Speltips: V75 ELITLOPPS-SÖNDAGEN 26/5

Omgången.

Elitloppet är här, och på söndagens V75 ingår båda försöken till Elitloppet. Även kallblodens största lopp för äldre eliten, Elitkampen. Tyvärr har Månprinsen A.M. tvingats strykas tidigt, men Lome Brage får försvara svenska fanan i en häftig strid mot den finska kallblodsrasens värstingar. Några fina årgångslopp, som vanligt på Elitlopps-söndagen med en häftig

fyraåringselit som har en halv miljon i första pris, men tråringseliten, breeders crown har en hel miljon till ettan. Så det är idel, ädel adel hela dagen.

Vem vinner Elitloppet då? Är det stora pengar så ska man alltid tippa Örjan Khilström, han spara Propulsion i försöket och kör det lilla som krävs för en andraplats, och startar sedan från bricka fyra i finalen. I år sover han nog inte bort loppet i kön, nu kör han i god tid och reglerar tillställningen från dödens.

Bästa spiken!

Får för mig att Örjan inte alltid vill vinna dom här försöken, har sett det med överlägsna djur förut, sitter lugn och blir tvåa, han är ändå inte intresserad av bricka ett i finalen, han sparar sin häst lite gran, för att gå ’all in’ i finalen. Därför väljer jag att spika 1 Aubrion Du Gers 18% i andra försöket till Elitloppet. Han ska köras med bike för första gången någonsin, och kommer göra allt för att inte bli fast invändigt. Bra chans att leda runt om, och här kommer dessutom med 15 raka vinster i bagaget. Spelvärdet i försöket är enormt, viker han ner sig redan här, ja då försvinner ju all spänning till finalen, då det är han som ska stå för värsta motståndet mot en svensk totaldominans i världens största sprinterlopp.

Gå kort!

8 Lome Brage 30% är svensk-hoppet i Elitkampen, han är kusligt startsnabb och kommer hit som titelförsvarare och given favorit. Finnarna är dock inte att leka med och ser deras två starkaste kort som värsta motbuden. 1 Polara 22% var två i fjol och var lite seg att få igång i år, men kommer nu med två raka vinster och formen verkar peka spikrakt uppåt igen. Väljer att ta med en tredje häst, också den från Finland, 6 Josveis 8%, som ett skrällbud, då den är kraftigt kuskförstärkt och kommer med toppform.

Avdelning 1.

Se “Gå kort!”

Motbuden 9 Tangen Haap 4% är bortlottad med ett bakspår och borde få svårt att komma till i loppet, men klart nästa streck för den som garderar på. 4 Ulsrud Tea 13% är överspelade, det är ett sto och det var en rejäl skräll när hon nådde tredje platsen här i fjol som spelad till över 30 ggr, ska helt enkelt inte räcka mot dom bästa. 10 Odd Herakles 4% har har bara 1/5 vinster i år och får se till att komma med bättre form nästa år, och lottas till bättre läge.

Ranking: A 8. B 1. C 6.9.10. D 4.3.2.

Avdelning 2.

Försök ett till elitloppet ska inte alla ska väl kunna vinna här? Dom tre mest betrodda kan räcka, men för att vara på säkra sidan kan ytterligare något streck ritas ner. 7 Readly Express 38% behöver ingen närmare presentation, och är kanske, likt Proppen i andra försöket, nöjd med en andraplats?

5 Looking Superb 16% är Bazires förvandlingsnummer som ska kunna öppna riktigt bra från perfekt läge och med Åke Svanstedt upp är han intressant. 3 Double Exposure 25% har kört i åttor runt stoeliten i något år nu, och vunnit från vilka positioner som helst, hon är stenhård, Redén kanske inte ger körorder men han är nog inte jätteledsen om detta försöket går lite snabbare än Proppens?

Ranking: A 7. B 5.3. C 2.8. D 1.4.

Avdelning 3.

Se “Bästa spiken!”

5 Propulsion 58% är jättefavorit, men tror ju inte Jos Verbeeck släpper ledningen om han kan hålla den, då kör väl inte Örjan allt i försöket? 7 Heavy Sound 13% kanske trycker av vad som går och gjorde ju en mersmakande årsdebut på topptid senast, räknas inte bort trots startspåret.

Ranking: A 1. B 5. C 7. D 4.3.2.8.6.

Avdelning 4.

