Manfred Kåvestams blogg

Speltips: V75 Östersund 12/6

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

V75-Omgången.

Östersund är värd för lördagens V75-omgång och här är upploppet ett av dom längsta i landet med sina 118 meter. I övrigt inga konstigheter, medelbredd och varken vinklad vinge eller open stretch att ta hänsyn till här. Bra väder en tid nu men till helgen verkar det kunna bli blåst och regn men banan tål nog en del här. 

 

Statistik och Spelteori.

Statistiken säger att det är klart under medel i spetssegrar på den här banan på både kort och medeldistans och det är så klart det långa upploppet som gör att fler får chansen. Kanske medför det också att inte favoriter lägger lika stor vikt vid att köra till ledningen som på många andra banor. I autostart är det fördelaktigt med spår en bit ut, som nästan alltid är spår fem klart bäst följt av fyra, men vad som skiljer sig många banor mellan är hur bra spår sex är och här är det väldigt bra som klar trea i vinststatistiken. I voltstart är som oftast, spår ett det bästa.  

 

Bästa Spiken!

Behöver inte skriva så mycket här då jag väljer att lägga en av de mest säkra spikarna i år här, den här veckan. Favoriten i kallblodsloppet i andra avdelningen på lördagen är 10 Månlycke A.M. 83% som är den enda som slagit Odd Herakles i år (och sedan 2019), som räknas som världens bästa kallblod. Den plockade Månlycke ner från utvändigt efter att ha startat från bakspår, visst var det regibyte och skor på Odd Herakles men det förringar inte Månlyckes insats. Den här matchar de bästa kallbloden och då de andra inte ställer upp här ska han bara vara överlägsen. Stabil spik trots ostabil körsven med det ska inte spela någon roll om det blir hängande i spåren en bit här, han är nog bara bäst. 

 

Gå Kort!

I femte avdelningen är det Klass 1 Försök där omgångens näst största favorit kommer ut och även om det ser ut som absolut toppchans så väljer jag att försöka fälla med ett motbud men vågar inte lämna favoriten utanför systemen. 

4 BitcoinD’ Arc 60% blir stor favorit då han dragit ett fint spår, är startsnabb och ska komma till ledningen. Första gången med bike för Nurmos och första gången Goop upp så ska nog ha riktigt hög vinstchans. Det är dock långt uppehåll med nästan 7 veckor mellan loppen så även om han tränat bra så är det ändå frågetecken om absoluta toppformen är där. Det finns ett bra motbud i loppet så jag väljer att dubbla systemen. 

9 Gogobet Sisu 17% har Haapakangas pratat som sin bästa häst någonsin och att den har. Minst en miljon för lite pengar på kontot för sin kapacitet. Galopp sist i finalerna och loppet före var han bra som fyra bakom Don Fanucci Zet och Hail Mary i stenhårt femåringslopp så betydligt enklare mot nu. Lättas i balansen till den här starten och halvstängt huvudlag men vanlig vagn. Han har gått ett riktig tufft jobb inför det här i 3000 meter där han släpptes av i 06-tempo sista biten och man rapporterar att toppformen är nära och man är nöjda med bakspåret, då han kan stressa upp sig bakom bilen och har en del galopper i historiken. 

 

Avdelning 1.

Autostart i första V75-avdelningen är inte så vanligt nu för tiden men så är det den här gången, med Bronsdivisionen över medeldistans. Det ser öppet ut på förhand men en bra favorit som inte är så hårt streckad är tänkbar spik annars behöver man nog strecka nästan samtliga här. 

5 Cash Cowboy 25% har absolut toppform, är startsnabb och har bästa spåret här med fortsatt Erik Adielsson upp, så det måste vara toppchans. Visst är det debut i Bronsdivisionen nu och startsnabb konkurrent sida vid sida, innanför men den har väl haft mer tveksam form så den här kan få ta över spetsen om han inte kommer dit av egen kraft. Det är ett långt upplopp men kommer man bara till ledningen så ska man kunna fuska bort lite på mellanvarvet och då måste vinstchansen vara hög. 

