Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdag 29/6

Som jag grämde mig under gårdagen att jag inte trodde på att 5 Usain Töll skulle ta en längd på 4 Sweetman. Båda hästarna var riktigt fina i sina prestationer som etta och tvåa men vilket formtopp vinnaren har hittat.
I första avdelningen han Untersteiner dit med 4 Toto Barosso till märkliga 8ggr pengarna(?) efter att Goop spelades till storfavorit men galopperade bort sina chanser.
2 Coventry Hall blev också mycket spelad men som jag misstänkte fattades det en del för att duga i dessa sammanhang. Tvåa från spets, slagen med bara en halv längd kanske är hårt att såga men borde vunnit enkelt för att fått godkänt tycker jag efter hur loppet kördes.
Kvällens tävlingar från Jägersro så är 5 M.T Oscar stor favorit i inledningen och antingen spelar man den dubbeln rak mot min spik men jag väljer att gardera med tre roliga motbud och går för 30ggr på dubbeln. Tar med favoriten i inledningen för att få pengarna tillbaka om han skulle visa sig för bra.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
5 M.T Oscar inledde året med att vinna V75 i stor stil men efter det började det häxa både i loppen och med actionen. Sen man gick ner i klass och startade i lite enklare lopp har framgångarna börjat komma igen och man ska inte underskatta det psykiska i att vara långt framme i loppen för hästarna.
Lite tuffare emot denna gång dock även om det bara är ett par allvarliga motbud så är det lite lurigt att räkna på hur loppet kommer bli kört.
Kommer i vilket fall med bra form men bör garderas.
Motbuden :
1 Arvid S.H har också varit och stångats i V75 under året och likt favoriten blev det seger direkt senast när man gick ner i klass senast. Största hotet här kommer från spåret precis utvändigt eftersom dom är kvicka från start.
Som jag läser loppet tror jag dock inte att Christoffer Eriksson kommer ladda mer än nödvändigt med 2 Zlatan Knick då han bestämt ska köra hästen i ryggar. Från ett perfekt andraspår ser jag inte varför man ska bränna krutet från start för att komma förbi Arvid S.H även om det givetvis funkar det med.
Laddar han bara lagom så håller man ut övriga i starten och sen kan Christoffer välja att krypa ner i rygg eller ligga kvar i andraspår och söka ryggar den vägen.
Kanske låter som mycket om och men som ska klaffa men faktum är att Arvid S.H är inte alls så dålig ut som folk verkar tro. Scenariot känns troligt för mig och Arvid blir mitt klara förstaval i loppet.
Även om jag är ute och seglar så kan Arvid komma ut och ta över alternativt få ett bra lopp med lucka på innerspår. Till bara 6% tycker jag Arvid är omgångens fynd även om det är bitar som ska klaffa.
8 Romero är nedstruken till sjunde bakom bilen vilket är en stor skillnad. Galopperade kort senast men vann ändå och har gjort det bra på V75 innan det. Bara 4% är lite förvånande faktiskt.
Kanske stiger under kvällen men så länge vi har ensiffrigt på procenten tycker jag han är streckvärd.
10 Quite Special gör bra lopp varje gång och duger fint i klassen. Allround häst som går bra från kön och på alla distanser. Kan räcka långt även ikväll men kanske främst ett platsbud.
9 Eenymeenyminymoedk, alltså… jag tänker inte ens prova uttala hästen för mig själv. Vann danska Stoderbyt som fyraåring så fart finns givetvis. Flemming är svår att räkna på tycker jag då hans hästar varit ovanligt ojämna i år när dom varit på besök. Samtidigt två galopper i raden och resa långt i värmen.. nja.. vid gardering då han har en bra startrygg.
4 Victory Lee tror jag inte alls på trots att han ska laddas för att ta över ledningen här.
För det första tror jag inte det lyckas och för det andra tror jag inte han räcker till seger ändå. Pass.
Skrällen :
3 Grandfather Bill är en segervan herre som dock ska ha sitt lopp för att komma tillrätta.
Borde ha bra chans att få det från detta läge och med lite flyt kan det räcka ändå till seger.
Vår Vinnare :
1 Arvid S.H

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten :
10 Jaxon V.S. blir nog tyvärr ganska stor favorit efter att förhandsfavoriten 5 Happy Few ströks och för mig var det extra tråkigt då jag trott mycket på 10 Jaxon V.S. redan innan. Å andra sidan är en svår motståndare borta och vinstchansen ökar markant.
Sofia Aronsson är en duktig tränare och hästen har en tung avslutning över längre distanser. Tål att göra lite själv i loppen och jag tror på tidigt avancemang från Stefan.
Måste ha bra chans i nuvarande klass.
Motbuden :
9 Ornello har styrkan för att utmana min favorit men har inte visat någon toppform på slutet.
Går nog också bäst i front och skulle Lugauer kuppa sig dit ökar segermöjligheterna markant.
Men som sagt, det säger en del när värsta motbudet inte visat färsk form.
6 Bear A Perfection är lite småintressant här för er som vill gardera min spik. Titta inte för mycket på den tråkiga resultatraden då han har haft idel tråkiga spår. Lillfeeling för att han skulle kunna komma till spets här efter en bit. Kan räcka långt med lite tur.
1 Pagano är inte helt oäven och har ett bra spår här. Inte riktigt funkat efter en fin unghästkarriär men sticker dit nosen först emellanåt. Distansen går bra och får garanterat ett bra lopp.
Vid bredare gardering.
11 Dekanen K med Flemming återigen ett av de högst streckade motbuden med en häst som svek senast på svensk mark men vann på hemmaplan starten efter. Skillnad på motstånd givetvis och att han ska gå ut och runda hela fältet här känns inte troligt för mig efter insatsen på Jägersro näst senast. Pass.
Skrällen :
4 Rosie Access gjorde det bra senast över distansen från omöjligt läge och det var ett piggt upplopp. Innan det bet hon ifrån sig riktigt bra från ledningen som tvåa och kan man snabbstarta till spets här och släppa till någon bra rygg så kan hon bli farlig sista biten.
Vår Vinnare :
10 Jaxon V.S.

Spelförslag :
DD 1 : 1-5-8-10
DD 2 : 10 Jaxon V.S.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se