Manfred Kåvestams blogg

Speltips: V86-Express Jägersro och Solvalla 21/4

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

V86-Omgången.

Jägersro delar Express-omgången med Solvalla den här veckan och då vet alla att det är främre träffen som gäller på vår sydligaste bana. När det är lite högre klass och mer körning i loppen är det dock inte omöjligt att vinna bakifrån här, men i enklare lopp där favoriten blir släppt till spets och det inte alltid är fulla fält, så rinner ledaren undan oftare här på många andra banor. Medlångt upplopp med 190 meter och lite bredare bana än medel, vilket ger mer plats i voltstartsloppen, oavsett distans. Startbilen har vinklad vinge vilket ger dom längst ut bakom bilen lite mer valmöjligheter i inledningen. Vad beträffar banan så är det i princip alltid kanonbana och valfri balans är självskrivet här nere. Solvalla har ju sitt upplopp på 196 meter och i övrigt inga konstigheter. En hel del danska gäster på Malmö-ovalen är mer vanligt nu när det börjar bli varmare och något vi kommer att få se mycket av framför allt nu när man får köra barfota även i Sverige. I Danmark litar man på att tränarna kan bedöma när det funkar och inget förbud där. I övrigt ser vi allt fler italienska hästar på många banor i Sverige framöver då allt fler tränare därifrån försöker ha svenska filialer eller samarbeten med svenska tränare. Många hästar står bra inne i sina respektive klasser då det är mindre pengar att köra om i Italien men många blir också överstreckade då det är mycket ettor i historiken mot billigare motstånd, så oftast är det svårbedömt. 

 

Bästa Spiken!

Redan i första avdelningen kommer det jag tycker är bästa spiken i omgången och det är som vanligt intressant att leta spikar i inledningen då många garderar på ren rutin i just första avdelningen på streckspelen. 

4 Emoji 40% kommer att få en bra säsong då han var väldigt bra som unghäst och tillhörde de absolut bästa fyraåringarna i Danmark. Han galopperade både i Dansk Trav Derby och som stor favorit på svenska V75 men det är väldigt ovanligt att han galopperar och han har 14 vinster på 25 starter. Han slog sedan vinnaren av Derbyt då han själv snabbstartade från bricka 6 och höll undan med någon längd och han kan öppna väldigt snabbt då han är på humör. Ojämnt startsnabb men från etta av de absolut bästa spåren på Jägersro måste han kunna få en bra start och jag räknar med att han tar sig till ledningen och stannar där hela vägen. Har gått barfota tidigare men inte så ofta och det är så klart ett stort plus att det blir så nu på en bana som alltid är bra. Han rapporterar ha tränat väldigt bra hela vintern och är väl förberedd med ett provlopp inför det här. Oavsett om han skulle tveka det minsta i starten så tror jag han kan vinna loppet oavsett position och spika. 

 

Gå Kort!

I andra avdelningen blir en svårbedömd italiensk gäst blir ganska stor favorit i ett kort-lopp som håller bra klass. Men med en strykning i loppet är det ett par tidiga utmanare som gynnas en del då det bara är tio hästar till start och jag spelar nog med tre streck i loppet. 

4 Zoara´s Club 35% stiger på procenten under dagen då många som kollat italienska lopparkivet sett att hon är startsnabb och går bra i ledningen. Det brukar också vara väl förberett första veckorna Gicciadoros hästar startar i Sverige och det är säkert inget undantag i år då han har en filial som Solvalla-tränare från och med ganska nyligen. Detta är dock ett sto i öppen klass och visst brukar även de hävda sig när det är iordningställt och man oftast kunde haft mer pengar på kontot för likande insatser om man tävlat på i Sverige eller Frankrike istället för i Italien. Hon har dock galopperat en del i karriären och är då inte helt att lita på nya förutsättningar men kuskplus och spetsläge är så klart väldigt positivt och hon måste rankas först. Spelvärdet blir nog lågt på henne då hon säkert stiger en hel del till på strecken och jag köper inte grisen i säcken så Gocciadoros märr blir bara ett av tre streck här. 