4 Axel Ruda 8% kommer man ändra en hel del på för att försöka få honom felfri och det kan bli skor på, eller åtminstone boots för lite tyngd. Blev för stressad med helstängt med hål sist så öppet huvudlag. Har bara startat på och kanske helt enkelt gått ur form så blir inte förvånad om han släpper till favoriten med honom här, om man ens kan svara. Bra chans i både spets och rygg på ledaren annars om man får honom felfri, då han är härdad i klassen. 

6 Moses 18% är nog ändå första utmanaren då det låter bra från stallet. Barfota funkar och han har hov så att man slipper plasta. Eventuellt kör man med norskt huvudlag och han rapporteras träna bra på omlagda banan hos Redén. Avslutade mycket snabbt efter passivt upplägg sist så har han lite tur att komma ner i bättre läge ska han kunna vinna nu istället. 

3 Young King 14% ska man rycka alla skor på vilket han vann på direkt, när man körde så första gången i höstas och han har 2/3 på den balansen, så klart plus. Det var också ny regi sist och han ska vara bättre nu så första med kombinationen bike och barfota nu, då han gick första gången i bike sist. Tidig så klart då läget är bra och kusken är hans förra tränare så han känner hästen väl. 

12 Gooner 11% har fått tråkigt läge men är bra och var på linje med Young King till slut sist trots att den gick i ledningen medan Gooner fick lopp i fjärde utvändigt och attack varvet kvar för att sedan ge ledaren en rejäl match från utvändigt sista halvvarvet. 

10 Otroligosåfin 7% vann i bra stil mot ett par av dagens motståndare redan i april och är kvar i klassen så står klart bra inne i loppet även om läget är jobbigt så klart. Ungefär lika många poäng som favoriten och kommer från försök och final i klassen, så lite lättare mot nu och är tänkbar trots spåret. Han går klart bäst där framme men med blinkers på för första gången kan det gå trots spåret. 

7 The Bald Eagle 3% har spår en bit ut men är ganska startsnabb och ska kunna hitta ner i banan med första gången Mats E upp som kör i flytet för dagen. Står bra inne i klassen och höjde sig ytterligare på barfota runt om näst sist och fortsatt så. Fick lite för länge i tredjespår sist innan han kom ner i andraspår så inte mycket att säga om att mjölksyran kom tidigt efter snabbt tempo på loppet då. Lite lättare motstånd nu och räknas trots spåret. 

11 Tale Of Jacks 5% har hittat form med segrar från bökiga lägen, men det har varit i enklare gäng på Umåker och Bollnäs med breddlopp näst sist, så betydligt hårdare nu. Bra häst i grunden med nyfunnen toppform kan skrälla även om det hårdare mot nu. 

1 Pane Vino 3% har ett fint spår att kunna få ett bra lopp ifrån men den här får svårt att ens hitta rygg på ledaren så blir nog över rejält här. Chansartat med läget men tränare och körsven aviserar full form och eventuellt barfota runt om som han vunnit på tidigare, ett par gånger, men båda var i monté. 

8 Xanthis Coktail 3% är startsnabb som hittat toppform på slutet och kan han hitta ner i bra position trots spåret så ska han kunna överraska rejält när det första gången med Goop upp. 

2 Moneykeeper 4% har bra spår och Bergh-tränat passas alltid men den här vinner lite väl sällan och blir två och trea desto fotare. Man är dock nöjda från stallet och formen ska vara på topp då han höjt sig lite på slutet och kanske kan skrälla. 

Ranking: A 5. B 6-10. C 7-4-3-12-1-8-2. D 9.

 

Avdelning 2.

Se ”Bästa Spiken!”

10 Månlycke A.M. har redan etablerat sig i eliten och här slipper han yttersta eliten vilket gör att han bara ska vinna loppet. 

11 Våler Nikolai 3% fick rejält med mjölksyra till slut efter tufft lopp i comebacken men går garanterat framåt rejält med loppet i kroppen. Nu är det Goop upp och den här är mycket bättre än sin resultatrad antyder och första utmanare vid gardering. Slår nog inte favoriten normalt sett men kör Gunnar Melander favoriten i fjärdespår någon sväng och fortsatt i tredjespår resten av loppet så kan den så klart ge upp. 

6 Mo Sjur 4% och 4 Ard 5% står båda 20 meter före favoriten och kan någon av dem köras framåt tidigt och kanske komma till ledningen efter en bit ska man kunna ge övriga en match. 

