Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdag 17/8

Inga framgångar igår alls då min spik inte orkade stå emot en förbättrad Hinderburg Am från ledningen men även solen har sina fläckar.
Tror på snabb revansch till kvällens lopp på Jägersro där jag tycker att det är helt fel favorit i avslutningen. 12 Ferrari Sisu visade bra form senast och blir min spik istället i loppet då jag tycker han borde vara favorit på förhand.
Garderar brett i inledningen istället då jag tar med flertalet skrällar.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
6 Aurora Show är tidiga favoriten här vilket jag kan tycka är aningen märkligt. Inledde bra för Magnus men senast var hon ute på V75 i loppet som Bon Bini vann och blev nedtryckt till favorit men var helt under isen. Visserligen var det förmodligen något som inte stämde men insatsen var extremt blek och hon utgick ur loppet.
Tillbaka i enklare klass nu och duger bra om i rätt författning men med insatsen senast känns gardering given och jag garderar brett då jag tycker mig ha en riktigt bra spik i avslutningen.
Motbuden :
4 Baltimora Spav tycker jag var riktigt bra senast bakom hästar och anledningen till att jag hade ett extra öga på henne den gången var att jag hade spelat H2H MOT just henne.
Det ska vi ta betalt för denna gång och som hon öppnade från bakspår senast är chansen god att hon tidigt är framme för att testa för täten.
Sen om man vill ladda ens vet jag inte då hon lottats till ett nog så bra spår och jag tyckte hon såg formstark ut senast så jag sticker ut hakan lite och tippar etta till 2%.
Svårt att se att hon inte kommer tillhöra de fem mest spelade när starten går så man får ta förhandsspelet med en nypa salt tror jag men då det är en hel del minus på de andra betrodda så är det ett kul chanstips.
8 Chumani var den hästen som jag spelade H2H på mot Baltimora Spav senast men då kastade han sig i galopp omgående men fick i alla fall lite tempo i kroppen även om ett riktigt lopp hade varit att föredra efter så pass lång bortavaro.
Svårt spår men jag ger honom en chans till i ett öppet lopp.
12 Lisa Lisieux kanske det blir svårt för Ingves att vinna med från bakspår men hon imponerade senast vid segern på Vaggeryd men helt annat läge då.
Skulle det klaffa tror jag dock att hon kan utmana och hon blir nog bortglömd här.
10 Kattis J.Boko är nog värst emot min idé i loppet och jag hade dubblat med denna om det inte var så att Conrad Lugauer själv säger att hon inte tar i lika mycket bakom hästar.
Bakspåret är sådeles väldigt stort minus men kapacitet finns. Tidigt streck vid gardering ändå.
5 Excuse Me vann näst senast på Tingsryd men det var mot lite enklare motstånd så kanske svårt att använda som värdemätare?
Inledde året bra men annars tycker jag det strulat lite på slutet samt att bästa insatserna har kommit över kort distans. Man går även från barfotabalans till skor runt om vilket jag tar som ett minus.
Nja.. tveksamt streck till 20%.
Skrällen :
3 Valeria Wareco är bara streckad på ynka 2% i skrivande stund så har svårt att tro hon ska skena på strecken under morgondagen. Lite svårt att köpa varför då hon har ett bra spår, är snabb ut och gjort det helt ok på slutet om man bortser från galopperna.
I spets har hon tre segrar och två andrapris på sex försök så kommer man dit måste jag tro att man provar. Även om man släpper tror jag hon vinner oftare än vad procenten anger.
Vår Vinnare :
4 Baltimora Spav

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
3 Red Mile Brodde står bra till för ett lopp i ledningen här och sett till tiderna han springer kan det bli jobbigt för hästarna på tillägg att hinna fram i tid.
Har dock inte vunnit än i år och även om han har gjort bra insatser och är kuskförstärkt så gör nollan i segerkolumnen och en total segerprocent på runt 15% att man tvekar lite på hur tuff han är sista biten. Favorit i fara tycker jag ändå.
Motbuden :
12 Ferrari Sisu tycker jag möter ett ganska beskedligt gäng här och trots dubbla tillägg tror jag faktiskt han vinner ganska enkelt. Ensam på 40m vilket gör att första tillägget borde gå fort att ta in och sen är det inte överdrivet många att runda.
Senast visade han även toppform när han spurtade in som trea bakom så pass bra hästar som M.T Oscar och Mister Donald. Vid minsta klaff blir han tung att stå emot sista biten. Spik!
6 Kennedy tillhör de bättre i loppet och har mött riktigt tuffa hästar på slutet så raden är inte alls tokig. Kommer man iväg bra från start är det inte alls omöjligt att man styr på tidigt.
Dock tycker jag att det skiljer en hel del på Adrian och Dante som kuskar så litet minus där.
4 Infinitus vet jag att Lövgren håller högt och varit lite besviken på att han inte vunnit fler lopp.
Tål att gå en rejäl repa i spåren men är inte så snabb från start så riskerar att bli instängd från spåret.
Löser det sig kan ha nog utmana.
7 Juan Bros streckas tidigt för den som vill gardera loppet. Inte för han är så vansinnigt bra eller har visat form utan för han har sprungit bra tider i Frankrike och gör debut för Johan Untersteiner här. Givetvis helt omöjlig att sätta in och kan vara både helt överlägsen som helt kass.
Skrällen :
2 Peakadilly har gjort bra insatser på svensk mark tidigare och gick starkt senast han gästade Jägersro.
Här kan Steen Juul få en perfekt resa i rygg på favoriten om han tänker till lite innan loppet.
Kan vara en storskräll faktiskt och det klaffar.
Vår Vinnare :
12 Ferrari Sisu

Spelförslag :
DD 1 : 3-4-6-8-12
DD 2 : 12 Ferrari Sisu






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se