11 Royce Rolls 20% är väl fältets klart bästa häst men kanske behöver loppet i kroppen och fick bakspår varav många går mot honom. Samtidigt kunde man ju valt ett enklare lopp närmare hemmaplan att årsdebutera i men den här ska hävda sig bra mot de hårdaste i klassen då han gjorde det riktigt bra på V75 i fjol. Solvallastart, bike och barfota direkt i årsdebuten antyder att det borde vara väl förberett direkt och jag väntar mig en bra prestation och han kanske bara är bäst här. 

7 Big Shot 13% är en rolig tredjehäst som är ganska hårt streckad men inte nära favoritduon så rensar bra då många ganska stora system verkar gå på favoriten här. Klart gynnad av en invändig strykning så hittar ner i vettigt slagläge i det ganska lilla fältet så ska han kunna fälla många till slut. Magnus A är kuskplus nu och han körde honom i debuten för Melkko i höstas då han var tvåa från bricka 12 i ett tufft lopp för klassen han då befann sig i och den här är betydligt bättre nu då. Kommer med form från första och andraplats på slutet och kan nog gå fort hela vägen om det behövs. 

 

Avdelning 1.

Se ”Bästa Spiken!”

Motstånd saknas så klart inte då det är hög klass på loppet och för den som väljer att gardera då det är årsdebut för min spik-idé så blir det inte billigt att lösa loppet, då det är öppet bakom. 

5 Apapmand 19% duger så klart bra i klassen och är igång då han tävlat på i vinter och håller bra form. Han har visat startsnabbhet men sida vid sida mot favoriten är kan det bli svårt att gå förbi med hel längd. Har favoriten en sämre dag så kan den här så klart komma till ledningen och spåra runt om och har så klart även viss vinstchans från utvändigt med. 

6 Gina Mearas slog ett bra gång med ston I sin årsdebut men ledaren galopperade då som klar med bara några steg kvar till linjen. Hon gled fram utvändigt utan att ha lagt något i starten och fältet var litet så även om prestationen var bra så blir det tuffare den här gången, mot hingstar och valacker.  

9 Adde S.H. 6% duger bra i klassen då han band annat var två både i försök och final av Bronsdivisionen i somras, där Vagabond Bi var enda hästen som var före i finalen. Kommer med ett lopp i kroppen så kommer han igenom på bra sätt från sitt bakspår här lär han vara långt framme till slut. 

1 M.T.Mighty Winner 6% gör intressant debut i ny regi och är startsnabb så kanske kan få rygg på favoriten i årsdebuten, ska ha viss chans då han är speedig. 

8 Zio Tom Jet 4% har tävlat på bra under vintern så är mer igång än flera av konkurrenterna som kan behöva lopp för att komma i form. Häx-läge men med lite tur med positionerna så kan han vara en tänkbar skräll, då han fick mycket sparat sist, då han satt fast. Det av första gången i bike på länge då och går så igen nu, så positivt så klart. 

7 Infinitus 2% ska gå första barfota på länge och med lite kuskplus kan han skrälla då körsvennen vunnit med honom tidigare. 

Ranking: A 4. B 5-9. C 6-1-8-7. D 3-2-10.

 

Avdelning 2.

Se “Gå Kort!”

1 Danilo Brick 14% är stark och rejäl för klassen med men är kraftigt missgynnad av innerspåret så stor risk att han blir över rejält från start och får ett tufft lopp om han ska backa sig ut bland de sista. Som ganska mycket streckad är det bra att plocka bort honom för om de som garderar på loppet hamnar på fyra eller kanske till och med fem streck så är det bra hamna mitt i mellan. 

Ranking: A 4. B 11-7. C 1-5-3-9. D 10-2-8.

 

Avdelning 3.

Kort-lopp på Jägersro och favoriten blir stor i väldigt låg klass och då är det som vanligt läge att försöka fälla, så jag rekommenderar gardering här. 

3 Remburs R.D. 47% kan få loppet med många startsnabba runt om som kan köra mot varandra och den här borde få ett bra lopp bakom och ska gå bra till slut. Ska det vara nära 50% tycker jag ändå att spetschansen ska vara hög, på kort distans, alternativt att det är en rutinerad häst med styrka som kan göra loppet från utvändiga positioner. Jag tycker absolut att man inte kan säga det om den här vilket gör honom till klart överstreckad och garderingen är given. 

