Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 1/7

Riktigt fina lopp från Åby under torsdagen och ett smålurigt montélopp som inleder.
Blir få kombinationer denna dag då jag tror Erik Adielsson löser uppgiften med favoriten i avslutningen trots hängslen och livrem utrustningsmässigt.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
7 Mindyourvalue W.F har kanske inte roligaste raden men då det är monté nu och Emilia Leo är faktiskt en av våra allra vassaste ryttarinnor även om hon mest synts till i sulkyn sista tiden.
Gick nytt rekord senast under Elitloppshelgen men det var en hängtid så inget jag drar för stora växlar av. Visade dock bra form och har vana från monté i Frankrike eftersom man brukar starta honom där vintertid. Jag tror faktiskt Emilia löser den här uppgiften och tycker man kan spika om man vill spara streck för loppet är ganska ihåligt.
Motbuden :
8 Pacific Face tycker jag är klart intressantaste motbudet på förhand. Mött stenhårt motstånd på slutet och går ner rejält i klass här. Spåret har inte lika stor betydelse i monté och kanske att han blir lite bortglömd därför. Sofia känner hästen sen tidigare och har gått bra under sadeln tidigare.
Bra värde.
10 Vitruvio har inte tränaren Alessandro Gocciadoro verkat hittat rätt cocktail till för det har inte varit någon kräm i avslutningarna alls på slutet.
Besitter dock överlägset bäst grundkapacitet i fältet och det smärtat mig att säga att 8% kan vara ett riktigt fynd. Skulle det falla väl ut att hamna under sadel så ska givetvis chansen att runda det här gänget vara god men formen som sagt ett frågetecken.
2 Kennedy har aldrig provat monté i tävlingssammanhang men Kolgjini brukar ha förberett väl.
Vann senast på bra sätt och kommer med full form. Tänkbar.
9 Solcio Z.L. är ny hos Magnus Dahlén men har varit en utpräglad montéhäst på äldre dagar.
Kanske tufft att gå ut och vinna direkt men då man startade i Montéeliten under Elitloppshelgen så borde det finnas förhoppningar i alla fall. Vid bred gardering.
Skrällen :
6 Dynamite Light har också en duktig ryttarinna i Tova Bengtsson och hästen verkar älska monté.
Snabb ut och kan nog ta sig till ledningen här men känslan är att det kanske fattas någon sekund eller så för att utmana de bästa här.
Kan kanske gå med smyglopp och utnyttja open stretch om det blir överpace i loppet.
Vår Vinnare :
8 Pacific Face

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Coin Perdu blir ganska stor favorit här vilket kan vara lite hårt då man försöker matcha försiktigt mot eliten. Man rycker t ex inga skor eller maxar på andra sätt.
Ska givetvis ha vettig segerchans ändå, speciellt från spets där han har 7/8 segrar.
Erik Adielsson känns trygg och även jag tror faktiskt han vinner enkelt.
Motbuden :
1 Blue Du Gers kommer från seger i Oslo Grand Prix men det ska i ärlighetens namn säga att det var inte hårdaste upplagan direkt och ändå stod han i 28ggr som vinnare.
Innerspåret är inte optimalt men kan få tredje inner och spurta via open stretch till slut, det beror lite på hur mycket man laddar med 3 Poet Broline från start.
Tycker dock han är rejält överstreckad här även om en top 3 placering känns troligt så avstår jag spel som vinnare.
5 Velvet Gio är en riktigt hårding som bara gjort två starter i år. Örebro int och Harpers så inga lätta lopp. Duger normalt sett i gulddivisionen så går ner ordentligt i klass här.
Tar normalt sett dödens här och på annan bana hade jag trott på lite bättre chans men det är tufft att knäcka en ledande Coin Perdu och samtidigt hålla undan för både invändigt och utvändigt.
Intressant start dock och ständig outsider i dessa sammanhang.
2 Island Life bör ha vettig chans att ta ledningen och släppa till favoriten och sedan lifta med i en optimal resa. Blir det sen lite tryck på tillställningen så kan han nog lyckas knäppa av samtliga med lite tur. Tänkbart motbud.
Skrällen :
11 Generaal Bianco har ju punschigt läge men är oerhört speedig en kort bit om han får ryggar in i det längsta. Van att möta guldhästar så 3% är helt ok spelvärde faktiskt även om läget är uselt.
Går med optimal balans som vanligt.
Vår Vinnare :
4 Coin Perdu

Spelförslag :
DD 1 : 7-8
DD 2 : 4 Coin Perdu






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se