Speltips: V75 Jägersro 4/4

V75-Omgången.

V75-omgången går på Jägersro denna lördagen och då vet alla att det är främre träffen som gäller på vår sydligaste bana. När det är lite högre klass och mer körning i loppen är det dock inte omöjligt att vinna bakifrån här, men i enklare lopp där favoriten blir släppt till spets och det inte alltid är fulla fält, så rinner ledaren undan oftare här på många andra banor. Medlångt upplopp med 190 meter och lite bredare bana än medel, vilket ger dom mer plats i voltstartsloppen, oavsett distans. Startbilen har vinklad vinge vilket ger dom längst ut bakom bilen lite mer valmöjligheter i inledningen. Vad beträffar banan så är det i princip alltid sommarbana och valfri balans är alltid självskrivet här nere.

Systemförslaget blir lite mindre från början så det är öppet att lägga till fler i kanske framförallt andra avdelningen. Ett annat alternativ är att spela med ett par streck till i sista och bara ha en spik, ett par streck till i gulddivisionen kommer det kanske också bli.

Bästa Spiken!

2 Night Brodde 31% i avdelning fem, som är Silverdivisionen denna veckan, ska det vara riktigt hög segerchans för Lugauers fina häst. Denna var uppanmäld i Gulddivisionen på Halmstad i sin förra start och från bricka 7 bakom bilen blev den spelad till 4,6 ggr och streckad på över 17% mot bland andra Disco Volante. Då blev det galopp vid laddning men nu är han tillbaka i ordinarie klass och denna Silverdivisionen är inte jätttehård så från bättre läge och ner i klass så kommer han vinna loppet väldigt ofta.

Marc kommer att ställa en rejäl fråga mot nästan lika mycket spelade 1 Niky Flax25% som är startsnabb men även om det aviseras svar så kan det nog bli att Johan släpper ändå? Oavsett så är Night Brodde en bättre häst och kan vinna loppet från utvändigt. Kommer dock favoriten bort så är det vidöppet bakom.

Gå Kort!

I inledningen står det klart mellan två hästar och då är det väl så klart vettigt att ta ställning. Många går på den som är mer startsnabb i dom senare tipsen och det kommer att bli ganska jämnt på strecken här till slut. Billigt att ”helgardera” med två streck här, så går nog på det till slut.

2 Power 51% körde ju till rejält efter en bit mot 1 Upset Face 35% när dom möttes i Svenskt Trav-Kriterium i höstas. Då kunde inte Upset svara trots att båda hade farten uppe, sen gick bara Power ifrån. Visst höll Upset Face bra som fyra i loppet då och ska ha tränat bra och utvecklats under vintern, men det har nog favoriten också. Här låter det ju som att Upset Face ska köras i ledningen till varje pris och tror inte Bergh kör lika hårt i årsdebuten som sist när dom möttes och då kan ledaren rinna undan. Det kan ju bli så att någon annan spetsar och är då Power först framme för att överta, då blir det nog inte ens hårt i mål. Så ska man gå på någon så är det väl Power. Men då det kan vara upplagt för spetshästen så kan man behöva strecka båda.

Avdelning 1.

Se”Gå Kort!”

Övriga ska få väldigt svårt att vara före båda dom betrodda här, kommer av dom bort så vinner den andra.

Ranking: A 2. B 1. C 6.4.7. D 5.3.

Avdelning 2.

Vidöppet stolopp med femton ekipage fördelade över två startfållor och tre volter. På slutet har det tyvärr varit lite mer omstarter i voltloppen på V75, det har varit i många av dom nya varianterna av lärlings och amatörlopp så det har nog mer berott på orutinerade körsvenner än hästarna. Nu är det mestadels rutinerade kuskar och framförallt säkra kort som leder volterna så bli inte förvånade när detta går iväg på första ”kör” och tro inte att det ”alltid blir omstart med voltstart”.

9 Rapide Cash 13% har jag spelat gång efter annan och rankar först här då det varit bra insatser som inte riktigt räckt till vinst. Sist var det mycket luft ner till tredjehästen och den som vann liftade med i hans rygg och slog av den till slut. Andraplatsen på Solvalla i Diamantstoets Final var hon tvåa bakom omöjliga Aura S.L. men före riktigt bra ston den gången. Räknar med toppinsats och vinstchansen är högre än strecken antyder, spelvärd A-häst i öppet lopp, även om fjärdespår i volten aldrig är bra.