7 Bucefallos Gielle 22% är mycket startsnabb och klart gynnad av den vinklade vingen så kanske kommer man hela vägen till ledningen men det är inte alls givet och viss risk för vingel med tanke på spåret. Kommer med bra form och kör-order från tränaren är att den här ska till spets den här gången, så offensivt upplägg att vänta. 

12 Nibali 4% har Lövgren väntat på att testa barfota runt om på och det är så klart intressant om det blir så nu. Love You-avkomma och då brukar det ju ge effekt så det kan fungera bra trots bakspåret då många där framme är startsnabba och det kan gå för fort där framme i den låga klassen. 

4 Helacs Singapore 4% har gjort några starter i Lugauers regi och sist fick man inte se om barfotabalansen kunde ge något extra då det blev tidig galopp. Startsnabb och nu blir det första med bike ihop med barfotan och då är procenten alldeles för låg och måste räknas tidigt på högt spelvärde.

2 Delma 12% ska man prova första gången i bike till den här starten och från ett klart bra utgångsläge är det så klart intressant även om hon drar lite väl mycket streck. 

5 Hector De Sejan 6% är startsnabb från fint spår men ska väl inte räcka här då han verkar söka efter formen. Är ändå värd att nämna i spetsstriden och tappar man bort den här i ledningen så kan han rinna undan då han är bättre än raden. 

Ranking: A 7. B 3-4. C 12-2-5-9-10. D 8-1-6-11.

 

Avdelning 4.

Kort distans med bilstart även i det här loppet på Solvalla med fullt fält och då de flesta med vettig chans på pappret dragit framspår så ska det vara chanslöst för bakspårshästarna här. En väldigt hårt betrodd som kommer med hög vinstprocent från Italien och det finns väl bra chans att han tar sig till ledningen tidigt och då kanske loppet bara är över men jag väljer att inte heller här  att köpa grisen i säcken och garderar Gocciadoros stora favorit. 

6 Benedetto O.P. 63% är väldigt stor favorit i debuten i Sverige då han varit hårt spelad i Italien och vunnit 9 av 13 starter så givet att han är klar favorit men jag tycker han blir lite för stor här. Loppet är för kuskar födda -91 till -03 med max 500 sulkylopp körda under 2020 och även om det är en typ av ungdoms/lärlingslopp så är det kanske ändå kuskplus hos favoriten. Kan vara en tänkbar tredje spik om man vill spela ett lite mindre system, då man tål ett par stora favoriter på just V86-spelet och steget ner till nästa häst på kapaciteten och vinstchans här är ganska lång trots allt. 

3 Zolder As 18% är nyförvärv Niklas Robertssons regi från just Italien den här med men den kommer med betydligt svalare meriter än favoriten även om den här också har bra vinststatistik med 9/38. Tränaren är väldigt uppåt i sina uttalanden om hans positiva träning för honom så man kan väl räkna med stark insats direkt här. Han har gått ett banjobb med snabb avslutning inför det här och Niklas Robertsson tror att han ska kunna öppna snabbt även om han inte visat det i tidigare regi. Varit mer stark än snabb då men har tänder han till med ny träning och miljöombyte så ska han absolut räknas direkt här. 

5 Tricky Treat 7% har bästa spåret bakom bilen och ska kunna komma bra på det så kör favoriterna mot varandra kan han överraska här. Vinner inte så ofta men har visat klar uppåtform på slutet och med Googoo Gaagaa som pappa så kan man räkna med kapacitet, då i princip alla svenska avkommor till den hingsten, som kommit start, har kört in bra med pengar. 

8 Armstrong Louis 0,6% är ospelad och med tanke på läget kanske det är långsökt men han är bättre än raden och spelades ganska hårt i sina första starter i Sverige i höstas där han gjorde det helt okej. Han har fått besvärliga lopp på slutet då han lottas till svåra lägen gång efter annan men håller bra form då han sett fin ut i skymundan och med tryck på loppet kan han skrälla rejält här. 

