3% har risigt spårr men då backar man väl ner direkt och blir det sen lite tur med ryggarna sista 800 så kan hon spurta ner många till slut. 

Loppet är öppet och köper man inte min spik kan man lika gärna strecka alla om man inte har någon idé att gå på. Kanske är mina tre D-hästar lite för gröna för att hävda sig fullt ut i högsta klassen för ston, men i små fält har vi sett att sällan någon är helt chanslös och det är fina ston som ska kunna skrälla med en bra dag, om betrodda har en sämre dag. 

 

Stora systemet

Avd.1: 6 Grandfather Bill

Avd.2: 1-2-3-4-5-6.

Avd.3: 4-6-12.

Avd.4: 4-5-7-8-10-12.

Avd.5: 5-10-11.

Avd.6: 1-8-9-10-11-15.

Avd.7: 5 Hevin Boko

1944 Rader som kostar 972 kronor. 

Lilla systemet

Avd.1: 6 Grandfather Bill

Avd.2: 2-3-6.

Avd.3: 4-6-12.

Avd.4: 4-5-7-8-10-12.

Avd.5: 5 Axel Wind

Avd.6: 1-8-9-10-11-15.

Avd.7: 5 Hevin Boko

324 Rader som kostar 162 kronor. 

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.