6 Alhambra Mail 21% är favorit och körs av Jepson, som leder volten på tillägget och med bara fyra hästar kvar där framme så kan dom komma ut tidigt från sitt innerspår och köras framåt. Då det är fördel att leda volten för dom duktigaste kuskarna, kan han får fart på henne från start och hamna riktigt bra på det. Hade tänkt ha med nu strukna Dancing In The Rain, men nu är alternativen för mig att antingen låsa på mina första två streck, ta fyra hästar eller gardera riktigt brett.

15 Karamel Hill 8% är ett nyförvärv hos Goop och detta är ett rejält sto med ordentligt kuskplus, som dessutom tävlat mest i Norge och får körspö denna gången, vilket ofta kan vara ett plus till slut. Räknas trots bakspår på tillägg.

13 Darah Bibo 11% har också bakspår på tillägget men innerspår kan vara fördelaktigt om man bara hittar ut sen. Årsdebuten avklarad och PU tycker denna ska vara bra för klassen, nu blir det första barfota runt om och det är tidigt garderingsbud.

14 Zaira Del Ronko 2% är väl bäst i främre träffen så läget är uselt, men hästen är bra för klassen och testas nu första gången barfota fram vilket är intressant.

7 Waiting Hill Hall19% och 8 Alpha K. 7% star båda lite hårt inne i loppet men duger ändå, rankar dock ned dom på lägre spelvärde denna starten. Vid bredare gardering ska dom ändå med på lappen. 5 Another Lucky Day 3% är väl den på grunddistansen som skulle kunna duga och den har utvecklats i sin nya regi och vann i snabb avslutning med sen lucka sist på barfota runt om. Barfota igen och kan överraska även om det borde bli svårt mot bästa på tillägget. 11 Diamond Hall 6% har springspår och ska gå barfota runt om för första gången och norskt huvudlag vilket så klart är mycket intressant. Men rankas ändå ner på att Marcus Waldmüller förmodligen är sämsta kusken i fältet.

Ranking: A 9. B 6. C 13.15.14.8.7.5.11. D 12.1.2.4.

Avdelning 3.

Klass 1 över kort distans med autostart och tycker inte att det ska skilja speciellt mycket i strecken mellan förhandsfavoriterna här. Men det ser verkligen ut att stå mellan ganska få hästar, samtidigt kan det ju bli körning mellan ett par av dom och då kommer så klart övriga in i matchen.

6 Van Gogh Z.S. 39% har ett billigare lopp i kroppen, där han vann 30 tkr från spets på Bergsåker och har aldrig varit ute i lopp med mer än 70 tkr i förstapris, varav i ett sådant lopp kom dessutom enda förlusten i Berghs regi. Så skillnad på vad denna mött mot värsta motbudet här och det blir tuffaste motståndet någonsin nu. Barfota runt om för första gången och någon hybrid-vagn med spår invändigt om värsta motbudet är så klart tre plus.

7 Four Guys Dream 23% har vunnit V75 och är åtgärdad efter förra starten men bara tre veckor sedan loppet och han är i ordning då han bara stod över en veckas jobb. Missade finalerna förra veckan då det var karens på någon medicinering sedan behandlingen. Startat på i vinter och det är så klart fördelaktigt mot värsta konkurrenten. Visat rejäla speeder mitt i loppen och med vinklad vinge så kan han kanske överraska invändiga och vara först fram, men han har visat att han tål alla upplägg och kan vinna oavsett position. Tänkbar chansspik på spelvärdet, men tar nog ett par till från invändiga spår som kan skrälla.

3 Victory´s Club 13% har debuten i Aronssons regi avklarad och galopperade, men med krafter kvar och ska nog stå bra inne i klassen. Räknas tidigt här då den vunnit som hårt spelad i sina lopp i Italien. Felfri är den nog inte mycket sämre än dom två mest betrodda här.

4 Global Woodstock 4% blir det bike på till denna starten och var struken inför förra starten. Då blev det vinst direkt mot en riktigt bra Bossy Alley och en snabbt avslutande Vikens High Yield. Spår fyra bakom bilen och med hjälp av biken kan det bli ökad startsnabbhet och från spår fyra vanns tre av loppen denna omgången förra året och PU brukar var långt framme i loppen här nere.

2 Tengil Face 3% är härdad i klassen och sist blev det galopp med bike på nu blir det hybrid-vagn denna gången. Hemmahäst och Kolgjinis brukar ju vinna lopp här nere, denna ska med vid ännu bredare gardering.

Ranking: A 7. B 6. C 3.4.2. D 5.11.1.8.12.9.10.

Avdelning 4.