Här ska tydligen Gocciadoros favorit 6 Axl Rose 50% vara något alldeles extra, han säger att han slår stallets andrahäst 3 Acciaio 17% från dödens, så det får man väl lita på. Kommer dessutom med överlägsna meriter till detta loppet och är nog en vettig spik trots den höga spelprocenten.

1 Upset Face 18% är obesegrad, men i enklare sälskap och inte mycket rutin innanför västen här, då kan det bli jobbigt med stor publik och är nu ganska hårt streckad.

Ranking: A 6. B 3. C 1.2.7. D övriga.

Avdelning 5.

Öppet stolopp över 1640 meter och här kan det väl hända grejer. 6 Vivacious Allie 15% har gjort två starter för Daniel Redén och Örjan kör i toppslag för dagen, med mycket pengar inkört under lördagen. Här har han goda chanser att hamna bra på det direkt då hon verkar riktigt startsnabb. Favoriterna är bra, men här kanske det kan gå lite för fort och då går det vinna från bakspår med 9 Zahra Mil 12% har inget emot långresa och har vunnit nere på Vincennes i vinter, tidig här. 2 Zourane Kronos 24% kanske kan svar Vivacios, då hon nu eventuellt ska gå i bike, hon har 6 vinster på 6 försök inledningen.

Ranking: A 6.5. B 2.9. C 1.7. D 10.8.4.3.

Avdelning 6.

5 Evaluate 30% gjorde det bra bakom omöjliga duon Campo Bahia och Attraversiamo i Kungapokalen sist, även slagen av invändiga stallkamraten Thrust Control. Nu är ingen av dom med i fältet och spår 5 bakom bilen är ett bra läge och Örjan kan välja upplägg själv., dessutom aviseras lättning i balansen, med någon form av skoryck. Stark favorit och kan spikas till låga 30% i detta fallet.

Vidgardering är 6 Catherine’s Chevy 14% tidig, han är kull-topp i Norge som ska testas med helstängt för första gången och får körspö vilket i många fall kan var positivt. En annan intressant ändring är 3 Fun Quick 4% som mött kulltoppen på Vincennes kommer nu att gå barfota runt om och med bike för första gången.

1 Missle Hill 15% har gjort ett lopp för Redén och satt fast med allt sparat då, barfota nu och räknas. 7 Patent Leather 13% har oppererats i vinter och behöver nog lopp i kroppen, samt är bortlottad här, överspelad nu.

Ranking: A 5. B 6.1.3. C 9.10.4. D 7.2.8.

Avdelning 7.

Favoriten 8 Visa As 23% har två raka vinster i Sverige, men ser inte bra ut i travet och kanske har Gocciadoros hästar tappat lite form på slutet? Given att gå mot från uselt läge nu. 3 Gento 20% blandar och ger, när han är på topp är han riktigt fin, men köper inte honom helt heller. Så för dom som spelar DD är tipset att stå över båda favoriterna och leta roligare kantbollar.

10 Hierro Boko 11% är fin och gör det bra varje gång, kan spurta ner detta fältet vid minsta överpace. 4 Vivienta Font 9% hade jag som idé sist, men blev fast med allt sparat då, kan komma till användning nu, från kanonläge. 1 Richie Ås 4% kan vara tokskräll som gjort det bra ute i spåren, från tuffa lägen var och varannan gång, nu kan det bli fint smygläge och då bör spurten bita bra om luckan kommer. Men ta med ett gäng här då det ser väldigt öppet ut.

Ranking: A 4.1. B 10.3.8. C 6.7.5.2.11. D 9.12.

Stora systemet

Avd.1: 1.6.8.

Avd.2: 3.5.7.

Avd.3: 1 Aubrion Du Gers

Avd.4: 6 Axl Rose

Avd.5: 1.2.5.6.9.

Avd.6: 1.3.5.6.

Avd.7: 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.

2160 Rader som kostar 1080 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 1.6.8.

Avd.2: 3.5.7.

Avd.3: 1 Aubrion Du Gers

Avd.4: 6 Axl Rose

Avd.5: 2.5.6.9.

Avd.6: 5 Evaluate

Avd.7: 1.3.4.8.10.

180 Rader som kostar 90 kronor.

Med Elitloppet i antågande kör 888 en kampanj där du får 16ggr på Readly Express och hela 26ggr på Propulsion om du öppnar konto genom länken nedan.
Passa på att ta chansen att starta en kassa med liten insats för fler utbud kommer inom kort på 888.sport

För Oddsboozt hos 888 klicka HÄR






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se