Travstatistiks blogg

Speltips: En cool vinnare på Jägers

Jägersro och V75 brukar vara en trevlig kombo. Vi tar vårt spel i V75-2, lopp 6, klass II över 2140 meter auto. Favorit är nr 2 Master Hill med Kontio. Det kan absolut vara så att tränarbytet varit så pass bra för Master att han vinner detta enkelt, men vi får väl hoppas att han kanske hamnar lite efter i starten och/eller det blir bra körning från start. Det skulle isåfall gynna vårt drag, nr 9 Dats So Cool med Paal.

Dats So Cool är streckad på enbart 2% och det känns alldeles för lite för en häst med hög segerprocent, inte alltför höga siffror vad gäller eventuellt vinnarodds, bevisad spurtförmåga och mött tufft motstånd. Har nu två lopp i kroppen efter kortare paus och får troligen blinkers och jänkarvagn. Har i starterna efter uppehållet suttit lite fast och avslutat bra senast. Kan från spår nio hamna fint till i loppet.

Racebets betalar 20x på vinnarspelet och 3,7 på plats så där går vi in med en unit resp tre units då vi tror mest på en plats även då en seger inte känns alltför orimligt. Trevligt spelvärde!

Travstatistiks blogg

Travstatistik

Travspelare sedan början av 80-talet. Fokuserar enbart på skrällar och baserar alla spel på den egenutvecklade statistikmotorn och databasen med lopp från 1999.

Sveriges bästa

Kända profiler