1 Al´s Raging Ace 4% är startsnabb och man är nöjda med spåret då man tror att han ska kunna svara upp sitt innerspår och det är inte alls omöjligt. Första barfota runt om i 37:e starten och då det är långresa med optimal balans och utrustning vill man så klart göra allt för att leda loppet runt om och det kan ställa till det för favoriten. 

4 All In A Dream 2% är startsnabb och då han fått bra spår bakom bilen kan han ta ledningen och släppa till favoriten så kan ställa till det för Al´s Raging Ace. 

Ranking: A 6. B 3-5. C 8-1-10-4. D 12-9-7-2-11.

 

Avdelning 5.

Ungdomslopp kallas det då det är öppet för upp till 35 år gamla (eller unga) körsvenner och här är det begränsat till de som bara kört högst 100 sulkylopp under 2020, så klart orutinerade kuskar och litet fält med bara tio anmälda i låg klass gör att alla bör komma in i matchen. 

5 Oche Trot 30% är loppets favorit från bästa spåret som tog ledningen trots spår åtta sist och körs av ordinarie kusk, till skillnad mot många andra i loppet som får klara kuskminus här. Tänt till rejält i år men senaste vinsten var i ett enklare stolopp och lite tuffare mot nu när man stöter på hingstar och valacker, så läge att gardera eller gå mot. 

7 Halo Am 26% är kanske bästa hästen och går ner i klass då han varit ute mot bättre hästar ett par starter mot riktigt bra kullkamrater i sista starterna som treåring. Nu är det årsdebut och även debut i ny regi där det låter uppåt på träningsrapporterna och han ska duga väldigt bra i den låga klass han är kvar i. Startsnabb och gynnad av den vinklade startbilsvingen här så kanske kan komma tidigt till spets och då är det väl över. Det är dock ett par startsnabba invändigt och inte alls givet att det blir så lätt till ledningen och jag garderar på om det blir så att flera vill köra i ledningen här.

4 Namur 15% är startsnabb och kanske ska gå första gången med rycktussar den här gången så det är klart intressant från topp-spår så klart. 

9 Versace Broline 16% gjorde debut i Lövgrens regi sist då han satt fast med sparat och står därför väldigt bra inne i det här loppet. Inget kuskminus trots mer orutinerad körsven, då Tyler Mifsud kört väldigt bra i år och vunnit en hel del lopp mot proffsen och har hög vinststatistik. Hästen är inte så startsnabb så bakspåret spelar kanske mindre roll för den här och då lopptypen ibland kan gå lite för fort första varvet så kan det gå att vinna även härifrån, då det är ett litet fält. 

8 Lexington Zon 2% kommer med ett par lopp i kroppen så intressant trots läget då han vann näst sist, i ett junior-lopp med aktuell körsven och gick bra i starten efter från omöjligt läge. 

6 Evolution On Track 3% är inte så startsnabb så backas ner men då han är bra på kortspeed efter lopp i ryggar så är litet fält så klart positivt. Vann i bra stil på Halmstad i vintras och kommer med lopp i kroppen inför det här så intressant vid bred gardering. 

10 Floats Clouseau 2% ska gå första gången barfota runt om i nuvarande regi och kommer med form efter ett par bra andraplatser på slutet. Breddlopp och P21-lopp på slutet och missgynnad av bakspår då han startsnabb men ändå intressant med barfotan i litet fält. 

2 Katla 1,5% är startsnabb men har inte vunnit på sina 16 starter i karriären men går andra i livet med bike nu, så intressant hur det faller ut då det blev fast i ryggar sist. Kanske inte mycket sparat då men kördes inte för fullt och letade kanske efter läge att ta sig ut i banan när man tog upp lite, svårbedömt. 

Ranking: A 7. B 4-5-9. C 8-6-2-10-1. D 3.

 

Avdelning 6.

Medeldistanslopp med hästarna fördelade på två startfållor, och dagens enda voltstartslopp inom V86. 