7 Knowledge’em 70% hyllar alla men på V75 bränner storfavoriterna för ofta i lägsta klassen för att man ska gå på den rakt ut. Detta är enligt Lugauer deras bästa chans för dagen och så är det kanske, men spelprocenten är alldeles för hög denna gången. Han är bra för klassen men loppen på V75 vinns inte från bricka sju bakom vingen på beställning.

4 Fredric Palema 5% har varit väldigt bra på barfota runt om och nu är det dags första gången i år då han dessutom kommer med form, efter vinst från bakspår sist. Mikael J kör ’alltid’ i spets och det kan gå hela vägen eller så ställer han till det för favoriten iaf. Stall Palema hade vinteruppehåll i ett par månader på samtliga hästar men i början på mars var det form på flera av stallets djur direkt, så räkna med form här.

10 Brandy Flame 6% vann sin årsdebut men galopperade som ganska stor favorit på V75 i starten efter, då han kört sig till spets och tröttnade till slut. Har säkert gått framåt med dom loppen i kroppen och är kvar i klassen. Björn Goop upp nu för första gången och körs det hårt mellan 4 och 7 så kommer bakspåren in i matchen.

9 Reddington 4% inledde sin karriär i fjol med tre raka segrar och stod sedan hårt inne då han var trea bakom bland andra Power i sin fjärde start och före bra treåringar då. Fortsatt hårda treårings-lopp under hösten med band annat en galopp i Kriterie-kval. Står riktigt bra inne i klassen och kanske bara är bäst även om det inte är full racer-utrustning och balans, dessutom årsdebut och bakspår.

Ranking: A 7. B 9.4.10. C 2.5.6.3.1. D 12.11.8.

Avdelning 5.

Se”Bästa Spiken!”

Niky Flax nämnde jag som värsta motbud i spetsstriden men om dom svarar så kanske den inte är värst mot till slut och jag rankar ner på uteblivet spelvärde.

5 Secret Mission 2% var jämnt spelad mot Niky Flax på V75 på Kalmar tidigare i år och nu skiljer det ganska mycket. Så mycket ska det inte skilja även om Secret Mission nu gör comeback efter drygt tre månaders vinterträning.

4 Can Lane 8% är ett annat giftigt motbud från bra utgångsläge och är tänkbar vid gardering då han har årsdebuten avklarad med vinst men får ändå stå tillbaka i rankingen mot några ännu bättre hästar.

Bakspår och tuffare lägen på dom övriga motbuden, men blir det körning mellan dom två betrodda kommer även dom in i matchen till slut.

11 Dragster 5% var även han, liksom favoriten, uppanmäld till Halmstads Gulddivision i sin förra start och denna var trea från bakspår då. Det var första starten på sedan september och måste gått framåt rejält med det loppet i kroppen. Nosade på sina rekordtider direkt i årsdebut efter fem månaders vinterträning är starka papper så denna kan vara bättre i år än någonsin och ska man då ta klivet in i ’guld’ så ska man kunna vinna en ’silver’ som detta även från bakspår.

12 Prospeous 17% är bara sex år och vunnit på Vincennes i vinter och haft lekstuga sedan den bytte regi i höstas. Goop har faktiskt kört honom en gång i tidigare regi, då han vann med den som treåring. 1/1 tillsammans även om man inte hade behövt nämna att Goop är ett plus.

8 Sevilla 9% var inte långt efter Martin De Bos och Grainfield Aiden på strecken sist då den skulle testat med bike första gången. Det blev galopp och nu går dom tillbaka till ordinarie vagn. I övrigt kan nämnas att Niky Flax då var med i samma lopp och var spelad på 5% mot Sevillas 21%, så det ska inte skilja allt för mycket på dom två. Strykning invändigt är jätteplus, vad det gäller vinstchanserna för denna.

Ranking: A 2. B 5.12.11.1. C 8.4. D 7.6.10.3.9.

Avdelning 6.

Deltävling 2 till Paralympiatravet, (som är tidigare Olympiatravet) där ganska bra Gulddivisionare kommer ut och det är svårbedömt med årsdebuter eller andra starten för några av dom.

10 Cyber Lane 20% ska vara favorit även om spår tio är ett av dom absolut sämsta man kan ha bakom bilen i högre klasser. Bästa hästen i loppet men årsdebut och bakspår gör att garderingen är given.

7 Racing Mange 20% är lika hårt spelad och är startsnabb, så det är fördelaktigt med vinklad vingen men det låter som att Lövgren kanske inte kommer köra allt för offensivt. Han borde väl testa en bit och kanske kan få ta över av några av dom där framme men inte alls givet. Vingelläget och att dom inte låter jätte på-ställda gör att den är överstreckad denna gången och för den som spelar med få hästar så kanske man kan stå över streck för honom då spelvärdet är väldigt lågt.