8 Emil Mollyn 0,4% skrällde på V75 i vintras och blixtrar till ibland. Nu får han kuskplus och ensam på springspåret på mellanfållan kan innebära bra position. Intressant vid gardering som totalt o-streckad. 

5 Demex 0,7%, 9 B.W.Rune 0,8% och 12 Järvsöodin 0,9% är J-O Perssons vapen i loppet och stryks favoriten är de alla aktuella. 

1 G.G.Ojjdo 0,6% och 2 Tangen Tuff 0,8% startar båda 40 meter före favoriten och de får ju resa på innerspår hela vägen och kommer favoriten bort av sjukdom eller liknande så räknas även de här med chans, som o-spelade. 

Ranking: A 10. B 11-6. C 4-5-12-9-8-2-1. D 3-7-13.

 

Avdelning 3.

Dimantstoet Försök som spårtrappa och ett sorts lärlingslopp/ungdomslopp för körsvenner födda -91 till -03. Landar i de mest spelade här men inte omöjligt att jag målar på med några till här då det är en lopp-typ det har skrällt i, historiskt sett. 

1 Maragareta Tooma 35% blir klar favorit och oftast är innerspåret överstreckat i spårtrappor men här har nog favoriten för lite pengar på kontot i förhållande till kapacitet. Hon är startsnabb men innerspåret är inte helt enkelt att tima från. Hanna Forslin kör bra och vinner en del lopp men hon kör inte alls lika många lopp som flera av konkurrenterna här så inte alls givet att hon prickar ledningen här. Vill det sig illa kan det bli tredjepar invändigt och favorit i fara. Överkapacitet för loppet kanske och kommer hon bara ut vinner hon väl men det finns ändå ett litet frågetecken i starten så garderingen är på sin plats. 

3 Global Benefit 20% är hårt streckad med men här är det Magnus A val i loppet och han brukar vinna den här lopptypen allt som oftast. Vann ett fint fyraåringslopp under Elitloppshelgen trots omöjligt spår och slog en betrodd Gocciadoro-häst. Det var andra gången barfota runt om då och går så igen och positivt att det är ordinarie kusk upp här. Den här är startsnabb och skulle kunna snuva favoriten på ledningen och då blir det här hästen att slå. Om till exempel 7 La Mauresque 3% snabbstartar till ledningen kan Magnus A före favoriten för att överta. Hittar La Mauresque rygg på ledaren så är det en tänkbar rysare då det mycket väl kan spricka upp till slut och det långa upploppet kan erbjuda luckor. 

15 Ies Elisabeth 13% var mångas skrik sist och steg en del på strecken då och fick ett bra lopp men hade tur att få vinsten då mål-ettan blev diskad. Är klar inför nästa finalen men Mats E kör nog för vinst ändå och han brukar ju kunna hitta rätta ryggarna för dagen. Då det är spårtrappa har hon mer än dubbla pengarna tjänat än flera där framme och står riktigt bra inne i loppet. 

9 Global At Work 8% kommer i stark form men missgynnad av bakspåret då han är startsnabb men kan han komma igenom från sitt bakspår ska han räknas tidigt. Fem starter i nya regin och inte sämre än trea ännu och är säkert framåt med loppen i kroppen. 

4 She Follow Me 3% och 5 Lovely O.O. 3% har båda bra lägen och är starka hästar som ska kunna få bra lägen. Båda kommer med form så skulle favoriten ha en dålig dag är de här med och gör upp. Den sist nämnda kanske får halvstängt huvudlag på den här starten, i övrigt inga ändringar på de två, sedan förra starten. 

12 Queen Rock 4% kommer från stall som har ett starkt år åter igen och är på fortsatt frammarsch. Hästen var struken inför förra starten så går säkert framåt med en tuff final i kroppen. Kevin Oscarsson kör i bra flyt för dagen så kul med ny kusk upp här. 

13 Gitte Silvåkra 6% startar från ett spår många gillar i tredje ledet då man kan välja andraspåret direkt och hamna före många som får backa ner förbi en. Man är nöjda med läget och anledningen till att det är lite längre mellan starterna är att man inte hittat bra lopp med autostart till henne, då hon inte fungerar lika bra i volt. Victor Rosleff är kanske kuskplus och bra i sammanhanget, så intressant vid bredare gardering. 