1 Erv Zet 41% har bästa spåret i volten och borde kunna hålla ledningen även om det inte är helt givet. Dessutom vek han ner sig från spets sist och det är väl inte helt säkert att formen är på topp här då han har klart viktigare uppgifter längre fram på säsongen. Sitt voltstartslopp var från bakspår så oklart om han öppnar lika bra i volt som bakom bilen och som storfavorit är det intressant att gardera då han bara har tre lopp innanför västen.

10 Max Håleryd 29% får ett fint kuskplus igen här då han vann för Goop sist och ska nog kunna få en bra start från sitt springspår med Björn. Kanske kan han köras tidigt till ledningen om loppets favorit inte lyckas hålla upp spetsen från spår ett eller kommer bort. 

3 M.T.On Target har ett fint startspår och är ska kunna starta snabbt från det läget. Det är dessutom aviserat helstängt huvudlag och första gången med rycktussar till den här starten. Med lopp i kroppen går han säkert framåt och är bättre nu så räknas riktigt tidigt. 

4 Sassy Since Birth 7% har varit struken sedan senaste starten men tränat på bra efter det och duger bra i klassen. Det ska bli ett lopp för att se var han står så kan bli passivt upplägg men med litet fält så kan det ju bli bra till slut, speciellt då han provas barfota runt om för första gången. 

6 Happy Socks Sisu 10% drar en del streck och startar från ett bra spår två på tilläggsfållan där man kan få bra position i från med få på startfållan. Har sina två segrar från Visby och betydligt hårdare motstånd nu så står nog över streck för den här då det är första loppet sedan oktober och borde behöva ett lopp i kroppen för att rå på konkurrenterna här. 

Ranking: A 10. B 1. C 3-4-6-5. D 7-8-2-9.

 

Avdelning 7.

Åter ett kortlopp på Jägersro med bilstart och i ganska hög klass med fina hästar så är det nog många som kan vinna loppet då det bara är tio hästar till start och ingen behöver dras med hopplösa spår 12 här. Jag väljer att ta ställning då loppet är vidöppet bakom den givna favoriten så vid gardering behöver man nästa strecka samtliga. 

6 Four Guys Dream 36% är rätt favorit I loppet även om det kan behövas lopp i kroppen för att som absolut bäst så misstänker jag att han är slag nog att kunna vinna det här loppet. Han är inte beroende av någon speciell position då han är stark och rejäl och går från alla lägen, dessutom har han bra vinnarskalle och har gjort bra lopp efter uppehåll tidigare. Ströks för förkylning i januari och ställdes då av för lite vila och en rejäl träningsperiod så är väl jobbad inför det här även om han inte är toppad. Har gått ett banjobb i 19-tepo i förra veckan så det låter inte alls som det blir allt för passivt upplägg i comebacken då man kör på optimal balans och bike direkt. Barfota bak och bike vann med från bricka 12 på Axevalla i höstas så tål en repa i spåren och då han kan vinna oavsett upplägg så tar jag ställning och spelar med honom som en kompletterande spik här.

3 Mamba 18% blandar och ger i prestationerna så Lövgren vet inte riktigt vad han ska förvänta sig här men tror att kort distans är bäst och har varit, för honom, överraskande startsnabb näst sist. Nu blir det första barfota på länge och då hoppas man så klart det ge något men här är det fler som vill till ledningen så inget lär väl släppa till honom och kanske lite väl hårt streckad även om han måste räknas tidigt på skorycket. 

1 Tony Afrika 15% är startsnabb och uppfräschad inför det här loppet så intressant med Christoffer Eriksson upp även om man tror att han ska behöva loppet i kroppen. 

5 Peakadilly 10% är inte så startsnabb men kunde köras till ledningen sist och här har man bästa spåret så han ska kunna få lite extra fart från start och hitta ner i bra slagläge. Räknas på form och han alltid är med där framme till slut. 

9 Victory Lee 6% var sjuk sist och ska vara mycket böttre och gynnad av barfotabalansen så intressant från smygläge med ny kusk. 

10 Taxi Out 3% var utan seger för fem starter sedan, efter 41 lopp men har nu två vinster i raden och har höjt sig rejält så räknas trots bakspåret på hemmabanan. Rygg på startsnabba så han kan ta sig igenom på ett bra sätt och hitta bra position och då är han snabb på kortspeed till slut. Mest startpoäng i fältet och till bara 3% är han intressant vid gardering trots bakspåret. 

