Manfred Kåvestams blogg

Speltips: JACKPOT på GS75 Jägersro galopp 12/7

GS75-Omgången.

Dubbeljackpoten har gått vidare till en galoppomgång och vi är en travtips-site med dålig koll på helt annan sport så klart. Det är egentligen skandalöst att flera miljoner går vidare till spel på helt annan sport inom GS75 och ett hån mot trogna spelare på travet. Jag har ändå gjort ett försök att plugga in omgången för att komma med någon kommentar och rekommendationen om man vill försöka ta del av jackpotmiljonerna är att kanske köra nån spikharry där den i första avdelningen ska ha riktigt hög segerchans. Välj annars något lopp att hel-gardera och försök gå kort i övriga. 

5,4 miljoner extra fördelas i dom tre prispolerna och en ensam vinnare är garanterad 5 miljoner denna gången och för er som spelar är det givet att spela i alla tre prispolerna då både sexor och femmor kan ge bra. 

Svenska Derbyt för galoppörerna går som sjätte avdelningen med 1,5 miljoner i förstapris för treåringarna. Men även fina lopp i övrigt och dom kunde väl ändå fått fortsatt ligga som V64 på söndagen, som galoppen brukar lägga beslag på. 

 

Bästa Spiken!

I första avdelningen startar en bra sprinter som trivs på Jägersro underlag och har högsta formtalet i hela Skandinavien. 2 Kirk 82% är väldigt stor favorit men han vinner säkert loppet nära 8 ggr av tio så det är väl hästen med absolut högst vinstchans i omgången. 

 

Gå Kort!

I andra avdelningen ser det ut att vara två som sticker ut rejält och det är nog väldigt hög chans att en av dom två vinner. 1 Nocentsinkentucky 55% är favorit som trivs över distansen på underlaget och ska väl ridas hårt i ledningen hela vägen. Har den dock en sämre dag så är 2 Gulfstream Tiger 35% i riktigt bra form med fyra raka på Jägersro. Givna utmanaren i loppet och övriga bör få svårt att slå båda dom här.

 

Avdelning 1.

Se”Bästa Spiken!”

Ranking: A 2.

 

Avdelning 2.

Se “Gå Kort!”

Ranking: A 1. B 2.

 

Avdelning 3.

Här spelar med jag flera av dom som har bäst meriter i loppet och mest tjänade pengar och tycker att dom borde vara hårdare än dom som tidigare inte kunnat hävda sig när dom möter tuffare motstånd. 

Ranking: A 1. B 5.6.8. C 9.3.4.7. D 2.

 

Avdelning 4.

Treåringslopp för dom som inte lyckats få plats i Derbyt och det är väl många på uppgång här i sina karriärer och svårbedömt så väljer att strecka på många här. 

Favoriten8 Serentity Bloom 35% är klar favorit men startar utanför alla dom andra och det är inte alltid så enkelt att komma till då om loppet är jämnt. Bra värde i att gardera denna här. 

Ranking: A 5. B 8. C 2.3.4. D 1.7.6.

 

Avdelning 5.

6 Queen Rouge 47% har varit ute och hävdat sig i tuffare konkurrens än detta och ska vara vettig favorit här och då loppet är öppet bakom så tar jag ställning och spikar här. 

Ranking: A 6. 

 

Avdelning 6.

Svenskt Galopp Derby över 2400 meter dirttrack med 1,5 miljoner i förstapris och jag spikar!

12 Bullof Wall Street 27% är inte så stor favorit och har kommer från lopp nere i Dubai, där några av dom värsta i världen tävlar och han räckte inte till där. När han kommit tillbaka till enklare motstånd i Skandinavien igen har han ett par raka segrar inför detta och jag chansar på att han helt enkelt är huvudet högre än sina konkurrenter här efter att ha härdats mot betydligt hårdare hästar.

Ranking: A  12. 

 

Avdelning 7.

När jag förordat många av dom betrodda i loppen så behöver man en skräll för att få upp värdet och jag hoppas och tror att detta är dagens mest öppna lopp så jag väljer att strecka samtliga här. Har ingen vettig ranking att bidra med och hoppas helt enkelt på så lågt streckade som möjligt här. Ska man gå lite kortare så förordar jag att man tar dom som får mer spårsnål resa och som startar på dom inre spåren, då det är ett ganska jämnt lopp på förhand. 

 

Stora systemet

Avd.1: 2

Avd.2: 1.2.

Avd.3: 1.5.6.8.

Avd.4: 2.3.4.5.8.

Avd.5: 6.

Avd.6: 12.

Avd.7: 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.

480 Rader som kostar 480 kronor. 

Lilla systemet

Avd.1: 2

Avd.2: 1.2.

Avd.3: 1.5.6.

Avd.4: 2.3.4.5.8.

Avd.5: 6.

Avd.6: 12.

Avd.7: 1.2.3.4.5.

150 Rader som kostar 150 kronor. 

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!

Missa inte veckans bästa bonusar!