10 Anna Mauds Lassie 0,7% kommer från några starter i ett stall med riktigt bra form och ska gå första gången i bike så skulle kunna vara en tänkbar skräll då hon är härdad i liknande lopp. 

Ranking: A 3. B 1-15-9. C 12-5-13-10-4-7. D 6-14-2-11.

 

Avdelning 4.

Lägsta klassen på V75 med STL-Försök i Klass 2 och jag väljer att sprida strecken här. Jag förordar framspåren då det ofta går lite långsammare från start i voltstart och det kan göra det ännu svårare att komma till från sämre positioner. 

 6 Kissinger Boko 28% har gått tre gånger i ledningen och vunnit alla tre, en gång utvändigt ledaren och vann då med så givet att man siktar på att komma till ledningen men räds inte utvändigt ledaren. Står dock hårt inne på pengarna och går därmed upp rejält i klass men höjde sig sist på barfotan trots dåligt underlag och går så igen. Duger så klart här och kan han pricka från springspåret är han hästen att slå men då han ändå står hårt inne i lägsta klassen så är garderingen given. 

4 Haitkin AM 16% har ett snävt spår och har kanske inte det bästa travet men han har gått felfritt i alla sina starter och gjort många av dem i voltstart. Adielsson är bland de absolut bästa i voltstart och jag tror han får iväg honom och den har visat skalle och står bäst inne på pengarna, i klassen. Nollan kom i comebacken i övrigt har han vunnit sina andra sju lopp och är mycket tidig här så klart. Vettig procent och mest startpoäng så rankar honom först. 

1 Global Attention 13% har hög kapacitet men hopplöst osäker så spår ett i volten är väldigt bra för honom. Vanlig vagn åker på nu när det är voltstart och man hoppas på mer stabilt med framskor på. Ny kusk nu och Mats E vinner med mycket nu så kan slå till här med om han skulle lyckas få kanske rygg på ledaren, han är snabb nog att hålla spets med om han går felfritt.

5 Santos De Castella 15% står hårt inne i klassen och har bland de sämsta spåren han kunde få då han varit mycket ostabil, historiskt sett. Kan stressa upp sig då springspåren kommer fort och inte alls givet att det blir trav från start här. Kommer han bara iväg i rätt gångart så har han visat att han kan öppna bra från ganska snäva spår två, kan då komma bra på det så klart. Lite överstreckad på grund av läget och risk för att han felar i starten. Men gått bättre på barfota bak på slutet och kommer med form. 

3 G.K.Justus 9% har gjort en start i klassen och har haft lite otur i senaste starterna och formen är på topp. Inte så startsnabb att han kan utnyttja ett ganska bra spår fullt ut men bör få bra läge där framme och Örjan upp är så klart bra. Står bra inne i klassen och räknas tidigt.  

9 Fighter 8% har toppform och är stallets bästa chans i loppet. Han har mest vinster från spets men går lika bra bakifrån och på V75 går det ofta för fort där framme i lägre klasserna så oftare än man tror kommer de in i matchen från bakspår. 7 Eagle Hall 6% är stallkamraten där tränaren inte tror han kan utnyttja sitt springspår och det finns klar vingelrisk. Ulf Ohlsson vann med honom enda gången han körde och det är så klart bra med honom upp och kanske kan han få lite fart på honom och hitta ner i bra slagläge. 

2 Born Winner 2% har vinsten i år då Magnus A körde så klart plus med honom upp nu. Står hårt inne men man kan komma bra till från spår två och tänkbar skräll om han hittar bra slagläge och får ett bra lopp. 

Ranking: A 4. B 6-1. C 3-9-5-2-7-8. D 10-12-11.

 

Avdelning 5.

Se “Gå Kort!”

Stark favorit i 4 BicoinD’ Arc men han är väldigt hart streckad så väljer att dubbla med ett motbud från bakspår som har tränat starkt inför det här loppet. 9 Gogobet Sisu som har tendens att stressa upp sig bakom bilen ibland så tränaren tycker det är positivt med bricka nio. 

