Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad måndag 8/11

18+ år | regler och villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | 6x omsättningskrav på sport/trav, 1.80 min odds | Bonusen är giltig i 60 dagar

Måndagens dubbel inleds från Färjestad och det är två rätt så öppna lopp vi bjuds på och det kan nog skrälla till ordentligt.
Intressantast i omgången för att få betalt är 4 Gina Lollobrigida i avslutningen som har läge för att testa i ledningen där hon vunnit samtliga segrar i karriären.
Även en liten shoutout till min travlärling som bara varit invigd i travet fantastiska värld ett par månader men efter lite skäll och tips lärt sig hur man komponerar slagkraftiga system.
I lördags var det dags att ta lite betalt. Riktigt kul då det varit galopp på upploppet emot och ett par målfoton ifrån liknande pengar lite för många gånger.
Man behöver inte spela för tusenlappar för att få till system som kan vara slagkraftiga.
Våga ta bort favoriter du inte tror på och gå på dina ideér.


Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart
Favoriten :
1 Glamour Majyc är ett löfte hos Goop som gjort två starter sen den lite längre vilan och i årsdebuten gjorde han ett helt ok lopp men inte mer. Senast fick han andra ytter och Goop kunde sitta tills halvvarvet från mål och sen styra på. Vann säkert men närmast pliktskyldigast kan tyckas och har inte testats nämnvärt.
Perfekt läge återigen för en behaglig spetsresa och blir nog svårslagen igen. Man vill ju fälla en sån här favorit som inte blivit prövad ordentligt men samtidigt är han bra i grunden och bör gå framåt med varje lopp och gissningsvis ska han ner till Goops filial i Frankrike i vinter så bör närma sig toppformen alltmer. Borde nog vinna.
Motbuden :
4 Whispering Angel har tyvärr två raka galopper bakom sig men var riktigt bra innan det och gillar den långa distansen. Litet frågetecken för formen men i normalt slag ska han räcka långt här då han har 20m till godo på de värsta konkurrenterna.
8 Prima Kaiser är kanske inte bästa hästen på 40-fållan men form slår ofta klass i loppen och form har han verkligen visat de två senaste starterna.
Tredjeplatsen senast tog i tuff omgivning i ett lördagslopp som Reddington vann.
Innerspåret på tillägget tror jag bara är positivt då endast tolv hästar är utspridda på tre volter.
12 Testa Di Cavolo lever på sin styrka och gör sina bästa lopp över dagens distans. Rankas ner en aning på att han inte fungerade i travet senast och fick till och med startförbud för orent trav.
Kan vara streckvärd om han ser fin ut i värmning.
6 Brolle F. gick bra under sommaren och provade sen GS75 och V75 och plockade pengar även där.
Ner i klass nu igen och brukar vara jämn och bra och passar på distansen. Noll procent tycker jag är hårt.
11 Global Weather är en fin häst men som inte startat på nästan ett helt år och Magnus Jakobsson ligger väldigt lågt här på förhand. Ska mest få ett lopp i kroppen och man tänker inte gå i spåren i onödan. Eventuella utrustningsändringar sparar man tills man tycker att han visat att formen är på g.
Bara vid väldigt bred gardering.
Skrällen :
9 Amigo Racer har lopp i kroppen nu efter lite längre bortavaro. Kanske behöver ett par lopp till för att vara som bäst men gillar vintertiden allra bäst och som nollprocentare över passande distans kan det vara en rolig skräll om man jagar stora pengar.
Vår Vinnare :
1 Glamour Majyc

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
1 Handle With Care är uppstreckad som favorit på förhand men tveksamt om det kvarstår så då hon inte alls trivs med innerspåret bakom bilen. Var bra i monté senast och har viss fart men favorit? Nej, som sådan är hon inget för mig. 3-4:e strecket i loppet.
Motbuden :
7 Golden Opportunity är väl kanske den som borde vara favorit i loppet men har spår ganska långt ut på vingen så kanske får svårt att komma till?
Rätt så startsnabb bakom bilen faktiskt och senast på V75 valde man att släppa ledningen och fick sen luckan för sent men avslutade bra.
Rent tidsmässigt borde hon duga riktigt bra i detta gäng.
9 The Fastlove är den som Goop väljer att köra i loppet och är också den som är vanast vid tuffast motstånd av hans två. Hade sparat på V75 senast och har en ok avslutning med rätt lopp.
Inte ofarlig.
3 Habit Silvio från stall Goop är i blickfånget även i denna avdelning. Vann näst senast efter tidig ledning men var väldigt sämre starten efter trots bra resa.
Visserligen går hon återigen utan bakskor som vid segern men jag tycker hon är på tok för ojämn för att streckas upp till dessa nivåer. Nja..
Skrällen :
4 Gina Lollobrigida bör passas i ett lopp som detta. Har kanske inte roligaste raden men läget är perfekt. Borde ta hand om ledningen och där har hon vunnit sina tre segrar.
Har haft lite otur med vilka hon har släppt till på slutet så denna gång borde Uffe vilja prova i ledningen. Riktigt kul till bara 4% för tar man spets och springer en låg 14-tid som för tre starter sen borde det räcka rätt långt.
Vår Vinnare :
7 Golden Opportunity

Spelförslag :
DD 1 : 1-4-8
DD 2 : 4-7

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100% upp till 1000 kr
  NordicBet
  18+ år | regler och villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | 6x omsättningskrav på sport/trav, 1.80 min odds | Bonusen är giltig i 60 dagar
 • Snabbast
  100% upp till 1500 kr
  Betsafe
  18+ år | regler och villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | 6x omsättningskrav på sport/trav, 1.80 min odds | Bonusen är giltig i 60 dagar