Manfred Kåvestams blogg

Speltips: V86-TIPS TILL JÄGERSRO OCH SOLVALLA

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

 

Omgången.

Har ju varit elitloppskandiater ute så gott som varje dag i veckor nu, så man har väl blivit lite bortskämd med hög kvalité på hästarna ett tag. Nästan så man hade glömt bort den usla nivån det var på V86 ett tag i början av året, och ända sedan dom valt att lägga Solvallas lite bättre mitt-i-veckan-lopp på tisdagarnas V64. Nu känner man igen V86 igen, med svårtippade lopp och massor av hästar som inte vill vinna till varje pris direkt. 

Allt detta borgar för en hög utdelning. Men det trodde man ju tvärt om, inte att det skulle bli förra veckan, med stora favoriter, då blev det en ensam vinnare på 13 miljoner! Detta trots att största favoriten på v86 någonsin (?) vann, i Månprinsen AM och även omgångens näst största favorit vann. 

 

Bästa spiken!

Flera lopp över kort distans i kvällens V86-omgång och där ska man ju tippa ledaren oftare än i några andra lopp, då kanske det känns konstigt att jag förordar ett ekipage som står med 20 meters tillägg i sjätte avdelningen. 11 Lukas Zaz 51% låter det väldigt uppåt från tränarhåll på, och han är trots läget ett tidigt spetsbud, med sitt springspår på tillägg. Bara fyra hästar på start, och då det skiljer ordentligt i tjänade pengar så ska dom nog vara glada att släppa till en bra rygg om favoriten kommer tidigt. Inför senast hade han varit lite sjuk och behandlad, och var då lite svårbedömd. Med det loppet i kroppen, rekordsänkning med en dryg sekund, så går han väl ännu mer framåt, och ingen i dagens lopp har varit nära sådana tider. Möjligen 14 On Stage Indika 6%, men bakspår på tilläggsvolten är riktigt kallt läge. 

 

För er som garderar är 4 Captain Simcoe 13% intressant med lite urtrustningsändringar i form av dövhuva och blinkers, men väl överstreckad kanske? 6 B.B.S. Day Dream 10% är nedstruken till spår ett på tillägget och kuskförstärklt, men också han överstreckad, då han står stenhårt inne på pengarna. 

 

kort!

I tredje avdelningen väljer många att spika 4 Alegra B. Som därmed blir omgångens största favorit till sina 62%. Visst Conrad Lugauers hästar vinner hur dom än körs för tillfället, då kan till och med Marc Elias se bra ut i sulkyn och vinna lite lopp, men detta är ett lärlingslopp, med flera som vill visa framfötterna. Då är det inte helt givet att alla ger upp och vinkar fram favoriten. Dom som vill dela potten med alla som spelar som Aftonbladets, Travrondens och Micke Nybrinks tips (då jag sett den spikas där) singelstreckar så klart men jag låser på alla tre spetsbuden, då det är kort distans.

1 Vichy Grif 9 % åker Sofia Aronsson en bit med och borde väl inte göra den resan för att bli fast tredje invändigt? Spetschans eller rygg ledaren är två alternativ till vinst. 

7 Alicia Bore 14% är startsnabb och ses med spetschans trots läge en bit ut, vinklad startbilsvinge på Jägersro kanske kan hjälpa lite om han satsar. Blir det lite körning mellan två av dom streckade så vinner kanske den tredje? 

 

 Avdelning 1. 

Här kan väl Marc och Conrad få sin seger istället, med 2 Bernts Ulrika 18%, som var väldigt bra sist och nu fick spår invändigt värsta motbuden till såväl spetsstriden som slutseger. Även här kort distans på Jägersros utpräglade spets-och-slut-bana och bakspåren streckas bara vid väldigt bred gardering. Storskrällen kan vara 4 Staro Kipling 2% som inte riktigt räckt på slutet men ny kusk och barfota runt om kanske tända till denna rejäla häst från ett bra läge. Värsta spetskonkurrenten är 5 Din Lymmel 10% som Uhrberg får chansen på och han har kört i spets förr på Jägersro, så kommer han förbi Ulrika kan han vara vinnaren.

 

Ranking: A 2.5. B 6.4. C 7.10.9.8. D övriga.

 

Avdelning 2.

6 Bechamel 28% har en rejäl avslutning, tränas av Reden och körs av Örjan, så är väl favorit på det, blir bara en i mängden här från bökigt läge. 2 Lullaby S.I.R. 18% kan också hon avsluta rejält och borde hamna bra på det, ska kanske vara favorit. Spårtrappa här och 12 Beutiful Bacardi 6% står bra inne på pengar, får så klart spår därefter men visade uppåtform sist och har chans, Kontio upp för första gången, alltid intressant med ändringar. 11 Thelma De Glatigne 15% har varit bra hela vintern och våren, står också bra inne i spårtrappan. Även om både Emilia Leo och Oskar J är duktiga är ändå Erik Adielsson fortfarande ett litet kuskplus. 4 J.J. 18% är spetsbudet och går med bike nu till skillnad mot i voltloppet sist.