1 Lucifer Lane 5% har årsdebuten avklarad i riktigt bra stil med mycket snabb avslutning. Från spår ett kan han kanske hålla upp innerspåret eller få rygg ledaren och han kan vinna från dom lägena till låg procent.

6 Portland 8% gör första starten i Sverige här och även om han hade lite sämre vinter så gick han väldigt bra i somras och våras. Kanske kan tända till på våren igen och Goop vinner ju en och annat lopp.

4 Norton Commander 13% rapporterade Conrad att det var ett väldigt bra och snabbt jobb inför detta och nu är det dessutom första gången med bike, även om det inte lyser rött i programmet. Läget är mycket bra och han kan duga direkt i klassen.

5 Lionel N.O. 9% ser fin ut i Norge, men ska kanske få svårt mot dom bästa kan man tycka. Grundkapaciteten är så pass hög och spåret är bästa tänkbara bakom bilen och han borde hamna bra till direkt.

8 Tae Kwon Deo 4% vann Sprintermästarens Final i fjol och gör nu årsdebut från jobbigt läge. Hittar han bara ett hyggligt läge så duger han även här, men skor och läget är minus.

9 Velvet Gio vann C.L.Müllers Memorial i fjol, före bland andra Ringostarr Treb, vann sedan ytterligare en gulddivision och tjänade även bra pengar i Frankrike i vinter. Denna har vart igång och visat hårdhet som räcker, så han måste räknas tidigt här, trots bakspåret.

11 Giveitgasandgo 0,4% underpresterade oförklarligt sist, då Uhrberg tycker den varit bra i träningen, så det måste varit någon humörsgrej. Är han vid sunda vätskor denna gången och gått framåt med lopp i kroppen så kan han vara en tok-skräll denna gången istället.

Ranking: A 10.9. B 4.6. C 1.5.7.8.11.3. D 2.12.

Avdelning 7.

I avslutningen är det voltstart över 2640 meter för Bronsdivisionen och då är det ännu oftare ledningen som gäller. Då det går lite mer långsamt från start i volt och den som sen väl sitter i ledningen brukar få fuska bort en del, då många ofta har respekt för längre distanser.

7 Giant Shadow 35% är favorit och kan kanske ta sig förbi 6 Neelix 20% från start då han helt enkelt är en bättre häst. Goop tränar och kör favoriten som var smart matchad på V75 i fjol och avslutade med två finaler i Klass 1, där han vann den ena och blev tempotorsk i den andra. Har vunnit 8/9 i Goops regi med 22/26 totalt och står bra inne på pengarna här så vinstchansen ska var hög. Jag förordar spik, då jag tror han är bara bäst här. Goop säger att voltstart kan vara frågetecken men att han kliver i väg och ska var förstahästen. Neelix som är värst mot i spetsstriden har tre lopp i kroppen men har varit ute i enklare gäng på slutet och inte alls samma meriter som favoriten. Står dessutom hårt inne i loppet och är överstreckad på det.

9 Whiped Eggs 16% är nog värst mot och här är nog bakspåret inte så farligt även om han trivs som bäst om han kan köras till ledningen efter bit. Där lär det vara upptaget denna gången men dödens brukar ju vara ledigt och därifrån kan han slå vem som helst i klassen när han vaknat på rätt sida. Han står bra inne på pengarna och räknas tidigt vid gardering.

5 Nero Maximus 18% ska gå barfota runt om för första gången. Han har dock haft svårt att hävda sig då det stått lite mer på prischeckerna för förstaplatsen och behöver höja sig lite för att matcha dom tre värsta motbuden här. Spår fem i volten innebär vingelläge och han står hårt inne i klassen. Streckas bara vid bredare gardering på uteblivet spelvärde denna gången.

Ranking: A 7. B 9. C 6.5. D 12.2.1.3.11.10.8.4.

Stora systemet

Avd.1: 1.2.

Avd.2: 6.9.13.15.

Avd.3: 3.4.6.7.

Avd.4: 4.7.9.10.

Avd.5: 2 Night Brodde

Avd.6: 1.4.5.6.7.9.10.

Avd.7: 7 Gigant Shadow

896 Rader som kostar 448 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 2 Power

Avd.2: 6.9.13.15.

Avd.3: 7 Four Guys Dream

Avd.4: 4.7.9.10.

Avd.5: 2 Night Brodde

Avd.6: 1.4.5.6.9.10.

Avd.7: 7 Gigant Shadow

96 Rader som kostar 48 kronor.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se