4 Gambit Brodde 6% är klart understreckad här då han har 18 av sina 36 lopp bland de två främsta varav 9 vinster och dessutom blir det barfota runt om nu. Han har startat så två gånger tidigare med en vinst och ett bra lopp som fyra i stenhårt motstånd som resultat så det är stora plus för optimal balans. Startsnabb och har ett perfekt fjärdespår så kan ta ledningen och kanske leder loppet runt om i så fall. 

Ranking: A 6. B 1-4. C 3-5-9-10. D 7-2-8.

 

Avdelning 8.

Ett riktigt starkt fält i The Onions lopp som också går över 1640 meter, som många av dagens propositioner bjuder på och det kan hända en del i kortloppen då ingen vill sitta kvar för långt bak för länge. Här är det absolut högsta klass och det brukar bjuda på topptider med prestationer som ger Elitloppsbiljetter så vi kan nog hoppas och räkna med ett bra lopp. 

2 Missle Hill 67% är en topphäst som gör årsdebut här och så klart har väldigt bra segerchans men det är fler topphästar i fältet och kanske blir Örjan inte framvinkad till ledningen. Då kan han göra ett topplopp och bara vara tvåa ändå när fler knackar på dörren och vill vinna loppet. Så här stor favorit ska han nog inte vara i årsdebuten även om han gjort bra lopp direkt efter vila tidigare. Jag vill ju försöka jobba bort favoriten i sista avdelningen allt som oftast och försöker med gardering här. 

5 Milliondollarrhyme 10% svarade för en väldigt bra årsdebut bakom Ecurie D sist då han visade sin startsnabbhet och sedan gick bra till slut när luckan kom. Snabbstartar han här igen så kanske han släpper till storfavoriten men det kan också bli så att han hittar ner i bra slagläge bakom ett tänkbart annat spetsbud och den stora favoriten. Ska räknas med lopp i kroppen. 

4 Hachiko De Veluwe 7% är en skadedrabbad topphäst som bara gjort 16 starter i karriären men har kapacitet utöver det vanliga och den här är nog väl förberedd även i den här comebacken. 11 segrar har han tagit på sina få starter och han kan överraska med en stark prestation även om han kan behöva loppet i kroppen. 

10 Clickbait var ju rugigt bra då han besegrade Don Fanucci Zet i sin förra start på 1.09,8 men har sina vinster från främre träffen. Med den form han är i så kan form slå klass, även om det inte saknas klass i honom heller. 

1 Chestnut Hill 2% är ett mycket startsnabbt nyförvärv i Melanders regi och även om han kanske behöver lopp i kroppen så kan han ändå ställa till det rejält för favoriten genom att svara ut denne i spetsstriden. Stallets andra häst har ju som bekant bakspår och det ligger väl deras intresse att tempot hålls uppe för att ge båda så bra chans som möjligt att vinna loppet. 

6 Forfantone Am 2% för att få högsta betyg borde han väl hållit sig före Milliondollarrhyme sist då han fick överta av honom för att sedan släppa till Ecurie D. Nu blir det barfota runt om men från spår utanför alla värsta motbuden så måste det bli svårt att komma till i loppet och streckas inte. 

Ranking: A 2. B 10-5. C 4-1-6. D 7-9-3.

 

Stora systemet

Avd.1: 4 Emoji

Avd.2: 4-7-11.

Avd.3: 2-3-5-4-7-12.

Avd.4: 3-5-6-8.

Avd.5: 4-5-6-7-8-9.

Avd.6: 1-3-4-10.

Avd.7: 6 Four Guys Dream

Avd.8: 2-4-5-10.

6912 rader som kostar 1728 kronor.

 

Lilla systemet

Avd.1: 4 Emoji

Avd.2: 4-7-11.

Avd.3: 3-4-7.

Avd.4: 6 Benedetto O.P.

Avd.5: 4-5-7-9.

Avd.6: 1-3-4-10.

Avd.7: 6 Four Guys Dream

Avd.8: 2 Missle Hill

144 rader som kostar 36 kronor.

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.