Speltips: Jackpot på GS75 Solvalla 23/8

GS75-Omgången.

Jackpot då Solvalla är värd för GS75 denna söndagen och den banan känner alla väl till. 196 meter långt upplopp och i övrigt inga konstigheter med banan här.

Statistik och Spelteori.

Jackpot på GS75 denna veckan och det är nästan fyra miljoner extra fördelat i alla tre vinstpolerna, då ingen lyckades få alla rätt förra veckan. Jackpotpengarna på GS75 hamnar alltså i både sjurätts-, sexrätts- och femrättsutdelningarna. Man har fortfarande alltid chansen att få 10 miljoner för sju rätt om man blir själv varför det är dumt att lämna in samma system två gånger. Det är bra även då inte någon blir ensam då bra komponerade andelsspel inte lämnas in flera gånger och därmed inte ”späder ut” utdelningen, som det kan göra ibland på framförallt V75 eller V64.

Bästa Spiken!

15 Hevin Boko 17% är klart bästa hästen i fältet och hon har matchats i Stoeliten i vinter där hon hävdade sig mycket bra. Ett par strykningar och en galopp där hon trampade sig illa i sommar är så klart inte bra uppladdning men därför får vi också riktigt bra spelvärde denna gången. Hon skadade sig inte allvarligt då hon trampade sig men fick sy en liten sårskada och har sedan tränat bra. Hon siktades mot onsdagens EM för ston men hade inte tillräckligt med startpoäng för att komma med, men det säger lite om vilka tankar Nurmos har om henne. Ingen EM-kvalitet på dagens stolopp i fjärde avdelningen och även om det inte är lätt att ta 40 meter så är det fördelaktigt med hela åtta hästar på grunddistansen då dom har under 300 tkr tjänat men ändå är många för mellafållans hästar att runda. Hevin står ensam på bakersta fållan och då kan hon gå i sin bike och denna gången blir det dessutom kanske blinkers på.

Gå Kort!

I avdelning två sticker ett par hästar ut och jag låser på dom två, då loppets tredjehäst startar längst ut bakom vingen och Goops motbud från bricka ett blivit struken.

4 Gipsy De Chamant 57% är loppets klara förstahäst och favorit då hon är startsnabb och får kuskplus denna gången. Hög chans att hon får spets och leder loppet runt om men procenten är väldigt hög på så här orutinerad häst och jag väljer att gardera med ett vettigt motbud

6 Olimp 20% är startsnabb och nu när man är nedstrukna till perfekta spår fem bakom bilen kanske man rent av tar sig förbi favoriten till ledningen och då är detta hästen att slå. Väljer man att släppa till favoriten eller inte tar sig förbi så finns ändå chansen att få loppet i rygg på ledaren.

Avdelning 1.

Inledningen tror jag står mellan några av dom mest betrodda men får med en lite mindre streckad som skulle kunna nå spets från sitt springspår.

1 Global Army 17% har ett bra spår i voltstart men oklart om han kan utnyttja det, men borde kunna få sämst tredje invändigt och viss chans även från rygg på ledaren.

2 Mellby Howlit 22% är loppets knappa favorit och han kan spetsa trots spåret och blir då hästen att slå. Lite långsammare tempo att räkna med denna gången då det är voltstart och då ska han kunna rinna undan. Klar förstahäst men given att gardera då han inte vinner så ofta.

5 Prime Lini 16% har en hel del galopper i sin historik och då är inte spår 5 volten så bra. Går han felfritt så är vinstchansen god då han är startsnabb om han inte galopperar, det bör ge honom en bra resa där framme i så fall.

7 Free Fall Web 7% vann sist men då var det bike på, nu har han springspår och det är Benzon bra på så han kan vara loppets tidiga ledare och kommer han till spets och släpper till favoriten så kan få ett fint lopp. Om ingen ställer frågan tidigt så kan han ju vinna från spets med så klart.

11 Shapes 21% är hårt spelad trots bakspår. Varit ute på V75 i senaste två starterna och går därmed ner lite i klass nu. Lite långt mellan starterna sist så kanske bättre med mer lagom uppehåll nu och barfota bak.

Ranking: A 2. B 7.11. C 5.1.6.4.8. D 10.9.3.12.

Avdelning 2.

Se “Gå Kort!”

8 Joker Boko 9% går upp lite i klass nu mot dom två bästa här som fått så mycket bättre lägen och även om denna är nedstruken ett spår så är det ändå lite stort handikapp denna gången.

