Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdag 19/4

Så var påsken över för denna gång och tillbaka till vardagstravet och under tisdagskvällen är det Jägersro som står för tävlingarna.
Två öppna och svårlösta lopp så jag landade i hela tolv kombinationer men oddsen är höga så hellre fler komber och blygsammare insats.
Gillar allra mest värdet på 13 Granit De La Roque i inledningen men det är svårt att plocka ut bara en i ett fält med så många ickevinnare.
I avslutningen gillar jag 4 Chiffchaff och 9 Free Bird mest men kompletterar med Flemming som knappast åker över sundet utan att tro på vinstchans.
Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart
Favoriten :
9 Velten Revenge är osynad mot svenskt motstånd och låg segerprocent. Tveksam favorit.
Ibland blir streckningen skev efter en helg och det kanske är det som har hänt här och möjligtvis jämnas siffrorna ut under tisdagen men jag tvivlar då loppet är väldigt öppet med många ickevinnare hittills i karriären. Dessutom bara en seger förra säsongen men eftersom fältet saknar direkta segermaskiner så det kanske man inte ska ta så hårt på det.
Bör klara distansen bra och har inlett 2022 helt ok så jämnar streckningen ut sig så kan det vara en spelbar favorit i väldigt öppet lopp på visad form men löpningsförhållandet kommer avgöra mycket i detta lopp.
Motbuden :
4 Invisible Sun har haft ett uppehåll men vann båda sina lopp på ett övertygande sätt.
Inledde karriären hos Kolgjini med att antingen galoppera eller vinna i princip. Varit bra hela tiden och att han inte har seger i raden beror mest på svåra utgångslägen och hårt motstånd.
Ska duga bra här om han klarar spåret.
13 Granit De La Roque har gått bäst under sadel men ska räcka långt även här.
Var oplacerad senast och inte alls som bäst då men det var i stentuff konkurrens på V75 och går ner rejält i klass till det här loppet. Bra i monté innan det så fart finns och till endast 2% tycker jag han är väldigt tidig trots tillägget.
11 Amoa King kommer med toppform och visat att han gynnas av distansen. Riktigt vass avslutning senast bakom en överlägsen vinnare. Mest oroande är i så fall så många placeringar som tvåa och trea jämfört med en enda seger.
Men då loppet innehåller flertalet liknande hästar samt att han är gynnad av distansen så är han intressant här. 10 Global Best Lover jämn och säker men vinner sällan. Värd en seger i raden dock.
Lövgrens springare står bra inne i loppet på pengarna men har ett lurigt bakspår så det blir många att runda i spåren. Stallet har hela tiden haft förhoppningar på denna men blivit lite besvikna då segrarna uteblivit. Verkar dock lite på gång och avslutade bra senast.
Skrällen :
2 O.M.Highstep hade inget bra fjolår men inlett året starkt. Bra över lång distans senast.
Verkar ha utvecklats under vintern och fungerade bra på barfota och över lång distans senast. Andra spår i volten behöver inte vara fel och tog ledningen från detsamma i februari.
Till 3% är han absolut streckbar med spets och släpp.
Vår Vinnare :
13 Granit De La Roque

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
6 Excuse Me var brutalt bra näst senast på barfota runt om. Samma nu efter inte räckt på V75.
Fick en invändig resa senast på V75 och räckte helt enkelt inte. Väldigt förbättrad näst senast vid vinsten på en vass tid i mål. Barfota då och samma balans återigen och även om de flesta resultaten kommit på kort distans senaste tiden så klarar man medel också.
Spåret långt ut är värsta hotet då hon riskerar att bli hängande från start.
Motbuden :
2 Dream Kåsgård årsdebuterar för Flemming men hans hästar brukar prestera direkt. Spets?
Återkommer här efter lite vila men om formen varit tveksam hade nog Flemming tagit ett lopp på hemmaplan först så räkna med bra insats direkt. Startsnabb och har vunnit från spets på svensk mark förut. Tidig.
9 Free Bird var bra vid vinsten från omöjligt läge senast. Barfota runt om för första gången nu.
Fungerade bra för Michael Nimczyk senast och han får chansen återigen. Tog dödens tidigt senast och var bara bäst. Ska med på alla seriösa system tycker jag.
10 Staro Obrigado är en stentuff kille som kommer med lopp i kroppen. Dålig kusk dock. Den här killen kan springa men var riktigt blek i årsdebuten och visst räknar man med att han ska ha gått framåt med loppet i kroppen men kusken lämnar mycket övrigt att önska vilket är ett minus.
Bra startryggar dock och kan komma igenom ok från start. Kanske?
Skrällen :
4 Chiffchaff hade tre raka segrar och två senaste var i tuffare konkurrens. Bra läge nu. Var riktigt bra vid segrarna och jag tycker det är elakt att säga att hon har varit dålig i de två senaste starterna då hon har haft otur i spårlottningen och hamnat långt bak i loppen.
Lite bortglömd här till endast 6%.
Vår Vinnare :
9 Free Bird

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 4-9-11-13
DD 2 : 2-4-9






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se