8 Condior 4% är startsnabb så kan komma bra på det trots spår långt ut och hästen är stark och det är intressant med första gången över 2640 i Berghs regi. Tredjehästen för den som vill ha ett streck till, tas på ännu större allvar om det skulle bli någon invändig strykning. 

1 Devs Definitiv 3% var ute på äventyr i våras då han kvalade in till Kungapokalen och när han var ute i rätt klass sist vann han i riktigt bra stil efter en hel del körning på vägen över ännu längre distans. Hittar han ut från sitt innerspår ska han tas på allvar även här. 

5 Don´t Be Weak 3% har bästa spåret och kommer från stall I form men vinst från utvändigt sist och kommer favoriten bort är han en tänkbar skräll. 

11 One Kind Of Art 7% börjar komma in bra i klassen men var lite överspelad sist då det blev för tufft då han la bort lite krafter efter att hängt i tredjespår för länge. Tempot var fortsatt hårt då han kom ner utvändigt ledaren och inte konstigt att han blev trött men höll bra till slut ändå. 

10 Berra Steal 3% håller bra form men står sämst inne i loppet och vinsterna kommer från enklare sällskap så blir nog för tufft här, trots bra tränare och kusk.

Ranking: A 4. B 9. C 8-1-5-11-10. D 2-3-6-7-12.

 

Avdelning 6.

Silverdivisionen, Storsjöpokalen över sprinterdistans och dåliga lägen för flera av de bra här och det är jämnt streckad på flera ekipage här och jag några streck här för att överleva loppet. 

4 Van Gogh Z.S. 20% har bra spår och vann med mycket sparat från ledningen sist på V75. Tuffare mot nu och flera som är snabbare från start men den här försöker nog vara tidigt framme för att överta ledningen. Kommer han förbi favoriten så kan han vara först framme men inte alls givet och det kan bli tufft att ens komma fram utvändigt ledaren den här gången. 

3 Upstate Face 27% är nog tillräckligt startsnabb för att hålla ut en tuff konkurrent sida vid sida men inte startsnabb nog att ta spets av egen kraft här. Är beroende av att bli släppt till ledningen och det kan bli utdragen körning här. Vinsterna på V75 på slutet är från Bronsdivisionen så upp i klass här men formen är på topp så det kan gå ändå. Speciellt då han höjt sig ett snäpp på barfota runt om och i bike så tidig även nu. 

10 Even´s Cool Boy 18% håller Robert Dunder högt och med ett par lopp I kroppen är han nog nära toppformen här och är nog bästa hästen i loppet. Blir det mycket regn och dålig bana så tar Dunder inga risker och stryker honom i så fall men som det ser ut nu kan det nog klara sig hyggligt och Östersund brukar få till bra underlag. Bakspår på kort distans men det kan bli snabb öppning mellan minst ett par-tre ekipage och sedan starka som hästar som lär se till att hålla uppe tempot så bakspårshästarna kommer in i matchen här. 

9 Can Lane 11% opererades i vintras i halsen och har varit bra sedan dess, i tre starter och går säkert framåt med loppen i kroppen efter lång tävlingsfrånvaro inför comebacken. Långresa nu och ska vara bra iordning så räknas trots bakspåret. 

11 Vikens High Yield 5% är bra för klassen men oklart med formen men han brukar kunna studsa tillbaka rätt vad det är. Är han bra för dagen så är han väldigt bra och han är en av dom som står bäst inne i loppet på pengarna. Det mest intressanta är att han bytt stall efter förra starten och kan tända till på omlagd träning och miljöombyte. 

1 Beartime 12% öppnar snabbt men ska inte kunna svara de snabbaste en bit ut men kan säkert komma ut och vara första att överta ledningen tidigt. Blir han fast invändigt är det problem så klart och kommer från startgalopp så frågetecken för formen då han haft klart bra form ända sedan i höstas så kan det ju vara en dipp nu. Magnus A upp är intressant. 

5 Dom Perignon 1% och 6 Mr Clayton J.F. 1% är båda väldigt startsnabba från fina lägen och kommer ner på innerspåret så den av dem som hittar rygg på en stark ledare ska kunna skrälla om luckan kommer över det långa upploppet. 