 

Ranking: A 2. B 12.11.4.6. C 5.7. D övriga.

 

Avdelning 3.

 

Se "Gå kort!"

 

Ranking: A 4. B 1.7. C 6.3.9.5.8. D övriga.

 

Avdelning 4. 

 

4 Alone 31% blir inte favorit, men står bra inne i loppet och mött tufft motstånd nästan varje gång, betydligt enklare mot nu. Nollan senast beror på att han hetsade upp sig efter omstart senast, det ska det ju inte bli igen. Eventuellt barfota runt om, bara gått så en gång, förra sensommaren och det gick bra. 

2 Twice Kronos 38% blir favorit på insatserna på slutet, startat bakom bil två ggr och galopp i båda, fått snabba pengar på sig nu och tuffar motstånd än någonsin. Inkvalad till V75-final på elitloppshelgen, så kanske vill känna på banan och få ett lopp i kroppen, visst, kan ju vinna så klart men rankas ner.

1 Mill Ultra 4% kan vara spetsbudet, bike och barfota som vanligt, nu testas även helstängt för att försöka hålla upp ledningen över den korta distansen är det så klart en riktig plusvariant att kunna köra i ledningen. 6 Scotch Brodde 8% är van vid banan och kort distans, räknas trots spår en bit ut. 5 Moa Margun 3% är värst mot 1 i spetsstriden, har viss chans från rygg ledaren kanske. Bakspåren streckas bara av den som tar många streck.

 

Ranking: A 4. B 1.6.2. C 5.10.8.12.11.3. D 9.7.

 

Avdelning 5.

 

Mycket lågklassigt lopp, med många lite sämre kuskar dessutom, utspridda på tre volter kan det bli lite omstarter rent av. Favoriten spikas i många tips och behöver kanske inte vara fel, då han är ganska ensam om att veta var mållinjen är vad det verkar. Men 61% är riktigt mycket streck på 6 Alonso Cesar som blev öm i bakknäna sist och är behandlad, borde missat lite jobb. 9 Dream Of Nature 14% byter till ny-gammal regi inför denna starten och miljöombyte kan få fart på vissa, även denna vet vart mållinjen är, med några vinster på kontot. Lite sämre kusk, men med strykningar runtom bör det väl gå. Två ston på startvolten har bra chans, 2 Majah Winner 7% låter det positivt på och 1 Tipp Off 1% blir det kuskplus på från bra läge kan det gå.

 

Ranking: A 9.6. B 1.2. C 7.12.11.13. D övriga.

 

Avdelning 6.

 

Se "Bästa spiken!"

 

Ranking: A 11. B 4.6. C 14.12. D övriga.

 

Avdelning 7.

 

6 Partizan Face 29% blir det norskt huvudlag och fortsatt barfota runt om, och lopp över 3 kilometer brukar vinnas av dom hårda från bakersta tilläggsvolten. 8 Prosperus 18% låter det bra på, behandlad i en has sedan sist och "känns som en studsboll för dagen" enligt Marcus, och det låter ju helt klart intressant. 

Bäst på start är ju 1 Crown Prince W.W. 29% som rapporterar tränats hårt under vintern och ska ha gått framåt med förra starten, kanske behöver någon start till innan han är helt på topp? Bland skrällarna finns 7 Cantona Mearas 3% som trivs över lång distans och med litet fält kan det gå att köra lite spårsnålt och dyka upp i främre träffen med rätt luckor. Mellantillägget i dom här propositionerna brukar få svårt, så streckar nog ingen därifrån.

 

Ranking: A 6.8. B 1. C 7.2. D 4.9.3.5.

 

Avdelning 8.

 

5 New Steel 40% kan vara bra spikbud, kan nog köras till spets och ska vara hästen att slå då. Varit bra från omöjliga bakspår vid fler tillfällen och från perfekt läge kan det vara dags. 

Värst mot är 4 Counterfighter 20% som också är startsnabb, kan sätta käppar i hjulet för mitt spikförslag och är tidig vid gardering. 

 

Ranking: A 5. B 4. C 6.9.1.3. D övriga.

 

Stora systemet

Avd.1: 2.4.5.6.

Avd.2: 2.4.6.11.12.

Avd.3: 1.4.7.

Avd.4: 1.4.5.6.

Avd.5: 1.2.6.9.

Avd.6: 11 Lukas Zaz

Avd.7: 1.6.7.8.

Avd.8: 5 New Steel

3840 Rader som kostar 960 kronor.

 

Lilla systemet

Avd.1: 2.4.5.6.

Avd.2: 2.4.6.11.12.

Avd.3: 1.4.7.

Avd.4: 4 Alone

Avd.5: 1.2.6.9.

Avd.6: 11 Lukas Zaz

Avd.7: 6.8.

Avd.8: 5 New Steel

480 Rader som kostar 120 kronor.

 

Med Elitloppet i antågande kör 888 en kampanj där du får 16ggr på Readly Express och hela 26ggr på Propulsion om du öppnar konto genom länken nedan.

För Oddsboozt hos 888 klicka här

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.