2 Red Jamie 2% skulle kunna vara hästen som får loppet i draget bakom dom två favoriterna. Om dom kör en bit mot varandra så kan denna vinna även om han skulle hamna tredjepar invändigt, då det brukar spricka i så här låg klass.

Ranking: A 4. B 6. C 2.8.5.7. D 3.9.10.

Avdelning 3.

5 Farlander AM 75% är väldigt stor favorit och även om han har ordinarie kusk och står bra inne i loppet på pengarna så är procenten för hög. Även om han går ner i klass mot dom andra på grunddistansen så möter han ändå miljonärer på tillägget och även om flera av dom där bak söker formen så kan en sådan som Night Brodde bli tuff att stå mot till slut. även om han gått iväg fort oavsett spår tidigare så är inte bike från spår fem i volten alldeles enkelt och det är ett visst orosmoment så klart. Vinstchansen är hög men spelvärdet dåligt så jag garderar.

4 Staro Mojito 6% är stark och rejäl och är anmäld i bike trots voltstart. Otterström kör inte så mycket men har bra statistik när han väl kör denna typen av lopp och gör inte bort sig här.

2 Hankypanky Peyton 4% har 8/14 så vet var mållinjen ligger och spår två är inte så dåligt som många tycks tro. Vanlig vagn ska hjälpa till att försöka få honom felfri härifrån och går det så duger han bra i klassen.

12 Night Brodde 6% är väl fältets mest meriterade häst och kanske är han bara bäst. Tävlat på Silverdivisionen efter att han vann försök och final i Brons under slutet av förra året. Lugauer har väl lite form på gång i stallet och är denna någorlunda ordning så ska han kunna runda detta gänget.

10 Sir Q.C. 3% näter på mot Silverhästar gång efter annan och ofta på lite för korta distanser så lite längre idag är klar fördel för honom och han kan plocka ner många på kapacitet och styrka.

Ranking: A 5. B 12.4.2. C 10.8.11. D 1.6.9.3.7.

Avdelning 4.

Se ”Bästa Spiken!”

Väldigt bra segerchans på min spik i förhållande till insatsprocenten där loppets klara favorit känns rejält överstreckad. 12 Anita Roc 30% tog sin fina andraplats i snabbt avslut sist med bike på och växlas nu ner till hybridvagn. Man är lite oroliga för läget med spår fyra i volten, från stallet så två minus och att det så klart är upp i klass då man möter Hevin Boko denna gången gör tre minus, mot två plus, Goop upp nu och dokumenterad form.

6 Quickly S.W. 6% får Jepson upp från sitt springspår och kan komma till spets i kraft av detta och lurpassar dom bättre där bak på varandra så kan spetshästen rinna undan och även rygg på ledaren kan funka fint.

7 Del Ray Pellini 7% får Ohlsson upp tillsammans med springspår och även denna är en kandidat till ledningen, den av dom två från springspåren som prickar bäst lär sitta i spets efter ett en bit och den andra ska kunna komma ner i rygg på ledaren. Båda har vinstchans i paritet med procenten och är därmed streckvärda vid gardering. Kanske lite fördel för Jepsons styrning då Ohlssons blir av med biken denna starten som hon gått med på slutet.

3 Our Girl 7% kan också vara en faktor i spetsstriden då hon gick bra för Benzon i biken sist och det blir så igen. Hon får resa där framme oavsett och räknas med skrällchans om man garderar loppet.

10 Seaside Bliss 2% har ett lopp i kroppen för Redén och borde vara många längder bättre nu med den genomköraren efter väldigt lång tävlingsfrånvaro inför det.

Ranking: A 15. B 12.6.3.7. C 10.9.13.4.5.1. D 11.14.2.8.

Avdelning 5.

2 Hunt AM 29% och ska testas barfota runt om och i bike till denna starten så det är så klart en bra förstahäst i loppet då Goop kör Nurmostränat. Bra spår dessutom men orutinerade treåringar och det kan ibland bli för mycket med all racerutrustning på första gången om dom inte är helt mogna för det.

5 Thebankonbrodway 14% tränas av Aronsson som har bra form på stallet och Stefan kör bra från ett av dom bästa spåren måste denna räknas mycket tidigt.

7 Hilltop Hawk 22% Redén/Khilström, det räcker så.

8 Henry Flyer Sisu 19% Nurmoshäst som inlett karriäen bra och nu lättas i balansen med barfota bak. Spår längst ut men är startsnabb och kan kanske hitta bra position trots läget.