7 Valley Brodde 3% var nära kulltopparna som unghäst och vann bland annat ett Kriterie-kval från bricka 12. Gjort färre starter både som fem-, sex- och sjuåring men när han väl startar är han allt som oftast bra och ska kunna skrälla här då det är bra träningsrapporter. Man tror från stallet att han är kraftigt på gång efter en lång svacka. 

Ranking: A 10. B 3-9-4-11-1. C 7-6-5. D 8-2.

 

Avdelning 7.

Jämtlands Stora Pris med 700 tkr i förstapris och loppet har samlat ett riktigt starkt startfält och då favoriten fått sämsta läget blir det öppet. 

8 Hail Mary 29% är det lite långt mellan starterna för nu men är nog i bra form ändå. Tufft spår och Bergh har till och med nämnt annan häst i annan avdelning som stallets bästa chans för dagen. Kanske räknar han med att gå för det mer i nästa start med tätare lopp så inte givet att det blir offensivt upplägg nu. Kan ändå vinna loppet men rankas ner på läge och att det kan siktas mot nästa lopp.

3 Missle Hill 25% är nästan lika hårt streckad som favoriten och den här har bra spår och är mycket startsnabb. Han ska vara riktigt fin i träningen på den omlagda banan, liksom många av Redéns hästar för dagen och man räknar med stark prestation. Någon gång har Redén sagt att han kanske är som bäst i rygg med lopp på rulle och därför inte helt otänkbart att släpper om en utvändig, bra häst laddas för fullt. Långt upplopp och då kan man vinna från rygg på ledaren med eftersom luckor brukar uppstå när det går fort hela vägen. Körs han i spets är det också hög segerchans. 

4 Brother Bill 18% är mycket intressant med bra spår här och första gången Goop upp. Magnus A sa efter förra starten att han hade nog tagit ner de invändiga utan galopp och det var Don Fanucci Zet och Hail Mary framför honom då. Han är i knallform och kanske får man ut fulla kapaciteten den här gången. Kan öppna väldigt snabbt och har det bästa spåret att göra det från så kanske tar han sig förbi invändiga, speciellt om Örjan kan tänka sig rygg på ledaren med sin. Från spets blir han svårslagen men han kan vinna fårn andra positioner med och väljer Örjan att svara kan Goop kanske komma ner i rygg på den och få lopp i rygg på ledaren, så vinstchans även därifrån och visade sist att han ska räcka mot de bästa även med någon längd fram, in på upploppet. 

7 Click Bait 1% är mycket startsnabb och var en av spetsbuden i sitt försök till Elitloppet från samma spår som nu. Han trycktes inte av för fullt då och missade finalen när det inte gick att ta längder i snabb avslutning. I april snabbstartade han förbi Don Fanucci Zet och vann före den på 09,8. Långt mellan starterna inför Elitloppet och kan vara bättre med täta starter nu så hittar ner i banan på bra sätt räknas han som storskräll här, då han är lite för lågt streckad. 

9 Vernisage Grif 7% var 17 hästen till Elitloppet som hade behövt visa något bättre lopp för att fått komma med där men kan vara i riktigt bra form nu. Bakspår är kallt men inte så stort fält och ett långt upplopp kombinerat med tänkbart tryck på loppet gör honom aktuell.

1 Wild Love 12% vann Harper Hanovers lopp och har tagit rejäla kliv med fina träningsförhållanden hela vintern och mer hårdhet efter lopp nere i Frankrike. Har en stark spurt att tillgå men ska bli över rejält från start här så krävs mycket tur för att hävda sig här. 

Ranking: A 4. B 3-8. C 7-9-1-10-5. D 2-6.

 

Stora systemet

Avd.1: 5 Cash Cowboy

Avd.2: 10 Månlycke A.M.

Avd.3: 1-3-9-15.

Avd.4: 1-2-3-4-5-6-9.

Avd.5: 4-9.

Avd.6: 1-3-4-9-10-11.

Avd.7: 3-4-7-8-9.

1680 Rader som kostar 840 kronor. 

Lilla systemet

Avd.1: 5 Cash Cowboy

Avd.2: 10 Månlycke A.M.

Avd.3: 1-3.

Avd.4: 1-3-4-6.

Avd.5: 4-9.

Avd.6: 3-9-10.

Avd.7: 3-4-7-8.

192 Rader som kostar 96 kronor.

 

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.