9 Canzone 5% hänger tränaren på bike denna gången så hittade Larsson en V75-vinnare under lördagen. Så full form på stallet där och då kan det gå även från bakspår då det har en tendens att gå lite för fort under vägen för treåringarna och det kan bli stumma ben till slut på många.

1 Direct Track 3% är barfotan runt om och biken inga nyheter för och kanske ljuger dessutom Melander i planerna. Bra smygläge oavsett och är det maxat i balans och utrustning så är det intressant.

Ranking: A 2. B 5.7. C 8.9.1. D 6.11.12.3.4.10.

Avdelning 6.

2 Big Shot 59% är lite väl stor favorit här då han fick det serverat sist vid vinsten. Lite tuffare mot nu och givet att gardera till så hög procent i öppet lopp.

4 Bottnas Fantom 13% kan vara loppets spetsbud kanske från ett bra spår bakom bilen. Kontio är ju inte känd för att ge sig i körningen och han kanske väljer att ge allt för spets och leder loppet länge i så fall.

7 Royce Rolls 14% kommer från Goops formstall och får bike på nu. 5/19 är bra statistik på hästen och Goop kan vinna trots spår en bit ut bakom vingen.

8 Royal Dreams 4% har ännu sämre läge men det är Redén och ett lopp i kroppen för honom och nu åker biken på så då kan det gå ändå.

Kryddar nog kupongen med några ospelade där ett par av dom har bra lägen men alla tre är understreckade i förhållande till vinstchans här och det är dom tre jag lägger i C-gruppen i rankingen.

Ranking: A 4.2. B 7.8. C 5.9.6. D 3.1.10.11.12.

Avdelning 7.

13 Heavy Sound 33% är en vettig spik i omgången då flera av dom värsta konkurrenterna söker en del efter formen. Bakspåret på tillägget kanske inte spelar så stor roll då det är bra med bara två i volten, utöver springspårshästarna, där bak så nästan garanterar det felfri avgång, då det kan vara fördel eftersom han inte startat i voltstart på väldigt länge. Den här gången är det inte kort distans som sist och betydligt enklare hästar mot (förutom Makethemark så klart) och Haugstad borde väl vara lite mer offensiv denna gången, får man väl anta.

5 Makethemark 26% är klar andrahandsfavorit här men då han är nära favoriten på strecken utan att ha visat något i år så tycker jag att han är klart överstreckad nu. Alltid bra rapporter från stallet på denna och rätt vad det är smäller det väl till. Nu aviseras dock skor på runt om så kanske inte detta loppet man siktar på fullt ut.

4 Jaques Noir 9% är väl bäst på grunddistansen här men kommer från galopp och växlas ned till vanlig vagn efter flera starter i biken och är kanske till och med lite överspelad nu även om han räknas vid många streck.

6 Globalsatisfaction 6% startade från omöjligt bakspår sist i Gulddivisionen och inte lätt att ta någonting i dom snabba avslutningarna då. Spurtade snabbt mellan hästar före det, då han var före favoriten här i mål. Fått lite tempon i kroppen i sina tre starter efter lång frånvaro och kan vinna här.

7 Bryssel 12% har flera meriterande vinster från Vincennes senaste två vintrarna och gör nu comeback efter lite längre träningsperiod och startar säkert säsongen så här sent för att siktas mot Paris i år igen. Styrka och klass som räcker här men kan behöva loppet i kroppen.

10 Giveitgasandgo 1% har debuten för Goop avklarad och tar han bara till sig sin nya träning så går han säkert framåt med loppet. Springspår och Jepson bör kunna ge en bra position om han slipper att bli hängande. Totalt o-streckad och därmed intressant på kapacitet vid bredare gardering.

Ranking: A 13. B 6.7.5. C 10.4.8.11.1.2. D 12.3.9.

Stora systemet

Avd.1: 1.2.5.7.11.

Avd.2: 4.6.

Avd.3: 2.4.5.12.

Avd.4: 15 Hevin Boko

Avd.5: 1.2.5.7.8.9.

Avd.6: 2.4.5.6.7.8.9.

Avd.7: 13Heavy Sound

1680 Rader som kostar 1680 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 2 Mellby Howlit

Avd.2: 4.6.

Avd.3: 2.4.5.12.

Avd.4: 15 Hevin Boko

Avd.5: 2.5.7.8.

Avd.6: 2.4.7.8.

Avd.7: 13Heavy Sound

128 Rader som kostar 128 kronor.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se